اين از ويژگيهاي خود بازي هست و براي ارسال نيرو به منطقه اي تو بازي از همين ويژگي استفاده ميشه كه اسمش هم Burning هست فكر كنم .نقل قول:
از ارتفاع 100 ميتری پريدم هيچيم نشد !!!
از همون اول هم من فكر ميكردم بازي متوسط به پاييني باشه ...
Printable View
اين از ويژگيهاي خود بازي هست و براي ارسال نيرو به منطقه اي تو بازي از همين ويژگي استفاده ميشه كه اسمش هم Burning هست فكر كنم .نقل قول:
از ارتفاع 100 ميتری پريدم هيچيم نشد !!!
از همون اول هم من فكر ميكردم بازي متوسط به پاييني باشه ...
تاريخ انتشار بازي Section8 مشخص شد
اين بازي در 9/4/2009 يا به عبارتي 4 سپتامبر 2009 منتشر خواهد شد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سيستم مورد نياز براي Section8Section 8 unofficial System Requirements:
*CPU: Core 2 Duo 2.2GHz processor family/Athlon 64 X2 4400+ (required for MP host)
*GPU: Fully DX9-compliant graphics card with 512MB (SM 3.0). NVidia 8600 GTS or ATI HD 2900 XT.
*Ram: 1.5GB
*Hard Drive: 12GB
*DirectX: 9.0c
*Sound: DX9.0c compliant
*Optical drive: DVD (boxed only) boxed
خسته نباشي برادرنقل قول:
تاريخ انتشار بازي Section8 مشخص شد
اين بازي در 9/4/2009 يا به عبارتي 4 آگوست 2009 منتشر خواهد شد
امروز 30 آگوست هست .
با تاخير يك هفته اي كه چند روز پيش اعلام شد و منم تو همين تاپيك گفتم بازي 11 سپتامبر مياد .
بازی برای 360 اومده شاید امروز یا فردا بریم بگیریم : دی !
مگه پول اضافی آوردی ؟! حداقل برو دمو رو دانلود كن اگه خوشت اومد برو بازی رو بگير ... من كه ميگم بازيش افتضاح بود !نقل قول:
این بازی های 360 داستانش چیه که همشون یک هفته زودتر میان بیرون ؟نقل قول:
راست ميگينقل قول:
ببخشيد من سوتي دادم!!
تاريخ رو به عدد درست نوشتم اما به حروف نه:31:!!
من که اصلا امیدی به این بازی ندارم............
دوستان عزیز اومدم بگم که این بازی تمام انرژیشو روی بخش آنلاین گذاشته و اصلا داستان خاصی نداره ! یعنی یه قسمت Single نداره ! یه چیزی داشت حالت Story Mode بود اما اونم مثل بازیه UT بودش ! با افرادت باید میرفتی یه جاهایی رو Capture میکردی ! خلاصه گفتم که بعدا نیاین بگین این بازیه آشغال چیه داستان نداره و ازین حرفا ! بازی فقط آنلاین هستش !
دوستان مگه بازي منتشر نش؟چرا تاپيك اينجاست؟boys team برا pcهم بازي رو زده.
به گفته مديران يه تاپيك وقتي ميره تو بازي هاي كامپيوتري كه لينك هاي دانلودش منتشر بشه!!
بازي آنچنان هم بد نيست ولي خيلي بد موقعي اومد به بازار ، چند هفته قبل از Halo3 ODST ! مخصوصا هم اينكه بيشتر آنلاين هست .
GamePro : 4 Out of 5
Official Xbox Magazine : 7.5 Out of 10
Game Informer : 6.5 Out of 10
من نسخه pc این بازی را تهیه کردم و بازی هم نصب شد و اجرا هم میشه .
وقتی وارد بازی میشم تمام مقدمات بازی در صفحه مانیتور نقش میبنده و زمانی که بازی میخاد شروع بشه میگه game for windows lived failed و از بازی میاد بیرون .
فکر میکنید مشکل چی هست ؟ در ضمن من game for windows live را تازه ریختم و نسخه جدید بتمن را هم دارم بازی میکنم .
بلاخره منتشر شد !
ایشا الله میخرم نقدش رو میزارم !
بسیار بسیار مسخره و خسته کننده
احتمالا هنوز نسخه کامل نیومده شاید باید منتظر باشیم تانقل قول:
باز یه کرکی یا پتچی چیزی بیاد.
اینطور که میگید پس حتما انتظار بی فایده بود دموها انقدر خوب بود کهنقل قول:
من موندم تو کفش ...
بابا نوید جون که دیگه آب پاکی ریخت روی دستمون گفت که اصلا داستان نداره و یه چیزی توی مایه های unreal tournament هست:13:و فقط به درد مولتی پلیر میخوره!!نقل قول:
اینطور که میگید پس حتما انتظار بی فایده بود دموها انقدر خوب بود که
من موندم تو کفش ...
باز حالا به قول مهدی به آنریل به درد مولتی می خورد این کلا به درد نمی خوره :دی
دمو ها خفن بود ررفتم خونه دوستم گذاشت حالم به هم خورد !
دوستان پس میگید من نخرمش ...؟؟
الان دارم بتمن بازی میکنم ...بعدشم evil5 میاد
ها خوبه ....؟؟
اگر دنبال Single Player هستي نخرنقل قول:
دوستان پس میگید من نخرمش ...؟؟
الان دارم بتمن بازی میکنم ...بعدشم evil5 میاد
ها خوبه ....؟؟
-------------------------
ضمن اين كه IGN هم به نسخه ي PC امتياز خوب 8 و به نسخه ي Xbox 360 امتياز 7.5 داده !
واقعا مسخره هست .
حالم به هم خورد نه داستانی داره نه گرافیکه خوبی . حیف اون پولی که بابت بازی دادم
mehdi30nema ی عزیز گفت بدرد نمیخوره.بقیه تایید میکنن.من بگیرمش یا نه؟
گرافیکش چجوریه.حالت داستانی SP هم داره یا آنلاینه؟
نه بابا این جور بازیها اصلا به درد single player نمی خوره یعنی مطمئن باش بعد بیست دقیقه پاکش میکنی:13:نقل قول:
سلام. من دمو های این بازی رو دیدم خوشم اومده بود ، ولی ظاهرأ و طبق گفته ی دوستان ارزش 2000 تومان و اصطحلاک DVD-ROM و هارد و یک ساعت فقط رو نداره!! :دی
می شه یک کم توضیح بدین که از چه نظرایی چرته؟ گرافیکش در ح کدوم بازیه؟
خوب انجمن رو واسه همین درست کردن دیگه! بهتره قبل از خرید نظر افراد دیگه ( در این مورد، قربانی ها !! ) رو شنید.نقل قول:
واقعا مسخره هست .
حالم به هم خورد نه داستانی داره نه گرافیکه خوبی . حیف اون پولی که بابت بازی دادم
دوست من اگ قبلا unreal tournament رو بازی کرده باشی دیگه نمی پرسی گرافیکش در چه حدی هست این جور بازیها فقط و فقط به درد مولتی پلیر میخوره و بس چون اصلا داستان نداره:13:(ولی برای حالت مولتی احتمالا بد نیست...)نقل قول:
یعنی از من میشنوی با این اوضاع اگه میخوای single player بازی کنی حتی طرفش هم نرو که آخرش میای میگی عجب غلطی کردم:31:(ناراحت نشو دوستانه گفتم).
بازی خوب که الان کم نیست نمونشbionic commando,wolfenstein,batman و جدیدا که همینجوری داره میادdirt 2 , re5 و...
موفق باشی:46:
برای single Player اصلا طرف این بازی نرید ولی برای Multiplayer خیلی خوبه من چند روزه فقط مولتی میرم خیلی خوبه.
بابت راهنماییاتون خیلی ممنونم
میخواشتم برم بازیو بخرم، ولی الان منصرف شدم...
بسیار ممنون...
بر خلاف جو اين تاپيك به نظر من بازي قشنگي هست!!
من كه SP بازي ميكنم حال ميده!!
چند تا نكته بگم!!
حالت SP بازي اصلا مثل UT3 نيست!!
لااقل اين 2تا دمو بين مرحله هاش هست!!
هر وظيفه اي رو به موقع برات انلاك ميكنه!!
ميتوني ماشين جنگي بخري!!
محيط فوق العاده بازي
گرافيك بازي هم خوبه1!
گيم پليش هم كه حرف نداره!!
من كه عاشق گيم پليش شدم!!
صدا گذاريش هم باحاله!!
پ.ن:اگه دنبال بازي بــراي اوقات بيكاري ميگردين و گيم پلي مهمترين چيز در انتخاب شماست اين بازي رو بخرين!!
من كه عاشقش شدم :x
سلام. ممکنه که حق با شما باشه ، ولی با اومدن رزیدن اویل ، بتمن تیمارستان آرخام ، شیفت و .... الان موقعیت مناسبی برای انجام یک همچین بازی ای نیست! :دینقل قول:
سلام
برخلاف دوستانی که گفتن بازی حالت داستانی نداره باید بگم که بازی حالت سینگل و داستانی داره!
نه اینکه اصلا نداره منظور مون اینه که نداشت بهتر بود.
خوب ut هم کاملا بی داستان نبود چون اگه توی قسمت movies می رفتی یه چیزایی توش بود ولی در کل به قول دوستمون با اون سبک افتضاح بازی همون رو هم نداشت سنگینتر بود!!نقل قول:
من بازی رو دیشب گرفتم.
خیلی حال کردم باهاش. آدم رو یاد UT میندازه.
منم خیلی حال کردم. چون بازی تو سبک UT یا کم هست یا من بازی نکردم.
تنها مشکلی که توی بازی دیدم یکی داستانش بود که 1 کلمه هم نفهمیدم چی به چیه یکی هم لهجه مسخرشون.
من هنوز نمیدونم اسم اون یارو که به جاش دارم بازی میکنم چیه :دی
ولی در کل من که خیلی حال کردم. نمیدونم چرا اصلا استقبالی نکردین ازش.
مجید جون من هر کس نظر خودش رو داره ولی من یکی که یکی از بدترین بازیهای عمرم این ut بود:13: چون داستان بازی خیلی برام مهمه!!نقل قول:
موفق باشی...
درسته. هرکس نظر خودش رو داره.نقل قول:
من برعکس تو UT یکی از بهترین بازی های عمرم بوده و هست. البته نسخه های اولیه خیلی بهتر بود به نظر من.
برای من هم داستان مهم هست ولی نه بیشتر از گیم پلی.
یه بازی مثل Frontline هم اصلا داستان قویی نداشت ولی اونم خیلی قشنگ بود.
البته اینا همش نظر منه. شاید یه نفر از هیچ کدومش خوشش نیاد.
عجب ! حالا ارزش داره بخرم نقد بزارم ؟ :دي !
اونايي كه خريدن يه نقد كوچول بزارن بزارم تو پست اول ! :دي
اينطور كه ميگيد بازي افتضاحه كه !!!؟
همین الان قسمت SINGLE PLAYER بازی رو تموم کردم.
عجب فازی داد. میخوام دوباره بازی کنم ولی روی هارد. با اینکه نرمال هم خیلی سخت بود. دهنم سرویس شد :دی
این بازی رو با RED FACTION خریدم. اصلا هنوز وقت نکردم سراغ اون برم. فقط چند تا ماموریت از RED FACTION رو رفتم.
مگه این بازیه میذاشت؟ :دی
حالا اگه بخوام از نکات بازی بگم:
گیم پلی خیلی سریع که واقعا تو جنگا آدم حال میکنه. مخصوصا مرحله آخر که مثل مور و ملخ میریزن نمیدونی به کجا تیر بزنی :دی
گرافیک هم که به نظرم در حد متوسط رو به بالا بود
تنوع اسلحه زیاد نیست
single player بازی کوتاهه. همونطور که دوستان گفتن این بازی بیشتر برای مولتی هست.
خلاصه دیگه همین. اگه طرفدار بازی توی سبک UT هستین از دستش ندین.
فقط تنها فرقی که با UT داره اینه که ماموریت دارین. capture the flag و death match و . . . نداره.
موفق باشید.
این بازی چرا اینجوریه؟؟؟
خیلی سخته.
اصلا امون نمیدن به من.
کار خاصی باید بکنم؟؟؟
می خواستم بدونم بازی فقط از نظر گرافیک و گیم پلی چجوری هست کاری به داستان ندارم.(منظورم اینه که بازی کردنش حال میده یا نه)در ضمن بازی چند ساعت طول میکشه تموم شه.