آرمين جان فكر كنم دو الي سه ماه ديگه واسه آخر سال ثبت نام كنن !!!نقل قول:
نگفتن کی پیش فروش می کنن؟
Printable View
آرمين جان فكر كنم دو الي سه ماه ديگه واسه آخر سال ثبت نام كنن !!!نقل قول:
نگفتن کی پیش فروش می کنن؟
قیافش خوبه .. همونطور که دوستان گفتن از کاریکاتئر .. نه.. مینیاتور بهتره !!!
1. چرا برای آخر سال؟نقل قول:
2. سورنelx رو کی پیش فروش میکنن؟(ببخشید این یکی بی ربط بود)
دوستان اگه لطف کنید بگید این همون x12 (یا نوند) هست یا نه ممنون می شم.این ماشین رو من با هر 3 اسم (تو تاپیک های مختلف) دیدم.
بله این ماشین همون رانا هست یا همون x12 اسمش رانا است!
این بحثها را قبلن مفصلن داشتیم.. اون کسی که این عکس را مونتاژ کرده کاش یه ذره اطلاعات فنی هم میداشت و میدونست که حتی طراحی فقط بدنه ی یه ماشین و طراحی قالبها و.... خودش گاهی چندین سال زمان میبره.... که قبلن هم گفتم این کار ما نیستش....نقل قول:
تویوتا هم که رکورد شکنی کرده هر یکسال و نیم میتونه قالبها را عوض کنه
دوستان سلام
بابا اصلا بیخیال
این اصلا ماشین نیست
یه اسباب بازیه که حتی ژیان صد تا بهترشه
همه چیزش هم کپی از این و اونه و هیچ چیز خاص دیگه ای نداره
خوبه راحت شدید
دیگه بدتر از این هم هست؟
من نمی دونم این ماشین های خارجی مگه چین که این همه زیادن همشون از همدیگه تقلید کردن
اگه نه
چرا این همه چراغهای ماشین های الان هی کشیده میزنن؟
البته من هیچی از ماشین نمیدونم ولی با دید یه نفر که متخصص نیست و نمی خواد باهاش مسابقه بده قشنگ و نو به نظر میرسه
بای دوستان متخصص که خیلی چیزا تکراری محسوب میشه
علی علی
بچه ها این رو بیشتر قسمت هاش از ماشین هایه دیگه بلند کردن پس چه جوری میگن طاحی اش از خودمونه؟؟؟؟
خوب هر کاری شروع دارد نمیشه که همان اول پورشه رو کپی کرد
دوست عزیز شما درست می فرمایید، خیلی از خودروساز های خارجی هم از برند های دیگه تقلید و کپی برداری میکنن.نقل قول:
مثل همین برند هیوندای که یکی در میون مدل هاش کپی تقریبا حرفه ای از برند های اروپاییه (سانتافه، سوناتا) ولی خب مهم کیفیت و قیمت مناسب است که در ایران رعایت نمیشه.
این طور که خودشون میگفتن اینا چنتا اسم رو برای این خودرو پیشنهاد داده بودن که اولیش نوند بوده که اسم یه اسب سریع هست و دومین اسم پیشنهادی رانا بوده گویا دقیقه 90 تشخیص داده میشه که رانا بزارن بهتره .
این خودرو هم سومین خودرو ملی هست:
1 :سمند
2 :مینیاتور
3 :رانا
به نظر من:
بهترین خودروی ملی:رانا
از نظر طراحی داخلی قشنگ به نظر می رسه!
فقط می مونه موتوری!
فکر نمی کنم از نظر موتوری بد باشه!
کاپوتش خیلی سادس! اصلا یذره هم برآمدگی و .. واسه قشنگی نداره
x12 كد پروژه بودهنقل قول:
نوند اسم قبليش
حالاهم اسمش شده رانا
قرار در چند مدل تولید بشه
والله من نميدونم ولي خوب اگه ايرانه 250 تا مدل واسش ميزاره . مثلا تو يكي رينگ اسپورت نميزاره ولي توي بعدي ميزاره .نقل قول:
قرار در چند مدل تولید بشه
طبق لیستی که اعلام کرده در 4 مدلنقل قول:
شاید بعدا آپشن های دیگه ای هم بهش اضافه کنن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کمری سال 1992
----------------
کمری سال 2009
جالب اینه که اسمش هنوز همون کمری هستش !! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام،
داخل ماشین رو که دقیقن از Logan کپی کردن.
به فرمان، داشبورد، دریچهها و سراسپید نگاه کنید.
بیرون از ماشین هم قضاوت با خودتون.
ماشين خوشگلي اميدوارم فقط دور ور همون 10 تومن باشه ولي فكر نمي كنم اينم مثل تندر 90 مي شه
اما ما یه پراید بعد از ده سال هیچ تغیری ندادیمنقل قول:
جالب اینه که اسمش هنوز همون کمری هستش !!
سلامم..نقل قول:
البته خودت میدونی که بحثی که کردی به تاپیک رعنا.. ببخشین رانا! ربطی نداره.... ولی محض اطلاعت همون Camery که تلفظ درستش: کِمری هستش فعلن نسل ششم اش عرضه شده و سالهای ساله که پرفروشترین و محبوبترین سدان در امریکای شمالیه.... حالا خودت فکر میکنی با این محبوبیت این برند اونوقت تویوتا چرا باید بیاد اسمش را عوض کنه؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مثل اینکه بگی کمپانی بنز بیاد اسم محصولاتش را عوض کنه!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم نسل اولشه که اسمشToyota Vista هم بود 1982–1986 :
کد:http://en.wikipedia.org/wiki/Toyota_Camry
منظورم کارهای ایران هستش... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از رویه ماشینه دیگه کپی بر داری می کنه و به نام خودروی ملی اسمه جدیدی هم براش میزاره !!
ولی میبینیم کمری بعد تولید مدل های مختلف هنوز همون اسم رو برای این مدل نگه داشته...
شاید هم به خاطره دلیلیه که شما آوردید هست !! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی در مورد سوناتا هم همین مسئله صدق می کنه !!
یا روی هوندا آکورد .. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]