با سلام و خسته نباشید به شما دوستان گل برای گوشیه 5800 (اگه فوری باشه یه دنیا ممنون میشم) 344182029896139
Printable View
با سلام و خسته نباشید به شما دوستان گل برای گوشیه 5800 (اگه فوری باشه یه دنیا ممنون میشم) 344182029896139
354182029911607
Nokia 5800 XM
ميخوام حتما از سايت OPDA باشه!
ممنون
در این جا درخواست بدیدنقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=309503
ای بابا این سایته چرا چینیه:d
آقا من پسمو یادم رفته کل سایتو زیرو رو کردم نمیشه کاری کرد دیگه؟؟؟؟
سلام
من گوشیم 5800 از این سایت cer و key گرفتم. مطمئنم که imei رو درست وارد کردم.
اما وقتی یک نرم افزار رو ساین می کنم بازم همون ارور رو میده میگه ساین نیست!
لطفا کمک کنید.
نقل قول:
کی میتونه این تو عضو شه.:31:
من که هیچ چی نمیفهمم:41:
سلام آقا !!
دو روز پيش من درخواستم رو تو OPda زدم.
و الان كه ميرم دان كنم ميزنه : cert_apply_exist
حالا من چي كار كنم...؟؟
آيا سايت ديگه اي به جز OPDA توانايي انجام اين كارو داره اگه هست لطفا معرفي كنيد ممنون.!!
عزیزم چند ساعت برا دانلود باید صبر کنم؟
تازه وقتی کامپیوتر را خاموش کنم بعد چی میشه
خواهش میکنم یکم بیشتر توضیح بده بابا من نمیفهمم چی میگی؟
خواهش میکنم
خوب بهتر ميگم من يوزري كه باهاش درخواست داده بودم رو گم كردم ... بعدا يه يوزر جديد زدم و با اون اومدم كه درخواست بدم اين پيغام رو داد حالا بايد چي كار كنم ؟؟
لطفا جوابمو بديد . !!
آيا opda جايي براي سرچ كردن اسم اعضاش داره ... ؟؟اگه داره اون كجاست ؟؟
آيا سايت ديگه اي به جز OPDA توانايي انجام اين كارو داره اگه هست لطفا معرفي كنيد ممنون.!!
منم همین مشکلو دارم......نقل قول:
شماره ی گوشی : 359808015673265
گوشی: 6120 classic
لطفا فایل cer , key رو بذارین
سلام من درسايت شما براي cer گوشي 5800 به شماره سريال353205036687786 درخواست دادم اما چون خبري نشد خودم به سايتopda رفتم ودرخواست دادم اما پيغام داد كه وجود داره حالا نميدونم چطور بايد پيدا و دانلودش كنم لطفا كمكم كنيد:10:
با سلام
گوشی N95
سریال :356843026085780
سلام
گوشي n95 8gb
سريال 356842026316716
ممنون
نقل قول:نقل قول:نقل قول:این تاپیک فقط جنبه آموزشی داره دوستاننقل قول:
اینجا درخواست بدید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شاد باشید:40:
سلام دوستان ببخشید اینجا پست دادم اما من هر کاریکردم نتونستم پیدا کنم
353184031400679 IMIE
5800
لطف کنید برای من هر دو فایل رو بذارید خیلی ممنونم از زحماتتون
باید اینجا درخواست بدهید
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=318942
دوستانی که حالشون از سایت های چینی OPDA به هم میخوره ( مثل من ) :31: میتونن به لینک زیر برن. اینجا انگلیسیه و حداقل میشه فهمید چی ازت میخوان.
کد:http://s60.vgooo.com/
این سایت پست قبل فعلا" کار نمیکنه...
دوستان پست 5 همین تاپیک آپدیت شد و آموزش به صورت سلیس تر قرار گرفت...خودتون درخواست بدید...مشکلی بود همینجا با من در میون بزارید.
به جز خودتون کسی نمیتونه براتون Cert بگیره...
شاد باشید:40:
با سلام لطفا برای لطفا برای شماره سریالهای 359320021954937 و356253016404357 فایل سر و کی قرار دهید با تشکر reza_4058e
من اینو واسه کی گفتم؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نقل قول:
به جز خودتون کسی نمیتونه براتون Cert بگیره...
من يوزري كه باهاش درخواست داده بودم رو گم كردم ... بعدا يه يوزر جديد زدم و با اون اومدم كه درخواست بدم اين پيغام رو داد حالا بايد چي كار كنم ؟؟
لطفا جوابمو بديد . !!
آيا opda جايي براي سرچ كردن اسم اعضاش داره ... ؟؟اگه داره اون كجاست ؟؟
نقل قول:
حالا شديم دو نفر ميشه يك جوابي بدي!!د يعني فقط يه سايت مسخره چيني اين كارو ميكنه ؟؟
میتونید از این سایت استفاده کنید
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3603204&postcount=24
این که یه فایل 5 مگی میاره واسه دانلود که!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
برو تو این سایت. من خودم فایل سر و کی رو از اینجا گرفتم. اینجا انگلیسیه. دیدی که منم مشکل تو رو داشتم اما مشکلم با استفاده از این سایت حل شد.نقل قول:
کد:http://s60.vgooo.com/
لگند جان این سایت چند روزی مشکل داشت. اما حالا خودم چکش کردم. الان سالمه. خودت یه نگاه بنداز....نقل قول:
موفق باشید:40:کد:http://s60.vgooo.com/
این عکسو ببینید:
این صفحه اصلیه سایته که به صورت عکس زیر باید بیاد. توی اون کادر وسط باید IMEI گوشیتون رو وارد کنید.
ممنون همه مشکلم حل شد
سلام من در سايت opdaثبت نام كردم ولي نتونستم cer ,key دريافت كنم لطفا براي گوشي من نوكيا n82 cer, key
imei:358984015810354
من كه نتونستم از cer و key استفاده كنم
سلام لگند جان. این سایته انگار محدودیت داره. منم گوشیمو عوض کردم. طبق آموزشت درخواست دادم. نام کاربری و بقیه هم یادم هست. اما نمیدونم یوزر و پسورد رو کجا باید بهش بدم. آخه منو از سیستمشون انداختن بیرون. یهنی IP م فکر کنم عوض شد. بعد حالا که میخوام وارد نام کاربری ام بشم میگه باید ثبت نام کنی.
به نظرت چیکار کنم؟
به خدا من چینی بلد نیستممممممم!!!!!
یه ایمیل جدید با یه یوزر نیم و پسورد جدید درست کن. یوزر پس رو هم اینجا باید وارد کنی:نقل قول:
دستت درد نکنه. کلی گشتم تا پیداش کردم. یوزر و پسورد رو داشتم. منتها نمی دونستم کجا باید واردش کنم.نقل قول:
ممنون:40:
یونس جون واسه آموزشایی که گذاشتی ممنونم
دستت درد نکنه:11::11::11::11::11:
از دوستانی که Cer گرفتن یه سوال. چه قدر طول میکشه فایلها آماده بشه؟ یکی میگه 24 ساعت یکی میگه مال من 4ساعت بعد آماده بود . ما که دیروز صبح درخواست دادیم هنوزم خبری نیست:41:
این سایت هم که غیر فعال شده پس از کجا Certificate بگیریم؟:41:نقل قول:
من مشکلم با OPDA حل شد.ممنون
اصولا به قول ما ایرانیا ساعت کاریشون خاصه. من فایل رو سفارش دادم و گرفتم. حدود 24 ساعت. اما حساب کتاب نداره. برای هر کس فرق میکنه. مثلا یه بار یه نفر یه ساعتی به ساعت ایران سفارش میده مثلا بعد از ظهر که اونا خواب هستند.:31: اما ما برای محکم کاری به همه میگیم 24 ساعت. برای منم همینطور بود.نقل قول:
درسته. همون موقع که داشتم سایتو می فرستادم چکش کردم سالم بود. دیدی که عکس هم خودم گرفته بودم.:20: اما انگار این سایت محدودیت داره. تو انجمن های دیگه میدیدم که همه با این سایت کار می کردن. واسه همین شاید محدودیت براش گذاشتن.:5:(منظورم اینه که علت شلوغ شدنش بوده)نقل قول:
اما یه پیشنهاد بهت می کنم. من خودم گوشیمو عوض کردم. این سایت هم که غیر فعال بود. پست 5 همین تاپیکو بخون و طبق عکس هاش عمل کن. کاری که لگند عزیز گفت. من الان سر و کی رو برام بعد از 24 ساعت گذاشتن. تو که انقدر صبر کردی. این 24 ساعت هم روش...:46:
موفق باشید:40:
بچه ها من همین الان این سایتو دوباره تستش کردم اما بازم بهم همون Error رو داد. بهش مشکوک شدم و با قیلطر شکن بازش کردم مشکلش حل شد. این عکسو ببینید....
نمیدونم چرا اینطوریه. سایت قیلطر نیست. اما باید با پراکسی باز بشه. پیشنهاد میکنم از برنامه free gate استفاده کنید و همینطور مرورگر IE. من IE رو تایید نمی کنم اما الان فقط با این باز شد. با Opera و اینا که امتحان کردم باز نکرد و همون Error رو داد.
موفق باشید:40:
بالاخره من هم موفق شدم از این سایت لعنتی Cer و Key بگیرم :31:
من طبق روشی که تو پست شماره 5 گفته شده، سعی کردم از سایت OPDA فایل cer بگیرم ولی وقتی IMEI و یه عدد 11 رقمی که با 15 شروع میشد رو وارد میکنم یه صفحه باز میشه و بعد از چند ثانیه برمیگرده به همون صفحه ای که باید IMEI رو وارد کنیم!!!
مشکل چیه؟؟