اااا!گيم اسپات كه زده بازي عرضه شده!
Printable View
اااا!گيم اسپات كه زده بازي عرضه شده!
بازی منتشر شده Nextgen هم آوردهنقل قول:
متاسفانه بازی در حدی که میگفت ظاهر نشد.از جمله جنگ و کمبت ضعیف و دشمن های خنگ.تنها خوبی فقط مخفی کاری هست.اکشن بازی در حد... چی بگم...افتضاحه افتضاح.
نمرات بازی هم زیاد بالا نشده.اکثرا 6 و 7 دادند.
موفق باشید.
حیف شد یه بازی فانتزی خوب می تونست بشه!
بازی را امروز گرفتم .
نسبتا بد نبود محیط فانتزی جالبی داره باید بیشتر بازی کنم تا بتونم بهتر نظر بدم فعلا حدوده یک ربع بازی کردم
سه مرحله از بازی را انجام دادم . واقعا جالب و سرگرم کننده هست
پیشنهاد میکنم حتما بازی کنید
يك سوال
اين بازي rpg هست يا اينكه مرحله ايه ؟؟؟
سبک مرحله ایی هست
اتفاقا بازی فانتزی بسیار جالب و بامزه ای هست! محیط های گرافیکی جالبی داره، توصیه میشه اگه شده برای تفریح بازی کنید!
شما انتظار دارید بازی مثل Ninja Gaiden II باشه؟نقل قول:
متاسفانه بازی در حدی که میگفت ظاهر نشد.از جمله جنگ و کمبت ضعیف و دشمن های خنگ.تنها خوبی فقط مخفی کاری هست.اکشن بازی در حد... چی بگم...افتضاحه افتضاح.
نمرات بازی هم زیاد بالا نشده.اکثرا 6 و 7 دادند.
موفق باشید.
مثلا بازی فانتزی هست ها!
اگه اینطوریاست منم میخرم
بازيه بسيار زيبايي بود ! منكه شديدا لذت بردم ! گرافيك خوبي داشت ! صدا گذاري خيلي خوب بود ! طراحيه كاراكترها عالي بود . در كل به من يكي خيلي حال داد
خيلي بازي قشنگيه!!
من كه همينطوري دارم ميرم جلو!! خيلي قشنگه!!
نميتونم ولش كنم!!
دوستان من یک جا گیر کردم :
اونجا که تو یک جا شبیه قبرستان باید بازی کرد و چند تا روح هم دنبال آدم هستند . بعد از اینکه توی یک غار رفتم فکر کنم باید دنباله چیزی بگردم تا روح ها رو بکشم ولی پیدا نمیکنم .
کسی میتونه کمک کنه ؟
من نميدونم دقيقا بگم كجاست ! اما ميتوني از قدرت Detected Shine استفاده كني اگه اسمش رو درست گفته باشم بعد ميبرتت پيش اون جايي كه بهت يه قدرت جديد ميده ! يه قدرتي ميده كه ميتونه با نور خورشيد روح هارو بكشي .نقل قول:
دقیقا وقتی از غار میای بیرون سمت چپ یه چیزی شبیه ارامگاه هست که یه گل وسطش هست!! اون هست گل مورد نظر
*راستی!! اون غولی که شکمش بد کار میکنه غول دوم بازی هست نه غول آخر :دی
و برای دیدن سرنوشت نینجا ها به گزینه Extra تو منوی اصلی برین!! (چقدر کتابی حرف زدم :دی)
مال من تو منو اصلی و خود بازی صدا نداره و فقط سر دموها صدا داره! چی کار کنم؟
آقا جریان غول آخر این بازی چیه؟:13:
اون جادویی که برایه ازبین بردن حصار دور رییس هست کدومه؟
راستی من همه جادوهارو باز نکردم.یکی لطفا راهنمایی کنه.
من الان اون غولی که روی دو تا چوب قرمز رنگ وایساده را کشتم . بعد از این چقدر دیگه تا انتهای بازی مونده . ؟
چند تا غوله دیگه مونده ؟
يه غول ديگه هست كه تو محيط برفي باهاش مبارزه ميكنيد!! و بعدش هم Evil Master يا همون غول آخر بازي!نقل قول:
ولي خداييش مرحله آخر خيلي سخت بود!!
کسی غول آخر بازی رو نبرده؟
اونو بايد رو سرش برف بباروني ( اگه اشتباه نكنم برف بود ) بعد از خونش كم ميشه!نقل قول:
بازی حال میده قشنگه چجوریاست.
فوق العادست!!
مخصوصا وقتي با Kunoichi يا Tora بازي كني!!
ولي تو Special Power هيچكي به قدرت Hiro نميرسه!!
خوب همین الان بازی را تمام کردم و باید بگم که عالی بود ، اصلا فکر نمیکردم اینقدر جالب از آب دربیاد .
مرحله آخر بازی یه مقدار طولانی شد ولی بعضی مراحل مثل سواری روی برف خیلی جالب از کار در اومده بود .
خیلی ممنون.ولی این جادویه برف کدومه؟نقل قول:
من بعضی از جادوها رو باز نکردم :41:
با سلام
این بازی برای ما با دسته کار نمیکنه چیکار کنم
دوستان ببخشید یک سوال داشتم:با این دختره که فلوت میرنه(فکر کنم اسمش زسومه باشه)نمیشه از توی فلوتش تیر پرت کرد؟
نه نمیشه!! فقط با فلوتش همه رو منگ میکنه :دی
یه سوال ؟! بازی ارزش داره بگیرم ؟؟؟ داستانش چیه ؟ گرافیکش با اینکه انیمشن کارتونیه خوب بود یه جا دیدم فقط داستانش و جذابیتش در چه حده؟؟ امتیاز هایی که گرفت چی بود؟؟؟
از بیکاری زدیم تو این سبک بازیا :دی
بازیش خیلی خوبه!!
به نظر من امتیازایی که گرفته در حدش نبوده!
باید بیشتر میگرفت!! همه نمره هاش روی 7 هست!!
خیلی جذابه!!
داستان یه Evil Master هست که دنیای تو بازی رو گرفته و مردم رو آزار میده و یه Masterــه خوب هست که دائم نینجا هاش رو میفرسته و همه میمیرن!! و شما یکی از این نینجا ها هستین که باید این دنیا رو نجات بدین!!
حتما بگیرش
با هر جادویی باشه میشه شکستش داد.ولی جادو های آخریا قوی تره.باید اینقدر جادو بزنی تا اون کره هایی که دورش می چرخن نابود بشن.نقل قول:
فکر نکنم بمیرن! فقط اسیر میشن و ما هم ازادشون میکنیم و به ما میپیوندن.نقل قول:
داستان یه Evil Master هست که دنیای تو بازی رو گرفته و مردم رو آزار میده و یه Masterــه خوب هست که دائم نینجا هاش رو میفرسته و همه میمیرن!!
تو داستان میگه سالهاست داره نینجاهاشو میفرسته آدم خوبه!!
اگه 2سالی یه بار یه نینجا بفرسته باید جنگشون 8 ساله باشه نه سال ها!! میکشتشون :(
نه دیگه!
چون هر شخصیتی رو که ما ازاد میکنیم فیلمش تو بخش Extras میاد که اخرش استاده میفرستتش.پس این همون شخصه و سر و مر و گنده تو قفس نشسته و ما ازادش میکنیم.
البته من هنوز بازی رو تموم نکردم و اخرین شخصیتی که ازاد کردم اون کمونداره هست(اسمش شانه)
اشتباه میکنی!!
این یارو به اندازه مو های سر من نینجا فرستاده!!
فقط 6تا اخرش رو یادشه!!
:5:نقل قول:
دوست عزیز بازی رو اگه هنوز نگرفتی حتما بگیر خیلی با حاله جدا لذتبخشه گرافیکشم کارتونی
که در سبک خودش به جا و درسته.
مدتها بود یه بازی خوش ساخت و شاد ندیده بودم. دست سازندش ندرده
بازی خیلی جالبه مخصوصا صدای دشمنا خیلی بامزه ست من که برای تفریحم شده کشتناشو سایلنت نمی رو تا صداشونو بشنوم
مضحک ترین بازی که دیدم همین بازی هست
توصیه من اینه که اصلا نخریدش
بازی بسیار جالبی هست
ولی باگهای زیادی دیدم توش
افکت هاش هم بعضا در حد انتظار نبود .
ولی در کل توی این روز های اخیر کار من شده گوش دادن کلد پلی همراه با این بازی : دی
راهی هست که بشه به صورت سایلنت و بی سروصدا دشمنارو کشت؟