با تشكر از شما ولي دقت نكردي چي شد من گفتم رزولوشن دوربين نه lcd. بهتر بود ميگفتم سايز عكسنقل قول:
Printable View
با تشكر از شما ولي دقت نكردي چي شد من گفتم رزولوشن دوربين نه lcd. بهتر بود ميگفتم سايز عكسنقل قول:
اسمش سیمبین فندانسیونهنقل قول:
و بیسش با سیمبین 97 و اچ دی یکی هستش...حتی ظاهرش هم خیلی شبیه
فزق عمده اش اینه که دیگه ساین نمی خواد (چه بهتر:31:) و لازم نیست گوشیتو هک کنی
دوستانیم که نگران اینن که چرا این گوشیا دارن مقایسه می شن ...
دوستان گرامی ، بالاخره این نوع گوشیا کلاس جدیدی از گوشیا هستن که دارن وارد بازار می شن و کنجکاوی خیلی از دوستان از جمله خود من رو تحریک کردن ، این تاپیک و مقایسم بهانه ایه برای اینکه بچه ها بیشتر با این نوع و سبک گوشیا آشنا بشن...فعلاً توی این سبک این سه گوشی دارن حرف اول رو می زنن ، اگرم کسی حرفی می زنه راجع به مشخصاتی که ازشون اعلام شده حرف می زنن و کسی از روی حدس و گمان حرف نمی زنه ، مگه بعضی دوستان که مقداری تعصب دارن.
اگرم کسی می گه کدوم گوشی بهتره ، بازم بخاطر مشخصاتیه که ازشون اعلام شده ، امنیا اچ دی و N97 که کاملاً مشخصات و اومدنشون قطعی شده و فقط Idou توی ابهامه اما بازم بچه ها دوست دارن راجع بهش صحبت بشه...
:27:زیاد به این امار و ارقام قول نخور.باطری innov8 هم 1200 میلی هست و باید تالک تایم 8.30 ساعت و استندبای 310 ساعت طبق نوشته ها داشته باشه ولی طبق گفته دوستان شب شارژش میکنی وقتی صبح از خواب بلند میشی میبینی 3 خط باطری رو بلعیده:27::27:.از کجا معلوم که hd هم به این سرنوشت دچار نشه:13:؟ حالا شما فرض کن من تعصبی حرف میزنم.یه بار تو علانقل قول:
ءالدین از مغازه فروشیها از باطری سامسونگ نظر سنجی کنی میبینی که میگ
ن اکثر کاربران از باطری گوشیهای سامسونگ ناراضیند:2:.
حسن جان من اتفاقا زیاد به کلوپ i8510 سر میزنم هم تو p30world و هم تو mobilestan ولی اکثرا از باطری این گوشی ناله میکنند حتی تو یه جا دیدم گفته بودند که حتی با اپدیت کردن هم وضعیت مصرف باطری درست نشده پس کو این استند بای 310 ساعته؟یا کو این تالک تایم 8.30 ساعته؟نقل قول:
در مورد هنگ کردن هم حق با شماست منم قبول دارم سرعت i8510 بیشتر از برخی سیمبینهای نوکیاست.ولی خدایی به نظر من هنگ کردن بهتر از اینست که باطری گوشیت هر روز حتی سه بار هم شارژ بخواد.:27:
علی جان از قدیم گفته اند که حقیقت تلخ هست.:2:نقل قول:
دوست عزیز اومنیا اچ دی مگه سیستم عاملش ویندوز موبایل نیست؟یا من اشتباه میکنم و سیمبین میباشد؟نقل قول:
امنيا اچ دي يا همون i8910 داراي سيستم عامل سيمبين s60 5th edition مثل n97 هستنقل قول:
بعدش اگه ميشه خيلي ايراد نگيريد وگرنه آقا مجتبي مياد تاپيك رو ميبنده:13: بهتره در مورد امكانات گوشي ها بحث كنيم و با مشخص شدن امكانات جديد idou در مورد اونا هم بحث كنيم
درست ! ولی بقول خودت هیچی از آیدو مشخص نیست که ما بخوایم اونو مقایسش بدیمنقل قول:
دوستانیم که نگران اینن که چرا این گوشیا دارن مقایسه می شن ...
دوستان گرامی ، بالاخره این نوع گوشیا کلاس جدیدی از گوشیا هستن که دارن وارد بازار می شن و کنجکاوی خیلی از دوستان از جمله خود من رو تحریک کردن ، این تاپیک و مقایسم بهانه ایه برای اینکه بچه ها بیشتر با این نوع و سبک گوشیا آشنا بشن...فعلاً توی این سبک این سه گوشی دارن حرف اول رو می زنن ، اگرم کسی حرفی می زنه راجع به مشخصاتی که ازشون اعلام شده حرف می زنن و کسی از روی حدس و گمان حرف نمی زنه ، مگه بعضی دوستان که مقداری تعصب دارن.
اگرم کسی می گه کدوم گوشی بهتره ، بازم بخاطر مشخصاتیه که ازشون اعلام شده ، امنیا اچ دی و N97 که کاملاً مشخصات و اومدنشون قطعی شده و فقط Idou توی ابهامه اما بازم بچه ها دوست دارن راجع بهش صحبت بشه...
فقط میدونیم یه دوربین 12 داره ! که معلوم نیست کیفیتش خوبه یا نه !! همین و همین
حالا داریم :
راجع به ال سی دیش صحبت میکنیم
راجع به باتریش صحبت میکنیم
راجع به سیستم عاملش صحبت میکنیم
راجع به فیلمبرداری
راجع به نوع ال سی دیش
و ...
من بشخصه فقط میدونم آیدو دوربینش 12 هست با فلش ال ای دی و زنون ! صفحش 3.5 ه 16 ملیون هست و یه اسم سیمبین (که هنوز خود شرکت سیمبین هم این سیمبین رو نداده بیرون )
حالا شما اگه میخواهین ن97 رو با آی8910 مقایسه کنین ! چون حداقل آی8910 رو GSMArena و ن97 رو موبایل رویوو ، رویوو کردن و حد اقل نظرات دیگران رو میدونید و با استناد به اونا یه چیزایی میگین
ولی آیدو چی :دی ؟؟ نمیدونم چجوری بگم متوجه شین :دی
فقط یه توضیح بدم که لازمه
سیمبین فندانسیون ایدو عملا فرق زیادی با s60 5th edition نداره ! (وقتی بیس یکی باشه)
فقط و فقط اپن سورس شده
حالا این کیفیت سخت افزار گوشی هستش که می تونه برگ برنده باشه
اولاً اینکه مشخصات کامل گوشی بیرون نیومده ، یکی از اشکالات زشت سونی اریکسون اینه که همیشه گوشی رو که کامل معرفی نشده و مشخصات کاملی نداره معرفی می کنه و این اشکال رو باید به شر کت گرفت و داره همون برنامه اکسپریا رو که یه قرن بعد از ابهام گوشی رو داد بیرون سر اینم پیاده می کنه...نقل قول:
درضمن اینکه شما چیزی بجز دوربین از گوشی نمی دونی مشکل از اینه که کمی پیگیری نکردی وگرنه خیلی چیزا که رسمی اعلام شده دستگیرت می شد :46:
راجع به LCD که شرکت اعلام کرده 3.5 اینچه و رزولوشنش 360 * 640 و تعداد 16 میلیون رنگ نشون می ده.
راجع به باطریشم که 1000 آمپر اعلام شده اما خیلی کم به نظر میاد و حتماً باید ارتقاش بدن چون اینجوری دارند گوشی عذاب می کشن.
سیستم عاملشم که در اصل همون سیمبین S60 وبرایش بنجم که یه اسم دیگه روش زدن و تفاوتی نداره و الان روی نوکیا 5800 که توی بازار موجوده نصبه.
در مورد فیلم برداریش هم ندیدم کسی حرفی بزنه.
نوع LCD هم که به تازگی بخاطر قلمی که روی گوشیه مشخص شده مقاومتیه...
همه اینا هم به صورت رسمی اعلام شده و توی GSMarena موجوده...
در مورد innov8 چیزی نمی گم چون تاحالا باهاش کار نکردم...نقل قول:
اما بزار یه سابقه از باطریهای سامسونگ برات بگم :
من پدرم n سال پیش یه سامسونگ t100 داشت که یادمه زودتر از دو روز شارژش نمی کرد و تا چند سال با همون قدرت باطری عمل کرد و باطریش ضعیف نشد. بعدش هم d500 داشت که دقیقاً همین وضع رو داشت و هرگز باهاش مشکل باطری نداشت...
اما الان...
پدرم u900 داره ، مادرم d830 داره ، خودم هم امنیا دارم ، هر سه از برند سامسونگ :
خودم که با استفاده زیاد و دیدن یک فیلم کامل و کار با gps و آهنگ گوش کردن و اس ام اس و تماس و این چیزا بعد از دو روز گوشیمو شارژ می کنم ، اگه باهاش فیلم نبینم بعد از سه روز و اگه کار خاصی باهاش نکنم و فقط زنگ و اس ام اس ، تا پنج روز هم دووم میاره...
پدرم بخاطر کارش تماساش زیادن و زیاد صحبت می کنه ، اونم میانگین بعد از سه روز شارژ می کنه...
مادرم هم که استفادش کمه ، هفته ای یک بار شارژ می کنه...
چیزی که از باطریهای سامسونگ تو این مدت دیدم و برام جالب بود اینه که بر خلاف باطریهای دیگه خصوصاً نوکیا ، بعد از مدت یکی دو سال استفاده باطریاش ضعیف نمی شه و نیازی به تعویض نداره و اگه درست استفاده بشه تا زمانی که گوشی رو داری نیازی به تعویض باطری نداری...
در حالی که می دونی باطریهای نوکیا حداقل سالی یک بار باید عوض بشن ، این چیزیه که دیدم...
حالا شما از کدوم حقیقت تلخ داری صحبت می کنی ؟
دوست من شما یه چیزی شنیدی....اما من اینا رو دیدم...
از قدیم گفتن : شنیدن کی بود مانند دیدن؟ :46:
علی جان اینا رو بکسی بگو که چیزی ندونه !! نه به کسی که 3 سال تو این فروم هست و عشقشم سونی هست !!نقل قول:
اولاً اینکه مشخصات کامل گوشی بیرون نیومده ، یکی از اشکالات زشت سونی اریکسون اینه که همیشه گوشی رو که کامل معرفی نشده و مشخصات کاملی نداره معرفی می کنه و این اشکال رو باید به شر کت گرفت و داره همون برنامه اکسپریا رو که یه قرن بعد از ابهام گوشی رو داد بیرون سر اینم پیاده می کنه...
درضمن اینکه شما چیزی بجز دوربین از گوشی نمی دونی مشکل از اینه که کمی پیگیری نکردی وگرنه خیلی چیزا که رسمی اعلام شده دستگیرت می شد
راجع به lcd که شرکت اعلام کرده 3.5 اینچه و رزولوشنش 360 * 640 و تعداد 16 میلیون رنگ نشون می ده.
راجع به باطریشم که 1000 آمپر اعلام شده اما خیلی کم به نظر میاد و حتماً باید ارتقاش بدن چون اینجوری دارند گوشی عذاب می کشن.
سیستم عاملشم که در اصل همون سیمبین s60 وبرایش بنجم که یه اسم دیگه روش زدن و تفاوتی نداره و الان روی نوکیا 5800 که توی بازار موجوده نصبه.
نوع lcd هم که به تازگی بخاطر قلمی که روی گوشیه مشخص شده مقاومتیه...
همه اینا هم به صورت رسمی اعلام شده و توی gsmarena موجوده...
من که مشخصات ال سی دی رو گفتم و اصلی ترین مشخصش که شما بهش گیر دادین که همون خازنی بودن هست هنوز معلوم نیست !!! نمیشه از روی قلم تشخیص داد !! امنیا هم قلم داره !! پس این همه میگین امنیا خازنی کشک ؟
بعدشم شما دلیلت اینه که قلم داره مقاومتیه !! من میگم چون آیکوناش بزرگ هست 100% خازنی هست و همچنین قلمش هم برای قسمت های خیلی ریزی گذاشتن که نمیشه با انگشت زد
باتری رو هم که همه میدونن 1000 میلی آمپر هست ولی شما دارین راجع به شارژ نگه داشتنش صحبت میکنید که هنوز هیچ کس با این گوشی کار نکرده که ببینه این گوشی چقدر شارژ نگه میداره !! پس اینم از روی حدسیات هست
سیمبینش هم که خودت نمیدونی چی هست و میگی همون سیمبین هست !! خاب اگه همون سیمبین هست چرا توی هیچ سایتی ننوشته که سیمبین سری 60 ویرایش 5 ام هست ؟؟ اینم توی ابهامه و شما بازم مثه بالا داری حدس میزنی
فیلمبرداری هم که هیچ کس نمیدونه
پس ببین همه ی این چیزایی که داری روش بحث میکنی همش نظر خودته و همش هم حدسیات هست !!
پس لطفآ بیخودی روی این گوشی عیب نذارید یا تو سرش نزنید یا اصلآ مقایسش نکنید چون کار الکی و مسخره ای هست !!
البته صفحه خازنی فقط با انگشت کار میکنه و با قلم نمیشه ازش استفاده کرد. در ضمن صفحه خازنی نیازی به قلم نداره و با دست راحت کار میکنه مثل آیفون
بعدش اگه میشه مخالفای سامسونگ انقدر روی باتری i8510 مانور ندن. بابا باتریش بعد از 2 3 هفته کاملاً درست میشه.
حالا اولش باتریش مشکل داشته دیگه مخالفای سامسونگ اینو گرفتن دست ولش نمیکنن. اگه میشه یه سر به تاپیکش بزنید و ببینید که باتریش فقط 2 3 هفته اول یکم اذیت میکنه و بعد درست میشه
اولا که این تاپیک خیلی مسخرست چون اصلا مقایسه ان97 با اون 2تا درست نیست بعدشم همون طور که بچه ها گفتن بحث در رابطه با آیدو زوده ضمنا این چند صفحه هم خوندم و فکر کنم عنوان تاپیک اشتباهه چون شما نظر سنجی گذاشتی تا نظر بقیه بدونی ولی فقط حرف خودت تکرار می کنی و میگی i8910 بهتره و این تاپیک هم برای این زدی که بگی i8910 از همه بهتره ( البته به نظر خودم فعلا هم همین طور هست)نقل قول:
خودتونو گول نزنید ممکنه از امکانات آیدو کم بشه ولی بهش چیزی اضافه نمیشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در رابطه با جملتون هم که نقل قول کردم مثل این که شما اطلاعاتت ضعیفه چون پارسال تو زمان معرفی و عرضه برترین گوشی سال سونی اریکسون یعنی اکسپریا این گوشی خیلی تغییرات کرد از جمله تغییر طراحی قسمت پشت گوشی افزایش ram گوشی بهبود نرم افزاری که کاملا مشهود بود و...
نقل قول:
فقط اين بار اونم آيدو اينجور شد. نه كه از قبل هر چي من يادم مياد وقتي گوشي معرفي ميشد GSMarena هم همه مشخصاتش رو كامل ميزد.
حالا جالب اینجاست میگه باتری آی8510 درست میشه و شما هم هی اینو میگید =))
دوست من چطور شما هی میگی صفحش مقاومتی ه !! چطور میگی فست پورت داره !! چطور میگی ...
ما هم میگیم باتریش بدرد خودش میخوره !! جاواش بدرد خودش میخوره و ....
هر برندی مشکلات خودشو داره و هر فن بویی از هر برند باید اونا رو بپذیره و به برطرف کردن اشکالات برند خودش فک کنه تا اینکه روی اشکالات برند دیگه حساس بشه و روی اونا مانور بده و اعصاب ملتو خورد کنه
همونطور که خودم گفتم و سعید هم پشتبندم گفت شما با همون آی8910 ات حال کن
مجتبی جان این تاپیک رو هم بفرست زباله دونی
من هرگز توی سر Idou نزدم ، فقط مشخصاتشو گفتم...نقل قول:
دوست من این گوشی یک دوربین 12 مگا پیکسلی یدک می کشه ، پس برای گرفتن همچین عکسهایی نیاز به یک سی پی یو قوی داره و باید یک سی پی یو قوی داشته باشه ، و سی پی یو هم مصرف باطری بالایی داره ، پس خودت قضاوت کن که 1000 میلی آمپر می تونه کافی باشه ؟ نمی دونم چرا شما فکر می کنید من از سونی اریکسون بدم میاد ؟ من از هیچ برندی بجز ال جی بدم نمیاد که برای اونهم دلایلی دارم...
من عاشق گوشی G900 سونی اریکسون هستم و با توجه به قیمتش به نظر فوقولادست ، خودم هم که یک سال و خورده ای با P990 کار کردم ، همین Idou هم ممکنه اگه بیاد بخرمش... پس اشتباه گرفتید ، من دشمن سونی اریکسون نیستم... سعیم بر گفتن حقایقه...
درضمن امنیا درسته قلم داره ، اما امنیا اچ دی نداره :46: بحث ما هم روی امنیا اچ دی هست ، شما یه عکس از قلمش برامون بزار ، چون GSMarena توی ریویوش نوشته که قلم نداره...
سیستم عاملشم توی یو توب دیدم ، هیچ تفاوتی از نظر ظاهر با سری60 ویرایش پنجم نداره فقط اپن سورسه همین، اما ترجیه می دم راجع بهش حرف نزنم.
توی فیلمهای آیدو هم دیدم که با ناخن روی صفحش کار می کنن ، می دونی که صفحه خازنی قلم و ناخن روش کار نمی ده...
شما یه گوشی با صفحه خازنی مثال بزن که قلم داشته باشه ، پس فکر می کنم قلم داشتن دلیل خوبی برای خازنی نبودن صفحش باشه...
تفاوت من با شما اینه که من روی هیچ برند خاصی تعصب ندارم و عشقم هیچ برندی نیست برای همین دلیلی نداره بخوام بی خودی محصولی رو خراب کنم ، همیشم با دلیل حرف می زنم ...
امنیای من هم آیکانهای خیلی بزرگی داره ، اما خازنی نیست و مقاومتیه... پس آیکان اصلاً دلیل خوبی نیست...
چیزایی هم که راجع به آیدو گفتم فکر نکنم نکته منفی توش بود که بخواتد توی سر گوشی بزنه ، اکثراً مشخصات اعلام شدش بود...
دوستان طرفدار Iduo و سونی اریکسون ، خب مخالفتاشون رو می تونن با نشون دادن برتریهای این گوشی نسبت به دو گوشی دیگه نشون بدن ، نه اینکه هی بگن چرا می گین امنیا اچ دی بهتره ، خب اگه شما می گید آی دو بهتره ، شما هم دلیل بیارید ، کسی جلوتونو نگرفته .
این جمله : مجتبی جان این تاپیک رو هم بفرست زباله دونی
اصلاً در حد بچه های فروم نیست...خیلی بی ادبانست ، خواهشن فرهنگتونو اینجوری به همه نشون ندین. بچه های فروم تاحالا هر جوری صحبت کردن ، کسی به کسی بی احترامی نکرده ، اما با این حرف به همه بچه های تاپیک بی احترامی شد.
درضمن ، کساییم که جنبه تاپیک و بحث رو ندارن می تونن وارد نشن ، کسی اجبار پشت کسی نذاشته...
خب اين پست شما :نقل قول:
و اين هم دقت:13: اگه منظور شما X1 هست كه بايد بگم همه چيزش همون اول مشخص شد و همون شب معرفيش تو GSMArena هم زد. ولي اگه منظورتون يه كمي تغيير تا زمان بيرون دادن هست كه اون بحثش كلا جداس و به اين معني نيست كه گوشي مشخصات كامل نداشته باشه! ضمن اينكه براي n96 نوكيا هم همين اتفاق افتاد و سي پي يو ارايه شده كمتر از سي پي يو موقع معرفي گوشي بود.نقل قول:
اولاً اینکه مشخصات کامل گوشی بیرون نیومده ، یکی از اشکالات زشت سونی اریکسون اینه که همیشه گوشی رو که کامل معرفی نشده و مشخصات کاملی نداره معرفی می کنه و این اشکال رو باید به شر کت گرفت و داره همون برنامه اکسپریا رو که یه قرن بعد از ابهام گوشی رو داد بیرون سر اینم پیاده می کنه...
درضمن اینکه شما چیزی بجز دوربین از گوشی نمی دونی مشکل از اینه که کمی پیگیری نکردی وگرنه خیلی چیزا که رسمی اعلام شده دستگیرت می شد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راجع به LCD که شرکت اعلام کرده 3.5 اینچه و رزولوشنش 360 * 640 و تعداد 16 میلیون رنگ نشون می ده.
سیستم عاملشم که در اصل همون سیمبین S60 وبرایش بنجم که یه اسم دیگه روش زدن و تفاوتی نداره و الان روی نوکیا 5800 که توی بازار موجوده نصبه.
نوع LCD هم که به تازگی بخاطر قلمی که روی گوشیه مشخص شده مقاومتیه...
همه اینا هم به صورت رسمی اعلام شده و توی GSMarena موجوده...
به نظر من الان نبايد هيچي بگيم تا گوشيها وارد بازار بشن و دست چند نفر باشه و بعد بحث كنيم. الان همينجوري داريم بحثهاي الكي ميشنويم مثل: " دوازده مگاپيكسلي بالاتر از 8 مگاپيكسل نيست و فقط عدد هست " مشابه همين بحثهاي تخصصي! رو زمان معرفي I8510 و C905 هم ميشنيديم كه 8 فقط عدد هست و 5 خيلي بهتر هست و مثلا n95 از هر دوتاي اينها بهتر هست عكسش.
اصلا هم این طور نبود !نقل قول:
چرا اطلاعات غلط میدین دوست من ؟:13:
اصلا همچین چیزی سابقه نداشته تو نوکیا
زمانی که نوکیا 96 رو پرده برداری کردهمزمان با یه شرکت سویسی قرداد بست که سی پی یو هاش رو از arm
تهیه نکنه
اون موقع همه سایت ها (نه خود شرکت) زدن که سی پی یو 96 مشخصاتش اینه 332 مگا هرتز
ولی نوکیا رسما چیزی اعلام نکرد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
تا بعدا خود شرکت ضمن اعلام به هم خوردن قرادادش سی پی یو 96 رو اعلام کرد
294 مگاهرتز بصورت دو هسته ای
همون طور که میبینین بیشتر یه جنجال رسانه ای بود
همون مشکل زمان که گفتی مهمترین مشکل اکسپیا بود ، که خیلی توی سر گوشی زد و خیلی فروشش رو پایین آورد ، اینقدر اومدنش طول کشید که حتی موقع ورود مجبور شدن بعضی مشخصاتشو آپدیت کنن... شما رو نمی دونم ، اما از نظر من این ایراد خیلی برگی برای یک شرکت معتبره... داره همین اتفاق برای آیدو تکرار می شه...نقل قول:
اکسپریا هم زمانی معرفی شد که اومدن و مشخصاتش قطعی نبود ، و این اواخر من خیال کردم هرگز وارد بازار نمی شه...خیلی از این حرکت سونی اریکسون بدم اومد...
دادا وقتی چیزی از آیدو بجز مگاپیکسل دوربینش مشخص نشده چه جوری میخوای در مورد برتریهای گوشی ای که هنوز معرفی نشده با اون دوتای دیگه که پیش فروششونم شروع شده بحث کنیم.نقل قول:
دوستان طرفدار iduo و سونی اریکسون ، خب مخالفتاشون رو می تونن با نشون دادن برتریهای این گوشی نسبت به دو گوشی دیگه نشون بدن ، نه اینکه هی بگن چرا می گین امنیا اچ دی بهتره ، خب اگه شما می گید آی دو بهتره ، شما هم دلیل بیارید ، کسی جلوتونو نگرفته .
میشه یه منبع معتبر واسه این حرفت بیاری.نقل قول:
کسپریا هم زمانی معرفی شد که اومدن و مشخصاتش قطعی نبود
منم با حرفهای بهراد کاملا موفقم این جا همش داره بحث های الکی میشه.نقل قول:
این تاپیک همش توش داره بحثای الکی انجام میشه ! اونم فقط بخاطر آیدو هست که هیچیش معلوم نیست و همش دارین از روی حدسیات دربارش قضاوت میکنید
سلام به همگی .
دوستان عزیزی که میگن مشخصات Idou هنوز منتشر نشده میشه بگن به طور مثال چه تغییر اساسی میکنه ؟
معمولا بیشتر تغییرات روی وزن ، باتری ، جنس بدنه و بیشتر تغییرات روی اینترفیس و فریمور گوشی هستش چون دیگه R&D این کمپانی دیگه کار اصلی خودشونو نشون دادن .
به نظر من الان تمام مشخصات Idou منتشر شده چون سونی اریکسون مثلا دیگه نمیاد جک 3.5 میلیمتری به گوشی اضافه کنه چون کلا باید چیپ گوشی رو عوض کنه + سایز . یا باید بره لیسانس DviX رو بگیره تا بتونه ازش استفاده کنه .
حالا اگر این تغییرات بوجود باید به نظر من اولین کمپانی هستش که یه گوشی در نسخه آزمایشی با نسخه نهائی تفاوت داشته باشه !
مخلصیم .
نخیر دوست من ، خیلی چیزای دیگه از Idou بجز دوربینش مشخص شده ، اما نمی دونم چرا طرفداران سونی اریکسون فقط دوربینشو می بینن انگار داریم راجع به یه دوربین دیجیتال حرف می زنیم...نقل قول:
توی لینک زیر می تونی همه مشخصاتشو ببینی :
[HTML]http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_idou-2683.php[/HTML]
منظورت از منبع چیه ؟ منبع برای چی بیارم ؟ همه می دونن اکسپریا کی معرفی شد و کی به بازار اومد ، توی خود سایت سونی اریکسون هم زده... حالا منبع برای چی می خوای من که نفهمیدم...
اگرم مننظورت اینه که مشخصاتش عوض شد ، اونم باز ابتدای معرفی بعضی چیزاش فرق می کرد ، مثلاً همه جا ویندوزش 6 اعلام شده بود ، اما بعد از معرفی 6.1ویندوزش 6.1 اعلام شد .
دلیل اینجا بحثهای الکی می شه اینه که امثال پست شما زیاد توش پیدا میشه و مدام همچین پستی داره تکرار می شه...
من خودم مخالف سياستهاي سوني اريكسون هستم ولي x1 اولين تجربه شركت براي ويندوز موبايل بود كه با همكاري htc ساخته شد. خب مسلم هست نسبت به گوشيهاي عادي هر شركت زمان بيشتري ميبره.
ولي همزمان همون n96 هم معرفي شد. همچين هم چيز زيادي از n95 سرتر نداره و مشاا... نوكيا در زمينه سيمبين حرف اول رو ميزنه و حرفه اي هم هست ولي با اين حال كي وارد بازار شد؟ اون هم خيلي دير وارد شد.
حالا من متوجه نشدم كه اين مسايل دير وارد شدن گوشي اصلا چه مشكلي براي كسي ايجاد كرده؟ اون هم برا كساني كه نميخوان اون گوشي رو بخرن. و اصلا بحث تاپيك چيز ديگه اي بود! چرا به اينجا كشيده شد؟!!!
اديت!
خب پس اگه اينجوريه كه شما قبول ندارين گوشي كه حرفه اي تر باشه بيشتر زمان ميبره و دو روز بعد از زمان معرفي وارد بازار نميشه كه اين مدل رو چرا نميگين؟ W395
كي معرفي شد؟ 2009, February
الان طبق GSMarena وارد بازار هم شده از كي؟ Available. Released 2009, March
از اين موارد هم زياده پس اگه بخوايم
سلام دوست عزیز .
GSMArena وقتی یه گوشی توزیع جهانی شد میزنه Available در صورتی که خیلی از گوشیها خیلی کم عرضه جهانی میشن به طور مثال i7110 سامسونگ که الان چندماه در روسیه به فروش میرسه ولی در GSMArena زده Available. Released 2009, February
مخلصیم .
با این تفاسیر شما باید بتونی به سوالاتی که من در مورد این گوشی دارم جواب بدی.نقل قول:
نخیر دوست من ، خیلی چیزای دیگه از Idou بجز دوربینش مشخص شده ، اما نمی دونم چرا طرفداران سونی اریکسون فقط دوربینشو می بینن انگار داریم راجع به یه دوربین دیجیتال حرف می زنیم...
رزولیشن فیلمبرداریش چه جوریاست؟
از چه سی پی یو ای استفاده میکنه؟
مقدار رمش چه قدره؟
کیفیت ال سی دیش چه جوریه؟
باتریش به درد میخوره؟ چند ساعت اتندبای نگه میداره چند ساعت تاک تایم؟
......
[QUOTEمنظورت از منبع چیه ؟ منبع برای چی بیارم ؟ همه می دونن اکسپریا کی معرفی شد و کی به بازار اومد ، توی خود سایت سونی اریکسون هم زده... حالا منبع برای چی می خوای من که نفهمیدم...[/QUOTE]
شما تو پست قبلیتون گفتین مشخصات x1 ناقص بود بعد الان میگین دیر اومد به بازار و عوض شد.
عوض شدن با ناقص معرفی شدن خیلی فرق میکنه.
در مورد آیدو هم همه چیزو میشه از اسمش فهمید. اس ای حتی هنوز اسمش نگفته. (منضورم این آیدوش نیستا، یعنی همون مثلا Cxxx.)
خیالی نیست شما به همون مقایستون ادادمه بدین تا به یه جاهایی برسین.نقل قول:
دلیل اینجا بحثهای الکی می شه اینه که امثال پست شما زیاد توش پیدا میشه و مدام همچین پستی داره تکرار می شه...
بای.
نمی دونم شاید بعضی از دوستان کامل نبودن آیدو رو عیب se بدونن ولی من یه جورایی ازش خوشم اومد شاید واسه اینکه اینطوری تونست کنار همین امنیا hd یه محصول باسه رقابت داشته باشه(جالبه این اتفاق دقیقا پارسال بین امنیا و اکسپریا افتاد و اونموقع هم امنیا زودتر به بازار اومد و اکسپریا خیلی اومدنش زمان برد و تا معرفی تغییراتی هم کرد که همشون مثبت بودن) ویه جوراییث هم یه محصول داره که خیلی راحت می تونه مشخصاتشو ارتقا بده تا از رقیب چیزی کم نیاره
تازه یه محصول داره که جلوی چشم مشتری کامل می شه و اینطوری میتونه انتظارات اونارو بهتر بر آورده کنه و بر طبق نظر اونا شکل بگیره
در ضمن فکر نکنم آیدو خازنی باشه ولی بازم احتمال تغییر هست
اما در کل من از کامل معرفی نشدنه آیدو اصلا بدم نیومد چون اگرم کامل معرفیش می کرد بازم تا تاریخ تولیدش همونقدر که قراره طول بکشه می کشه فقط دیگه به این راحتی نمی تونست مشخصاتشو عوض کنه و اونو بهتر کنه ولی الان دستش بازه در ضمن اینم بگم که cpu این گوشی مطمعنا خیلی قویه و مطمئنم یکی از بهترینای زمان خودش خواهد بود چون دوربین گوشی 12 که برا پردازش این حجم بالای اطلاعات مطمئنا یه cpu پایین یا متوسط جواب نمیده
راستی یکی از دوستان می تونه لطف کنه بگه cpu امنیا hd و n97 چند مگا هرتزه و چه مدلی هست و ساخت چه شرکتی هست
ممنون
cpu امنیا اچ دی 600 مگاهرتزی از شرکت TEXAS INSTRUMENT با نام OMAP 3430 هست که چیپست گرافیکی بسیار قوی ای هم داره و OPEN GL2 و SHADER MODEL 4.1 رو هم ساپورت میکنه(توی گرافیکای کامپیوتر NVIDIA از سری 8 به بعد SHADER MODEL 4 اومده) ولی N97 رو نمیدونم.
@ VBYOFSKI
اینا که شما پرسیدی هنوز مشخص نیستن و چیزی نیستن که بعداً بخان اضافه بشن
فیلم برداریش فکر نمیکنم چیز خاصی باشه چون اگه بود که اعلام میکردن
سی پی یوش فرض میکنیم TI OMAP 3430 باشه
رمش 128 ه چون اون دوتای دیگه هم همین رم رو دارن و بیشتر از این لازم نیست
کیفیت ال سی دیش از OMNIA HD پایینتره چون امنیا اچ دی ال سی دیش oled هست
باتریش هم به امنیا اچ دی نمیرسه چون هر دو یه سیستم عامل دارن و ال سی دی امنیا oled هست که مصرف پایینتری داره و باتری آیدو دو سوم امنیا هست در بهترین شرایط شاید مساوی باشن
بعدشم انقدر نگید آیدو معرفی نشده. مگه تو بارسلون معرفی نشد تازه یه روز قبل از امنیا اچ دی؟
شما تو پست قبلیتون گفتین مشخصات x1 ناقص بود بعد الان میگین دیر اومد به بازار و عوض شد.نقل قول:
عوض شدن با ناقص معرفی شدن خیلی فرق میکنه.
در مورد آیدو هم همه چیزو میشه از اسمش فهمید. اس ای حتی هنوز اسمش نگفته. (منضورم این آیدوش نیستا، یعنی همون مثلا Cxxx.)
خیالی نیست شما به همون مقایستون ادادمه بدین تا به یه جاهایی برسین.
بای.[/QUOTE]
شما مشکلی داری ؟ چرا پست رو کامل نمی خونی ؟ من گفتم بیشتر چیزاش ، اگه می گفتم همه چیزش حق داشتی همچین حرفی بزنی ، پس این تمام.
در مورد اکسپریا هم بهتره دیگه بحث نشه ، همین که زمان ارائش مشخص نیست ، یعنی یکی از چیزای مهمش مشخص نیست.
تاره من خودم از زمان معرفی اکسپریا دنبالش بودم و دیدم که مشخصاتش تغییر کرد ، چون خیلی دیر اومد و نیاز به آپدیت داشت که بتونه رقابت ، اما بازم شتابسنج بهش اضافه نشد.
ببین دوست من اینکه مشخصات یه گوشی کامل مشخص نشه ، واصلاً مشخص نشه که بیاد یا نیاد چه خوبی داره ؟نقل قول:
غیر از اینه که فقط یه تبلیغاته تا از شرکتهای دیگه عقب نمونه ؟ من از این سیستم تبلیغات بزارم...
به اعتقاد من گوشی باید زمانی معرفی بشه که تاریخ اومدنش حتمی باشه و حداقل 3-4 ماه بعد از معرفی وارد بازار بشه ، اینکار برنامه ریزی قوی یک شرکت رو اثبات می کنه.
من نمی دونم هدف این تاپیک های مقایسه که جدیدا زیاد دیده می شه چیه؟!
تاپیک می زنید و بعد کل کل و دعوا؟ کسی که تاپیک می زنه خودش لا اقل باید بی طرف باشه.
اینجا جای بچه بازی و اینکه یکی حرف خودش رو به کرسی بشونه نیست.
قفل شد.
خب گویا بعضی از دوستان ناراحت شدن و هر طور خواستن تو پیغام خصوصی ادب خودشون رو نشون دادن!
لازمه چند نکته رو یادآوری کنم:
1-من بیکار نیستم که بخوام شما رو اذیت کنم
2-بیمار روانی هم نیستم که تاپیک های پر بیننده رو ببندم!
3-خداروشکر که چیزی هم کم ندارم که بخوام عقده ای باشم
4-بحث مقایسه با انحراف تاپیک و جدال فرق داره
5-پست ها رو الکی پاک نکردم و نخواهم کرد
6-خیلی خوبه که قوانین رو حتما بخونید
7-اگر باز هم مشکلی هست می تونید از من به ادمین ها شکایت کنید!
با سلام.
تاپیک بازگشایی شد.
امیدوارم مسیر تاپیک دیگه تغییر نکنه.
قوانین رو رعایت کنید.
با تشکر
با تشکر از دوستان به نظر من این تاپیک بسته باشه بهتره !
چرا ؟
چون شده محل جدال نه مقایسه
من نمی دونم 2 تا کمرا فون (اونم با دوربین های غیر یکسان !!!) و یه اینترنت فون چه وجه اشتراکی دارند ؟؟؟
چون هیچ کدام از گوشی ها هم ریلیز نشدن مسلمه که بحث به حاشیه کشیده میشه
علی جان تو کتشون فرو نمیره که نمیره !!
من با گوشیهای دیگه کاری ندارم ! من نظرم رو راجع به آیدو میگم ! این گوشی هنوز هیچیش مشخص نیست (واسه باره 9999999999 ام)
خودم ختم گوشی و گوشی بازیم (بگذریم ...) اونوقت اومده به من میگه از آیدو چیزی نمیدونی !!
من نمیدونم چی بگم ! بنظر منم بسته باشه بهتره
یا حق
آقا ببند.موافقم
نمیدونم کمپانی مال باباشونه اینقدر دعوا می کنند.
ببينيد اين سه تا گوشي يه سيستم عامل دارن خيلي جاها هم با هم مقيسشون ميكنن تو يوتيوب اگه سرچ كنيد فيلماي مقايسشون هست. بعدش اون موقع كه x1 معرفي شده بود ولي هنوز به بازار نيومده بود اينهمه فيلم و عكس ازش نبود كه الان از آيدو هست.آيدو 3d view هم داره يعني گوشي طرح نيست و واقعاً وجود داره.بعدشم مگه n97 كلي پيش معرفي نشد؟ از همون روز اول امكانات اصليش مشخص بود و بعداً مثلاً سايزش و باتريش مشخص شد نه اينكه بعداً بگن 32 گيگ مموري داره يا ال سي ديش خازني بشه يا fm transmiter داره يا كيبرد داره.اگه اينجوري نيست پس معرفي يعني چي؟
x1 اولش كه معرفي شده بود 90 در صد چيزاش مشخص شد بعد مثلاً باتريش مشخص شد و چيزاي كوچيك ديگش نه اينكه مثلاً اولش كيبرد نداشته باشه بعد بهش اضافه بشه
حالا هم بهتره ديگه بحث نكنيم كه آقا مجتبي دو باره تاپيك رو نبنده و آرزو ميكنيم آيدو lcd ش خازني باشه و اون قلمي كه كنارش بود واسه قشنگيه يا 32 گيگ مموري داخلي بهش اضافه بشه يا fm transmiter بهش اضافه بشه همين طور خروجي tv (اين يكي ممكنه) و....
ما قصد دعوا نداریم که :20: بحث سر اینه که هنوز از طرف SE مشخصات سخت افزاری آیدو اعلام نشده. اینو میشه از صفحه اول همین تاپیک فهمید :5: تو صفحه اول 14 مورد برای HD نوشته شده، 10 مورد برا n97 و فقط 1 مورد برای آیدو.نقل قول:
شما اگه تونستی یه منبع معتبر بیاری که گفته آیدو سی پی یوش فلانه، رمش انقدره، tv out نداره و . . . اون موقع حرف شما کاملا منطقیه. :31:
البته گفته شده که احتمالااز همون cpu که تو Palm Pre و HD استفاده شده در آیدو هم استفاده میشه!نقل قول: