نقل قول:
دوست عزیزم بچه ها رو ناامید نکن! من خودم تروجان نویسم و در زمینه هک سایت زیاد مهارت ندارم ولی دوست من مهارت های کافی رو در این زمینه دارد!
اگر هکرها این پیام رو ببینند متوجه میشن که خیلی راحت تر از اونچیزی که فکرشو بکنی تراوین هک میشه ورود به سایتش که یه بچه هم میتونه بره و هکرهای کلاه سربزش بدرد لای جرز میخوره
ورود به سایت کار آسونیه ولی برای تغییر در سایت باید باگ در آن یافت بشه و یا درش ایجاد بشه که حول محور 6 الی 7 ساعتی الافی داره!
اگر بازیکنی از تراوین در اینجا بیاید بنده را میشناسه من همونیم که یه مشت ملت رو اوس کردم و صفحه یاهو رو طراحی کردیم! هههههه! واینم بهن ثابت شد منگل در بازی زیاده و من kingjiker رو هک کردم برای خودم ولی آقا اشکان شناسایی کرد و اونو پس گرفت میتونید از kingjoker سوال کنید! هههه! البته شاید بهتون فحش بده چون هنوز اعصابش خورده!
به هرحال این کارو جهت سرگرمی کردم که یه ذره بخندم ولی اگر بخواهیم وارد عمل بشیم خیلی راحت یکی الی دو روزه تراوین رو به نفع خودمون هک میکنیم! البته دفعه قبل اگر اشکان نمیفهمید به منگولی اونم پی میبردیم که فهمید دست بر قضا ولی نتونست من رو شناسایی کنه! بروبچ شدنش میشه و دوروز بیشتر کار نداره حیف اگر ایمیلمو بدم میفهمید اکانتم چیه و برام دردسر میشه پس فقط اینو بدونید تراوین قدرت حفاظتی مانند دات کام رو نداره!
این که نا امیدی نیست بیان حقیقته مطمئن باش مسئولای یه همچین سایتی که تقریبا تو همهجای دنیا سرور داره مثل شلغم ننشستن که شما بری سایتشونو به این راحتی که میگی هک کنی صد درصد یه اقدامات پیشگیرانه دارن اگه غیر این باشه که سنگ رو سنگ بند نمیشه.