این تاچ پرو 2 فقط وقتی کنفرانس میده که با WiFi وصل باشی به شبکه
تو دفترچه انگلیسیش نوشته بود !!! :13:
Printable View
این تاچ پرو 2 فقط وقتی کنفرانس میده که با WiFi وصل باشی به شبکه
تو دفترچه انگلیسیش نوشته بود !!! :13:
چندتا سئوال ساده و البته مهم دارم و باید سریع جوابشون را پیدا کنم.ممنون میشم جواب بدین
سئوالهام درمورد htc pro2 هستش که یکی از دوستام بهم داده تا مشکلهاش را حل کنم
اول اینکه چه جوری باهاش صدا باید ضبط کنم؟ باید برنامه ای بریزم یا خودش داره؟
دوم هم اینکه راهی هست تا عکسها را مخفی کرد؟ یعنی یه آلبومی، چیزی که تا رفتی تو گالری همشون نریزه بیرون!
1_داره
2_نمیشه(شما هم بعله؟؟؟؟)
شما که میگی داره کجاش داره؟ من که هرچی گشتم نتونستم برنامه ای توش پیدا کنم که بشه باهاش صدا ضبط کرد؟؟
1:با برنامه call recorder میشه صدا رو ضبط کرد من چون برام ضبط صدا مهم نیست این نرم افزار رو روی گوشی نریخته ام ولی اگه دوستت نتونست سرچ کنه و تو نت پیداش کنه اگه گوشی رو با گارانتی یاس خریده ببره و بده بهش نصب کنند.که هزینه اش حدود 6 یا 8 تومنه.نقل قول:
2:راه که برای این کار زیاده.من خودم این کار رو با kaspersky mobile security انجام میدم که این آنتی ویروس تو خودش تنظیمات جالبی هم داره که یکیش هم گزینه ENCRYPTION یعنی رمز گذاری هستش که شما میتونید روی هر کدام از فایل یا ... که خواستید کد گذاری کنید.
سلام دوستان. من یه مشکلی با این گوشی دارم. برنامه core player رو روش نصب کردم ولی این برنامه هیچ فایل ویدئویی رو باز نمی کنه. به نظر شما مشکل از کجاست؟
سلام.نقل قول:
1:بله میشه.شما اگر بخوای از طریق خود گوشی اینکارو انجام بدی باید بری توی Program و یک صفحه Note باز کنی اگر نوار تولبار برای ضبط صدا رو ندیدی میری تو منو و از اونجا نوار ضبط صدارو میاری و کارت رو انجام میدی.اما اگر بخوای با کیفیت بهتر اینکار رو بکنی یا در حین مکالمه بصورت اتوماتیک اینکار انجام بشه من برنامه Resco Audio Recorder رو پیشنهاد میکنم.اگر دانلود کردی و نصب کردی و نتونستی رجیسترش کنی بگو من برات ک ی ج ن ش رو بفرستم.
اما مورد 2 هم بله میتونید برنامه های بسیاری هستن که اینکارو انجام میدن مثل کسپر اسکای که دوستمون نینجا معرفی کردن.اما من به شما رسکو اکسپلورر رو پیشنهاد میدم .به چند دلیل : یکی اینکه شما علاوه بر رمز گذاری برای فایلهاتون از امکانات اکسپلورر برنامه هم میتونید استفاده کنید.دوم همراه برنامه یک رجیستری ادیتور نصب میشه.از همه مهمتر سرعت گوشی گرفته نمیشه چون کسپر اسکای یک آنتی ویروسه و انتی ویروسها معمولا" سرعت رو یک مقداری میارن پایین .ضمن اینکه مدام از فضای رام شما اشغال میکنن.البته لازمه بگم من تا حالا با آنتی ویروس رو گوشی کار نکردم و بالطبع دوستمون نینجا بهتر میتونه تو این زمینه شمارو راهنمایی کنه.:11:
نقل قول:
سلام.
باید برید توی تنظیمات و فایلهایی رو که میخواهید باز کنه فرمتهاش رو به برنامه معرفی کنید.
سلام
من حدود 100 تا اهنگ رو انتخاب کردم و tag اونها رو هم تنظیم کردم (با نرم افزار jetaudio توی کامپیوترم که شامل اسم اهنگ و خواننده و ... و بلاخره جلد البوم) ولی وقتی اونها رو از طریق file transfer و یا Sync میریزم رو گوشی (touch pro2) همه جلدهای اهنگ رو یکی نشون میده. توی سایت های خارجی هم راه حل های عجیب و غریبی هست مثل ساختن یه فولدر هم نام برای جلدها و از اینجور کارها. میخوام بدونم راه حل چیه و اصلا چرا اینجوری میشه؟ سوال دیگم هم اینه که واسه این گوشی نرم افزار jetaudio هست یا نه. مرسی
کسی چیزی در اینباره نمیدونه؟
کنفرانس ربطی به وای فای نداره. به اپراتوری که ازش خط رو گرفتی ربط داره. باید ببینی که اون اپراتور از مولتی تماس پشتیبانی میکنه یا نه چون خیلی هاشون فقط میتونند 1 تماس رو همزمان به گوشی وصل کنند اما بعضی هاشون میتونند چندین تماس رو وصل کنند.نقل قول:
با سلام
من می خواستم یه گوشی Touch Pro 2 بخرم و تنها دلیلش کار کردن راحت با نرم افزار های Outlook و OneNote است. می خواستم از کسانی که این گوشی رو دارند بپرسم:
1- این دو نرم افزار در موبایل و کامپیوتر با هم خیلی متفاوت هستند؟
2- آیا به راحتی و باکیفیت بالایی با کامپیوتر Syn می شوند (یعنی همه یادداشت ها( OneNote)و کارهارو (Outlook) روی کامپیوتر بنویسی و بدون اینکه قابلیتی کم بشه روی موبایل داشته باشیدشون و برعکس روی موبایل بنویسی و توی کامپیوتر داشته باشیدشون)
با تشکر از شما
(ببخشید سوالم خیلی مبتدی بود)
سلام دوستان. من جدیدا گوشی pro2 خریدم. زمان خرید یک سری برنامه ها برام نصب کردن. اما مشکلی که دارم sms که هر چی سعی می کنم نمیبفرسته .پیام میده که باید service center address که در settings چک بشه که درست باشه. ولی من چنین تنظیماتی پیدا نمی کنم. کسی می تونه کمکی بکنه؟ ممنون.
سلام.نقل قول:
سرویس سنتر رو که خودش بصورت اتوماتیک پیدا میکنه.!!!
من یک سیم کارت دیگه رو گوشی امتحان کردم. مشکلی تو فرستادن sms نداشت. ولی با سیم کارت من مشکل داره. البته با موبایل قبلیم من می تونم sms بفرستم. به نظر شما مشکل از کجاست؟
سلام
چه جوری میشه ویندوز 6.1 را به 6.5 در touch pro2 آپگریت کرد؟
نمیدونم کسی توی این تاپیک جوابگو هست یا نه به هر حال من چند سوال راجع به PRO2 دارم:
1- کسی میدونه چجوری توی INBOX مسیج ها را بر اساس تاریخ دریافت مرتب کرد و دید؟ من هر کاری میکنم نمیشه.
2- گوشی من چند روزه که مسیج ها رو نمیگیره. ولی اگر روشن خاموش کنم دقیقا بعد از روشن شدن اونها رو میگیره. بازهم همه تنظیمات رو امتحان کردم نشد.
3- کسی نرم افزاری مثل LYRICMAGIC میشناسه که متن اهنگها رو بشه دید. ظاهرا این از همه معروفتره ولی FREE نیست یا رجیستر نمیشه.
4- کنتاکتها رو از گوشی قبلی چجوری روی این بریزم. یکی میگفت بلوتوث کنم. ولی کجا باید بره؟ توی کدوم فولدر؟
5- برای دریافت مسیج ها تونستم اهنگ بزارم ولی وقتی مسیج فرستاده میشه چی؟ نمیشه اهنگی روش گذاشت؟
6- نرم افزار JETAUDIO برای POCKET PC هست یا نه؟
7- نمیشه کاری کرد که موقع دریافت بلوتوث از ما نخواد پسورد براش بذاریم؟(این کشته ما رو!)
در کل ولی گوشیه خداییه!
به سلامتی کسی تو این تاپیک نیست!
نقل قول:
سلام.
کاملا" جوابگوی کار شما هست.(توقعاتتون برآورده میشه.):11:
نقل قول:
سلام.
2 روش داره یکی از طریق PC و دیگری از طریق موری .لینک توضیحاتش رو برات پیدا میکنم میزارم.:11:
نقل قول:
سلام.
واسه سوال اول یک فیکسر وجود داره تو همین تاپیک لینکش هست (فکر میکنم)اگر نبود میزارم لینکشو.
2:احتمالا" آنتن نداری و وقتی روشن خاموش میشه یک لحظه آنتن میاد اس ام اس ها میاد.در غیر اینصورت مسیج سنتر رو عوض کن ببین میشه یا نه.
3 رو نمیدونم.
4 وقتی از طریق بلوتوث گرفتی میره تو مای داکیومنت و با کلیک کردن روش اتوماتیک میره تو کانتکت.
5 نه واسه ارسالش نمیتونید آهنگ خاصی بزارید.
6 من ندیدم تا حالا.
7 چرا میشه فقط باید سکیوریتی رو غیر فعال کنید.:11:
دم شما گرم!
خب طبق معمول یه جا به مشکل برخوردیم!
کنتاکت ها از طریق بلوتوث فرستاده میشه(از گوشی سونی اریکسون k800) ولی در تاچ پرو 2 وقتی بازش میکنم پیغام خطا میده. مثل اینکه ناقص باشه یا همچین چیزی. تعداد کل کنتاکت ها حدود 350 تاست. چرا؟ در ضمن جناب اریان " سکیوریتی رو غیر فعال کنید" نمیدونم کجاست؟ اگر هستی بازم راهنمایی کن ممنون میشم.
6- يك برنامه هست اسمش Pocket Musicنقل قول:
نوشته شده توسط daneshdds
نمیدونم کسی توی این تاپیک جوابگو هست یا نه به هر حال من چند سوال راجع به PRO2 دارم:
1- کسی میدونه چجوری توی INBOX مسیج ها را بر اساس تاریخ دریافت مرتب کرد و دید؟ من هر کاری میکنم نمیشه.
2- گوشی من چند روزه که مسیج ها رو نمیگیره. ولی اگر روشن خاموش کنم دقیقا بعد از روشن شدن اونها رو میگیره. بازهم همه تنظیمات رو امتحان کردم نشد.
3- کسی نرم افزاری مثل LYRICMAGIC میشناسه که متن اهنگها رو بشه دید. ظاهرا این از همه معروفتره ولی FREE نیست یا رجیستر نمیشه.
4- کنتاکتها رو از گوشی قبلی چجوری روی این بریزم. یکی میگفت بلوتوث کنم. ولی کجا باید بره؟ توی کدوم فولدر؟
5- برای دریافت مسیج ها تونستم اهنگ بزارم ولی وقتی مسیج فرستاده میشه چی؟ نمیشه اهنگی روش گذاشت؟
6- نرم افزار JETAUDIO برای POCKET PC هست یا نه؟
7- نمیشه کاری کرد که موقع دریافت بلوتوث از ما نخواد پسورد براش بذاریم؟(این کشته ما رو!)
در کل ولی گوشیه خداییه!
يكي از بهترين برنامه ها براي پخش موزيك كه ميشه گفت بي نظير هست
حتما نصبش كن
7- بايد بري تنظيمات بلوتوث آريان اشاره كرد
Start\Settings\Connections\Bloutooth-->Security Tab
حالا تيك گزينه مورد نظر را بردار و OK بزن
daneshdds شما ميتونستين 2 پست آخر يكيشو نزنين
و قبلي را ويرايش كنيد
براي تشكر هم دكمه تشكر كفايت ميكنه
فقط براي تشكر كردن پست ندين بهتره
ممنون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز نرو که خیلی کارت دارم!
انتقال شماره تلفن ها چجوریه با بلوتوث نمیشه ارور میده. آیا راه دیگری هست؟
در ضمن با عرض معذرت گزینه security tab در تاچ پرو 2 وجود ندارد!؟
نقل قول:
سلام.
شما برای انتقال بوسیله بلوتوث یه جایی رو اشتباه میکنی.چون من اینکارو بارها کردم.
در مورد اون قسمت security tab که فرمودید.شما زمانی که به قسمت تنظیمات بلوتوث میرید یک Tab پایین صفحه هست بنام security با ید برید اونجا و تیک رو بردارید.:11:
آریان عزیز
گوشی قبلی من سونی اریکسون k800 بود. sel all برای کنتاکت داره و اونها رو فرستادم و یک فایل توی تاچ پرو هم اومد که از کامل بودنش هم مطمئنم. چون با بلوتوث توی لپ تاپ فرستادم و همه کنتاکت ها بودند.(مثلا توی لپ تاپ با word باز کردم که همه شماره ها بود. با outlook بلد نیستم چون وقتی فایل رو باز میکنم فقط شماره اول رو میبنم. یعنی یک vcard رو میبینم) به هر حال توی گوشی وقتی فایل دریافتی رو باز میکنم میگه: can not be saved maybe the file is incompelet
حالا بگذریم اریان جان تصمیم گرفتم تک تک بلوتوث کنم که مطمئن تره ولی طول میکشه. شما قول دادی یه فیکسر برای ردیف کردن مسیج ها بگذاری. توی این تاپیک نیست.
کسی میدونه چجوری باید مسیج ها رو بر اساس زمان دریافت ردیف کرد؟
نقل قول:
سلام.
فراموش کرده بودم.میگردم پیدا میکنم لینکش رو میزارم واست .اما د رراین مورد گوشی طرف مقابلت همینطور ساعت سیستم مخابراتی هم مهمه که ساعتش تنظیم باشه یا نه .واسه روشن شدن موضوع یک اس ام اس واسه خودت بفرست و به ساعتش نگاه کن.:11:
دوست عزیز تو قسمت امنیا رجوع کن تو همین صفحات آخرش گلمحمدی گذاشته بود فیکسر رو.. البته من همون یه فیکسر رو دیدم اما شاید آریان یه فیکسر دیگه داشته باشه.. به هر حال به منظور اینکه زودتر به نتیجه برسید گفتم.نقل قول:
یا علی:11:
نقل قول:نقل قول:
سلام.
ممنونم از راهنماییتون کار منو راحت کردید .همون فیکسر هست .:11:
سلم به همگی
من تازه pro2خریده ام راستش گوشیه خوبیه ولی کیفیت ساختش نسبت به نام و شهرتش کمه
مثلا قسمت ریلیش که بعد از حدود دو هفته لق میشه و روی پنل پایینیش خش میندازه از نظر باطری هم یه خورده ضعیفه
ولی اینم بگم که در برابر بقیه پکت پی سی ها شاهه
نقل قول:
سلام.
آقا اگر باهاش به درستی برخورد کنید لق نمیشه.(باهاش بی مورد بازی نکنید):11:
سلام
یک Pro2 از یاس گرفتم.
نقل قول:
نوشته شده توسط merikh_merikh
سوالی که داشتم این بوده که این قضیه رادیو چطور است؟نقل قول:
(من تمام پستهای تاپیک HD و Pro2 را خوانده بودم ولی متاسفانه با وجودی که خیلی به خودم یاداوری کردم، یادم رفت همانجا بپرسم!)
الآن جستجوی کاملی هم در تاپیک Diamond2 داشتم ولی مطلب مرتبطی نیافتم.
سلام . اول چرا این تایپیک اینقدر نصبت به تایپیک های دیگه صفحاتش کمه ؟!!
دوم اینکه : قصد تعویض گوشیم رو دارم که touch pro2 هم جز یکی از برندهای انتخوابیم هست . من درحال حاظر امنیا دارم . این گوشی رو هم امروز 670 قیمت گرفتم . یکی از دوستان هم قصد فروش با قیمت 550 داره نظره شما چیه ؟ گوشی قابل قبولی هست ؟
توی لیستم به ترتیب از چپ : iphone - hd2 - omnia2 or pro2-
سلام
طبق اطلاعاتی که من در این مدت کسب کرده ام HD2 برتری هایی دارد (از جمله پردازنده قوی) ولی چیزی مثل کیبورد و قلم ندارد.نقل قول:
توی لیستم به ترتیب از چپ : iphone - hd2 - omnia2 or pro2-
اگر کیبورد و قلم (البته صفحه بزرگی دارد، شاید هم یکم زیادی بزرگ!) و قیمت برایتان مهم نیست احتمالاً HD2 بهتر است.
ولی Omnia2 هم خروجی TV دارد و از برتری هایی مثل پردازنده و دوربین نصب به Pro2 دارد، البته نکته مهم دیگر ان است که گمان نکنم فعلاً با قیمت درست و حسابی پیدایش کنید، مگر اینکه بتوانید منتظر بمانید.
B7610 OmniaPRO را هم شما بیان نکردید (خودم میخواستم این را بخرم) در مقایسه با Pro2 مثل ان قلم و کیبورد هم دارد و برتر از Pro2 پردازنده قوی تر و دوربین بهتر با فلاش و باتری قوی تر هم دارد ولی متاسفانه این هم فعلاً به راحتی گیر نمی اید و اگر بتوانید منتظر بمانید گزینه قابل توجهی است.
اگر همرده قیمتی مواردی که بیان کردید میخواهید که همین الآن راحت پیدا شود و قابل خرید باشد Pro2 و HD2 وجود دارد.
اگر بتوانید منتظر بمانید B7610 OmniaPRO و Omnia2 هم خوب هستند.
(البته Acer هم چند مدل خوب و قوی با قیمت مناسب تر زده ولی گیر نمی آید و پشتیبانی درستی هم در ایران ندارد.)
در نهایت و خلاصه از چهار مدلی که گفتید به نظر شخصی من احتمالا شاید ممکن است(!!!) HD2 یکم از Omnia2 بهتر باشد و Omnia2 هم از Pro2 بهتر باشد (iphone را هم که اضلاً Windows نیست و نمیدانم!) ولی شما باید شرایط و نیازهای خودتان و هزینه معقول و مناسب را هم در نظر بگیرید.
سلام
من میخوام از دوربین touch pro 2 به عنوان وب کم استفاده کنم (با usb به کامپیوتر). آیا نرم افزاری برای این مورد هست. و ایا این کار به گوشیم صدمه نمیزنه؟
نقل قول:
سلام.برنامه اش هست اسمش هم اینه:Warelex Mobiola Web .اما من اصلا" توصیه نمیکنم.من نصب کردم الان دوربین موبایلم خوب کار نمیکنه.البته ناگفته نماند گوشی من بعد از نصب زمین هم خورده حالا نمیدونم از نصب برنامه هست یا زمین خوردن.(باید هارد ریست کنم بعد متوجه بشم.)اما در هر حال من توصیه نمیکنم منتها چون شما سوال داشتید بنده معرفی کردم.:11:
لینک دانلودش برای این گوشی توی این سایت چیه؟ تا جایی که من گشتم نصبش هم کمی دردسر داره.