من ps3بازی میکنم با سونی 46اینچ فولHD با کابل HDMIخیلی فاز وده:31:
Printable View
من ps3بازی میکنم با سونی 46اینچ فولHD با کابل HDMIخیلی فاز وده:31:
سگا پلی 1و2 میکرو AVSEQO
سلام
کنسولم:PS2
تلویزیون: SONY\BRAVIA\"40 ولی کیفیت جالبی نداره نمیدونم برای شما هم همچنین مشکلی وجود داره ؟؟
وقتی pes بازی می کنم زمین مات بازیکن ها رو تمیز نشون نمیده ، ممکن تنظیمات خاصی داشته باشه؟
خب شما برداشتی یه دستگاهی رو که قابلیت نمایش تصاویر با کیفیت HD رو نداره وصل کردی به یک LCD Full HD !!!نقل قول:
خب بایدم همینطور باشه عزیزم
xbox 360
sony bravia 40
خودم هم پیشرفت کردم یه lcd 32 گرفتم واسه اتاقم البته xbox , ps3 بهش وصل میکنم اما رفتم یه سگا خریدم وصل میکنم بهش همش مربع میبینم چه گرافیکی داره نامرد....
البته اون مال قديمام بوده حالا سگا گرفتم....:38:نقل قول:
شما یه کابل HD/DVD برای کنسولت بگیر تا حدودی مشکلت حل میشه:46:!نقل قول:
اون کابل 2تا صدا داره و3تا تصویر!(اسمش کامپونته)به جای همون کابل3فیشه بزنش تنظیمات کنسولم ابذار رو progersive scan.قیمتشم 10تومنه
شادباشی:40:
البته از پی اس 2 نباید زیاد توقع داشته باشی وگرنه ایکس باکس میخواستی چیکار
XBOX 360 با مانیتور تلوزیونLG M2794DP Full HD همونطور که از اسمش معلومه 27 اینچه
ps3 و xbox360 با تلویزیون samsung full hd 40
علی جون LED داری یا LCD ؟نقل قول:
LCD دارم سعید جون.آخه اون موقع که گرفتم هنوز LED نیومده بود.یه 4 سالی میشه تقریبا.نقل قول:
واسه دوستانی که اطلاع ندارن:
کنتراست مثلا 2000000:1 یعنی چی؟
البته عددش که خالی بندیه و فروشنده از ضعف اطلاعات مشتری استفاده میکنه و این اعداد نجومی رو واسه تحریک و گول زدن مشتری استفاده میکنه که بهش dynamic گفته میشه.
ولی منظور اینه که نسبت روشنترین پیکسل 2000000 برابره تاریکترین پیکسله.خیلی مختصر و مفید.
زمان پاسخگویی تصویر مثلا اگه 6ms باشه یعنی چی؟
یعنی زمانی که یه پیکسل از تاریکترین حالت به روشنترین حالت میرسه 6ms هست
زمان خرید حتما سعی کنید مانیتور یا تلویزیونی با پنل ISP یا VA تهیه کنید به دلیل زمان پاسخ گویی و زاویه دید بهتر.پنل TN ضعیفترین پنل از جهتهای گفته شده هست که البته کیفیت ساخت دو پنل قبلی خیلی بهتره.
اگه از فروشنده پرسیدین و گفت نمیدونم مطمئن باشید پنل TN هست.
من Xbox360 بازی میکنم با تلوزیون 40 اینچ Sony مدل براویا!
LCD Samsung Full HD 40
بهترین تلوزیون برایps2 چیه؟؟؟
من ps2 دارم و تلوزیون LG اینچ 21
یه سوالم داشتم کابل COMPONET آیا کیفیت می بره بالا؟ ومی شه با این کابل PS2 رو به TV وصل کرد ؟؟؟
LCD LG 32 inch Full HD 1080p
Xbox 360 و تلويزيون هم پلاسما 50 اينچ سامسونگ
SONY 40X450 + PS3 = Enjoy
xbox360 , ps3 با led سامسونگ
با این lcd میشه بازی کرد
مدلش: SONY BRAVIA 40" KLV-40S550A
---------- Post added at 11:02 PM ---------- Previous post was at 10:59 PM ----------
در ضمن Full HD هست
کنسول بازی هم XBOX 360
ممنون.
بله دوست عزیز می تونید بازی کنیدنقل قول:
اما کیفیت ها متفاوته
برا xbox ال سی دی سونی 46 سری x خوبه؟
من خودم با همین LCD بازی می کنم ولی راضی نیستمنقل قول:
یه نمونه FIFA هست که به نظرم کیفیت چمن واقعا مصنوعیه
یا Heavy Rain گرافیکش بیشتر کارتونی میشه
و در هر حال حتی اگه این تلویزیون برای بازی مناسب هم باشه به نظر من قیمتش خیلی بالاست و مناسب Game نیست.آدم 3-4 میلیون هزینه کنه فقط برای گیم
الان خودم می خوام یه HD TV دیگه بخرم که واقعا مناسب گیم هست
G10 پاناسونیک
دوستان من دنبال یک lcd full hd با کیفیت خوب برا ps3 بودم و البته نمی خواستم بیش از 300 تومن خرج کنم تا اینکه یکی از دوستان LG 2261 VP رو بهم معرفی کرد به نظر شما خوبه....؟ شما چی پیشنهاد میکنید؟:20:
یعنی 1 نفر جوانمرد پیدا نمیشه به سوال ما جواب بده...!!!؟ :19:
تعطیل کنیم خلاص...
32 سامسونگ فول HD (سری 6) و xbox360
خیلی کیفیت داره
ممنون. سامسونگ 40" مدله b650 سری 6 گرفتم و انصافا خیلی توپه...:31:نقل قول:
درود
از دوستان كسي سامسونگ سري B690 داره....؟؟؟؟؟ به نظرتون اين مدل چطوره...؟؟؟؟
به نظرتون 32 بگيرم يا 40...؟؟؟؟:13:
نقل قول:
B690 تي وي خوبيه.
اگه مشكل فاصله و ماني نداري خوب 40 بگير:31:
اگه ميخواي 40 بگيري به نظر من 42G10 پانا بگير.( فقط نظر بود)
ما یه تی وی سونیه اصل مدل ژاپن داشتیم... مال 15-16 سال پیش.. یادش بخیر چند سال فیفا 99 ما رو
ساپورت میکرد..!
نهايتا" 3 متر ميتونم فاصله داشته باشم.....:19:نقل قول:
پس همین "32 b690 سری 6 بگیری خیلی بهتره.قیمتش با sam servic حدودا 850 تومنه البته بدون گارانتی میگن 500 تومن هم میدن. من خودم "40 دارم حداقل 4m فاصله میگیرم.نقل قول:
خب اگه من جاي تو بودم و مشكل پول نداشتم با اين فاصله همون 42G10 يا 40B690 ميگرفتم.نقل قول:
100% بستگی به ابعاد محیطی که میخوای lcd توش قرار بدین داره. اگه برای 1 اتاق 4*6 بخوای "40 هم خوبه ولی اگه از این ابعاد که گفتم کوچیک تره به نظر من "32 هم زیاده.
من XBoX360 با مانیتور 23" samsung (P23700(
ممنوننقل قول:
پس همين 32 رو ميگيرم.....
از پلاسما هم بدم مياد به نظرم كيفيتشون بده......:46:
منم می خوام یه تلویزیون برا 360 بگیرم بزارم اتاقم تا با خیال راحت بازی کنم پیشنهاد شما چیه؟ مثلا B6000 سامسونگ چطوره؟
من با تلوزيون سامسونگ 40اينچ b530 بازي مي كنم !(xbox360):46: