ایران سرمربی تیم ملی رقیب سرسختتری از رقیبای فوتبالی داره کل مربیان در زمان قلعه نوعی هیچکس در مقابل دایی!خیلی حساسه!بیاد ببینیم مخالفا کین قراره با کدوم رقیبا روبرو شه!
Printable View
ایران سرمربی تیم ملی رقیب سرسختتری از رقیبای فوتبالی داره کل مربیان در زمان قلعه نوعی هیچکس در مقابل دایی!خیلی حساسه!بیاد ببینیم مخالفا کین قراره با کدوم رقیبا روبرو شه!
حالا که اومد - امیدوارم خوب نتیجه بگیره و تیم بره جام جهانی
تبــــــــــریک آقا... تبــــــریک:11::8:
انشاللهنقل قول:
هر چند كه ايران شانس كمي داره !
ولي دعا تمام ملت پشت سر تيم ملي و امپراطور :40:
سایپا چه جوری قبول کرده که سرمربی تیم ملی از تیمشون نباشه ؟ :31:
خیلی خوشحال شدم امروز این خبرو تو سایت خبرگزاری مهر دیدم
امیدوارم بتونیم با قطبی بریم جام جهانی اون موقع گند های علی دایی بیشتر معلوم میشه و فرق قطبی و اون دایی ... معلوم میشه
منم خوشحالم که افشین قطبی سرمربی تیم ملی شده. منم یه استقلالیم ولی افشین قطبی رو به عنوان یه مربیه خوب قبول دارم.. افشین قطبی همون موقع که پرسپولیس رو قهرمان کرد، دیگه نباید برمیگشت ایران.. اگه بر نمیگشت، همون موقع ها سرمربی تیم ملی میشد.. حالا هم که برگشته تو بد موقعیتی اومده تیم رو تحویل گرفته.. امیدوارم موفق باشه.. الآن دیگه میشه دعا کرد که تیم به جام جهانی بره :31:
واسش آرزوی موفقیت میکنم..
راستی یه چی بگم ربطی نداره به این چیزا ! امپراتور درسته نه امپراطور ! یعنی جفتش درسته ولی اولی درست تره ! :دي
يك خواهش دارم از شما و همه استقلالي ها و .. از اين مربي حمايت كنيم .. تا 10سال
10 سال پيش كش فقط يه چند ماهي دست روي دلاشون بزارن كافيه :27:نقل قول:
امیدوارم بذارن کارشو انجام بده
میشه بگی چرا ؟نقل قول:
اگه جواب درست حسابی نداری اصلا جواب نده .
چي كار مي خواد بكنه مگه؟؟نقل قول:
دم همه بچه های استقللی گرم که از قطبی حمایت کردن .
صبر کن تا بعد بفهمینقل قول:
حداقل به پلی آف که میریم
به نظرم بهترین انتخاب بود . ایشالا تیم ملی موفق بشه که همینطور هم خواهد بود ...... :46:
قضیه ی اینم فکر کنم مثه تهران-طهران ، توفان-طوفان باشه ..... :دينقل قول:
كفاشيان: قطبي توانايي هدايت تيم ايران به جام جهاني را دارد
رئيس فدراسيون فوتبال گفت: افشين قطبي از توانايي لازم براي هدايت تيم ملي فوتبال ايران به جام جهاني ۲۰۱۰افريقاي جنوبي برخوردار است .
علي كفاشيان روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ورزشي ايرنا، خاطر نشان ساخت: پس از بررسيهاي فراوان به اين نتيجه رسيديم كه افشين قطبي بهترين گزينه براي هدايت تيم ملي است.
وي افزود: تمام تلاش خود را خواهيم كرد تا با تهيه بليت فردا قطبي وارد ايران شود و رسما او را به عنوان سرمربي تيم ملي معرفي كنيم.
رييس فدراسيون فوتبال گفت: مربيان ديگري نيز مد نظر بودند ولي در نهايت به اين نتيجه رسيديم كه قطبي بهترين گزينه است.
وي افزود: از تمام مربياني كه در اين مدت با آنها مذاكره كردهايم تشكر مي كنم.
كفاشيان در خصوص احتمال همكاري مرتضي محصص با قطبي در تيم ملي تصريح كرد:
قطبي ميتواند با هر مربي كه دوست دارد در تيم ملي همكاري كند و او در انتخاب دستياران خود آزادانه تصميمگيري خواهد كرد.
رييس فدراسيون فوتبال در خصوص مبلغ قرارداد قطبي با تيم ملي گفت: مبلغ توافقي است و اگرقطبي بخواهد ميتواند آن را اعلام كند.
وي افزود: مبلغ قرارداد دستياران قطبي از قرارداد خود او پرداخت خواهد شد و به عهده فدراسيون نيست.
كفاشيان با اشاره به عدم مذاكره با گروه فني براي انتخاب سرمربي تيم ملي اظهار كرد: اين بار به دليل فرصت كمي كه داشتيم با هيچ كس مشورت نكرديم و مستقيما سرمربي تيم ملي را در كميته تيمهاي ملي انتخاب كرديم.
آقا جان ! پرسپوليس به قطبي مديون است نه قطبي به پرسپوليس!!! خواهشا كسي قطبي رو به نفع هيچ تيمي مصادره نكنه!!!
با تشكر!!
تبریک میگم
حالا میشه به تیم ملی امیدوار بود
همون اول هم به جای دایی باید قطبی انتخاب میشد اونوقت تو این منگنه برای صعود قرار نگرفته بودیم
منم خیلی خوشحال شدم. حالا میشه برای تیم ملی امیدوار بود.فکرنم بتونیم کره جونوبی رو هم شکست بدیم.با علی دایی و مایلی کهن که فکر نکنم چهارم هم میشدیم
تبریک میگم....ولی یک کم دیره...
فقط خدا کنه بتونیم صعود کنیم
ایول !
خداییش خیلی خوشحالم.
قطبی چند سال آنالیزوره کره بوده و در کنار گاس هیدینگ تجربه زیادی کسب کرده.
حتما موفق میشه.
حالا با تمامه وجودم از تیم ملیم طرفداری می کنم.
به امید اینکه بدون پلی آف به جام جهانی بریم.
افشین امپراطور .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من خیلی ناراحتم
کاش نمیومد
تو این وضعیت اصلا دوست ندارم از محبوبیت این بزرگمرد تاریخ فوتبال ایران حتی 1% هم کم بشه ولی صمیمانه واسه موفقیتش از ته دل دعا میکنم
به امید روزی که تو تیم ملیمون از فوتبال علی اصغری خبری نباشه و یه فوتبال مدرن رو ببینیم اون موقع اگه ببازیم یه بازنده یر بلندیم
نه سیستم بزن زیرش
هه هه هه!
اینم بالاخره به آرزوش رسید! : دی
کاپلو هم بیاد تو این مدت کم کار زیادی نمیتونه بکنه
اقلا یکی را اوردن که شخصیت داره و توهین نمیکنه
روزنامه همشهری خطاب به مایلی کلنگ::::>>> آقای احمق----مزدور به ملت و میهن----حیف نون----بدبخت----بیشعور----...
بنده خدا به آرزوش رسید تا ناکام نشه.
تاکتیک تیم ملی هم معلوم شد.ع.ا خودتون میدونید چیه
حاجی از شما بعیده این حرفنقل قول:
هه هه هه!
اینم بالاخره به آرزوش رسید! : دی
حداقل از دایی و مایلی کودن که بهتره
امیدوارم افشین قطبی تو کارش موفق باشه چه تیم ملی صعود کنه چه نکنه
امیدوارم افرادی که کینه ای نسبت به این شخص دارن حداقل این چند ماه ضربه ای به اون نزنن
امیدوارم سرنوشت امپراطور همانند سرنوشت ویرا (مربی که ایران را به جام جهانی98 برد) نشود
امیدوارم تیم ملی به جام جهانی صعود تا امپراطور سربلند از این امتحان بیرون بیاد
امیدوارم افرادی را دعوت کنی که لایق بازی کردن در تیم ملی باشند
امیدوارم...
افشین اگر صعود هم نکنیم هواداران واقعی تو همچنان دوستداران و هوادارانت باقی می مانند
اگر تا به حال به ورزشگاه می آمدم و بدون انگیزه تیم ملی را تشویق میکردم اما حال میدانم که انگیزها و شور و اشتیاق برای تشویق تیم و تو برایم به وجود آمد
زنده باد افشین امپراطور ... به امید موفقیت تیم ملی با درایت افشین خان قطبی ...
از اومدنش هم خوشحالم و هم ناراحت ناراحتیم هم به خاطر اینه که تو این مدت کم چطور میخواد تیم رو جمع و جور کنه؟؟؟
بهترین انتخاب بود
امیدوارم ایران به جام جهانی راه پیدا کنه چرا که اگر به جام جهانی رفت حتما در اونجا مقام خوبی کسب میکنه چون از قطبی هیچ چیز بعید نیست
از بعضی از مربی ها بهتره که فقط ادعا دارن ولی هیچی حالیشون نیستنقل قول:
بنده خدا به آرزوش رسید تا ناکام نشه.
تاکتیک تیم ملی هم معلوم شد.ع.ا خودتون میدونید چیه
و توی مسابقات اسیایی امسال خیلی چیزها رو ثابت کردن
اونکه صد البته!نقل قول:
حاجی از شما بعیده این حرف
حداقل از دایی و مایلی کودن که بهتره
قصد مزاح داشتیم!
باید از اول همین کار رو می کردن!
ولی من یکم نگران هستم! از این انتصاب بو های خوبی نمیاد!
شایدم دلیلش این همه عوض کردن مربی باشه که من این احساس رو دارم!
ولی به نظر می رسه که از سر اجبار آوردنش!
اجبار ؟؟؟؟
تو یه مربی به من معرفی کن که سابقه قهرمانی یه تیم اونم با 6- امتیاز داشته باشه ؟
یه مربی به من بگو که 4 سال تو تیم ملی کره مربی باشه ؟
یه مربی بگو که دستیار مربی های بزرگ مثل گاس هیدینگ ( که الان چلسی رو متحول کرده باشه ) ؟
یکی رو بگو که گفته فقط به خاطر عشق به وطن مجانی این 3 بازی رو سرمربی گری می کنم ؟
یکی رو بگو که مدرک a مربی گری از دانشگاه های آمریکا رو داشته باشه ؟
و ...
الکي بهش نميگن امپراتور !! ( برعکس بعضيا که القاب الکي به خودشون دادن!! ) درکل تو اين وضعيت بهترين انتخاب بود !! البته قطبي هم موقعي که سرمربي پرسپوليس بود چندتا اشتباه کرد ولي اين يکي فرق ميکنه تيم مليه!! بدبختي فوتبال ما اينه که هنوز بازيکناش ( به غير از چندتاشون ) مثل مربياش سنتي هستن !! حالا تصور کن افشين قطبي با لپ تاپ و نرم افزار آناليزوري که خودش نوشته داره براي بازيکنا از تاکتيک بازي صحبت ميکنه حالا بيشتر حضرات اولا نميفهمن که چي داره ميگه ثانيا حواسشون پي زير ابروشونو مدل لباس و ... براي پارتي فلان موقعه !! ( قطبي - جلالي - ذوالفقارنسب جز معدود مربياي تحصيل کرده و باشخصيت اين مملکت هستن و مشکلشون اينه که کسي حرفشونو نميفهمه! )
خوشحالم کسی سرمربی تیم شد که شکل ابروی بازیکنا
براش ملاک انتخاب بازیکن نیست:46:
شنیدم محصص رو برای کمک مربی انتخاب کرده !! بهترین انتخاب ها پشت بهترین انتخابها !! با یه مربی بدن ساز هلندی
ایشالا موفق باشه
پیوستنه افشین قطبی رو به تیم ملی تبریک میگم به نظر من بهترین سر مربی تیم ملی تا الان بوده.
فقط حیف که اینجا تیم ملیه و نمیتونه بازیکن و ... بیاره
ولی خب یه دو تا مربی مثل مارکو بیاره تا ده سال نونش تو روغنه