همین عکس بالایی هست دیگه...
یک جای دیگه آپ کردم
Printable View
همین عکس بالایی هست دیگه...
یک جای دیگه آپ کردم
میگم اگه این برا pc باشه خیلی سیستم خوفی میخواد 100% برای ps3 یا x360 هستش این عکسهنقل قول:
اگه ما هزار سال دیگه هم بشینیم این EA برای pc فیفا رو نکست نمیده
خواهش می کنم
عیبی نداره پیش میاد...ولی فکر نکنم همزمان پست داده باشیم
تایمر رو نگاه کن... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گرافیک خیلی خوب کار شده ولی نمی دونم چرا یکم تریپ مصنوعی میزنه !
دوستان که گفتن این عکس fake هستنقل قول:
میگم اگه این برا pc باشه خیلی سیستم خوفی میخواد 100% برای ps3 یا x360 هستش این عکسه
اگه ما هزار سال دیگه هم بشینیم این EA برای pc فیفا رو نکست نمیده
فکر نکنم فعلا بازی با همچین گرافیکی باشه...
ولی شایعات در مورد نکست بودن نسخه pc زیاده که امیدوارم حقیقت داشته باشه
بدجوری موندیم توی خماری نسخه نکست
اگه نکست بده که نور علی نور میشه امیدوارم که فیفا 2010 pc نکست باشه :10:نقل قول:
در مورد اون پست هم باشه بابا من عجله کردم وا نستادم صفحه کامل لود بشه تسلیم
به نظر من صورت و بدن بازیکن یک کم مصنوعیه...ولی در بقیه موارد به نظر من خیلی خوب کار شدهنقل قول:
گرافیک خیلی خوب کار شده ولی نمی دونم چرا یکم تریپ مصنوعی میزنه !
ولی هر چی فکر می کنم می بینم نمیتونم باهاش کنار بیام که بازی با همچین گرافیکی عرضه بشه
يه ذره كارتوني شده انگار فوتبال خيابوني هست :31::31:نقل قول:
ولي همين گرافيكم خوبه
نه بابا اين عكس دروغه سعيد !!!نقل قول:
اين اصلا شبيه به رونالدو نيستش !!!
فكر نميكنم واقعي باشه عكسش !!!
کجای این کارتونیه؟
دیگه چه میخوای بهتر از این؟!
فقط بدن و صورت کریس خوب کار نشده و گرنه در بقیه موارد کارشون حرف نداره
حالا ما يه حرف زديم كارتونيه كلتون بياين بريزين سرم آقا اشتباهي گير آورديد PES fan نيستم :31: ( حالا فكر كنم آروم بشيد )نقل قول:
كارتوني نيست ؟ خندش شبيه خنده ي زبل خان شده :31:
خندش زیادم بد نیست.از خنده های مصنوعی...........
در ضمن حالا کریس زیادم بد کار نشده.یه لبخن که بعضی وقتا میزنه.گوش واره،موهای وزوزی،بازوهاشو نیگاه.
خدا کنه عکسه واقعی باشه.همه بترسید از خشم فیفاااااااااااااااااااااا ا(الگی الگی)
ما که بازم عکسی ندیدیم.
فکر کنم ایراد از isp شما باشه که عکس را نمی تونین ببینین
ولی به هر حال برای بار سوم این عکس رو میذارم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این عکس که عمرا واقعی باشه ولی جالب ساخته شده ....
میگم این سه شنبه معلوم میشه بره پیسی نکسته یا نه؟
بله ديگه قراره به طور كامل رونمايي بشه اين بازي اين هفته ولي دوستان اون عكس Fake هست فيفا اصلا رونالدو رو اين شكلي نميسازه قيافه اش رو اين بيشتر شبيه رونالدو برزيلي شده با اون دندوناش من فكر نميكنم حتي مال كنسول ها هم باشه بازي هنوز رو نمايي نشده كه تازه بخواد واسه كنسول دي وي دي داشته باشه يكي هم بخواد اسكرين شات بزنه نه عزيزان صبر پيشه كنيد اطلاعات كامل رو اين هفته خواهيم ديد فقط عاجزانه ازتون خواهش مي كنم جميع بروبچه هاي تاپيك جهت نكست بودن پلتفورم PC دست به دعا بشن دي:) بي شوخي دعا كنيد منم اينجوري جلو امتحانات تو خرج نمي افتم برم XBox360 بخرم
بره دعا کردن دیر شده چون اگه نکست نباشه خدا م نمیتونه دوروزه نکستش کنه ....
ولی به خاطرت کراسر جان به مامان بزرگم میگم خطم بگیره که نکست باشه .....
شوخی کردم ولی میگم اگه نکست باشه ام فکر نمی کنم مثل مال کنسولا باشه.....
میشه لینک دانلود عکس رو بزارید.؟
آره نكته خوبي رو يادآوري كردي اگه نكست باشه هر امكاني وجود داره يادتون هست PES 2008 كه اولين بازي نكست براي PC بود چه افتضاحي كرد؟ تازه نكست بودنش يه مسئله هست خوب از آب در اومدنش يه مسئله ولي البته يه جورايي خيالمون راحت هست كه مي دونيم PES2008 پورت شده بود ولي براي فيفا يك تيم مخصوص اختصاص داده شده. خدمت دوستاني هم كه شايد خبر نداشته باشند عرض كنم تيم سازنده فيفا براي PC كلا عوض شده و يك تيم جديد و حرفه اي مسئوليت ساخت بازي رو براي پلتفورم PC به عهده گرفتن شواهد خيلي ما رو به نكست بودن اميدوار مي كنه مدارك زيادي هست كه بازي قراره نكست باشه ولي خدا كنه EA كه دكتراي ضد حال زني هم داره :31: اين بار رحم كنه به ما PC Gamer هانقل قول:
ای بابا گفتم چیهنقل قول:
آقا شک نکن که یه fake حسابیه
ولی میدونم فیفا از این بهتر میسازه
این بازی قرار کی بیاد بیرون
ب
انشالله اوايل پاييز به زودي تاريخ دقيق مشخص خواهد شدنقل قول:
خوب رو نمایی نشد؟هاون
ولی ببینید ها من کی گفتم نسخه PC نسل بعد نخواهد بود!وقتی بازی بره زیر دسته دیوید روتر اونوقت شاید فرجی شد!!
من که رفتم وبلاگ این یارو دیوید مور هر چی از دهنم در اومد بهش گفتم!!البته نمیدونم وبلاگش بود کجا بود ولی دیگه گفتم احتمالا هم ببینه بهش بر بخوره!!مردتیکه God damn!!شومپت کته کله!!
چرا فرافكني ميكني مهران :دينقل قول:
اصلا مگه خودتون تاپيك ندارين مياي اينجا داغ دل pc gamer هاي مارو تازه ميكني ميگي fifa next نمياد برا pc !!!
حالا اصلا نكست نباشه ايراد نداره
اين انيميشن هاش روون تر بشه ديگه حله ... گرافيك ميخوايد چيكار مگه Winning Eleven توي PS1 گرافيك داشت كه اونهمه ملت بازي ميكردنش ؟
مهران خان تيمي كه تا الان روي pc فعاليت مي كردند ديگه كار نمي كنن تيمي كه روي pc ككار ميكته يك تيم جديد هست حالا شما يكمي خدائيش فكر كن اگه ea ميخواست كارنت بده پس واسه چي تيم رو تغيير داده؟ شايد اين تيمي كه براي pc انتخاب شده كارش از تيم نكست جن هم قوي تره شايد ea مي خواد با يك تيم قوي كه واسه pc گماشته واسه نكست بودن pc سنگ تموم بذاره. البته همه اينا مي تونه برعكس باشه. ولي به هر حال برداشتي كه ميشه به اندازه 50 % ميدوار كننده هست ولي اگه تيم سازنه همون تيم قبلي بود از همين الانم ميشد مطمئن شد كه بازي كارنت هست ولي الان 50 درصد اميد هستنقل قول:
اگه تیم اختصاصی به قول خودش داده پس حتما باید بازی نکست باشه اگه نکست نباشه من شخصا دیگه فیفا بازی نمیکنم و هر چی بازی فیفا دارم میندازم سطل اشغال از 99 گرفته تا 2010نقل قول:
بابا انشالله بازی نکست هست و همه ی pes باز ها هم از قدرت فیفا خواهند ترسید(مگه دد اسپیسه؟؟؟)
ولی اگه بازی نکست بشه.خداییش چه کیفی بکنیم مااااااااااااا!!!
ميبينم كه وفادار به pc موندي و با اينكه كنسول داري ميخواي اگه fifa برا pc نكست بياد بگيريش !!! :دينقل قول:
فقط بايد منتظر موند و ديد چه اتفاقاتي در آينده رخ خواهد داد !!!
اصلا بهترين گرافيك دنيا رو هم داشته باشهنقل قول:
تماشاگرانش سه بعدي باشن ... چمن هاش سه بعدي باشه طوري كه بشه تك تك دونه هاش رو شمرد ... فيس بازيكن
ها اونقدر دقيق باشه كه از cg هم جلو بزنه !! اگر گيم پلي اين نسخه ايراد داشته باشه بعد از 1 هفته بازي ، ازش خسته
ميشي به جاي اين ، دعا كنيد انيميشن ها روون تر بشه و گيم پلي عاليتر بشه اينطوري اگر گرافيكش در حد رانندگي در تهران
هم باشه بازم من يكي معتادش ميشم :31:
خبری از تیمهایی که قراره تو بازی باشن نیست؟؟؟ کسی نمیدونه تو این شماره ایران هست یا نه؟؟؟؟
سلامنقل قول:
ایران کی بوده که این دومین بارش باشه.
منم گفتم تو این شماره هست یا نه. شاید این سری یادشون بیاد تیم ایرانی هم هست!!:41:نقل قول:
فکر نکنم این سری هم یادشون بیاد که ایرانی هم هست:41:نقل قول:
اگه نکست نزنه گندشو دیگه در میاره, خداییش اصلآ تو 09 استیل بازیکنا استیل آدمی زاد رو نمیموند, نه گرافیکی نه گیم پلیی!!! اگه نکست نشه یعنی دارن مارو مسخره میکنن کسی هم که فیفا 10یی که نکست نشده رو بخره واقعآ..... البته ما که تو ایران به قیمت کنس میخریم ولی اون بدبختا باید اونطرف کلی پول بابتش بدن
فاشیست جان حس وطن دوستیت کجا رفته :31:نقل قول:
بابا مگه تحفه است که برم تیم ایران رو بردارم بازی کنم
تنها مشکل من الان نکست بودن با نبودن فیفاست...که خدا کنه نکست بشه
من که عکس های نکست رو میدیم همش حسرت میخوردم چرا روی pc نکست نمیزنن
oh my gooooooooooooooood
چه خبره بچها یواش یواش
مث اینکه ساعتی اینجا صفحه داره میره جلو
هنوز رونمای نشده این همه مشتاق داره اگه رونمای شود چه شووووود.
در مورد نکست بودن یا نبودن پی سی خدمت عالیقدرشما بگویم که اولا امیدوارم اینطور بشود و دوستان پی سی دلی از عزا در اورند.
اما دومش اینه که به نظر من این سری خیلی امیدوار کننده است و این سکوت عجیب فیفا هم نشان دهنده اینه که فیفا با دست پر میادش.
هیچ نظر قاطع ای نمیشه داد مگراینکه گفت:
منتظر میمانییییییییییم....
Baxe فروم Soccer gaming اینو تو امضاشون گذاشتند !!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دمش جيز :31:نقل قول:
براي كنسول ها هم اينو ميخوايم : تماشاگر ها سه بعدي بشن ( تو خواب ببينيم اين يكي رو :31: ) ..... داور چهارم تو تعويض ها طراحي بشه
کمک داورها هم اصلا از پرچم استفاده نمی کنن...فقط الکی این طرف و اون طرف می رفتن
نیمکت مربیان هم به همراه مربی و بازیکنان دیده بشن