سلام
من کرک TotalCare 2010 رو می خوام
اگه کسی لطف کنه up کنش واقعا متشکر می شم
با تشکر
Printable View
سلام
من کرک TotalCare 2010 رو می خوام
اگه کسی لطف کنه up کنش واقعا متشکر می شم
با تشکر
سلام از آدرس زیر میتونید دانلود کنید خودم الان دانلود کردم لینکش مشکلی نداره فقط حواست باشه هنگام کرک باید به اینترنت وصل باشی و اول اتو ریست رو تست کن اگه جواب نداد ریست دستی رو تست کن. من که ویندوز7 دارم از ریست دستی استفاده کردم. موفق باشینقل قول:
[IMG]file:///C:/Users/Majid/AppData/Local/Temp/moz-screenshot.png[/IMG]http://parsaspace.com/download.aspx?file=Crack/GDATA2010_TrialReset.zip&username=hamiidreza
سلام
انگار اشتباهی در کپی کردی!!!
دستت درد نکنه.کد:http://parsaspace.com/download.aspx?file=Crack/GDATA2010_TrialReset.zip&username=hamiidreza
راسی منظورت از ریست دستی چی بود؟ چه طوریه؟
با تشکر
آره حواسم به اولش نبود. ریست دستی هم منظورم این بود که وقتی شما کرک رو باز میکنید دو حالت ریست داره سمت چپیه حالت اوتو ریست هست سمت راستی ریست دستی هست اگه ریست دستی کنید خودتون باید برین به قسمت اینترنت آپدیت - و اون عدد هایی که بعنوان نام و ایمیل داده رو وارد کنید و کارهای ادامش رو. موفق باشین
دوستان من gdata internet security 2010رو دانلود كردم و به روش گفته شده در همين انجمن زمانش رو ريست كردم
اما مشكلي كه هست اينه كه الان ديگه آپديت نميشه ؛هر بار كه ميخوام آپديتش كنم نميشه و اررور ميده!
آيا امكان آپديتش هست؟؟
و يه سوال ديگه هر چند دقيقه كه توي اينترنت هستم يه پيغام مياد بالا به نام checking download و شروع به دانلود ميكنه (اكثر مواقع حدود 200kB)؛اين چي هست و چيكار ميكنه؟؟
در آخر يه پيشنهاد براي بهترين آنتي ويروس از طرف كاربران اونها لطفا ميخوام تا يه internet security آلي رو انتخاب كنم.
ممنو
دوستان کسی نبود؟؟؟نقل قول:
این ارزش دانلود کردنو داره می خوام بدونم میتونه ویروس ها رو همرو بکشه ؟؟
چرا ارزش دانلود كردن نداشته باشه.بالاخره اينهم يك ويروس كشي ميباشه كه در تستهاي معتبر انجام شده نتايج خوبي كسب كرده و از طرف ديگه از 2 موتور آنتي ويروس Avast و Bitdefender استفاده ميكنه.نقل قول:
علی جون میتونی از انترنت سکیریتی avast استفاده کنی که خیلی عالی هستشنقل قول:
از لحاظ قوی بودن که شکی در این انتی ویروس نیست حتی در تاپیک مقایسه انتی ویروس ها هم نتیجه تست اول بودن این انتی ویروس دو انجینه رو نشون میده
ولی از لحاظ کاهش سرعت سیستم که در رده اول باید قرار بگیره چون اونشب از سایت خودش دانلودش کردم بعد نصبش کردم
بعد از راه اندازی مجدد سیستم با وجود اینکه cpu q6600دارم کاهش سرعت رو بشدت احساس کردم
دیگه اپدیتش نکردم رفتم سراغ avira که از اونم راضی نبودم
خلاصه دردسرتون ندم kaspersky internet securityرا نصب کردم که بدونه دستکاری تنظیمات تقریبا میشه گفت قدرت gdataرو داره
.
سلام به همه دوستان
دوستان من این آنتی ویروس رو قبلا یه بار تست کرده بودم و جدیدا بازم نصبش کردم ( البته رو ویندوز دومم ) لازمه خدمتتون عرض کنم که
از حجم زیادش نترسید انصافا سیستم رو زیاد سنگین نمیکنه ، رابط کاربریش عالیه و از لحاظ قدرت میتونید نتایج تستها رو توی تاپیک
مقایسه آنتی ویروسها ببینید و خودتون قضاوت کنید ، اینها رو گفتم چون فکر میکنم که اکثرا از حجم زیادش میترسن ، واقعا حیفه که این
آنتی ویروس اینقدر مهجور مونده ، دوستانی که میتونن نصب کنن تا این محصول قدرتمند بیشتر شناخته بشه .
اگه فرمایشی بود در خدمتیم .
عشق ، هم آمدنی است و هم آموختنی .
نقل قول:
و يه سوال ديگه هر چند دقيقه كه توي اينترنت هستم يه پيغام مياد بالا به نام checking download و شروع به دانلود ميكنه (اكثر مواقع حدود 200kB)؛اين چي هست و چيكار ميكنه؟؟
سلام
شما هر صفحه ای رو که باز میکنید در واقع دارید دانلود میکنید و این گزینه در واقع داره همون دانلودها رو چک
میکنه ، البته برای خود من دانلود منیجر رو تقریبا از کار انداخته بود و سرعت دانلودم رو نیز کم کرده بود اگه
خواستین این مشکل بر طرف بشه این کارو بکنین در صفحه اول آنتی ویروس و در قسمت اینترنت گزینه آپشن
رو بزنید یه گزینه هست به این مضمون
Sever port number(s several numbers separated by commas
در زیر این متن یک کادر هست که توش عدد 80 نوشته شده ، شما اون عدد رو به 8،000 تغییر بدین درست
میشه ، اگه کاما رو بذارین بهتره ، چون خودش هم اینو گفته .
موفق باشید
زمانی که نود 32 تازه داشت متولد میشد من از GDATA استفاده میکردم . واقعا بی نظیره
ولی خب کمی روی سرعت سیستم تاثیر میزاره البته خیلی کم ، حتی کمتر از کاسپرسکای
فکر نکنم ویروسی پیدا بشه که جان سالم از دست این انتی ویروس قدرتمند به در ببرد
واقعا بی نظیره
آقا یکی از دوستانی که کرک 2010 رو داره زحمت بکشه پسورد دار زیپ کنه برای بنده لینکشو بذاره. ممنون از لطفتون
آنتی ویروس ماکروسافت مهم شده این تاپیک مهم نمیشه
مدیران لطفا....
هرکی تریال ریستر جدید داره اینجا بذاره لطفا
نقل قول:__________________نقل قول:
آنتی ویروس ماکروسافت مهم شده این تاپیک مهم نمیشه
مدیران لطفا....
هرکی تریال ریستر جدید داره اینجا بذاره لطفا
سلام خدمت دوستان عزیزم
کرک محصولات 2010 در صفحه اول همین تاپیک موجود هستش و من بصورت اتوماتیک براحتی کرکش کردم و دارم ازش
استفاده میکنم ( اگه درست متوجه شده باشم و همین طور درست جواب داده باشم )
من پستهای شما رو میخونم واقعا عالین ، همین جا بازم از شما تشکر میکنم .
من به آمار زمین مشکوکم ، اگر این شهر پر از آدم است ، پس چرا این همه دلها تنهاست . ( تقدیم به شما )
موفق باشید
--------------------------------------------
نقل قول:
سلام
با عرض معذرت دوست عزیز من نتونستم ، ببخشید .
سلام دوستان
توی G DATA کسی میدونه که اگه بخوایم از یه برنامه جلوگیری کنیم که به اینترنت وصل نشه چیکار باید بکنیم .
ممنون
متاسفانه با اینترنت سکوریتی جی دیتا کار نکردم و فقط آنتی ویروس رو استفاده میکنم. ولی ساختار همه فایروال ها یکی هست.نقل قول:
به مسیر ستینگ یا آپشن فایروال برو. به دنبال گزینه app control یا app rules برید و از اون قسمت اجازه دسترسی بگیرید.
سلام...:20:
دانلود جدیدترین نسخهء Trial Reset محصولات 2010 G-DATA
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شاد ، سلامت و همیشه موفق باشید♥♥♥ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://www.uploadiran.com/files/1272714574/TrialReset1.5A.rar
تشگر از deamland عزیز.
دوستان اگه کسی تست کرد جواب داد مارو هم در جریان بگذارند.
تریال ریستر قبلی اکسپایر میکرد. چه روش اتوماتیکش چه روش دستیش. :46:
سلام به همه دوستان
ضمن تشکر از دوست عزیز جناب Dreamland
مال من چند روز دیگه تموم میشه ، اگه شد به عرض همه دوستان میرسونم
راستی باید بزاریم مهلتش تموم بشه یا قبل از اکسپایر شدن ریست کنیم و یا اینکه اصلا فرقی نداره ، ممنون .
سلام
قبل از اکسپایر شدن انجام بشه. امکان داره بعد از اکسپایر شدن قسمت تریالش کاملا قفل بشه.
سلام
بازم ممنون از لطف شما ، قبل از اجرای کرک احتیاج نیست که مونیتورینگ آنتی ویروس رو غیر فعال کنم ، البته در کرک قبلی این کار رو
نمیکردیم ، ممنون .
چون تریال ریستر رو ویروس نمیشانسه فکر نکنم لازم باشه. اما اگرم بشه تاثییر منفی احتمالا نداره.نقل قول:
سلام
دوستان این همون کرک قبلی هستش و هیچ تفاوتی با اون نداره ، من هر دو تا رو اجرا کردم که در مرحله اول ریست نشد ، اما وقتی
فایل راهنماش رو بدقت خوندم متوجه شدم که در زمان اجرای کرک هیچ برنامه ای نباید در حال اجرا باشه و شما باید تموم نرم افزارهای
در حال اجراتون رو ببندید و بعدا کرک رو اجرا کنید و ضمنا توی فایل راهنما گفته که اگه نشد مجددا سعی کنید ، اما من بعد از بستن
برنامه ها تو همون مرتبه اول موفق شدم بصورت ریست اتوماتیک بمدت یکماه دیگه کرکش کنم ، ضمنا دوستان حتما میدونید که در زمان
اجرای کرک باید به اینترنت وصل باشید .
دوستان اگه موفق شدیدلطف کنیداعلام بفرمایید ، ممنون .
بنده هم موفق شدم . البته با توجه به تلاش قبلی ( که استاد هانیبال در جریان هستن) اینبار روی یک virtual نصب کردم تا ببینم چطور میشه بعد شاید جایگزین کسپر بشه.
اما این تریال ریست چند روزه ریست میکنه ؟ ( هنوز داره آپدیت میکنه)
[QUOTE=alireza_farshid;4908673]بنده هم موفق شدم . البته با توجه به تلاش قبلی ( که استاد هانیبال در جریان هستن) اینبار روی یک virtual نصب کردم تا ببینم چطور میشه بعد شاید جایگزین کسپر بشه.
اما این تریال ریست چند روزه ریست میکنه ؟ ( هنوز داره آپدیت میکنه)[/Q
سلام
خوشحالم که شما هم موفق شدید
این تریال ریست یک ماهه هستش و شما در صفحه اصلی آنتی ویروس در سمت چپ خودتون زمان منقضی شدن کرک
رو مشاهده میفرمایید .
دوستان توجه داشته باشن که در زمان اجرای کرک حتی مرورگر خودتون رو هم ببندید ، موفق باشید .
آیا توضیحاتی در مورد ورژن های این آنتی ویروس وجود داره ؟
مثلا فرق Internet Security و Total Care چیه ؟
نقل قول:
آنتی ویروس که فقط انتی ویروس داره.
اینترنت سکوریتی انتی ویروس + فایروال هست.
توتال انتی ویروس + فایروال + برنامه کنرتل کننده کودکان و تنظیم ریجیستری ویندوز.
ممنوننقل قول:
آیا این آنتی ویروس همانطوری که میگن قوی هست یا نه ؟
بله چرا نباشه.نقل قول:
یک سر به تاپیک امضای من بزنید.
میخواستم بدونم وضعیت کرک یا سریال این برنامه چطوره؟نقل قول:
آیا مثل آنتی ویروس ها دیگه راحت پیدا میشه یا نه ؟
...
کرک و سریال که نداریم.نقل قول:
تریال ریسترش هست که 30 روز رایگانش رو تمدید میکه. صفحه قبل همین تاپیک رو بخونید نتیجه داده. 30 رزو راحت هستید که برنامه کار میکنه بعد 30 روز دوباهر ریستش میکنید.
یه سؤال دیگه
چرا این آنتی ویروس با توجه به قدرتش طرفدار زیاد نداره ؟
نقل قول:
سلام
اولین دلیلش میتونه گمنامی این آنتی ویروس باشه ، چون اکثرا آنتی ویروسهای نود ، کاسپر ، نورتون و جدیدا آویرا رو
میشناسن ، من حتی قدیمی های کامپیوتر رو میبینم که فقط همون چندتا رو میشناسن .
دوم اینکه از حجم زیادش میترسن و فکر میکنند که خیلی سنگین هستش ولی اونهایی که نصب کردن میدونن که اینطور
نیست .
سوم اینکه کرک این آنتی ویروس به تازگی اومده که اونم اکثرا دراجراش مشکل داشتیم که به همت همه دوستان رفع
شد .
دوستان امتحانش کنید ، بهش می ارزه ، موفق باشید
درود
مدت 1 سالی بود از آنتی ویروس اویرا استفاده میکردم چقدر هم تعصب روش داشتم!!!!
و همیشه هم آپدیت بوده ولی 3 روز پیش پسرخاله گور به گور شدم یه فلش وصل کرده بود به سیستمم وبه بدترین ویروس مبتلا شد سیستمم ویروس SALITY خلاصه زده شدم از اویره
حالا اومدم انتی ویروس G DATA 2010 نسخه Security نصب کردم آنتی ویروس خوبی به نظر میاد و چند تا سوال دارم
1_ هنوز کرکش نکردم و آپدیتش فعال نیست ولی هر چند دقیقه یه چیزی میزاره برا دانلود که اکثرا از 500 کیلو بایت هست تا 3 مگ عکسو ببینید پایین سمت راست ببینید این چی داره دانلود میکنه ؟؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حساب کردم اگر همینطور به نت وصل باشم در 12 سایت نزدیک به 100 مگ دانلود میکنه ضمن اینکه آپدیت غیر فعال هست !!!!!
2_آیا فایلهای آپدیت رو میشه برداشت ؟؟؟؟و بعد جایگزین کنیم؟؟؟؟
نقل قول:
سلام
شما هر صفحه ای رو که باز میکنید در واقع دارید دانلود میکنید و این گزینه در واقع داره همون دانلودها رو چک
میکنه ، البته برای خود من دانلود منیجر رو تقریبا از کار انداخته بود و سرعت دانلودم رو نیز کم کرده بود اگه
خواستین این مشکل بر طرف بشه این کارو بکنین در صفحه اول آنتی ویروس و در قسمت اینترنت گزینه آپشن
رو بزنید یه گزینه هست به این مضمون
Sever port number(s several numbers separated by commas
در زیر این متن یک کادر هست که توش عدد 80 نوشته شده ، شما اون عدد رو به 8،000 تغییر بدین درست
میشه ، اگه کاما رو بذارین بهتره ، چون خودش هم اینو گفته .
موفق باشید