تریلری دیگر از بازی با حجم 9.73mb
لینک مستقیم دانلود از مدیا فایر:
کد:http://www.mediafire.com/?orzkmd5mz2j
Printable View
تریلری دیگر از بازی با حجم 9.73mb
لینک مستقیم دانلود از مدیا فایر:
کد:http://www.mediafire.com/?orzkmd5mz2j
13 هم مونده به انتشار بازی امید وارم سری تو ایران هم عرضه بشه
بچه ها فکر م یکنید مجوز می گیره یا باید باز بزور بازی رو گیر اورد بازیرو
(فکر کنم به احتمال زیاد بازی مجوض نمی گیره 99%)
شوخی نکن، هر بازی ممنوع میشه راحتتر گیر میاد.نقل قول:
بله بازی های مثل کال اف دیونی آره ولی الان من 3 روز پیش رفتم ولی عصر هر مغازه بازی saw رو پرسیدم نداشت یا شاید هم داشتن می ترسیدم بگن
مثل اینکه این بازی هم Leaked شده یک هفته قبل از عرضه، میگن دلیلش ممکن بسته شدن استدیو سازنده این باری Pandemic باشه که یک هفته پیش بسته شد. و خوده کارمندان Pandemic برای اعتراض به EA این کار رو کرده باشن.
این بازی اومده تو اینترنت ریخته،
IGN AU هم Review کرده و امتیاز 8.2 داده به بازی.
مگه قرار نبود 8 دسامبر بیاد چرا زد تر اومد ؟؟
کسی از دسوتان بازی رو خریده ؟؟؟
چطوره؟؟؟ ارزش داره من عکساشو که دیدم حال کردم حالا نمی دونم بازی واقعا جذاب خواهد بود یا نه؟!
این بازی آمده.؟!؟!؟!؟!!؟ .خود همین سایت هم تبلیغشو زده.!!!!!!!!!!!!!!! حالا ارزش داره بگیریمش.......؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کی گفته بازی مثل Call of Duty می مونه؟ بازی Open World هست بیشتر شبیه AC در جنگ جهانی دوم می مونه.
من دو روز پیش برای 360 دانلودش کردم . بد نیست. داستانش که خوبه گیم پلی شبیه GTA داره فقط قابلیت بالارفتن از ساختمان های مختلف و موانع مثل Assassin's Creed دارید.نقل قول:
این بازی آمده.؟!؟!؟!؟!!؟ .خود همین سایت هم تبلیغشو زده.!!!!!!!!!!!!!!! حالا ارزش داره بگیریمش.......؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
از ساختمون میره بالا ؟ خدا کنه فقط مثل Prototype مضخرف نباشه.
من شنیدم این بازی روی ویندوز xp به سرویس پک 3 نیاز داره . درسته ؟
نقل قول:
من شنیدم این بازی روی ویندوز xp به سرویس پک 3 نیاز داره . درسته ؟
حداقل سیسم مورد نیاز:
CPU: Core 2 Dual Core 2.4GHz or AMD equivalent
RAM: 2GB or more
DISC DRIVE: Dual Layer 1x or faster DVD Drive
Hard Drive: At least 7GB of free space
Video: Nvidia Geforce 7800 GTX with 256MB of VRAM or ATI Radeon HD 2600 Pro with 256MB of VRAM
Sound: Direct X 9.0c compatible sound card
سیستم توصیه شده:
Processor: Quad Core running at 2.8 GHz or equivalent
Memory : 2 GB RAM (Windows XP) or 3 GB RAM (Windows Vista/7)
GPU: nVidia 8800 GT graphics card
VRAM: 512 MB
نقل قول:
:5:
دوست عزیز xp رو دیگه فراموش کن الان همه بازیها Seven رو ساپورت
میکنن که با این وجود سرعت فریم هم بسیار بیشتره من Seven رو
با یک دنیا عوض نمیکنم.
آقا من بازی رو گرفتم، بازیه نسبتا قشنگیه ولی ظاهرا کرکش مشکل داره، تو بازی یهو قفل میکنه و باید چند بار برم تو محیط ویندوز و برگردم تا درست بشه، کسی میدونه مشکل از چیه؟
من بازی رو گرفتم تو xp سرویس پک 3 که فقط تا لود بازی میادش بعد دیگه صفحه سیاه میشه دیگه بازیش نمی یاد
مجبور شدم ویندوز 7 نصب کنم
تو اون تا همون صحنهی اول بازی میومد که با یه نفری صحبت می کردی بعد باید ازون کلوب خارج میشدی
وقتی ازوم جا خارج می شدم لودینگ میومد اما 10 ساعت هم که منتظر باشی دیگه بازی همون جا گیر می کنه
نمی دونم چی کار کنم :41:
میشه کمک کنید
ای داد این هم مشکل داره
نشد یه یازی بگیرم مشکل نداشته باشه آخه این چه وضعشه
بازم شروع شد سیر کثیر دوستان که بازیشون ایراد داره!!!!:wac:
این بازی ظاهرا با کارتهای گرافیک ATI مشکل داره، تو فروم EA نوشته، ظاهرا دارن رو یه patch کار میکنن که مشکل رو حل میکنه، فعلا باید منتظر موند
یک چیزی میگم خواهشا ادامش نده ولی یک جورایی حقیقته :31:نقل قول:
نسخه pc همیشه همین بوده دیگه نبوده خداییش ؟ :46:
( دوستان کنسولی میان از بازی و گرافیک و کنترل و داستان و صدا میگن و بازی رو به اتمام میرسونن اونوقت یک عده هنوز درگیر این مسایل هستن )
من کارت گرافیک 4850 ati دارم تا حالا هم هیچ مشکلی توی اجرای بازی نداشتم .
بسیار بازیه زیبایی هست :)
راستی مثل اینکه این بازی از نظر اخلاقی هم خیلی مشکل داره ؟ میگن از gta هم بدتره .
اینقدر از بازی تعریف کردین طالب شدم بگیرمش :21:
دموی قابل بازی چیزی نیست بدانلودیم ببینیم چطوریه ؟
من ati 4890 دارم، بازی رو تو ویندوز 7-64 bit نصب کرده بودم که همیشه تو بازی crash میشد و مجبور میشدم با task manager ببندمش، ولی الان تو xp - sp3 نصب کردم دیگه فقل نمیکنه و خیلی روون اجرا میشه، بازی خوبیه، از نظر اخلافی هم تا حدودی مشکل داره
فریز شدن یا کراش هنگام لود
این مشکلات که تا به حال بیشتر برای دارندگان کارت های گرافیکی ATI در Windows Vista و Windows 7 رخ داده, فعلا از طریق راههای موقت زیر قابل حله. (قرار هست پچی برای رفع این ایرادات منتشر بشه)
روش اول:
- MSCONFIG رو باز کنین. (MSCONFIG رو از طریق Search Bar وارد کنین)
- تب Boot رو انتخاب و بر روی Advanced Options کلیک کنین.
- گزینه Number of Processors رو فعال کنین. سپس از منو عدد 1 رو انتخاب کنین.
- تایید و سیستم رو ریستارت کنین.
روش دوم:
- بازی رو اجرا کنین.
- Alt Ctrl Delete رو نگه دارین. وارد Task Manager بشین. تب Processes و سپس Saboteur.exe رو انتخاب کنین.
- بر روی اون راست کلیک کنین. Set Priority رو انتخاب کنین و به Realtime تغییر بدین.
- دوباره بر روی Saboteur.exe راست کلیک کنین. اینبار Set Affinity رو انتخاب کنین و CPU1 رو فقط فعال بزارین. برای سی پی های چهار هسته هم CPU3 رو فقط فعال بزارین.
- به بازی برگردین.
یعنی بر روی windows xp مشکلی نداره؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
خیر. هیچ صحبتی در این مورد نشده.نقل قول:
بله عزیزمنقل قول:
به شرطی که بری تو Option بازی توی قسمت اول بخش Nu di ty رو فعال کنی
بعد حالش رو ببری :21:
سلام
بازی کردن در فضای open world در تم جنگ جهانی دوم واقعا جالب و دیدنی هستش...
ولی به نظر من اگر EA به جای این همه سرمایه گزاری و تبلیغات فراوان روی این بازی بهتر بود که فیفا رو برای pc نکست می کرد.
ایده های زیاد جالب چشم نواز و درخور توجهی در بازی هستش اما همش در یک درون مایع کلی قرار می گیره که باعث شده
توجه زیادی به جزییات نشه...و این ضربه زده به بازی....
منم بازی را گرفتم 1 ساعتی نشستم پاش بدیش نبود من که خوشم اومد ! اگه وقت کنم بیشتر بازی کنم میام و بیشتر هم توضیح میدم!نقل قول:
چرا p30 world باری فروش نذاشته
یعنی اینقدر وضع این بازی خرابه
چرا گذاشته بفرمایید اینم لینکش:نقل قول:
کد:http://shop.p30world.com/products/011397.php
برو بکس کسی از ولی عصر بازی رو گرفته؟؟؟
کدام مغازه؟
ولی از روی صفحه اصلی حذفش کرده . حتما به خاطر مسائل غیر اخلاقی هست که در بازی وجود داره .نقل قول:
تک لینک دانلودش هست؟؟؟؟
خوب gamespot هم نسخه های console رو review کرده و 7.5 داد بهش
در کل بازی خوبیه
یکی که بازی کرده بگه چجوریه !
سلام
بازی خیلی جالبیه البته من دانلود کردم و با مصیبت تونستم اجرا کنم اونم تو XP .تازه اگه جلوتر هنگ و یا کرش نکنه. بازی سبک جالبی داره و پاریس زمان جنگ جهانی دوم رو خیلی جالب درآوردن. گرافیک خوبی هم داره آدم یاد فیلم شهر گناه میوفته (اگر دیده باشید). تم اصلی یه جورایی سیاه و سفیده (تیره) که تو اون رنگ های تند تو چشم میزنند.
من xp رو پاک نکردم تا این بازی رو روش راحت تر اجرا کنم ولی همون اجرای دفه اول سیستم هنگ اساسی کرد و بعد ریست هم به محض بالا اومدن گیر میکرد و صفحه آبی میومد که انگار از کارت گرافیک بود. کلن بد قلق هست تا الان که اجرا نشده
اين صفحه ي آبي كشك نيست ها ! هارد 320 منو پارسال همين سوزوند . از اسمش معلومه ممكنه چه بلايي سر PCيت بياره : The Blue Screen of Deathنقل قول:
صفحه آبی میومد
من فعلا نتونستم بازي كنم ولي اونطور كه ميدونم بعد از انجام دادن مراحل يه منطقه ، رنگ به رخسارش برميگردهنقل قول:
تم اصلی یه جورایی سیاه و سفیده (تیره) که تو اون رنگ های تند تو چشم میزنند.
سلام به همه ی برو بچه های گل
من تو بازی مشکل کم شدن شدید سرعت فریم رو دارم .
کارت گرافیکم هم ATI نیست و ویندوزم هم xp sp3 هست
راه حلی هست که درست شه؟