اون فایل CSS که تو این تم میشه فقط برای اپرا دانلود کرد رو چطور میشه بکار گرفت؟نقل قول:
Printable View
اون فایل CSS که تو این تم میشه فقط برای اپرا دانلود کرد رو چطور میشه بکار گرفت؟نقل قول:
مثل اینکه گزینه های جدید برای استفاده بهتر در opera و ie به سایت اضافه شده که فعلا وقت تست کردنشون رو ندارم انشاالله در آینده نزدیک آموزش رو آپدیت میکنمنقل قول:
p30 دانلود خسته نباشی کارت عالیه
سلام
1. آیا میشه فونت مورد استفاده تو انجمن رو در این استیل ها جستجو کرد و با فونت مورد نظر عوض کرد؟
2. در طراحی این استیل ها از سورس صفحه ی انجمن استفاده شده؟ می خواستم کد استیلی رو که در واقع همین استایل پیش فرض انجمن هست جایی گیربیارم و ادیت کنم.(فقط فونتش رو عوض می کنم)
ممنون.
دمت گرم داداش
کارت درسته به خدا
من این اسکریپت را در trixie کپی کردم
حالا میرم تو برنامه اصلا اسم اون کدی که من در برنامه کپی کردم نیست
کدام گزینه را باید فعال کرد ؟
بابا یکی جواب مارو بده دیگه
سلام بر دوستان
خوب آموزش رو آپدیت کردن : دی
موارد آپدیت شده:
- آپدیت آموزش فایرفاکس بر مبنای ورژن جدید افزونه Stylish و سایت جدیدش
- نمایش آموزش به صورت دسته بندی شده
- اضافه کردن روش جدید برای اپرا با کیفیت کار بیشتر
- تکمیل آموزش اینترنت اکسپلورر بر مبنای نرم افزار IE7Pro
- اضافه کردن آموزش مرورگر گوگل کروم
- بر طرف کردن مشکل استایل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در رابطه با نشان داده نشدن دکمه ها
- Fixed some bugs : دی
خیلی ممنون .
اما توی تم شماره ی 12 وقتی میخوایم پست بدیم چون سیاه هست نمیشه دید .
ولی تم قشنگیه .
اگه میشه درستش کنید
دوست عزیز این تم مشکلی ندارهنقل قول:
رنگ نوشته ها در پستها به صورت سفید هست که کاملا خواناست
نقل قول:
شما منظور منو نفهمیدید !
وقتی میخوام پست بدم و دارم مینویسم . مثلا همین الان نمیتونم ببینم چی مینویسم !
فقط با select کردن میشه متنو دید . ولی پست ها معلومه .
دوست عزیز من متوجه منظورتون هستمنقل قول:
برای اینکه ببینید مشکل از استایل نیست عکس گرفتم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر بخواهیم به حالت اول برگرده چی کار باید کرد ؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز مرورگرتون چیه؟
FireFox....نقل قول:
نقل قول:....................نقل قول:
در صورتی که خواستید بعد از ذخیره کردن یک استایل آن را غیر فعال کنید هنگامی که در فروم هستید روی آیکون Stylish در Statusbar کلیک کنید و استایل را انتخاب کنید تا تیک کنار آن حذف شده و استایل غیر فعال شود
چطور ميشه سايزش رو كوچيك كرد واسه استفاده ت و يه سايت ديگه؟؟
مرسي
با سلام و عرض خسته نباشید به شما دستندرکاران محترم ،لطفا این نوع قالب رنگ (پرتقالی) رو به بخش قالب رنگ انجمن ها اضافه کنین تا در اختیار عموم قرار بگیره،واقعا رنگ قشنگیه! با تشکر و سپاس" [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]