يكي ترجمه كنه اينا چين يا كيننقل قول:
Printable View
يكي ترجمه كنه اينا چين يا كيننقل قول:
پشتش به فدراسیون گرم بود یک شکری خورد فکر نمیکرد فدراسیون پشتش را خالی کنه
نقل قول:
اگه قضیه اینه،شما میتونی درباره رینالدو و قرارداد نزدیک به 400هزاردلاریش توضیح بدی؟
جريان خاصي نبوده : عادت دارن به اين مسائل اگه نداشتن صداش رو در مياوردن
ولي توي برنامه ي کوثري که اومده بودن يه چيز ديگه ميگفتن که : در ضمن فرداي همون روز توي 20.30هم رضايت از چهره ي مدير عامل استقلال موج ميزد و ژنرالتون هم ميگفت ما مث پرسپوليسيا بازيکن سوخته نياورديم و ايشون عصاي دستننقل قول:
رینالدو رو رضا رجبی انداختش به ما
حالا که انجور شده بهترين راه همون بيرون کردن رجبي بود تا همه چي مسکوت بمونه . فردوسي پور هم که اصلا به اين مسئله نپرداخته
سلام!
ببین کی سرمربی تیم ملی شده !!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کنترلش دست خودش نیست!
------
یادم نمیره وقتی که سرمربی بود ،چند نفر رو از تیم ملی خط زد وقتی فردوسی پور ازش دلیلش رو پرسید
گفت :اینا کار خیلی زشتی کردن!!فردوسی پور گفت :چی کار کردن؟!مایلی گفت(!):بگم؟خیلی زشته آخه!!
بعد فردوسی پور گفت اگه خیلی بده نمی خواد ....که مایلی کهن گفت اینا داشتن پاسور بازی می کردن!!!
فردوسی پور :........ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شعور در حد صفرنقل قول:
احتمالا خیلی ها از تیم ملی برن کنار پس:
عقیلی موهاش بلنده، رحمتی موهاش رو میبنده ، کریمی ، اشجاری ، زندی که خداحافظش کرد، شجاعی
البته اگه این روند رو حفظ کنه که قطعا نمیتونه
دوست عزیز این پاسخ باشگاه استقلال به بیانیه پر از توهین مایلی کهن نبوده. برعکسشه... یعنی بیانیه مایلی کهن در جواب این بوده. به تاریخشون کاش دقت میکردی. وگرنه اون چیزایی که مایلی کهن گفت واقعا در شان باشگاه استقلال نیست که بخواد جوابشو بده. قلعه نویی حتی در این مورد حاضر نشد مصاحبه کنه...نقل قول:
پاسخ استقلال رو بخونین
تهران iransport.net - باشگاه استقلال تهران در خصوص اظهارات اخير محمد مايلي كهن سرمربي تيم ملي فوتبال اطلاعيه صادر كرد. در اين اطلاعيه ضمن اشاره به اينكه ادبيات خود را اصلاح كنيد، آمده است: ظرف دو روز گذشته محمد مايلي كهن، سرمربي تيم ملي فوتبال ايران و تيم سايپا به اظهار نظر درباره باشگاه استقلال پرداخته است كه لازم ميدانيم مواضع باشگاه را نسبت به گفتههاي ايشان اعلام داريم:
-۱ايشان در مصاحبه با برنامه ورزش از نگاه دو در شب گذشته ( جمعه شب ) عدهاي از تماشاگران حاضر در ورزشگاه آزادي در روز پنجشنبه گذشته را با قماربازان و شرط بندها در انگليس مقايسه كردند، سرمربي تيم ملي ايران قطعا آگاه هستند فعل حرامي مانند قمار و شرط بندي جايگاهي براي دفاع و قياس با ديگر رفتارها در دين مبين اسلام از خود باقي نميگذارد .
شما مثل اینکه از جریان اطلاع ندارید همینطوری یه چیز میگید. تو بازی تماشاگرای استقلال به مایلی کهن فحش دادن. بعد مایلی کهن اومد تو ورزش از نگاه دو گفت تماشاگرای انگلیسی خیلی بهتر از تماشاگرای ما هستن و .... بعد استقلال بیانیه داد که اون بالا دوستمون گذاشته و بعدش مایلی کهن این حرفای جنجالی رو زد.... این حرفهای مایلی کهن بخاطر فحشهایی که تو بازی خورد نبوده در جواب بیانیه باشگاه استقلال بوده...نقل قول:
چرا عقده ای؟؟؟
90 دقیقه خانوادشو با فحش کشیدن جلوی چشمش!!!!
تازه خیلی هم کم گفتته
دم مهران مدیری گرم که تمام واقعیات رو به تصویر کشید
خیال کردین این تماشاچی ها چطور یه دفعه و یه صدا فحش میدن؟؟؟
همین بوقچی هستن که هم از باشگاه و هم از مربی تیم خط میگیرن و اینارو میگن
اون ربطی به این قضیه نداشت. به نظر میرسه قصه این بیانیه سردراز داره... شخص علی آبادی و مسئولین فدراسیون با مایلی جلسه گذاشتن. حتی احتمال برکناریش هست.نقل قول:
بابا جفتشون 2 ميليون جريمه شدن رفت ديگه :دي
دوست من چیزی که عیان است چه حاجت به بیان است همه عالم و آدم فهمیدن که جریان چی بوده.نقل قول:
شما مگه مدرکی در این مورد داری که میای بی خودی فرافکنی میکنی
آخه اگه اون پول واسش مهم بود که اصلا ایران نمی اومد
می رفت جایی که بدونه حتما پولش رو میدن
خوبه ناصر ابراهیمی گفت به خاطر 40 میلیون میخوام از پرسپولیس شکایت کنم
شما به نظر میاد هنوز تیم محبوبتون رو از بین استقلال . پرسپولیس انتخاب نکردین
از یه طرف از از قلعه نوعی حمایت میکنید از یه طرف از پرسپولیس
در ضمن این پرسپولیسی ها هستن که بیشتر از اینکه طرفدار پیروزی باشن دشمن استقلالن ولی واسه من که طرفدار استقلال هستم اتفاقات پرسپولیس هم مهمه... تو بعضی موارد مثل بازی های آسیایی از برد پیروزی خوشحالم میشم. پس دلیل نمیشه عقلمو بزارم کنار و همه جا با پرسپولیس دشمنی کنم کاری که طرفدارای پیروزی تو همین تاپیک میکنن. دیگه همه میگن این حرفهای بی ادبانه مایلی کهن چرنده ولی اینا میان میگن واقعیتو گفته. خوب عزیزم اگر قرار باشه واقعیتها گفته بشه که پته خیلیا میریزه رو آب. از اون بالای بالا بگیر تا پایین... اصلا واقعیت انتخاب مایلی کهن اگر گفته بشه چی میشه ؟
چه توضیحی ؟ تو تمرینات دچار مصدومیت شده و فرصت بازی بهش نرسیده. مشکلی بود ؟ مطمئن باش واعظ آشتیانی اهل این جور برنامه ها نیست و نمیزاره تو استقلال از این صحبتها باشه...نقل قول:
اگه قضیه اینه،شما میتونی درباره رینالدو و قرارداد نزدیک به 400هزاردلاریش توضیح بدی؟
آقای مایلی کهن شایستگی توپ جمع کنی هم نداره چه برسه به مربی تیم ملی.... این آدم مدعی به همه میپره و به خودش اجازه میده بدون هیچ دلیل و مدرکی هر چی دهنش میاد به بقیه بگه و از یه طرف انتظار داره هیچکسم بهش هیچ ایرادی نگیره.... فکر کنم اگه تیم ملی بره به جام جهانی مایلی کهن ادعای خدایی کنه... هیچ بعید نیست.
برا چی خداحافظی کنه؟؟اینکه خوب فوتبال میکرد به قول شاغلامنقل قول:
، زندی که خداحافظش کرد،
فريدون زندي: مايلي کهن باشد من نيستم
کد:http://www.bazyab.ir/index.php?option=com_content&task=view&id=39753&Itemid=51
اگر قلعهنويي قدش كوتاه است، كار خداست
خداداد: مايليكهن فكركرده چون سرمربي تيم ملي استمــيتواند دركار خــدا هم دخالت كند
نويسنده : احد علوي
خداداد عزيزي فضاي فوتبال را خوشايند نميداند و حاضر است براي مقابله با دلاليسم در معرفي مربيان دلال پيشقدم شود و همكاران دلالش را معرفي كند. خداداد كه از منتقدان دايي بود اكنون از او حمايت ميكند و در خصوص رفتار مايليكهن موضع ميگيرد.
فضاي دلالي در فوتبال ايران را چگونه ارزيابي ميكنيد؟
اميدوارم مسوولان قضايي باقدرت با اين پديده برخورد كنند و آسان نگيرند. بنده خبر دارم كه در ميان مربيان هم هستند افرادي كه سردمدار دلاليسم بازيكن هستند و نبايد يكطرفه به قضيه نگاه كرد و دنبال مقصر در بين اهالي مطبوعات گشت. مسوولان با يك پرسوجوي ساده به راحتي ميتوانند اسامي اين مربيان را كه در ليگ هم مشغول هستند پيدا كرده و با آنها برخورد كنند.
در مورد انتقادات اخير نسبت به دايي فكر ميكنيد اين روند صحيح باشد؟
انتخاب مايليكهن خوب بود اما در اين حال نبايد دايي را تخريب كرد. الان برخي كارشناسان با ژست آنچناني و با به كارگيري كلمات ثقيل مربيان جوان كشور را مورد بدترين نقدها قرار ميدهند. نميدانم، مگر همين افراد در زمان حضور دايي در تيم ملي از او تعريف نميكردند؟ اما حالا كه او رفته است، چرا او را به اين شكل مورد نقد و بررسي قرار ميدهند؟ تيم ملي در مقابل عربستان در بازي رفت و امارات خيلي بد ظاهر شد اما هيچ كس صحبتي نكرد. حالا هم شروع كردهاند به تخريب قلعهنويي و حتما فردا هم نوبت من ميشود.
دليل رفتار اين كارشناسان چيست؟
اين كارشناسان از ما ميترسند و شايد جايگاه خود را در خطر ميبينند اما امثال من، دايي، استيلي و پيرواني با كارنامهاي كه داريم در قبال اين نقدها هيچگاه خراب نميشويم. الان مدعي هستند ابراهيمزاده مربي علمگراست و قلعهنويي تجربي است، حتي اگر اينگونه باشد چرا ابراهيمزاده مانند قلعهنويي مقام و افتخار نياورده است.
از متن بيانيه مايليكهن در خصوص قلعهنويي با خبر شديد؟
من اصلا رفتار و نوع بيان مايليكهن را تاييد نميكنم. درست است كه حاجي مايليكهن سرمربي تيم ملي شده است اما نبايد حالا كه به جايي رسيده همه حرمتها را زير پا بگذارد.
الفاظ به كار برده در اين بيانيه به نظر شما صحيح است؟
من مايليكهن را دوست دارم اما ميخواهم به حاجي بگويم كه اگر قلعهنويي قدش كوتاه است؛ خواست خدا بوده و از شما كه حاجي و معتقد هستيد بعيد است اينگونه در مورد افراد صحبت كنيد. متاسفانه از مايليكهن كه فردي مومن و باخداست اين الفاظ بعيد بود. ايشان فكر كرده چون سرمربي تيم ملي شده ميتواند در كار خدا هم دخالت كند؟ روي مايليكهن كه مكه رفته است حساب ميكردم و فكر نميكردم يك آدم باخدا به شكل و قيافه مردم ايراد بگيرد. تازه مگر در اين فوتبال چند آدم رستم داريم كه اينگونه در مورد قلعهنويي صحبت ميكنيد؟
اين روش برخورد سرمربي تيم ملي به نظر شما حاشيهسازي نيست؟
من فقط ماندهام چرا هر بار قلعهنويي در آستانه كسب يك موفقيت قرار ميگيرد عليه او جبهه ميگيرند. مطمئن باشيد خدا دماغ آنهايي كه سربالاست را به زمين ميمالد. متاسفانه در فوتبال ما اين موضوع تبديل به فرهنگ شده كه هر كس به قدرت ميرسد به دنبال تارومار كردن ديگران ميرود. مايليكهن حالا كه سرمربي تيم ملي شده فكر ميكند ميتواند عليه همه حرف بزند.
اين رفتار از سوي بزرگان فوتبال فكر ميكنيد چه عواقبي داشته باشد؟
چي بگم؟ خجالتآور است و ماندهام چرا اين مسايل اتفاق ميافتد. اجازه دهيد در موردش صحبت نكنم، چون هر چه بگويم بدتر ميشود.
نام ناصر حجازي اين روزها كمتر در رسانههاي نوشتاري ديده ميشود. او در يك چرخش 180 درجهاي، ديگر نه بهراحتي مصاحبه ميكند و نه وارد دعوا و جنگها و كلكلهاي رسانهاي ميشود. با اين حال او مهر سكوت را شكسته و هرچند دست و پا شكسته و با اكراه جواب سوالات را ميدهد.
آقاي حجازي! اين روزها اصلا جواب روزنامهها و روزنامهنگاران را نميدهيد، مشكلي پيش آمده؟
نه هيچ مشكلي وجود ندارد و با كسي هم مشكلي ندارم. تصميم گرفتم از اين به بعد فقط در تلويزيون و با رسانههاي خارجي مصاحبه كنم. با شبكههايي مثل دوبياسپورت مصاحبه ميكنم.
داريوش مصطفوي حرفهاي شما را در برنامه ورزش از نگاه دو تكذيب كرده است. گفته به شما قول مربيگري تيمملي را نداده بود.
مهم نيست. من در آن برنامه گفتم ماهي مرده نيستم كه در جريان آب شنا كنم.
اما او ادعاي شما مبني بر انتخاب شدن بهعنوان سرمربي تيمملي در زمان رياست خود و مسايلي از اين دست را رد و شما را به دروغگويي متهم كرده است.
جوابي براي اين آقا ندارم. هرچه گفته و ميخواهد بگويد مهم نيست. مردم ما بهخوبي همهچيز را ميفهمند و ميدانند كه چه كسي راست ميگويد و چه كسي دروغ.
پس جوابي براي مصطفوي نداريد.
خير، جوابي براي او ندارم.
راستي در جريان بيانيه تند و توهينآميز مايليكهن عليه قلعهنويي هستيد؟
بله، يك چيزهايي شنيدم.
نظر شما در اين رابطه چيست؟
به من ارتباطي ندارد كه وارد اين دعوا شوم. اين يك موضوع بين اين دو نفر است. اگر مايليكهن اين حرفها را به من زده بود آنوقت ميدانستم چه جوابي به او بدهم اما الان به من ارتباطي پيدا نميكند و ترجيح ميدهم حرفي هم نزنم.
اما قبول داريد لحن و ادبيات مايليكهن بسيار بد و در شان سرمربي تيمملي نبود؟
متاسفانه اين ادبياتي است كه در كل جامعه پذيرفته شده است و بارها در سطح عموم مردم ديده ميشود. به هر حال مايليكهن نبايد به عنوان سرمربي يك كشور و جايگاهي كه دارد چنين حرفهايي ميزد.
عليپور براي نصيحت مايليكهن و قلعهنويي به رستم و سهراب متوسل شد:به
خاطر ايران خودشان را زير پا بگذارند
صحبتها و مصاحبههاي مايليكهن و قلعهنويي عليه يكديگر در چند روز گذشته بازتاب زيادي در بين اهالي ورزش و به خصوص فوتبال داشته است. در اين بين مشاور فرهنگي سازمان ليگ از مايليكهن و قلعهنويي خواسته بهخاطر ايران و مصالح ملي، خودشان را زيرپا بگذارند. عليپور شرايط كنوني تيمملي و نياز به آرامش را يادآور شده است: «در شرايط كنوني بايد آرامش تيمملي را حفظ كنيم. اين بزرگترين وظيفهاي است كه همه اهالي فوتبال از سرمربي تيمملي تا رسانهها و مربيان باشگاهي دارند اما در شرايط كنوني جوي را كه مشاهده ميكنيم برخلاف اين است. در حال حاضر جو به وجود آمده به سود افرادي است كه از صعود ايران به جامجهاني خوشحال نميشوند.» جالب اينجاست كه عليپور به داستان رستم و سهراب هم اشاره كرده است: «رستم 90 درصد فكر ميكرد كه سهراب پسر خودش است اما فقط بهخاطر همان 10 درصد و كشور ايران مقابل پاره جگرش ايستاد. من هم از مايليكهن و قلعهنويي ميخواهم كه بهخاطر ايران خودشان را زيرپا بگذارند و به تيمملي و كسب افتخار در مجامع بينالمللي فكر كنند.»
این همون آقایی که تا دیروز تو کنفرانس مطبوعاتیش زار زار اشک میریخت امروز به قلعه نوعی لقب عوام فریب میده...
مربی ارزشی ... .... aaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhh
واقعا دایی هر چی نداشت لااقل به بزرگتر از خودش تیکه نمنداخت.
جالبه ایشون دم از دین و ایمان میزنه ولی به قلعه نوعی میگه کوتوله. کوتاه بودن قد چیزی هست که خداداد هست و نباید مسخرش کرد !
میگن امرو صبح استفا داده مایلی کهن ! درسته !؟
داده اما پذیرفته نشده !!!!نقل قول:
بعضی خبرگزاری ها گفتن استعفا داده و با استعفاش موافقت نشده. بعضی ها هم گفتن کلآ استعفا نداده و شایعه بوده !!
کد:http://www.google.com/search?hl=en&q=%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%B9%D9%81%D8%A7%DB%8C+%D9%85%D8%A7%DB%8C%D9%84%DB%8C+%DA%A9%D9%87%D9%86&btnG=Google+Search&aq=f&oq=
استعفا داده ولی پذیرفته نشده..دست پیشو گرفته پس نیفته...خواسته با این کار مظلوم نمایی کنه تا استعفاشو نپذیرن!!نقل قول:
با رفتن دایی و آمدن مایلی کهن از چاله به چاه افتادیم!
بنده خدا این آقایی که مورد عنایت قرار گرفته فکر کنم از امشب به مدت 10 ، 15 شب خوابش نبره.
امروز با دوستان قرمز رنگ بسی خندیدیم و مفیوض گشتیم.
پانوشت:
الان من به هیچ کس توهین نکردم. لطف کنید گیر ندین...
و در ضمن به هیچ عنوان این حرکت زشت رو تایید نمیکنم.
این هفته اخر لیگ کی است ؟؟؟؟؟
ببینیم چی میشه؟
مایلی اگه به همین رفتارهاش ادامه بده مردم دوباره باید برن خونش یه سلام احوالی بکنن
باقالی را نشانت می دهیم مردک
این حاجی مایلی که شده سرمربی تیم ملی بین همه خصوصیات مزخرفی که داره یک ویژگی منحصر به فرد داره. ایشان به شدت ضد استقلال و استقلالی جماعت هستند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . شاید یادتان نباشد در دوره قبلی ایشان بازیکنی مثل استاداسدی به کسی مثل پاشازاده که همه کارشناسان او را بهترین دفاع وقت ایران می دانستند ترجیح می داد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . شاهد این مدعا بازیهای درخشان او در مقابل استرالیا و جام جهانی (وقتی که حاجی نبود) و یا تعویض های تحقیرآمیز منصوریان در دقیقه ۷۰ که جوک مطبوعات عربی شده بود(یادتونه؟). و یا عدم از علی موسوی و فرهاد مجیدی وقتی که از پاس و بهمن به استقلال رفتند.
امسال هم این ضدیت و عقده عجیب را با داغ کردن تنور تبانی آشکارتر کرد. آیا صدای جواد زرینچه (که لب های خندانش پس تبرئه و تکذیب نشان از همه چیز بود) در دسته اول لیگ و با مربیگری صنایع اراک رساتر است یا مایلی کهن مربی تیم ملی؟ ایشان که مدتی بود با تیم دوم که نه حتی سومش مقابل حریفان به میدان می آمد و با نتایج پرگل می باخت و زمینه سقوط داماش (به مدیریت عابدینی دشمن قدیمی اش) را به راحتی فراهم کرد چطور مدعی فوتبال پاک است؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حاجی که مدعی است به فکر سال آینده تیمش بوده چرا جلوی استقلال این فکر را نکرده؟ چطور همه بازیکنان مصدوم و داغون ایشان که یکهو سالم شدند؟ چطور آقا آینده نگری اش را فراموش کرد؟
ما خر نیستیم گوش هایمان دراز نیست حاجی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، به خاطر استقلال از تو شاکی نیستم. تو به هوادارانی توهین می کنی که به خاطر تیمشان جانشان را می دهند. (هواداری که بعد از بازی با الاتحاد سکته کرد و درگذشت:41: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) . با این تفاوت که محمود اقلا عده ای سینه چاک بین عوام هم دارد اما تو آنها را هم نداردی. آنقدر حقیری که نماینده های انتصابی و چسبیده به قدرت مجلس برایت هورا می کشند.
یک تار موی گندیده علی پروین ها با همه تعصبشان به پرسپولیس شرف دارد به تو:13: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . از بیت المالی حقوق میگیری که حداقل من یکی راضی نیستم. تو یک موجود حقیر و ضعیف بیشتر نیستی. از ته دل آرزو می کنم تیم ملی به جام جهانی نرود. آن وقت حقارت تو را بیشتر و بیشتر می بینم. رذالت تو برای امروز و دیروز نبود. روز بازی با ام صلال استقلالی ها از خجالتت در می آیند. پیشاپیش خودت را آماده کن. خودت شمشیر را از رو بستی. ژنرال بی سواد ما شرف دارد به تو که مدرک زورکی از دانشگاه آزاد ۲ سال پیش گرفتی. ژنرال ما از مردم مدرک گرفته. مایلی منتظرت هستیم. چهارشنبه باقالی را نشانت می دهیم. شرمنده! می دانی که استادیوم آزادنی یعنی چه؟ از الان آماده باش که اقوام مونثت جلوی چشمت بیاید. این را من نمی گویم منطق شورشی های آزادی می گوید. لطفا ادعای ادب و از این حرف ها را نکنید. منطق آزادی همین است. یک بار که بروید دنیا دستتان می آید. هر که با آزادی درفتاد ورافتاد! پیشنهاد می کنم به مهندس نعیم (آقا پسر گلش) بروند فروم ها و سایت های هواداران استقلال رو بخونند ببینند جمعه آزای چه خبره. با دم شیر بازی کردی حاجی.
ببخشيد مگه همين قطبي نبود که با 1.5 ميليون دلار برگشت پرسپوليس ولي وقتي ديد اوضاع يه کم فرق کرده از ايران فرار کردنقل قول:
منم بهتم زد از اين حرفاي مايلي كهن ولي من خودم شنيدم كه قلعه نويي چجوري فحش ميده.
همين چند سال پيش مگه يادتون نيست تو مصاحبه فردوسي پور را چقدر كوچيك كرد؟
همون كه گفت كسي كه تو دبيرستان پينگ پنگ بازي مي كرده حالا فوتبالي شده.
ولي كلا اين مربيا برا ما مربي بشو نيستند نه قلعه نويي نه دايي نه مايلي كهن.
يكي بيشعور تر از اون يكي.
ما يكيو مي خواستيم مثل قطبي
فوتبال ما يه کسي رو ميخواد که دلش واسه فوتبال بسوزه نه يه کسي که فقط واسه پول مياد........
به اين ميگند خشم يك هوادار تعصبي و خشمگين استقلال!نقل قول:
همه حرفات از رو تعصب و بدون منطقه دوست عزيز.
اينقدر تعصب كوركورانه نداشته باش.
قطبي كه گفت بدون پول مياد براي تيم ملي كمك كنه.نقل قول:
قطبي جنتلمن تر از اين مربياي ماست.
جريان پرسپوليس زمين با آسمون با تيم ملي فرق داره.
ببين تيم سر مربي ملي اسمش هم بزرگه ...همين الان توي ايران به هر کسي بگي حاضر تا مفتي که هيچي يه چيزي هم بده تا سرمربي بشه ..........نقل قول:
قطبي كه گفت بدون پول مياد براي تيم ملي كمك كنه.
خود قطبي يکي از ارزو هاش اينه که حتي يه بازي بشه سرمربي تيم ملي
فکر کنم حاج رضایی قبلا مربی تیم ملی بوده ها
هه هه عجب توجیحینقل قول:
اولا که برای بزرگتری میتونی فقط یه کوچولو بری تو ویکی ببینی کدومشون بزرگترن (در زمان مربیگری و بازی در تیم باشگاهی).
در ضمن اونایی هم که از نزدیک باهاش برخورد کردن میدونن که قلعه نوعی فقط توی تمرین اونم نه جلوی همه برای بهتر فهمیدن تاکتیکها از این کلمات اونم نه خانوادگیش استفاده میکنه
نه اینکه توی بیانیه ای که به تمام خبرگزاریها دادش تا چاپش کنن
در ضمن ژنرال هرچقدر بد دهن باشه مطمئنم جلوی یه بچه حرف زشت نمیزنهنقل قول:
ولي من خودم شنيدم كه قلعه نويي چجوري فحش ميده.
اولا که شما با این ادب ات باید بری دنبال پروین و امثالهمنقل قول:
ولي كلا اين مربيا برا ما مربي بشو نيستند نه قلعه نويي نه دايي نه مايلي كهن.
يكي بيشعور تر از اون يكي.
ما يكيو مي خواستيم مثل قطبي
دوما قلعه نوعی برای من نه تنها یه مربی خوبه بلکه بهترینشون هم هست
مفتی به تیم ملی کمک کنه یا مفتی بیاد خودش رو مطرح کنهنقل قول:
نگاهي به عملكرد اخير سايت باشگاه استقلال؛ كاش فرهنگ بر مسائل ورزشي ارجح شمرده شود
کانون هواداران پرسپولیس : ظرف چند روز بهاري و لطيف انگار همه چيز جهنمي و خاكستري شد. فحاشي برخي تماشاگران طرفدار تيم استقلال در بازي اين تيم با سايپا - كه البته به لطف برخي ورزشي نويسان و مديران واقع بين ورزش كشور هميشه تماشاگر نما خوانده ميشوند! - و شكايت وبيانيه و مصاحبه و بگو مگوي محمدمايلي كهن سرمربي تيم ملي و سايپا و اميرقلعه نويي سرمربي تيم استقلال يك كلاف سردرگم در مقابل علاقمندان به فوتبال و ورزش دوستان قرار داد.
بيانيه تند مايلي كهن عليه قلعه نويي و باشگاه استقلال كه در آن از الفاظي چون گنده باقالي، كوتوله، گروهبان قندلي و ... استفاده شده بود ادامه يك دومينو را رقم زد كه به نتيجه اي دوست نداشتني منجر شد.
مایلی کهن بالاخره امروز با صدور بيانيه دوم استعفا داد. اما آنچه امروز خبرنگار ورزشي سايت البرز دنبال كرد نه عكس العمل اهالي ورزش، نه فدراسيون فوتبال و نه هيچ يك از پيشكسوتان ورزش نيست
هم اكنون در باشگاه فرهنگي-ورزشي استقلال چه ميگذرد؟
اين سوالي است كه براي پاسخ به آن كافي است به سايت اين باشگاه كه انعكاس دهنده مواضع رسمي مديران و دست اندركاران است مراجعه كنيد.
فقط نگاهي به تيتر تحريك كننده مطالب منتشره در اين سايت كار را براي هر قضاوت ديگري آسان ميكند.
استقلالي ها روزي كه مايلي كهن زير باران سياه ركيك ترين دشنامها از سوي طرفداران آبي بود حتي به خود زحمت ندادند به طرف سكوها بروند و تماشاگران را به آرامش دعوت كنند. كاري كه گه گاه موقع پرتاب اشياء به دورن زمين حتي توسط بازيكنان نيز انجام ميشود.
درج تصاوير كاريكاتوري و تيترهايي كه كاملا " جهت دار انتخاب شده اند در سايت يك باشگاه كه عبارت "فرهنگي " بر "ورزشي " مقدم داشته شده است چه مفهومي دارد؟
اين تيترها را دوباره بخوانيد:
- مايلي كهن در متن استعفايش، خود را نادان، بي منطق، خائن، عقب مانده و ... خواند
- اعتراف مايلي كهن :من لايق و شايسته سرمربيگري تيم ملي ايران نيستم
- مايلي كهن را از مربيگري تيم ملي خلع كنيد. مردم مربي بي ادب نمي خواهند
- نمايش خشم و انزجار استقلاليها از مايلي كهن در بازي با ام صلال
- سرمربي تيم ملي در پرخاشگري و اهانت به بزرگان سابقه دار است !
و ...
كاش روزي برسد كه دوباره همه براي ورود به زمين ورزش و رقابت شاد و سالم از علي مرتضي (ع) اجازه بگيرند نه براي تخريب وجهه يكديگر از رسانه و فناوري.
كاش مديران استقلال روزي يك بار به سايت باشگاهش سر بزند تا ببينيد موضع رسمي "استقلال " در شأن اين تيم هست يا نه ؟
و كاش كار "فرهنگي " بر مسائل مثلا "ورزشي " روزي ارجح شمرده شود.
فکر کنم در یه دوره ی زمانی مربی بوده (نه سرمربی)نقل قول:
فکر کنم حاج رضایی قبلا مربی تیم ملی بوده ها
منم گفتم مربی
نه سرمربی
تو که تازه فوتبالو با سپاهان شروع کردی زیاد نظر ندهنقل قول:
قطبي كه گفت بدون پول مياد براي تيم ملي كمك كنه.
اگه الان برای تیمم خشمگین نباشم کی باشم ؟؟
وقتي يك نفر غايب مانع رفتن ميشود
واقعيت استعفاي مايليكهن، از ديروز تا امروز
خبرگزاري فارس: در حالي كه برخي تصور ميكنند استعفاي مايليكهن مربوط به جلسه روز گذشته فدراسيون است؛ اما سرمربي تيم ملي امروز اين تصميم را گرفته است.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به گزارش خبرگزاري فارس، بيانيه محمد مايليكهن درباره امير قلعهنويي باعث شد اين مربي روز گذشته به فدراسيون فوتبال برود و با مسئولان آن تشكيل جلسه دهد.
قابل پيشبيني بود كه بيانيه مايليكهن عليه قلعهنويي، تبعاتي را به دنبال داشته باشد. اين موضوع روز گذشته در جلسه مايلي كهن با تاج و كفاشيان مورد بررسي قرار گرفت. جالب اينكه در اين جلسه، عزيز محمدي كه يكي از اعضاي هيات رئيسه و رئيس سازمان ليگ برتر است، حضور نداشت؛ اما يكي از سايتها از حضور او در اين جلسه خبر داده بود.
در مطلب اين سايت عنوان شده بود كه محمدي مانع استعفاي مايلي كهن است. اين در حالي است كه رئيس سازمان ليگ برتر در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس اعلام كرد كه به دليل فوت يكي از بستگانش، در فدراسيون حضور نداشته و در تهران نيست.
اين گوياي عدم صحت خبر استعفاي مايلي كهن در روز گذشته است. چگونه ممكن است فردي كه در جلسه حضور نداشته، مانع استعفاي سرمربي تيم ملي شود؟ آيا ميتوان به ماهيت اين خبر اطمينان كرد؟ جالب اينكه اين سايت ساعتي بعد خبر خود را اصلاح كرد و نوشت مايلي كهن دست فدراسيون را براي هر گونه تغيير باز گذاشته است.
چند ساعت پس از اين موضوع، كميته تيمهاي ملي تشكيل جلسه داد. علي كفاشيان پس از اين جلسه در گفت و گو با خبرنگاران استعفاي مايلي كهن را كذب محض عنوان كرد.
ساعتي پس از اين، در يكي از برنامههاي تلويزيوني، مواردي مطرح شد كه موجب تعجب همگان شد. در اين برنامه زنده تلويزيوني، مصاحبه رئيس فدراسيون گلچين شد و قسمتي كه درباره استعفاي مايلي كهن و كذب بودن آن بيان شده بود، پخش نشد.
در همان برنامه، مجري كه در هفته هاي گذشته علاقه خود در نبود مايلي كهن را بارها به نمايش گذاشته بود، سعي داشت به نوعي مسئولان باشگاه استقلال و فدراسيون را تحريك كند تا از بركناري و اخراج مايلي كهن سخن بگويند. به راستي، چه چيز باعث مي شد تا به حضور اين مربي ايراد گيرد؟
پس از اين ماجرا، محمد مايلي كهن صبح امروز در گفت و گو با خبرنگار فارس، خبر استعفاي خود را اعلام و تاكيد كرد كه اين اتفاق امروز رخ داده است. به نظر مي رسد پس از ماجراهاي روز و شب گذشته، سرمربي تيم ملي تصميم گرفته از سمت خود استعفا كند.
برخي مسئولان فدراسيون، برنامه تلويزيوني شب گذشته را در استعفاي سرمربي تيم ملي بيتاثير نميدانند. جايي كه مسئولان رسانه ملي و شبكه مذكور، مجري جوان خود را رها كردند تا بي محابا به مايلي كهن بتازد و جبران شكستي كند كه در مناظره چندي پيش آنها روي داده بود؛ البته اين بار در غياب رقيب. جالب اينجاست كه شماري تصور ميكنند خبر ديروز درست بوده و غافل از اين هستند كه مايلي كهن امروز استعفا كرده و در جلسه ديروز بحثي در اين مورد مطرح نشده است. خبر حضور عزيز محمدي در اين جلسه كه آن روز در فدراسيون نبوده، خود گوياي صحت و سقم ماجرا است.
اتفاقا همین شخصیتش میارزه به خیلی چیزا...اینم که شما میگی مربی جایی نیست دلیل نمیشه بارش نباشه.نقل قول:
حالا تاپیک اصلا به این چیزا ربط نداره.منحرف نکنیم.