N97 یا n86؟
چون 86 الان تو بازراه.
جای سوالش اینجا نیست.
Printable View
N97 یا n86؟
چون 86 الان تو بازراه.
جای سوالش اینجا نیست.
:18::18::18: n86 تو ایرانه؟
قیمت؟
دوست عزیز اگه اینجا جاش نیست پس کجا؟
من اینجا پست میدم چون تاپیک نخوابه و دوستانی که به این گوشی ها علاقه مندند از قیمت و امکانات این گوشی ها چیزی دستگیرشون بشه.
ممنون:10:
شما نكران نياش به موقش بالا مياد:10:نقل قول:
سلام دوستان...یه سوال فنی و حرفه ایی داشتم:31:
این پدر سوخته آخرش وارد بازار شده یا نه؟؟؟اگه وارد شده قیمتش چنده؟:46:
ممنون:11:
نامرد یه 10-15 روز دیگه تو بازاره.1ماه بعد تو ایران.
چی شد؟؟؟؟هنوز خبری نشده ازش؟ما که مردیم از بس انتظار کشیدیم:37:
ریلیز جهانی شده. همین زودی ها هم باید بیاد ایران!!نقل قول:
سلام.
قیمت امروز w995:
علاءالدین قیمتش از 510 بود تا 535 تومن.
مجتمع پایتخت:هم قیمتش 540 تومن بود.
برای شروع قیمتش خوبه چون بعد از 2 یا 3 هفته افت قیمت خوبی میکنه و دوستداران این گوشی میتونند بخرنش.
در ضمن گوشی رو وقتی از نزدیک میبینی واقعا زیباست.
موفق باشید.
320 به بالا نمی ارزه بهش پول داد
اگه یادتون باشه W960 , w980 هم که تازه اومدند قیمتشون بالا ی 600 بود ولی الان رو نگاه کنید خندتون می گیره
wow.خیلی خوبه این قیمت.نقل قول:
پيش فرض
سلام.
قیمت امروز w995:
علاءالدین قیمتش از 510 بود تا 535 تومن.
مجتمع پایتخت:هم قیمتش 540 تومن بود.
برای شروع قیمتش خوبه چون بعد از 2 یا 3 هفته افت قیمت خوبی میکنه و دوستداران این گوشی میتونند بخرنش.
در ضمن گوشی رو وقتی از نزدیک میبینی واقعا زیباست.
موفق باشید.
325 باشه خوب نیست؟واسه رسیدن به این قیمت لااقل 6-7 ماه طول میکشه.نقل قول:
320 به بالا نمی ارزه بهش پول داد
اگه یادتون باشه W960 , w980 هم که تازه اومدند قیمتشون بالا ی 600 بود ولی الان رو نگاه کنید خندتون می گیره
کلا روال بازار گوشی این هست.
چند تا از رنگاش وارد ایران شده؟ (قرمز-مشکی-سفید)
کسی میدونه کودومش گرونتره؟
من که دیروز رنگ نقره ایش رو دیدم ولی تا چند روز دیگه دو رنگ دیگه رو هم فکر کنم وارد میکنند.نقل قول:
قیمت همه رنگهاش هم باید یکی باشه.
عزیز کجا دیدی اینو ؟نقل قول:
چنده؟
دوست عزیز تو علاءالدین دیدم.نقل قول:
قیمتش هم یه جا 510 بود و یه جای دیگه 535 تومن.
اقا یکی که خریده تعریف کنه بگه چه جوریه تا ما هم فیض ببریم
با سلام
من این گوشی را 2 هفته هست دارم فقط این را میگوییم که واقعا شاهکاری از سونی اریکسون است
1-بهترین پخش از لحاظ mp4 را دارد به صورتی که فیلم سایز 320*240 با 30 فریم و کیفیت 2000kbps را بدون مکث و بدون گیر کردن وبدون ناهماهنگی صدا با تصویر که در مدلهای قبلی سونی اریکسون دیده می شد کاملا بر طرف شده
2-از لحاظ صدا در اسپیکر های خروجی که استریو است صدای بسیار صاف - با کیفیت و بلند را ارائه میکند bass در اسپکیرهای آن از bass گوشی 5800 محسوس تر است
3-در هدفون بلندترین و باکیفیترین صدا را ارائه میدهد به صورتی که من ولوم گوشی را در از 8 بیشتر نمیکنم و این را هم بگوییم که این گوشی دو هدفون را به خوبی و بدون کم شدن صدا را support می کند که یک هدفون به جک 3.5 آن وصل می شود و هدفون دیگری به قسمت شارژر گوشی
3-دوربین گوشی که 8 مگا پیکسل و مجهز به سیستم لبخند است کیفیت عکساش در روز خیلی بالاست که با دوربین c905 برابری میکند ولی در نور پایین کیفیتش افت میکند و نویزی می شود
4-فیلم برداری گوشی در حد قابل قبول می باشد که با سایز 320*240 با 30 فریم و 1000kbps با فورمت mp4 فیلم برداری میکند
اگر سوالی از دوستان باشد در خدمت
دستت درد نکنه ، خدا خیرت بده ،
تو مشهد که من پیدا نکردم , ولی هرکی قیمت روز داره لطف کنه بده
به نظرم گوشي خوب و شيكيه ولي الان با اين قيمتي كه داره به هييچ وجه ارزش خريد
نداره :46: با 540 تومن ميشه گوشياي خيلي خيلي بهتري خريد :10:
اره , هنوز قیمتش بالاست , ولی به امید خدا میاد پایین , به 300 که رسید ارزش خریدن داره
300 که حالا حالا ها نمیرسه.زیر 400 بگو مشتری شیم.
آقا ممنون از راهنمایت.نقل قول:
صداش توی اسپیکر با چه گوشی برابری میکنه؟
آیا این گوشی 3اسپیکر داره؟
سلام دوست عزیزنقل قول:
با سلام
من این گوشی را 2 هفته هست دارم فقط این را میگوییم که واقعا شاهکاری از سونی اریکسون است
1-بهترین پخش از لحاظ mp4 را دارد به صورتی که فیلم سایز 320*240 با 30 فریم و کیفیت 2000kbps را بدون مکث و بدون گیر کردن وبدون ناهماهنگی صدا با تصویر که در مدلهای قبلی سونی اریکسون دیده می شد کاملا بر طرف شده
2-از لحاظ صدا در اسپیکر های خروجی که استریو است صدای بسیار صاف - با کیفیت و بلند را ارائه میکند bass در اسپکیرهای آن از bass گوشی 5800 محسوس تر است
3-در هدفون بلندترین و باکیفیترین صدا را ارائه میدهد به صورتی که من ولوم گوشی را در از 8 بیشتر نمیکنم و این را هم بگوییم که این گوشی دو هدفون را به خوبی و بدون کم شدن صدا را support می کند که یک هدفون به جک 3.5 آن وصل می شود و هدفون دیگری به قسمت شارژر گوشی
3-دوربین گوشی که 8 مگا پیکسل و مجهز به سیستم لبخند است کیفیت عکساش در روز خیلی بالاست که با دوربین c905 برابری میکند ولی در نور پایین کیفیتش افت میکند و نویزی می شود
4-فیلم برداری گوشی در حد قابل قبول می باشد که با سایز 320*240 با 30 فریم و 1000kbps با فورمت mp4 فیلم برداری میکند
اگر سوالی از دوستان باشد در خدمت
اگه لطف کنی دو تا نمونه عکس تو شب و روز بذاری ممنونت میشیم...
اگه جاي پايه ي فيلم ديدنش مثل n96 يه كم وسط تر بود و دوربينش يه پوشش لنز داشت خيلي باحال تر ميشد
اره , اگه راه هم میرفت , غذا هم میخورد , حرف هم میزد که خیلی باحال تر میشد:31::31::31:نقل قول:
ببخشيد اينايي كه گفتي يادم رفت بنويسم:21:نقل قول:
کیفیت صفحش چطوره؟
فیلمبرداریش خوبه؟(تمام گوشیهای سونی فیلمبرداریه افتضاحی دارن)
به نظرتون قیمت کاذبش کی افت میکنه و تا چه حد میرسه؟
fm transmitter داره؟
در اخر چندتا از مهمترین معایبش رو بگید.
ممنونم:40:
ببخشید که چند روزی نبودمنقل قول:
صدای گوشی در اسپیکر کاملا متفاوت است که در هیچ یک از سری گوشی های سونی اریکسون نمی توان مشابه آن را یافت صدایی بسیار شبیه به 5800 نوکیا است اما از آن با کیفیت تر است و لی صداش کمی از 5800 کمتر هست شاید در آپدیتهای بعدی بیشتر شود
اسپیکراش هم دو تا هست یکی در پایین و دیگری در سمت چپ در بالا در سمت راست اسپیکری وجود ندارد
از فیلم برداری این گوشی قبلا هم گفته ام که در بین تمام گوشیهای سونی اریکسون بهترین فیلم برداری را دارد تصویری صاف و رونی ارائه میدهدنقل قول:
صفحه آن با وجود ارائه نمودن 256K colors شفاف ترین و زنده ترین رنگ را به ارمغان می آورد که صفحهای 16 میلیون رنگ گوشیهای نوکیا در مقابل آن واقعا کم می آورند و حرفی برای گفتن ندارند
fm transmitter نداره
من تاکنون که استفاده میکنم ایرادی نتونستم پیدا کنم فقط در شب عکساش کمی نویزی هست:20:
ای کاش fm transmitter هم داشت
بلندی صداش در هنزفری چطوره؟
از دبیلو 810 بلندتره یا مثل دبیلو 910 و دبیلو 960 صدای کمی داره؟
افلاطون عزیز میشه قیمتو بگینقل قول:
و ازت خواهش دارم چند تا نمونه عکسهایی که باهاش گرفتی بزار تا بتونیم مقایسه کنیم..
ممنون
قیمت بدین بابا , فیییییییییییییییییییییییی یییییییییی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
قيمت: 499000 تومان
به نقل از دیجیکالا.شما برای قیمت بازار 10-20 تومان کمتر در نظر بگیر.
مرسییی, ولی تو جی اس ام زده 460000 تومن , فکر کنم قیمت بازار با اینا فرق کنهنقل قول:
اگه کسی قیمت تو بازارو داره بده
خیلی خوبه خداکنه قیمتش همینجوری بیاد پایین.
قيمت امروز با گارانتي متفرقه
445000 --- علائدين - طبقه همكف
دادا هندزفریش همین نویز کنسلینگ دارست دیگه ؟؟
میشه از عملکرد هندزفریش بگی ؟؟ چجوری کار میکنه ؟؟
سلام دوستان
متاسفانه گویا HPM 77 در پک موجوده!
سلام
مثل اینکه HPM 77 در پک موجوده!
امروز این گوشی رو توی بازار دیدم خداییش خیلی شیک هست.از اینکه بدنش فلزی هست خیلی کلاس گوشی رو بالا برده.