سلامنقل قول:
1. بله میشه - مراحلش رو باید برم تا کاملا توضیح بدم
2. شما همین که وارد سیستم مجازی میشین ویندوز مجازی رو بصورت Full Screen اجرا میکنین، فلش و یا هر وسیله ی الکترونیکیه دیگری که وصل کنین تو همون ویندوز مجازی اجرا و اقدام به نصب میکنه
سلامنقل قول:
1. بله میشه - مراحلش رو باید برم تا کاملا توضیح بدم
2. شما همین که وارد سیستم مجازی میشین ویندوز مجازی رو بصورت Full Screen اجرا میکنین، فلش و یا هر وسیله ی الکترونیکیه دیگری که وصل کنین تو همون ویندوز مجازی اجرا و اقدام به نصب میکنه
من لینوکس بکتراک نصب کردم ولی بصورت تمام صفحه یا همون فول اسکرین در نمیاد چیکار کنم؟
یعنی اگه اینکار رو بکنم دیگه توی ویندوز اصلی فلش رو نمیشناسه و فقط توی ویندوز مجازی میشناسه فلش رو؟فقط باید Full Screen بکنم همین؟نقل قول:
به ترتیب زیرنقل قول:
Start - Settings - System Settings - Size & Orientation
حالا سایز مورد نظرتون رو انتخاب کنید
من چرا ویندوزهای 64 بیتی رو نمیتونم توی vmware نصب کنم؟نسخه جدید (9) هم استفاده میکنم.
تا اونجایی که من تست کردم بله، شما وقتی داخل ویندوز مجازی هستین، یعنی اینکه داخل ویندوز مجازی درحال فعالیت هستین نه ویندوز اصلی! لوازم جانبیه شما تو همون ویندوز شناسایی و استفاده میشننقل قول:
متوجه نشدم ...ممکنه با یدونه عکس بگین استارت کجا رو میکین؟نقل قول:
ویندوزهای 64 بیتی بطور کامل و بدون عیب نصب میشننقل قول:
شما فقط هنگام نصب هر سیستم عاملی، نسخه ی پلتفورمتون رو باید انتخاب کنید تا طبق همون روال پیش بره
طبق عکس زیر
محتوای مخفی: Click to view
ولی من گاهی دیدم که هم توی ویندوز مجازی و هم توی ویندوز اصلی فلش فعال بوده؟ولی خودم متوجه نشدم چیکار کردم که گاهی توی ویندوز اصلی فعال میشه و گاهی فعال نمیشه...اگه ممکنه کمی در موردش توضیح بدین.نقل قول:
ببخشین منظورم Application Launcher Menu بود :دینقل قول:
اتفاقا منم اینجا رو رعایت میکنم و دقیقا 64 رو انتخاب میکنم ولی بازم نصب نمیشه؟نقل قول:
برای شناساندن فلش در محیط سیستم عامل مجازینقل قول:
من توی این مسیری که گفتی اصلا گزینهنقل قول:Settings ندارم...من بکتراک 5 دارم ...ممکنه با مال شما فرق داشته باشه؟
چه پیغام خطایی میده؟نقل قول:
رو چه سیستم عاملی اینطوری میشه؟ منظورم هنگام نصب سیستم عامل مجازی هستش
الان یادم نیست چه پیامی میداد...آخه خیلی وقت پیش انجامش دادم... ویندوز اصلی خودم 7 و 64 بیت هستش...نقل قول:
میشه یه اسکرین شات بزارین؟نقل قول:
باید باشه
همون بک ترکت هستش، مال منم ورژن 5 ریلیز 3 هستش
چرا من این گزینه ها رو ندارم توی ماشین؟نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس شما دوباره یه امتحانی بکنید بعدنقل قول:
نه منظورم سیستم عامل مجازی بود، چه سیستم عاملی میخوایین نصب کنین که نصب نمیشد؟
ابزار sniping tool توی ماشین جواب نمیده ؟ چجوری شات بگیرم؟نقل قول:
ویندوز 8 نسخه 64 بیت.... اگه اشتباه نکرده باشم برای ویندوز 7 64 بیت هم مشکل داشتم....حالا دوباره بعدا تست میکنم و جوابش رو میزارم.نقل قول:
گزینه های اولی و سومی مال درایورهای لپ تاپ هستند و دومی فلشنقل قول:
موقع اتصال فلش اگه اتوماتیک بشناسه اون گزینه ی Disconnect نشون داده میشه، اگه تو سیستم اصلی بشناسه، طبق عکس گزینه ی Connect براتون نشون داده میشه
امتحان نکردم! با دکمه های Ctrl+Alt از محیط مجازی بیرون بیایین و از محیط اصلی به کلی شات تهیه کنیننقل قول:
اینم از عکس بکتراک...نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نسخه ی پلتفورم شما KDE هستش یا GNOME ؟؟نقل قول:
اگه اشتباه نکنم GNOME بود...بله GNOME هستش.نقل قول:
یک سوال دیگه...برای نصب ویندوز 8 حتما باید از طریق iso اقدام کرد؟نمیشه از روی سیدی نصبش کنم؟
Step by Step How To Change Screen Resolution in Backtrack 5
1. Open your terminal (CTRL + ALT + T)
2. Choose your favorite text editor (I prefer to use pico) and then open /usr/share/xresprobe/xorg.conf
3. in the picture above, there’s line says Modes "1024×768" , just change the 1024×768 to your desired screen resolution.
You should remember that if you change the value, you should change all of the entire Mode value to your desired screen resolution.
When you finish, press CTRL+O (to save) and then CTRL+X (to exit pico).
4. The next step is you need to log out by clicking the human logo at top right of your screen
5. To get into your X just type startx from your shell.
6. Your screen now should be change to the new resolution.
Hope this helps you
هیچ فرقی ندارهنقل قول:
هم از طریق ISO و هم از طریق CD/DVD نصب میشه
شما خودتون از طریق ایزو نصب کردین یا سیدی؟آخه من از طریق سیدی نتونستم و آموزشهایی هم که دیدم همه از طریق ایزو نصب کردن...الان شما چه ویندوزهایی روی ماشین نصب کردین؟نقل قول:
میتونی از طریق TeamViewer این مساله فول اسکرین بکتراک را برام حل کنید؟
من از طریق ISO نصب کردم چون قادر به رایت DVD در اون زمان نبودم!نقل قول:
دوتا Windows 8 - x64
یدونه Linux Back Track 5 R3
متاسفانه برنامه ی TeamViewer رو نصب نکردم!نقل قول:
حالا بعدا از طریق سیدی ببین میتونی نصب کنی یا نه و نتیجه رو اعلام کن...نقل قول:
برنامه TeamViewer حجم زیادی نداره... اگه نداری دانلود کن و نیازی هم به نصب نیست و فقط run کن...
البته از طریق درایو مجازی که توسط برنامه ی Ultra ISO ساخته بودم هم نصب کردم که همون دقیقا نصب از روی DVD میشه و هیچ فرقی ندارهنقل قول:
آموزش تغییر ساز صفحه نمایش در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته به نظر نمیاد که فرقی داشته باشه...ولی خب حالا یکبار هم از روی سیدی تست کن...نقل قول:
چطوری مقدار فضایی را که به عنوان هارد برای ماشین مجازی گذاشتم کم یا زیاد کنم؟راهی داره؟
نقل قول:محتوای مخفی: Click to view
ظاهرا میشه زیاد کرد ولی کم نمیشه بکنی...درست میگم؟نقل قول:
درمورد کم کردنش فک نکنم نشه، چون اختیار دست شماس و میتونین هرکاری بکنین، فقط دقت کنین که با کم کردن آسیبی به پارتیشن درایو مجازی نرسهنقل قول:
چون با کمتر کردن حجم درایو، امکانش هست ویندوز مجازیتون رو از دست بدین(این یه فرضیه هستش و تست نشده)
Sent from my Xperia P using Tapatalk 2
فکر نکنم بشه کم کرد چون وقتی مقدار کمتر ی از وضعیت موجودش میخوام بزارم گزینه expand غیر فعال میشه...مثلا وقتی بجای 60 میخوام بزارم 59 یا 50 یا 40 یا هر چی کمتر نمیشه و غیر فعال میشه ولی وقتی 61 یا بیشتر در نظر میگیرم فعال میشه.نقل قول:
موقع نصب ابونتو این ارور رو داد ... این یعنی چی؟
محتوای مخفی: نمایش عکس
مشکل نصب ویندوزهای 64 بیتی هم حل شد...با تشکر ویژه از جناب I king I