دوست عزیز شما چقدر میخوای هزینه کنی؟نقل قول:
در حال حاظر بهترین تلویزیونی که میتونی بخری 42اینچ g10 مارکه پاناسونیکه با قیمته 1.750.000
دوست عزیز شما چقدر میخوای هزینه کنی؟نقل قول:
در حال حاظر بهترین تلویزیونی که میتونی بخری 42اینچ g10 مارکه پاناسونیکه با قیمته 1.750.000
میشه اسم کامل تلویزیون را بهم بدی وبگی کیفیت تصویریش چطوره در ضمن سامسونگ خوب نیست.
p42g10 کیفیت تصویرش عالیه مشکی عمیق+کنتراست بالا+شفافیت بالای تصویرو...نقل قول:
بهترین مدله سامسونگی که میتونی بخری b650 هستش کیفیتشم خیلی خوبه (50اینچ) قیمتش تقریبا 1.950.000
با سلام
دوستان من دیشب 42LH700 گرفتم اصلا بدرد نمیخوره کیفیت پایین رو کانالای تلوزیون خودمون که واقعا افتضاحه حتی وقتی اونارو از ماهواره میگیرم گول تبلیغاتشو خوردمو بدون تحقیق خریدم 1600000 پول بی زبونو به باد دادم تصویرش سراسر نویزه روی لبه هاشم که پیوسته میپره می بینمش سرم درد میگیره تنظیماتشم هر طور که بگید ور رفتم ولی تاثیری نداشت واقعا که پشیمونم حالا باید ببینم چه جوری می تونم از شرش خلاصشم
خسته نباشی:31:نقل قول:
به نظر من زودتر ردش کن بره بجاش p42g10 پاناسونیکو بخر قیمتش حدودا 1.550.000 کیفیتشم میتونی بری تو نمایندگی ببینی و تفاوتو احساس کنی:27:
موفق باشی
درود
ممنون از راهنمایی شما منم تا چند روز دیگه TH-P42G10 می گیرم.
اینم جزییات این مدل
سپاسکد:http://panasonic.co.th/web/pid/8182/Spec
سلام دوستان من میخوام یه یه تلوزیون hd یگیرم چه مارکی خوبه ؟ چه مدلی ؟ به ترتیب قیمت از 1 تا 10 میگید واسم ؟
پایین 2 تومن سینای خانگی هم باشه :D
من می خوام SONY 40W550 بخرم خوب هست یا نه؟
دوستان و اساتید بین g10 و b650 کدوم مدل رو پیشنهاد می کنند...من برا دیدن تصاویر از ماهواره استفاده میکنم
دوستان عزيز توجه كنند : g10 فقط و فقط كيفيت رنگ داره و اصلا به درد كانالهاي تلويزيون ما و حتي بسياري از كانالهاي ماهواره نمي خوره. يعني تصويري كه كيفيت واقعي full hd نداشته باشه در اين تلويزيون علي رغم كنتراست و كيفيت رنگ بالا به شدت تار ديده ميشه. لبه هاي تصوير اشخاص در اين تلويزيون نرم (smooth) نيست و وقتي تلويزيون نگاه مي كنيد (منظور كانالهاي معمولي ) فكر مي كنيد كه تصويركمي شطرنجي شده. تازه من كانالهاي تلويزيون ايران (1 تا 6) را با استفاده از ماهواره در اين تلويزيون ديدم . حالا اگه از آنتن هوايي استفاده كنيد كه ديگه آنقدر اعصاب خرد ميشه كه بايد تلويزيون را خاموش كنيد.
پس منظور شما اینه g10 گزینه مناسبی نیست.نقل قول:
با این اوصاف من که حسابی گیج شدم.عده ای به تاکید زیادی به این مدل دارند.....من که موندم چی بگیرم. اگه میخواستم بالای 2.500 هزینه کنم صد درصد z450 سونی میگرفتم اما میخوام تا سقف 1.700 هزینه کنم.آقایون چه بکنیم؟
یعنی z450 از x450 بهتره؟!نقل قول:
من خودم فک میکنم رو کاغذ بعضی مشخصاتش بالاتر باشه ولی خوب خیلی از امکانات رو هم نداره...
تا 1700 و حتی تا 2 تومن هم فقط و فقط g10
مگه دکور خود تلویزیون خیلی خیلی براتون مهم باشه که سامسونگ گزینه بدی نیست...مثلا b690
راست میگه دیگه بنده خدا !!!! منم میخوام g10 بگیرم ، یکی میگه خوبه یکی دیگه میگه بده !!! چی کار کنم ؟؟؟؟؟نقل قول:
مسلما x450 بهتره اما قیمتش هم بیشتره.نقل قول:
دوست عزیز به نظر من شما یا تصویر تلویزیونهای دیگه رو وقتی سیگنالهای آنالوگ SD پخش میکنن ندیدین یا اینکه کلا این G10 که شما دارین در موردش صحبت میکنید یک مشکلی داشته من به زودی عکس پنلهای G10 رو موقع پخش تصاویر ماهواره و سیگنالهای SD شبکه های داخلی زمانی که با یک آنتن قوی دریافت شده تو تاپیک مربوط به این پنل قرار میدم خودتون قضاوت کنید من خودم دارم هر روز تو یکی از این پنلها که دوستم برای مغازش خریده برنامه های شبکه های داخلی رو نگاه میکنم از فاصله 2 متری هم نگاه میکنم این موردی که شما میگید من ندیدم.نقل قول:
من دنبال یک تلوزیون 42 اینچ هستم و راستش G10 رو دیدم ولی از ظاهرش خوشم نیومد و کیفیت پلاسمای سامسونگ هم
بنظرم زیاد جالب نیست. میخواستم بدونم بهترین LCD که من میتونم تو این سایز تا بودجه 3 تومن بخرم چیه که هم کیفیتش خوب باشه و هم ظاهرش؟
تو رنج 3 تومان قطعا از سری Z یا X
که سری X زیباتر هم هست.
شما خودت چی داری دوست عزیزنقل قول:
نظر شما خیلی جالبه چون اصولا برای دیدن FULL HD ال سی دی گزینه بهتریه و برا دیدن تصاویر معمولی پلاسما بهتره حال اینکه نظر شما کاملا عکس این قاعده هستش
یعنی سراغ سامسونگ یا ال جی نرم؟نقل قول:
وقتی نوشته های بچه رو خوندم دیدم از بعضی از LCD های سامسونگ و LED های ال جی خیلی تعریف میکنن
برای من در کنار کیفیت، ظاهر و امکانات و آپشنهای جدید تلوزیون هم مهمه .
اگر مزیتهای سونی را نسبت به سامسونگ و ال جی بگید خیلی عالیه.
مطمئني چنين قاعده اي وجود داره؟!!نقل قول:
نظر شما خیلی جالبه چون اصولا برای دیدن FULL HD ال سی دی گزینه بهتریه و برا دیدن تصاویر معمولی پلاسما بهتره حال اینکه نظر شما کاملا عکس این قاعده هستش
کسی میدونه مدلهای جدید LG مثل SL80 و SL90 کی میاد (ایران)؟
آقا b650 که مثل اینکه دیگه نیست b690 جریانش چیه، هیچکس چیزی نمیگه ازش، امروز تو روزنامه زده بود سامسونگ با 12% تخفیف همه LCD و LED ها میفروشه و هدیه هم میده اگر خالی بندی نباشه این B690 چطوریاست البته یه b670 هم هست، اصلاً فرقاشون با B650 چیه این مدلها چون انگار اصلاً وجود خارجی هم ندارن خارج ایران تو اینترنت که چیزی من پیدا نکردم، البته این b690 قیافش همون 650 هست.
من خودم به شخصه اعتقاد دارم که در خرید 2 اصل تناسب محصول با نیاز ما-تناسب قیمت با ارزش واقعی کالا -جزو فاکتورهای اصلی هستند.
خود من به شخصه ال سی دی سری X ,Z سونی رو عالی دیدم اما وقتی قیمت 3 میلیونی اونا رو با قیمت 1.4 سامسونگ سری 6 مقایسه میکنم انصافا در زمینه کیفیت و امکانات تفاوت 1.5 میلیونی یا به عبارتی دو برابری نمی بینم.
به هر حال اکه قبمت مطرح نیست سری X سونی رو بگیرید شک نکنید اگرم مثل من کارمندین و مستاجر اما دلتون میخواد خرید خوبی داشته باشید LA-40B670 رو پیشنهاد میکنم.
فرقشم با 690 اینه که LA-40B690 کنتراستش 1.100000 هستش و این یکی 1.80000 که با چشم غیر مسلح مشهود نیست و مدل 690 دارای 1 گیگ حافظه داخلیه که همین 2 عامل 200000 تومن گرونترش کرده که اصلا نمی ارزه
در ضمن LA-40B6070 قیمتش در صورت حذف سینمای خانگی میشه 1.400.000
G10 پاناسونیک هم چنگی یه دل نمیزنه..مات هست و امکانات محدود
من بعد از خرید LA-40B6070 اطلاعات دقیق تر رو خواهم گذاشت.
g10 پاناسونیک بهترین تلویزیون تو سایز 40 تا 50 اینچ هست در خریدش شک نکنید کیفیتش عالی هست هم رو برنامه های شبکه داخلی هم رو ماهواره و هم رو videogame.
نقل قول:بالاخره ما نفهميديم panasonic G10 آره يا نه ؟!!!!!نقل قول:
طبق تحقيقاتي كه در اين مورد انجام دادم به اين نتيجه رسيدم b650 با توجه به ورود جنس غیر قانونی از بانه برای تمایز جنس با گارانتی از بدون گارانتی ، کدش به 690 تغییر پیدا کرده يعني در واقعه b650 همون b690 هستش!نقل قول:
در مورد پلاسماهاي جديد اين مورد صدق نمي كنه. بهتره دوستان خودشون به نمايندگيهاي پاناسونيك در جمهوري بروند و آنجا تصاوير g10 را ببينند. تقريبا در تمام اين نمايندگيهاي g10 را روشن گذاشته اند و به خصوص زمان پخش فوتبال (روزهاي شنبه و يكشنبه) اكثر آنها كانال 3 را مي گيرند (البته كيفيت آنتن زياد جالب نيست). خودشون مي توانند قضاوت كنند. من lcd سوني (به خصوص سري z يا x) را پيشنهاد مي كنم. البته به نظر من تمام سري هاي سوني (s400 , v550, w550, x450 ,...) از نظر كيفت رنگ از ديگر برندها سرتر هستند (البته به غير از s550 كه زياد جالب در نيومده)نقل قول:
من میخوام با 3 ملیون بهترین انتخاب بین LCD های 40-42 اینچ داشته باشم یعنی هم کیفیت برام مهمه هم ظاهر و امکانات . بین سری x سونی و LED , LCD سامسونگ و LED و LCD ال جی گیج
شذم یکی یه مقایسه درستی میتونه بزاره
کیفیت یه بحثه، قیمت، زیبایی، امکانات (جفنگیات) و حتی مصرف برقم یه بحثه برای خودش، من اطلاعاتی در مورد بازار لوازم الکتریکی و کامپیوتر ندارم و اصلاً جنس ها رو نمیشناسم، این G10 که میگید خیلی از نظر کیفیت تصویر تفاوتش با سامسونگ b650 خیلی محسوسه؟ یعنی اگر کنار هم بزاریم این دو تا تلویزیون رو کاملاً تصاویر G10 کیفیت بهتری داره؟ حالا شاید برای بعضیا فقط کیفیت مهم باشه ولی برای من زیبایی و امکانات و حتی مصرف برقم خیلی مهمه.نقل قول:
از این قضابا نیست. سام برخلاف چندین سال گذشته نسل جدید پ ر وپیمانی نداشت(توی زمان پاسخدهی بهخصوص) و 650 قدیمی، شاید از سری پنج جدید هم جاهایی بهتر عمل کنه. 690 در کنار امکانات تصویر بهتری هم داره. در ضمن اگر نمي دونید سامسونگ الکترونیک(نه سامسرویس و سوا از سینما) دوربین سی10 هم به خریدارهای الایدیها میده(دوربین استاندارده ـ وغیر وضوحبالا).نقل قول:
من بعد از كلي تحقيق دارم اينو ميگم انوقت شما ميگي اين قضايا نيست!!نقل قول:
خوب اشكالي نداره پس لطف كنيد سوال هاي من رو جواب بديد از اين دو مدل!
1-شما يه لينك از يه فروم خارجي فروشگاه...... برام بزاريد كه به اسم b690 سامسونگ باشه!؟(اگه پيدا كنيد مطمئن باشيد كه سايت ايراني هست!)
2- مشخصات b650 , b690 چرا مثل هم هستن؟
3-شكل پنل ها چرا مثل هم هست؟
..........
اگه جواب اينا رو داديد من صخبت شما رو قبول دارم وگرنه شما لطف كنيد بدونه تحقيق نياد و صخبت كسي رو رد و يا نظر بديد!
با تشكر
آقا این عوض کردن اسم یه مدل چیزه جدیدی نیست که امکان نداشته باشه.
چندسال پیش هم سری S81 M81 و R81 رو همشونو 88 کرد. یعنی R88 و...
سام تو اروپا هم اسم دیگهای داره. وزن دو تا 55 که یکی ایرانی(650 قدیم) دومی سری جدید(انگلیسی و هر دو پنجاه هرتر)بود مقایسه کردم و 1.2 کیلوگرم کمتر شده بود؛ اگر بخوایم مشخصات رو نادیدهبگیریم( و کاذب قلمداد کنیم که بعید هم نیست)، پخش فرمتهای مختلف رو نمیشه. در کل همونطور که قبل گفته شد تفاوت محسوس نداشته.نقل قول:
اما یه چیز که احتمالش بیشتره، این* هست (که قاب اِف88 داره) و میخوان بهعنوان اِ850 فروش کنند(با قیمت پایینتر از 690). دقیق مثل بعضی از پاناها .
_______
*کد:http://www.lcd-tv.ir/shop/product_info.php?cPath=42&products_id=350&osCsid=hn8mqvrkpmo79afls0p5v15n57
تا قیمت 2.5 چه چیزی رو پیشنهاد می کنید؟
اِلایدی بیشتر.نقل قول:
ــــــــــــ
+کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=363242&page=2
دوست عزيز شما داريد مغلطه مي كنيد مي دونستيد!؟نقل قول:
من گفتم شما جواب سوالات بنده رو بديد همين , جالب اينجاست كه شما ميگيد مشخصات رو ناديده بگيريم!!
در ضمن من اين اطلاعات رو از يكي از دوستان كه خودش نمايندگي سامسونگ داره پرسيدم
لطف كنيد جواب سوال ها رو بديد!
با تشكر
دوستان به نظر شما یه g10 از تهران بگیرم بهتره یا یه 40 اینچ سونی مدل v550 از بانه ؟؟؟؟
همونطور که قبل گفتم بعید نیست؛ توضیحات هم واضح بود!نقل قول:
+
شما مثل مادیران رو دارید که مشخصات تبلیغ شده یک کالا رو بعد از یک ماه و اندی بیشتر عنوان میکنه(که احتمالی هم در تغییرش هست!) ـ این هم مورد مشابهیست.
بله كاملا مشخص هست كه داريد درست ميگيد!!نقل قول:
اميدوارم كه از اين به بعد بي دليل نيايد بدون مدرك صحبت كسي رو رد كنيد!(در واقعه اگه بيان بگن مدركت گو مثل الان مغلطه مي كنيد!)
فك نمي كنم لزومي داشته باشه, بيشتر از اين تاپيك از موضوع خودش منحرف بشه!
خوش باشيد!
دوست عزیز منم مشابه صحبت شما را از یکی از فروشنگان رسمی سامسونگ شنیدم. همانطور که گفتید مدل ال سی دی سامسونگ b690 فقط و فقط در ایران پیدا میشه و معادل این مدل در فروم های خارجی مدل ال سی دی b650 است. کسانی که شک دارند در گوگل سرچ کنید:نقل قول:
samsung lcd b690