آقايون يك سوال!
کیفیت عکسهای ایران تو ورژن pro نرم افزار google earth بهتر از نسخه free هستش یا نه؟
اصلا چه امکانات بیشتری داره؟
ممنون میشم اگه جواب بدین!
Printable View
آقايون يك سوال!
کیفیت عکسهای ایران تو ورژن pro نرم افزار google earth بهتر از نسخه free هستش یا نه؟
اصلا چه امکانات بیشتری داره؟
ممنون میشم اگه جواب بدین!
دوستان کسی کرک و یا سریال ورژن 3.0.0395 رو داره ؟( Goole Erath Pro Beta )
تفاوت بین گوگل Pro , Free و دانلود و کرک گوگل ارت :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام
اين اورژانسيترين درخواست من هست .
من تمام user و pass ها رو كه توي فروم بود استفاده كردم اما همش مي گه expired . فايلهاي patch هم كه مي زارم برنامه كلا خطا مي ده . ورژن من 3.00762 هست . آيا هيچ راهي براي استفاده از اين برنامه وجود نداره ؟
آقايان . عزيزان . تمام لايسنس هاي تر اعتبار استادند واسه نسخه pro . اون patch هم كار نمي كنه . مي شه لطفا به من عاجز بگين كه چطوري مي تونم از اين نرم افزار pro استفاده كنم ؟
درودنقل قول:
شاید خانم یا خانم هایی می تونستند مشکل شما و البته همه رو حل کنن!!!! ولی چون فرمودید فقط آقایان، از این کار منصرف شدند!!!! :blush:
من نمی دنم چرا مردم ما انقدر بی فرهنگ شدند و تنها آقایون رو حلال مشکلات می دونن!!!!! باعث شرم ساری ست!!!! :blush:
البته گفتم مردم، به یک یا دو نفر نگفتم!!!!!
به درود
آدینه، 8 دی 1385
درود
دستت درد نکنه عزيز واسه ي Patch اين برنامه، اميدوارم کار کنه!!!!
تا حالا 4 بار اين برنامه رو به وزن هاي حدود 14و 19 مگابايت گرفتم!!! يعني حدود 70 مگابايت. اما تاحالا نتونستم يک عکسم باهاش ببينم!!!! حالا هم نسخه ي Google Earth Pro 4.0.2416 Beta رو دارم. اين نشانه ي اينه که ترک زداهاي P30World حرف ندارن!!!!!
به درود
آدينه، 8 دي 1385
این patch همان قدیمی هست که کار نمی کنه . کسی راهی داره
هيچ كسي توي ايران نيست كه بتونه از اين برنامه استفاده كنه ؟
من همچنان منتظرم .
و همچنان دريغ از يك راه حل
عجيبه كه حتي يك نفرم راهي نداره
دوستان یعنی راهی نیست ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من که پدرم در اومد ولی نمیشه که نمیشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من دنبال فایل qt-mt334.dll می گردم . وقتی که پچ رو نصب میکنم موقع اجرا میگه نمی تونه این فایل رو لود کنه.
دوستان گوگل لحظه به لحظه ورژن اين برنامه رو بالا ميبره از اونجايي هم كه براي استفاده بايد وصل بشي به سرور شركت خيلي سريع نسبت به كرك شدن نرم افزار واكنش نشون مي ده
کسی سریال version: 4.1.7087.5048 beta Google Earth
دارهههههههههههههههههههههه ههههههههههههههههههههههههه هه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟
کسی می تونه زحمت کرک تنها بزاره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
5.0.11337.1968 (beta)
با سلام
این هم گوگل ارث آخرین ورژن بدون نیاز به نصب و کرک
دانلود از سرور Rapidshare :
با حجم ۱۲.۷ Mb
[HTML]http://rapidshare.com/files/215832153/Google_Earth_Portable_5.0.Original.7z.html[/HTML]
نحوه ی استفاده :
بعد از این که فایل فشرده رو دانلود کردید اون رو در محلی که دوست دارید استخراج کنید
بعد فایل اجرایی رو اجرا کنید کنارش یه فایل اجرایی دیگه میسازه اون رو اجرا کنید و با راحتی هرچه تمام تر کار کنید ولذت ببرید بدون نیاز به کرک و سریال
ما رو هم ار دعای خودتون بی نصیب نزارید
کسی با این برنامه کار کرده ! و اگر کرده بفرمایید اجرا شده یا خیر
Google Earth Pro 5.0.11337.1968 لینک دانلودش خرابه خواهش یه تصحیحش کنید و یه خواهش دیگه که دارم اگه می شه تو ریپیدشیر آپلودش نکنید