نقل قول:
واقعا ممنون از پيشنهاد عاليتون
من dsl ندارم براي كارام ميام كافي نت
دوستان اگه ميتونن (براي مثال آقا سعيد يا آقا شاهين) اين كار رو به عهده بگيرن
با تشكر:11:
Printable View
نقل قول:
واقعا ممنون از پيشنهاد عاليتون
من dsl ندارم براي كارام ميام كافي نت
دوستان اگه ميتونن (براي مثال آقا سعيد يا آقا شاهين) اين كار رو به عهده بگيرن
با تشكر:11:
از دوستان حرفه اي تو زمينه فتوشاپ ميخام كه يه لوگو طراحي كنن
من خودم يكي طراحي كردم ولي زياد جالي نيست الآن كه كافي نتم ولي فرا آپ ميكنم
اميد وارم تا اون موقع دوستان يه كاري انجام بدن
با آرزوي موفقيت:11:
خواهش می کنم ، لوگو به چه اسمی ؟
هم پی سی داشته باشه ، هم گراف ، میشه پی سی گراف ... حالا P30 GRAPH یا PC GRAPH ؟ ؟ ؟نقل قول:
خواهش می کنم ، لوگو به چه اسمی ؟
من برای طراحی سرد مقاله ( همون سرآغاز ) و هماهنگی برای متون داخلی و طراحی رو جلد همکاری موکونوم
البته با بقیه
همه با این لفظ موافقن ؟
به شخصه مناسب نمیدونم ، یه خورده تو مایه های دور از جون پرنو گراف اِ :دی
دور از جون خیلی شبیهش هست ... :biggrin: خب می تونیم بنویسیم پی سی گرافیک مگزین :biggrin: مجله PGM یا PGE ( پی سی گرافیک ای بوک ) یا PGEM (پی سی گرافیک الکترونیک مگزین).نقل قول:
به شخصه مناسب نمیدونم ، یه خورده تو مایه های دور از جون پرنو گراف اِ
میتونیم یه تاپیک بزنیم و هر کس بیاد اسم مورد علاقش رو بگه ، آخر سر رای گیری میشه و بهترین انتخاب !
یا حتی این بحث اسم رو که اون چنان مهم نیست رو به یه گروه مجزا ارجا بدیم
منم موفقم که چند تا اسم انتخاب کنیم . بعد هم رای گیرینقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام...
نظر من اینه که اول خود مجله رو تا یه جاهایی آماده کنیم، بعدا میشه در مورد اسمش فک کرد.
زد و اصلا عملی نشد، اسمشو میخوایم چیکار؟
موفق باشید♥♥♥
یه تاپیک چند وقت پیش دیدم همین سوال رو کرده بودن ولی خوب
به نظر منم باید یه تیم تهیه بشه بعد هر قسمت از مجله رو یه یا چند نفر پوشش بدن
ولی من نظر شاهین رو نتونستم بگیرم
نظر خاصی ندارم منتظر دوستان چه تصمیمی بگیرن
یه تاپیک چند وقت پیش دیدم همین سوال رو کرده بودن ولی خوب
به نظر منم باید یه تیم تهیه بشه بعد هر قسمت از مجله رو یه یا چند نفر پوشش بدن
ولی من نظر شاهین رو نتونستم بگیرم
نظر خاصی ندارم منتظر دوستان چه تصمیمی بگیرن
سلام
ممنون از دوستان بخاطر توجهشون
يه تصوير تهيه كردم براي صفحه اول البته زياد فتوشاپ بلد نيست در مقابل دوستان ولي خب...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://samba.persiangig.com/image/P30%20mag.jpg
دوستان دقت کنید مجله گرافیکی فقط آموزش و اونهم فقط پیرامون فتوشاپ نیست ...
در ضمن صد در صد به یک تیم نیاز داره و حتما به یک برنامه ریز نیازمند هست برای پیشبرد کار.
موافقمنقل قول:
بايد در مورد نرم افزارهاي گرافيكي ديگه شركت هاي corel و Adobe هم آموزش هايي بذاريم
بابا یکی نظر بدهنقل قول:
دوستانی که تمایل به همکاری دارن اعلام آمادگی کنن :
کد:http://forum.p30world.com/group.php?groupid=896
سلام....بچه هایی که کار صفحه بندی انجام میدن:»
کسی میتونه در رابطه با این تاپیک منو راهنمایی کنه؟؟؟
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=339401
سلام دوست گرامینقل قول:
در مورد کاری که شما طراحی کردی بک گراندش خوب هستش اما اصولا بک گراند مشکی در کار مجله کمتر استفاده میشه یا اینکه با نور و کار های براغ اون سیاهی باید خنثی بشه که شما این کار رو نکردید.
پی سی گراف که در بالا نوشتید از فونت و Style مناسبی استفاده نشده.
موفق باشید.
سلامنقل قول:
ممنون از نظرتون
به نظر خودمم خوب در نیومده(ما که هنوز به سطح مبتدی هم نرسیدیم) ولی عکسی که امیرجون(simon) گذاشته واسه مجله جالبه
آقا کسی کار ما رو حل نکرد؟؟؟ یه نگاهی به تاپیک بندازین ثواب داره والا.
دوست عزیز منظور؟!؟!؟:13:نقل قول:
دوست عزیز من به تاپیک شما نگاه انداختم به نظرم چیز منطقی نیومد خوب شما خودت دنبال اون موضوع گشتی تا دانلود نکنی نمی فهمی چطور هستش که پیشنهاد میکنم دانلودش کنی خودت می فهمی چی هستش.
ممنون. چون 700 مگ بود نمیدونستم بگیرم یا نه! در هر حال به لیست دانلودهام اضافه کردم! ان شا الله به کار میاد!نقل قول:
دوست عزیز من به تاپیک شما نگاه انداختم به نظرم چیز منطقی نیومد خوب شما خودت دنبال اون موضوع گشتی تا دانلود نکنی نمی فهمی چطور هستش که پیشنهاد میکنم دانلودش کنی خودت می فهمی چی هستش.
فکر کنم تو تاپیک واضح توضیح دادم! شما کجاش رو مشکل داری بگو برات توضیح بیشتری بدم.نقل قول:
دوست عزیز منظور؟!؟!؟
سلام
دوست عزیز آخه سوال شما چه ربطی به این تاپیک داشت !!!
این پست من:
من دیدم شما نوشتید: مجله ي گرافيكي گفتم شماید با indesign کار میکنید و میتونید منو راهنمایی کنید!که همینطور هم بود!چند تا از دوستان پیغام خصوصی زدن وکمک کردن!!! پس نتیجه میگیریم پست دادن من تو این تاپیک بیهوده نبوده!!!و زودتر به جوابم رسیدم.نقل قول:
سلام....بچه هایی که کار صفحه بندی انجام میدن:»
کسی میتونه در رابطه با این تاپیک منو راهنمایی کنه؟؟؟
سلام دوستان عزیز مجله این هم کار من البته با کمی عجله همراه شد در کل عضر می خوام.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام آقا حامد
ممنون از طراحی عالیتون
فقط یه چیز اونم از نظر من( البته ما چیزی بلد نیستیم فقط خواستم نظرمو گفته باشم) اینه که ماشین وسطی با خطای پشت سرش یه کم خشک هستش
بازم ممنون
سلام دوستان
همان طور که در
مجله گرافیکی P30WORLD
گفته شده باید اینجا اعلام امادگی و نحوه فعالیت خودمو قرار بدم . خب همون طور که معلومه زمینه فعالیت من فلش هست به طور مثال اموزش فلش . اگه مجلتون نیاز به بخش فلش داره خوشحال میشه همکاری داشته باشیم . :11:
خب بعد 116 روز انگار دوستان و مديران هيچ كاري انجام ندادند
چرا !؟؟!!!!!؟؟؟؟!؟!؟:41:
دوستان یا مدیران نباید کاری انجام بدن !
ایده از شماست ، هر طور صلاح میدونید ، کاری انجام بدید :دی
جريان چيه؟!
مجله چيه؟!
چي بگم؟؟!!!
آخه من dsl ندارم وگرنه خودم مجله رو راه مينداختم
شما از افراد لیست تهیه کنید ، تعیین پست کنید برای هر کس ، بقیش حل میشه ;)
اينجوري كه داريم پيش ميريم اصلا به جايي نمي رسيم ! بايد فكري كرد!!
اگه موافقيد من هماهنگي لازم رو انجام بدم كه بعد از امتحانات مجله رو اماده كنيم ؟
نه یحیی جان همه چیز آمادس ، چند روز صبر میکنیم تا همه فراخوان و ببینن و اگه تمایل داشتن همکاری کنن
بقیش رو دارم ردیف میکنم
سلام
پیشنهاد جالبیه .
حتما میدونین که این کار نیاز به کمک و همیاری مستمر اعضاء تیم داره و هماهنگ کردن و پیش بردن یک شماره از ابتداء تا انتشار بسیار دشوار و وقت گیره .
فعلا این تاپیک باز بمونه تا هماهنگی های لازم رو بعمل بیارین .
بنده هفته ی آینده تاپیک فراخوان رو ایجاد می کنم . ( با نظرسنجی خاص )
دوستانی که تمایل به همکاری با تیم گرافیک و مجله گرافیکی P30world رو دارن در اون تاپیک اعلام آمادگی می کنن .
منتظر باشید .
سعی می کنم این طرح استارت بخوره .
احتمال لغو فعالیت این گروه ( مجله گرافیکی ) وجود داره .
قربان شما
شاهین :10: