والله منم هرچي ميگردم نيست عكسشو !!! ولي خوب بهش مياد موتور پرقدرتي داشته باشه !!!
Printable View
والله منم هرچي ميگردم نيست عكسشو !!! ولي خوب بهش مياد موتور پرقدرتي داشته باشه !!!
به نظر من که شکل همون سورن معمولیه
تازه سورن معمولی بدنه اش مثل سمند معمولیه و فقط عقب و جلوی ماشین یکم دستکاری شده بود
الان هم که داخل ماشین رو تغییر دادن و داشبورد رو قشنگ تر کردن
در کل این ایران خودرو شورش رو در اورده با این کاراش
به نظر من که اصلا 20 میلیون نمی ارزه
در سورن کلا اتاق تغییری نکرده.
تغییر در جلو از ناحیه سپر و در کل زیر چراغ ها بوده و در عقب هم سپر و تیکه فلزی که زیر چراغ ها وجود داشته
همین.
عکس این مدلی دارم ، از تو کاپوت ماشین اگه بخوای نه ، سمت راستی یعنی EF7 همون موتور توربو شارژر ه که با همکاری ( شما بخون توسط ) شرکت FEV Engine Technology آلمان طراحی شده .نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
TU5 موتور با حجم 1600 سی سی ، 16 سوپاپ و 110 اسب بخاره ( موتور 206 تیپ 5 ) که تو مدل های صادراتی رو سمند می ذارند ، XU7 که همین موتور سمند معمولی ، 1800 سی سی و 97 اسب بخار .
بچه ها ایران خودرو با elx فوق لیسناس گرفته
و با x12 دکترا گرفته
تو روزنامه نوشته بودم آنقدر خندیدم
ایران خودرو باز گل کاشت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خدا رو صد هزار مرتبه شکر که یه دستی به سر و روی داشبوردش کشیدن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در کل بی خیال قرار نیست اینا ماشینی بسازن که هم خوب و به روز باشه و هم قیمت مناسبی داشته باشه هر یکی 2 سال کمی چراغهای عقب(و در بعضی موارد چراغهای جلو) رو تغییر میدن مثلا face lift می کنن و بعد با قیمت بیشتر ماشین رو میدن بیرون و تازه تولید مدل های قبلی رو هم قطع نمی کنن.واقعا اینا شاهکارین واسه خودشون
راستی خیلی جالبه که خودروی ملی قیمت پایش 20 میلیونه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه این موتور رو روی 405 میذاشتن مجبور نبودم 405 عزیزم رو بفروشم و بجاش این لگن رو با اون کله بز رو جلو پنجرش بخرم
البته هنوز اینکارو نکردیم ولی از 156hp نمیشه گذشت
ایران خودرو براش یه صفحه ی اختصاصی تو سایتش اضافه کرده ، توی صفحه اش تصویر 360 درجه ی داخل ماشین + یک فایل PDF برای دانلود گذاشته. عکس از ماشین هم زیاد داره . آدرس صفحه :
کد:http://www.ikco.com/persian/aftersale/Soren.aspx
---------------
هم چنین اون فایل PDF با حجم 54 مگابایت حاوی توضیحات راجع به این ماشینه . ( حجم بالای این PDF به علت عکس های با کیفیت موجود در اونه ، والا 24 صفحه بیش تر نیست)
به نظر من سگ این ماشین شرف داره به اون ورنا که دارن با قیمت 19.5 تو پاچه ملت میکنن! یا گل که 18.5 هستش یا پروتون جنتو که 21 تومن پول میدی انگار سوار مینی بوس ها قدیمی بنز شدی!
البته پوريا جان درست ميگن . ولي خوب نبايد ديگه اين همه قيمتش بالا باشه !!!
دوستان نميشه حجم اون فايل PDF رو كم كنيد تا ماهم با اين Dial Up مزخرف بتونيم دانلود كنيم ؟؟
حالا این ماشین توی بازار هم اومده؟
فعلا كه نه !!! حداقل من نديدم !!!
محمد جاننقل قول:
من هم چند وقت پیش که دانلود کردم خواستم توی تاپیک همون پست شهاب رو بذارم. ولی وقتی pdf رو خوندم متوجه شدم که واقعا ارزش دانلود کردن نداره. نمیدونم چجوری ساختن که شد 54 مگ ولی اگه من بخوام همونو بسازم بالای 4 مگ نمیره.
پس به نظر من زیاد دنبال pdf نرو. تازه توضیحات خاص و نایابی هم توش نیست. همش 14 ، 15 عکس به همراه چند خط توضیح هست. که نمیارزه دانلود کنی.
این که میگن قدرت موتور این خودرو تو مدل پایه 150 اسب بخار درسته؟
دوست من اين موتور بدون توربوشارژ 110 اسب قدرت توليد ميكنه ولي با توربوشارژ 156 اسب . البته اگه درست گفته باشم !!!نقل قول:
این که میگن قدرت موتور این خودرو تو مدل پایه 150 اسب بخار درسته؟
تنها ،نکته ی جالب توی PDF ـه این بود که نوشته بود این موتور در حالت گاز سوز عملکرد بهتری داره نسبت به حالت بنزین سوز.
=====================
جریان این ماشین "نوند" که دومین خودرو با برند ملیه چیه ؟؟
به نظر قشنگ میرسه ، مشخصات فنی اش رو کسی میدونه ؟
در این تاپیک میتونید در رابطه با این خودرو به بحث و تبادل نظر بپردازیم. البته بحث مفید و مرتبطنقل قول:
فعلا داشبوردش درست کردن و پوزه ماشین انشالله سال دیگه پشتت که اسمش بشه" سورن ای ال ایکس سال"
توی عکسها که گذاشتن ماشین کامل ساخته شده
فکر نکنم قرار باشه پشت ماشین رو دستکاری کنن
شك نكنيد كه بازم قيافه اينو تغيير ميدن و به قول عليرضا جان اسمشو ميزارن elx سال !!!!!
اون که 100%...نقل قول:
شك نكنيد كه بازم قيافه اينو تغيير ميدن و به قول عليرضا جان اسمشو ميزارن elx سال !!!!!
این کارها خوراکه ایران خودروهه....هر دفعه یک مدل از ماشین های تولیدیش رو بر میداره یک سری تغییر توی قیافه اش میده میگه ایران خودرو یک ماشین جدید داده بیرون
قیمتش چنده ؟ راستی تازگی تلویزیون یه تبلیغ جدید می کنه از ایران خودرو منظورش همین سورنه
این جلوپنجره ای رو هم که ایرانخودرو جلوی ماشین نصب کرده رو فکر کنم تو این مغازه های لوازم اسپرتی پیدا کرده و نصب کرده.
نه اتفاقا این طراحیش مال یه پسر 22 ساله شیرازیه که طرحش رو به ایرانخودرو پیشنهاد کرده بود!نقل قول:
سلام.نقل قول:
قیمت رو نمیدونم.
سوال دوم:
راستش هنوز ثبت نامش شروع نشده که از طرف ایران خودرو قیمت پایه ای براش عنوان بشهنقل قول:
چون خودم هم پیگیرش بودم که ثبت نام کنم رفتم از نمایندگی سوال کردم
گفتم قیمتش موقع عرضه بالای 20میلیون هستش البته واسه موتوری که توربو شارژر روش سواره
احتمالا واسه موتورهای دیگه قیمت متفاوتی داره
پوریا جان میشه اطلاعات بیشتری بدی در این موردنقل قول:
من تمام پستهارو خوندم و خیلی متاسف شدم که مثلا ما ایرانی هستیم ولی اینقدر بی انصافی میکنیم. یادمه 10 سال پیش که پژو 405 تو بورس بود و تازه اومده بود به بازار چه تعریفا و به به و چه چهای الکی ای که ازش نمیشد. یعنی واقعا وقتی مقایسه میکنیم پژو 405 رو در زمان خودش با ماشینهای هم زمان خودش و این سورن جدید رو با ماشینهای هم زمان خودش ارزش اونقدر تعریفی که از 405 میشد رو نداره؟ نمیدونم چرا ما فقط یاد گرفتیم ایراد بگیریم، حالا اگه عینا همین ماشین رو مثلا خود پژو تولید میکرد بیا و ببین که همین شمایی که دارید اینقدر ایراد به این ماشین میگیرین اونوقت اونو به عنوان زیباترین و بهترین ماشین سال معرفی میکردین. قبول دارم که ظاهر بیرونی ماشین با سمند معمولی خیلی هم فرق نکرده ولی مگه رونیز با پیکاپ چقدر فرق داره؟ آزرا با سوناتا چقدر فرق داره؟ c5 با c5 جدید چقدر فرق داره؟ یه کم انصاف داشته باشین، میگین ماشین گرونیه؟ درسته 20 میلیون زیاده ولی وقتی مثلا ماشین قدیمی ای مثل زانتیا که هیچی بجز تنظیم ارتفاع نداره 28 تا 30 میلیونه یا مثلا پروتون جنتو این قیمته یا مثلا مگان با اون قیافه مسخرش 27 تومنه، واقعا این سورن 20 تومن نمیارزه؟ ( ببخشید اگه قیمتهارو دقیق ننوشتم ولی مسلما زانتیا و پروتون جنتو و مگان و مزدا 323 بالای 20 تومن هستن) ، بهتره یکم دیدمونو عوض کنیم. چرا وقتی صحبت از آزرا میشه هیچ کس نمیگه که کمپانی هیوندای کره چجوری شده این؟ اگه آمریکا نبود که کره دوچرخه هم نمیتونست تولید کنه، همکاری با کشورهای خارجی در زمینه تولید خودرو که چیز غیرعادی ای نیست که شما اینقدر بزرگش میکنین. من امکانات این ماشین رو میگم اونوقت انصافا بگین این بیشتر میارزه یا زانتیا و پروتون و مگان و ...
ترمز abs ، کیسه هوا برای راننده و شاگرد، کمربندهای پیش کشنده جلو و عقب، تنظیم ارتفاع چراغهای جلو، فرمان تلسکوپی، سیستم تهویه مطبوع اتوماتیک، سیستم صوتی پرقدرت، سیستم مسیریاب گویا، موتور توربوشارژ ملی قویترین موتور پایه گازسوز جهان، تغییر کامل طراحی داخلی، صندلیهای فول برقی، سیستم کنترل هوشمند پیشرفته مرکزی
یعنی واقعا اینا روهم 20 تومن نمیارزن؟ شما نگاه نکنین که مثلا آزرا تو خود کره نصف قیمتیه که تو ایران هست، شما که تو کره زندگی نمیکنین، قیمتها رو با قیمتهای داخلی مقایسه کنین اونوقت به این نتیجه میرسین که 20 تومن خیلی هم زیاد نیست. وقتی اون پژو پارس زاقارت هنوز 18 تومنه دیگه 20 تومن واسه این ماشین کم هم هست
ببخشید که زیاد صحبت کردم، ولی خواهشا منصفانه تر فکر کنین...
یکم داری اغراق میکنی!نقل قول:
ترمز abs ، کیسه هوا برای راننده و شاگرد، کمربندهای پیش کشنده جلو و عقب، تنظیم ارتفاع چراغهای جلو، فرمان تلسکوپی، سیستم تهویه مطبوع اتوماتیک، سیستم صوتی پرقدرت، سیستم مسیریاب گویا، موتور توربوشارژ ملی قویترین موتور پایه گازسوز جهان، تغییر کامل طراحی داخلی، صندلیهای فول برقی، سیستم کنترل هوشمند پیشرفته مرکزی
کمربندهای عقب معمولی هستش!
این مورد رو از کجا متوجه شدی؟ سیستم صوتی پژو 206 کلاریون هستش نمیگن پرقدرت اونوقت رو این یه پخش معمولی میشه پرقدرت!
یه همچین موردی نیازمند یه ال سی دی هستش که تو سورن وجود نداره پس این گزینه هم رد میشه!
کی این مقایسه رو انجام داده؟ که این موتور قویترین موتور شده؟
انقدر طراحی داخلی ماشینها شبیه به همه که تا یکم چیدمانش رو عوض میکنن به عنوان یه مزیت در میاد!
راجع به بقیه شون حرفی ندارم! 20 و خورده ای داره پول میگیره میخواد همون ABS و AirBag رو هم نذارن!
جناب دارن درست میگن. بعد از اعتراض خیلیا که چرا سورن صادراتی مجهز تره سورن جدید قراره این امکانات رو داشته باشه.نقل قول:
سورنی که قراره به بازار عرضه بشه با سورنی که قرار صادر بشه زمین تا آسمون فرق داره و این مساله رو که قراره تجهیزاتشون یکی باشه رو به طور کلی رد کردن!نقل قول:
اینا همه جدا . کی پیش فروشش شروع میشه؟
نقل قول:
دوست عزیز... همه حرف هاتون قبول.
ولی یه چیزایی هست. از جمله:
اگه قیمت 20 تومن باشه و همه اینایی که خودشون گفتن و شما هم الان گفتید داشته باشید که خیلی خوبه.
کره جنوبی 25 سال پیش کجای دنیای خودرو بود و الان کجاست؟؟ آیا ایران هم همونقدر پیشرفت داشته؟؟؟
کره جنوبی مثلا حدود 20 -15 سال پیش پراید رو از فورد ... و تولید میکنه ولی اگه الان پراید رو بهش بدی روش نمیشه بگه اینو من ساختم یا مونتاژ کردم یا خط تولید خریدم یا هر چی . ولی ما هنوز داریم با افتخار میخریمش.
هر خودرویی که میاد داخل بازار انتقاد و طرفداری هایی نسبت بهش وارده و ایجاد میشه. میخواد سمند باشه میخواد لکسس باشه یا میخواد bmw یا بنز باشه.
این همه داریم انتقاد میکنیم اینجوری کلاه میذارن سرمون و خودرو رو با این قیمت و کیفیت و ایمنی و تکنولوژی میندازن بهمون، اگه کامل ساکت بشیم که دیگه هیچی به هیچی.
در ضمن آزرا با سوناتا خیلی خیلی فرق داره. چه موتور و چه توانایی حرکتی و چه کلاس خودرو و چه ...
اگه پارس 18 باشه و سورن elx رو 20 بذاریم. دلیل نمیشه که سورن ارزونه، بلکه پارس خیلی گرونه. وگرنه اینم تندر 90 هست که امکاناتش از پارس بیشتره و 14 تومن هم هست. حالا بیایید حساب کنیم که خودرویی با 6 تومن گرونتر بودن باید یه چیزایی داشته باشه. که اگه چیزایی که در این تاپیک گفته شده و خودتون هم به طور خلاصه اشاره ای بهشون داشتید، رو داشته باشه این 6 تومن گرونتر بودن توجیه پذیره.
:12:
والا ما که اینجوره شنیدیم.نقل قول:
ما و كره خودروسازيمون رو با هم شروع كرديم . ولي اون الان abs ، و ايربگ و هزاران چيز ديگه كه توي كشور ما توي ماشين هاي لوكس هست توي روي ماشين هاي معموليش ميزاره !!!
اونوقت آقاي منطقي با افتخار مياد ميگه سورن با دوتا ايربگ با قيمت پايه 20 تومن . واقعا كه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
قرار بود مثلا 150 اسب بخار باشه . اما الان تو مشخصات فنی تو پیج ایران خودرو با موتور EF7 نوشته 113 اسب !! :
شاید یه مدل به همراه توربو شارژر هم داره ، تو سایت که سه مدل موتور داشت و حرفی هم از توربو شارژر نزده بود.
همچنین با موتور های XU7 و TU5 هم عرضه میشهکد:http://www.ikco.com/Products/Fa/Overview.aspx?ModelName=%D8%B3%D9%88%D8%B1%D9%86+ELX+EF7&Section=IID0magyvrw%3d
--------
کسی نمیدونه کی وارد بازار میشه ؟ اصلا با این وضعیت مالی ایران خودرو وارد میشه ؟
رونیز با پیکاپ تفاوتشون از زمین تا آسمونه! باید سوار شی تا بفهمی!نقل قول:
مگه رونیز با پیکاپ چقدر فرق داره؟ آزرا با سوناتا چقدر فرق داره؟ c5 با c5 جدید چقدر فرق داره؟ یه کم انصاف داشته باشین، میگین ماشین گرونیه؟ درسته 20 میلیون زیاده ولی وقتی مثلا ماشین قدیمی ای مثل زانتیا که هیچی بجز تنظیم ارتفاع نداره 28 تا 30 میلیونه یا مثلا پروتون جنتو این قیمته یا مثلا مگان با اون قیافه مسخرش 27 تومنه، واقعا این سورن 20 تومن نمیارزه؟
آزرا با سوناتا فرق نداره به نظر خودت؟؟؟C5 چی؟ اون طراحی مسخره قدیمی با این طراحی جدید و بروز رادیکالی به نظرت هیچ تفاوتی ندارن؟؟؟ به نظرت زانتیا فقط داره پول تنظیم ارتفاعش رو میگیره؟ هندلینگ و شتاب و سیستم تعلیق فوق العاده اش این وسط چی میشه؟ شما لذت سواری جنتو رو با سمند یا سورن یکی میدونی؟یا به نظرت مگان(محض اطلاع عرض میکنم:پرفروش ترین خودروی سال اروپا) که الان تو بازارهای داخلی یکی از بهترین گزینه هاس در مقابل سمند و پارس و سورن قیافه مسخره ای داره؟ خود شما اگه بخوان بهت ماشین بدن بین مگان و سمند/ سمند رو انتخاب میکنی؟؟؟
شما تو پستت گفتی بی انصافی نکنیم ولی متاسفانه خودت.......!
یه ماشین فیات با همین خصوصیات و با ظاهر بهتر و شیکتر رو میشه تو اروپا با 14-13 میلیون خرید اینا فقط بلدند ملتو سرکیسه کنن حالا با هر بهانه ای.
سلام.
الان یه سر رفتم سایت ایران خودرو ، سایت رو خوشگل کرده بودند و مشخصات کامل سه نوع سورن رو هم زدند. من که منتظر بودم تا بیاد و برای خریدش اقدام کنم. متاسفانه جا خوردم.
چون اصلا از توربوشارژ و ... خبری نبود.
و به هیچ وجه معلوم نبود که کدومه قوی تر هست. اونی که قدرتش بر حسب اسب بخار بالاتر از همه بود، xu7 بود که نهایت سرعتش از اونا کمتر بود.
واقعا من که نفهمیدم چی شده؟
در ضمن اون موتور ef7 هم 113 بود.
لطفا دوستانی که بیشتر سرشون میشه، برن یه نگاهی بندازن و به ما بگن که چی به چی هست؟
قدرت xu7 که از همه کمتر بودنقل قول:
100 اسب بخار
ef7 113 اسب بخار که مثله اینکه قراره توربو شارژ بشه:18: و بشه 150 اسب بخار :31:
tu5 هم 110 اسب هست
از نظر شتاب هم که xu7 از همه بهتر بود
با 11.9 ثانیه
که بعید میدونم 11.9 رو بزنه
tu5 13.5
و ef7 هم 13.5
-------------------------------
بچه ها یه نگاهی به 0 - 100 پارس elx بندازین
فکر کنم یه خورده جا بخورین