خیلی نامردیه من اگه اصفهانی بودم ذوب آهن رو تشویق میکردم.نقل قول:
خوب معلومه استقلال رو تشویق میکنه...
Printable View
خیلی نامردیه من اگه اصفهانی بودم ذوب آهن رو تشویق میکردم.نقل قول:
خوب معلومه استقلال رو تشویق میکنه...
آفرین به مقاومت شهید سپاسی...
ولی نمیدونم چرا به دلم افتاده استقلال فردا میبازه
ببینین من کی دارم میگم ، مس مس مس مس مس !!!
پسر طرفدارای پرسپولیس چه امیدواری دارن...شما سهمیه لیگ قهرمانان رو بگیرید؛قهرمانی پیشکش
استقلال یا ذوب آهن
من میگم استقلال قهرمان میشه....
اگه یه عده ، پرسپولیس رو کله پا نمیکردن ؛ الآن جدول و نظر سنجی و نظر من یه چیز دیگه بود......
میشه دیگه.....
البته استقلال بسیار سابقه داره که تا روز اول صدر باشه و بعد تو بازی آخر همه چیز 180 درجه برگرده.
باید بشینیم ببینیم چی میشه...
خوب اينم سوال كردن داره !!
معلومه ديگه پيام قهرمان ميشه
دوستاني كه به پرسپوليس راي دادن ايا واقعا از روي تعصب نبوده؟!
مس کیفیت آسیایی شدن رو داره...
امیدوارم به جام باشگاههای آسیا سعود کنه :40:
البته زمانی که این نظر سنجی گذاشته شد شانس قهرمانی پرسپولیس بیشتر از الان بود ولی الانم هنوز شانس داره پس منطقی هم هست. ای دادن بهش.نقل قول:
تیمی که توی بردن پیام مشهد تو تهران مشل داره میخواد بره اسیانقل قول:
قهرمانی تو لیگ چقدر فوتبال ایران رو بالا میبره
مهم اینکه تو اسیا قهرمان شن
شمارش پست ها خاموشه؛نمیشه با تشکر و این حرفا تایید کنیم..مجبور میشیم پست بدیم.....اینو خوب اومدی...اصلا با برد مشکل داره...نقل قول:
تیمی که توی بردن پیام مشهد تو تهران مشل داره میخواد بره اسیا
بله بلهنقل قول:
قهرمانی تو لیگ چقدر فوتبال ایران رو بالا میبره
مهم اینکه تو اسیا قهرمان شن
ولی چقدر خوبه که با استقلال قهرمان بشه...
بابا امسال فقط اس اس
با اینکه من پرسپولیسیم شرط میبندم ذوب آهن قهرمانه استقلال دوم میشه و پرسپولیس سوم
شکی هم درش نیست اینو بدونید
منم پرسپولیسی هستم ولی به نظرم پرسپولیس واسه سوم شدن باید از رو جسد سپاهان رد شه!!نقل قول:
استقلال دوم میشه و پرسپولیس سوم
اگه نیمیگفتی هم مشخص بود طرفدار چه تیمی هستینقل قول:
بد نبود یک سهمی هم واسه سپاهان و مس که شانسشون به مراتب بیشتره قائل میشدینقل قول:
ذوب آهن قهرمانه استقلال دوم میشه و پرسپولیس سوم
به نظر شما قهرمان این فصل کیست
امتیاز تیم ها
استقلال 61
ذوب آهن 60
مس 52
معلومه دیگه مس قهرمانه :40:
رقابت ديگه فقط بين استقلال وذوب اهنه
به نظر من ليگ قهرمانان اسيا به استقلال ضربه خواهد زد واين به نفع ذوبه
چون وقتي استقلال داره بازي ميكنه ذوب با خيال راحت تمرين ميكنه واماده مسابقات اينده ميشه
ولي با اين اوصاف فكر كنم قهرمان ليگ امسالم در بازي اخر انتخاب بشه.
اگر استقلال و ذوب اهن تا اخر لیگ همه بازیهاشون رو ببازن و مس همه ی بازیهاش رو ببره و تو این 3 بازی 25 تا گل بزنه و استقلال هم اصلا" گل نزنه ، مس قهرمانه ...... :دینقل قول:
اتفاقا لیگ قهرمانان باعث میشه استقلال شرایط بهتری داشته باشه...نقل قول:
رقابت ديگه فقط بين استقلال وذوب اهنه
به نظر من ليگ قهرمانان اسيا به استقلال ضربه خواهد زد واين به نفع ذوبه
چون وقتي استقلال داره بازي ميكنه ذوب با خيال راحت تمرين ميكنه واماده مسابقات اينده ميشه
مس که شانسش یک درصد هم نیست.
استقلال شانسش بیشتره البته یک بازی فوق العاده حساس مقابل فولاد خوزستان داره.
ذوب آهن هم همینطور،در بازی آخر یک بازی نیز همانند استقلال در زمین فولاد خوزستان داره.
به نظر من سرنوشت قهرمانی توسط فولاد خوزستان رقم می خوره.
البته من به استقلال رای میدم.چون انگیزه ی بسیار بالایی داره،به خصوص در این بازی که نمایان بود.
بابا یه تاپیک دیگه با همین نام(تقریبا) و بهمراه نظر سنجی هست...این ورژن جدیدش هست؟می خواین نظرها جدید باشه؟هیچی یه سری افراد معلوم الحال که می دونن تیمشون قهرمان نمشه :دی به مس رای میدن !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! قهرمان هم که مشخصه...دیگه تاپیک واسه چی زدین؟
منم به همین دلیل گفتم مس قهرمانه :46:نقل قول:
سلام.
معلومه دیگه استقلال قهرمانه :31::46:
من به مس رای دادم!!!!آخه اگه به استقلال رای میدادم وجدانم درد میگرفت!!
خب اگه اینجوری بخوای حساب کنی الان برق و پیام صدر جدول بودن ..... :دینقل قول:
قربون آدم چیز فهم :10:نقل قول:
کی فکرش رو میکرد برقی که تا همین چند وقت پیش صدر جدول بود با استقلالی که ته جدول بود جاشون عوض شه!!! :13:نقل قول:
خب الانم کی فکرشو میکنه اونایی که من تو پست 4 گفتم ، اتفاق بیفته ؟؟؟ :دینقل قول:
به نظر من ابومسلم قهرمان میشه :دی
چون نوبتی هم که باشه ، نوبت ابومسلم میشه
همه تیم های خوب قهرمان شدن ، اما ابومسلم که بهترین تیم غیر تهرانی هست میشه ( اونم هر سال ) تا الان قهرمان نشده
ولی خدایی با این استاندار و رئیس سازمان فوتبالی که خراسان داره ، همینم خیلی غیرت دارن که میشن ، شهر های دیگه ( اصفهان و شیراز و شهر های خوزستان ) واسه تیمشون از جون مایه میزارن ، اینجا از همه جا مایه میزارن الا جون :دی
برای اینکه به استقلال رای نداده باشم به ذوب آهن دادم امیدوارم هر تیمی لایقشه قهرمان شه فرقی نداره استقلال یا ذوب آهن . (خدا رو شکر سیزدهم نیستیم xD)
ايکاش جوابش رو فدراسيون و کميته داوري زودتر بگن
کسانی که به مس رأی دادند :31:نقل قول:
دوست عزيز( بی باک بی بال )چرا تاپيك الكي و تكراري ميزنيد. دقيقا عين همين تاپيك خيلي وقته كه زده شده و نظر سنجي هم در اونجا گذاشته شده. لطفا نظم انجمن رو حفظ كنيد و از زدن تاپيكهاي بي مورد و تكراري خودداري كنيد.
کد:http://forum.p30world.net/showthread.php?t=301093&page=7