با سلام
کرکی جان دستت درد نکنه
با تشکر Babak_Belgium
با سلام
کرکی جان دستت درد نکنه
با تشکر Babak_Belgium
سلام
من به تازگی این آنتی ویروس رو دانلود کردم و نصب کردم (منم به جمع نود دار ها اضاف شدم)
این تنظیمات رو هم انجام دادم.
مرســــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــــی کرکی جان.
update مشكل داره.6MB كه بايد همش رو يكباره بگيري كه البته dc ميشه.لينكي نيست كه از كافي update رو دانلود كرد
سلام ميشه بگن آخرين ورژن اين آنتي ويروس چيه؟؟؟؟؟ آيا 2.51.30 دهست؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
NOD32 is a single, highly optimized engine that works as a unified Anti-Threat system to protect against a broad spectrum of malware. Viruses, worms, spyware, and other malicious attacks, which are constantly evolving. Eset NOD32 utilizes patent-pending ThreatSense® Technology to detect tomorrow's threats in real-time, by analyzing code execution for malicious intent - keeping you ahead of the malware-writers.
ESET's NOD32 Key Features:
* ThreatSense® technology — a single optimized Anti-Threat engine for analyzing code to identify malicious behavior, such as viruses, spyware, adware, phishing and more
* Unprecedented heuristic analysis capable of discovering new malware threats as they emerge
* Powerful virtual PC emulation technology enables unpacking and decryption of all types of archives and run-time packing
* Able to clean active malware running in memory
* Protects at multiple infiltration points, including HTTP, POP3, SMTP and all local and removable media
* Removes infections from files that are locked for writing (e.g., loaded DLL file)
* Prevents infected files from being opened and executed, and warns on creation of infected files
* Automatic execution on system startup
* Supports multiple Terminal Server environments
* Supports scanning of mapped network disks
Protection against threats from multiple input vectors is provided by the following modules:
Antivirus MONitor (AMON)
An on-access (memory-resident) scanner, which automatically scans files before they're accessed.
NOD32
An on-demand scanner, which can be run manually on specific files or disk segments. It can also be scheduled to run during off-peak times.
Internet MONitor (IMON)
A memory-resident scanner that runs on the Winsock level to prevent infected files from reaching the computer's disks. Its scans internet web browsing traffic (HTTP) and incoming e-mail via the POP3 protocol.
E-mail MONitor (EMON)
An auxiliary module for scanning incoming/outgoing e-mails via the MAPI interface, such as Microsoft Outlook Microsoft Exchange.
Document MONitor (DMON)
Utilizes the proprietary Microsoft API for scanning Microsoft Office documents (including Internet Explorer).
System Requirements:
* Operating System
o Microsoft Windows 2000 Workstation , NT
o Microsoft Windows XP Home and Professional, including Windows XP Professional x64 Edition
* CPU 386 or higher processor (Pentium recommended)
* 30 MB free hard disk space
* 32 MB RAM (64 MB RAM recommended)
* VGA or better graphic card
Changelog:
* Support for Windows Vista 32-bit and 64-bit
* Anti-Stealth Technology (Rootkit Removal)
* New Categorizations of Malware objects
11.2 MB
NOD32 LAN Update Server
Server-based protection for workgroups and branch offices. Streamline ThreatSense updates from a single office through this server version of NOD32 to save bandwidth. All the same great protection features as NOD32 for Windows.
11.9 MB
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:Rar pass: www.2baksa.net
لطفا به خاطر خدا آخرين نسخه node 32 نسخه admin رو بزارين ما هم دانلود كنيم . از rapid share لينك ندين . من نمي تونم از اون دانلود كنم . به كمكتون احتياج دارم . لطفا .
SN :کد:http://parsaspace.com/nod32/v2.70.16/ndntenad.rar
un: AV-4044574
pw: h3bcgr9dq8
un: AV-4056888
pw: qhytveb43s
un: AV-4056887
pw: 91urvppax9
un: AV-4213502
pw: mdft73qqhc
un: AV-4245309
pw: q8bxaf48c8
un: AV-4199932
pw: wyu2sjhh9d
un: AV-4202711
pw: fb0b4vun99
un: AV-4203862
pw: 6qcac565xy
nod32.persiangig.com
اين نسخه admin هست ؟
چون بعد از اينكه تنظيمات پيشنهادي شما رو اعمال كردم اين اتفاق افتاده، مشكلم رو اينجا مطرح مي كنم:
من چند روز پيش كل سيستمم رو با NOD32 اسكن كردم و الان متوجه شدم صفحات اينترنتي (اكثراً مربوط به المپيك) كه روي هارد ذخيره كرده بودم عكساش نيست؛
يادمه موقع اسكن هارد توسط NOD32 فايلهاي مربوط به اين صفحات رو بخاطر طولاني بودن نامشان يا هر دليل ديگر با رنگ آبي اعلام مي كرد؛ شايد ( error opening (File locked يا هر چيز ديگر، حتي با ACDSee هم نمي توانم عكسهاي اين صفحات رو ببينم.
اونقدر برگردوندن اين عكسها وصفحات برام مهمه كه اگركل سيستمم ويروسي مي ماند( كه نبوده) و اين صفحات كار كنن خوشحالتر ميشم.
در اين مورد كه NOD32 در نقش دوستي خاله خرسه به من كمك كرده ؛ نازنين ميگي حالا من چه كنم .
دوست عزیز این نسخه تریال می باشد:sad:نقل قول:
اقا ممنون من تنظيمات رو انجام دادم و يه ويروس بيدا شد ولي نتونست كاري انجام بده جون اين مسج رو نشون ميداد no action available. quit scan ? كزينه حذف كردن رو نميشد انتخاب كني !!! و منم مجبور شدم خارج بشم !!!
يه سوال داشتم و اون اينكه وقتي با نرتن اسكن ميكنم تعداد فايلهام به 79 هزار ميرسه ولي با نود32 ميكه كه تعداد فايلهاي اسكن شده 36 هزارتا هست دليلش جيه ؟ همه تنظيماتي كه شما كفتيد هم انجام دادم:sad:
سلام
ممنون از كركي عزيز فقط يه مشكل دارم من قسمت وارد كردن كدها بايد همه كدها يعني همون سه قسمت رو به ترتيب بنويسم يا جور ديگه دوستان اگه يه راهنمايي بكنن ممنون ميشم
ممنون کرکی جان واقعا فوق العاده بود من یه مشکلی با او pdf که گزاشتیید دارم اگه میشه یه جای دیگه آپلودش کنید چون پرشین گیگ اجازه دانلود نمیده
واقعا خسته نباشی
ممنون (اشتباه تایپیک زده بودم)
چند وقت ییش تو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در مورد یه اتفاق عجیب نوشتم که
صفحات Html كه روي هارد ذخيره كرده بودم درست کار نمی کنن و ديگه صفحه اي كه داخلش عكس و نوشته ها در كنارهم باشند رو نشون نمي ده ؛
يادمه موقع اسكن هارد ؛ NOD32 فايلهاي مربوط به اين صفحات Html رو با رنگ آبي اعلام مي كرد؛ ( error opening (File locked
همه این اتهام رو از Nod32 مبرا می دونستند ؛ ولی به من ثابت شد که کار کار خود Nod32 هست
چون به دلایلی مجبور شدم Nod32 رو Unistall کنم که متوجه شدم تمام صفحاتی که Nod32 مسدود کرده بود مجدداً کار میکنن (عکس و متن در کنار هم):)
وقتی دوباره Nod32 رو نصب کردم و تنظیماتی که تو این تاپیک Cracki توصیه کرده که دستشونم درد نکنه ؛ انجام دادم و یه بار هاردم رو اسکن کردم ؛
دیدم باز Nod32 اون صفحات رو مسدود کرد.:ohno:
پس مراقب باشید که [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مخصوصاً مربوط به قسمت Archive رو اگه اعمال می کنید خدای نکرده به هر قیمتی واسطون تموم نشه!
خود Cracki جمله خوبی رو اولش بکار می بره میگه
" اگر از آن دسته از افرادی هستید که امنیت بیشتر را به کندی سرعت ترجیح میدهید در آن صورت مطابق توضیحاتی که دادم عمل کرده و تنظیمات مربوط به این قسمت را نیز انجام دهید."
پس مراقب باشید که امنیت هم بهایی داره.
حامد جان درست میگه .این اتفاق برای من هم افتاد.نرم افزاری دارم بنام Dialup Pass که نیاز به نصب نداره.
در حالتی که نود فعاله این برنامه اجرا نمیشه ولی اگه قسمت AMON نود رو غیر فعال کنید برنامه اجرا میشه.
و البته نمونه های این رو هم قبلا دیدم. و فکر کنم دلیلش این باشه که برنامه ای که من داشتم برای انجام دادن کارش نیاز داشت که به فایل های اصلی سیستم دسترسی پیدا کنه و نود هم فکر میکنه که این برنامه قصد دیگه ای داره و جلوشو میگیره...
راستی اینم بگم که من نود رو اپدیت کردم ( 1/1/2007)
زورتون بیاد...
مسیر آپدیت های این برنامه کجاست؟
کرکی جان از راهنمایی خوبت ممنونم ولی یه سوال علت اینکه موقع اسکن بعضی از از فایل ها یا فولدر ها رو آب نشون میده چی هست؟
سلام دوستان گرامی
شاید ندونیدولی متاسفانه کرکی مدتی نیومده!!! کرکی کجایی!؟!؟؟
با اینکه سرم شلوغه ولی سعی میکنم به تمام سولاتتون جواب بدم.
دوست عزیز اگه میخواید تمام درایو های شما بدون کم و کسر اسکن بشه اولین کد رو وارد کن.نقل قول:
اگه میخواید یک یا چند درایو خاص اسکن بشه از دومین کد استفاده کنید و نامدرایو ها رو در کد ها بیارید.
سر فرصت آمادش میکنم.نقل قول:
چون الان انتی ویروس جلوم نیست نمیتونم درست و حسابی جوابتو بدم امانقل قول:
دلایلی مختلفیداره از جمله اینکه فایل ها پسورد داشته و NOD32 نتونسته اونها رو اسکن کنه یا
اینکه اون فایل ها صدمه دیده اند ( شایدم مشکل اون دوستمون که توی یکی از تاپیکهای همین صفحه نوشته بودند برای شما پیش اومده ) یــــــــــــــــــا ... .به هرحال این معنی رو میده که فایل ها اسکن نشده!!!
توی یکی از پوشه های این آنتی ویروس .اسمش رو درست یادم نیست ولی یه چیزی شبیه updfileنقل قول:
یا چیزی توی همین مایه هاست بگردی پیدا میکنی.راستی +برداشتن اینها از nod32.000 تا nod32.006
:happy: دوستان گرامی سعی کنند اگه سوالشون درباره تنظیمات این آنتی ویروس هست سوالاتشون رو
اینجا مطرح کنند در غیر اینصورت درخواست هاشون رو توی تاپیک ویژه این آنتی ویروس (به لینک زیر)
مطرح کنند.ممنون:happy:
خب تا چند روز دیگه خدا نگهدار
دست همتون دردنکند بخصوص Cracki جان عزیز که اینقدر کامل و جامع توضیح دادند
تنظيمات كامل NOD32
سلام
انتي رو كه باز مي كنم اين ارور مياد
incorrect system date.check the date set on your computer
ميشه يكي راهنمايي كنه.....
بابت مقاله خيلي ممنون...
بسيار بسيار لذت برديم
سلام
در مورد سوالت درست مطمئن نيستم ولي يه نگاه به ساعت سيستم تون بندازيد و تنظيمش كنيد.
ازم ميگم در اين مورد مطمئن نيستم اگه مشكلت حل نشد توي تاپيك اختصاصي انتي ويروس نود 32
سوالت رو مطرح كن تا ساير دوستان هم سوال شما رو ببينند اگه تونستند به شما كمك كنند.
خداحافظ
ماهه نمیدونم چی چی... از دست پست های تکراری تو خسته شدم. هر تایپکی رفتم همین بود.
من هم نامردی نکردم و ایمیلت رو به اسپم ها دادم تا از امروز برای این آدرس ایملی که قرار دادی روزی 200 تا ایمیل
بفرستن. مطمئن باش این کارمو 56 بار تکرار میکنم یعنی به اندازه 56 پست بیهوده تو. تا بدونی مردم آزاری یعنی چی.
ایمیلتم این بود نه .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اق کرکی سلام ایول . دستمریزاد
کرکی جان خیلی از شما ممنونم این اطلاعات خیلی به دردم خورد.
از شما خواهش می کنم که در مورد گزینه های کسپراسکای و نحوه نصب آن هم به همین شکل توضیح دهید
در صورت امکان.
لطفا بگویید این کار را میکنید یا خیر.
با تشکر.
سلام
دوست عزیز
عضویت شما رو تبریک میگم.
در مورد درخواستت باید بگم کرکی چند ماهه که پیداش نیست.
به انجمن این انتی ویروس سر بزن دوستان حنما کمکت میکنند.
خيلي ممنون
بسيار عالي بود من ويروسكش را از همين سايت در يافت كردم ( خريد پستي )
ورژن 2.7 ايا ورژن ميتواند براي سيستم من امنيت 100% داشته باشد يا نه
سلام
دوست عزیز
عضویت شما رو تبریک میگم.
تاپیکی در مورد این انتی ویروس هست میتونی اینجا سربزنی و جدیدترین شماره رو دانلود کنی.
و همچنین از جدید ترین اخبار در مورد این انتی ویروس باخبر بشی.
در مورد سوالت باید بگم: نه
نترس تا اخرش رو بخون
یعنی بهتره بگم هیچ انتی ویروسی نمیتونه. ممکنه همین الان هم ویروس هایی روی سیستم شما نصب
باشه ولی شما از وجود اونها بیخبر باشید.
در مورد انتخابت شک نکن این انتی ویروس جز قوی ترین انتی ویروس های حال حاضر در دنیاست.
ولی روند بوجود اومدن ویروس ها و تروجان ها این قدر سریع شده که دیگه مدیران شرکت های امنیتی هم دیگه
خسته شدند.
ولی ما کاربران اینترنت چاره ای جز استفاده از اخرین انتی ویروس های به روز نداریم.
البته انتی ویروس ها هم به تنهایی نمیتونن امنیت سیستم شما رو برقرار کنن.
بهتره یه نسخه از یه Anti spyware ویه فایروال قدرت مند هم روی سیتم شما نصب باشه.
این دوتا تاپیک پایین هم رو ببین امیدوارم بدردت بخوره:
میتونی تاپیک مقایسه انتی ویروسها و تاپیک مقایسه فایروالها و نقاط ضعف اونها رو هم بخونی.
امیدوارم تونسته باشم کمک کنم.
من یه مدت نیستم
اینم لینک فول ورژن Nod32 2.70.32
pas: kompb
دوست عزیز تاریخ سیستم شما در قسمت BIOS عوض شده یا مشکل داره .نقل قول:
سلام
انتي رو كه باز مي كنم اين ارور مياد
incorrect system date.check the date set on your computer
ميشه يكي راهنمايي كنه.....
بابت مقاله خيلي ممنون...
بسيار بسيار لذت برديم
اگه میخوای درستش کنی سیستم رو RESTART بکن و همون اول که بالا میاد کلید Delete رو بگیر .
بعد یه صفحه ی آبی میاد . متاسفانه از اینجا به بعد با خودتونه ! چون هر مادربوردی یه شکل مخصوص داره و نمیشه همینطوری بگم .
سلام
هنوز وزژن جدیدتری نیومده؟؟؟
همون 2.70.32 جدید ترینه؟!!!!
نه هنوز نيامده است
سلام
اومدم PDF این تنظیمات رو براتون بزارم. هم فارسی و هم انگلیسی.
این از زبون شیرین فارسی:
اینم انگلیسیش:
تنظيماتي كه كركي گذاشتند؟
اره
Pdf اش کردم.
اونی هم که خودت لینک داده بودی Pdf کردم.
سلام من الانه میرم میگیرمش مرسی عزیز: Maximillion
pdf كه قبلن يكي از بچه ها گذاشته بود
كركي جان خیلی خیلی ممنون از این همه زحمتی که کشیدی دستت درد نکنه
فوق العاده اسن کرکی
مرسی