5- عزیزم شما وقتی حافظه این گوشی رو فقط میتونی با یک کارت 512 مگابایتی MicroSD افزایش بدی، کجا میخوای یه فایل 700 مگابایتی رو بریزی؟!!نقل قول:
Printable View
5- عزیزم شما وقتی حافظه این گوشی رو فقط میتونی با یک کارت 512 مگابایتی MicroSD افزایش بدی، کجا میخوای یه فایل 700 مگابایتی رو بریزی؟!!نقل قول:
مسیح جان مطمئنی این که میگی درسته؟ آخه با عقل جور در نمیاد یه پاکت با این همه امکانات رم 512 بهش بخوره فقط . اگه اینطور باشه که اصلا پاکت نمیشه اسمش رو گذاشت. عجیبا غریبا:18:نقل قول:
اگه این سوالا رو هم بگی دیگه گل کاشتی:11: بیت ریتش رو و اینکه بگی کیبرد های امنیا در هنگام کار با دیکشنری ( البته بدون استفاده از قلم) کاملا راحت هست یا نه ؟ یعنی سر کلاس زبان و توی کتابخونه میشه سریع و بعضی اوقات با یکدست تایپ کرد یا نه؟
من حرفم رو در مورد اینکه تا حالا ویدیو یا فیلمی نبوده که با لگ روش اجرا بشه عوض میکنم. همین الان رفتم تمام ویدیوها رو زیر و رو کردم دیدم یه ویدیو با بیت ریت 2000 رو با کلی لگ پخش میکنه البته رزولوشنش هم یه کم نامتعارف و برای یه ویدیو زیاد بود که شاید اون هم بی تاثیر نبوده باشه. به هر حال خواستم اطلاعاتم رو اصلاح کنم!
این هم از این:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب فکر کنم این روش هست ولی میشه خود آدم رم بخره و ارتقا بده. من پست قبلیمو ادیت کردم اگه میشه یه نگاه بنداز لطفا.نقل قول:
این امشخصات اشتباه...من الان 8 گیگ انداختم...نینجا هم(دوستان)16 گیگ انداختن.مال من که عالی کار میکنه...نقل قول:
شما واقعییت هم ببینید.شاد مشخصات درست نبود.رو خود اکسپریا که میخریم یه 4 گیگ بود که من همینطوری دادم دوستم.8 گرفتم.چند روز دیگم دارم میرم 16 بگیرم...تا 32 اکسپریا ساپرت میکنه
پیشنهاد میکنم یه اکسپریا از نزدیک ببینید.
من این مشخصات رو نمیدونستم. ممنون که اطلاع دادی! ولی عجب چیز تابلویی نوشتن!نقل قول:
الان فکر کنم دلیل من رو واسه اینکه میگم اون عکسها قابل اطمینان نیستن رو متوجه شده باشید. وقتی راجع به چنین چیزی اینقدر تابلو مینویسند دیگه وای به حال اون عکسها که به 1000 روش میشه توش تغییر داد!
داداش من آخه کدوم گوشی دیگه رم 512 ساپورت میکنه؟ من Sx1 داشتم 4و5 سال پیش 256 روش بود بعد الان اکسپریا با ویندوز مبایل 512 ساپورت میکنه؟ دوستمون هم گفت که 4 گیگ همراهشه.
نخست اینکه این سایت داده هاش غلطه، دوم اینکه ننوشته 512 پشتیبانی میکنه شما این رو برداشت کردید.
سپاس
فکر کنم اگه رم 512 تو اکسپریا بندازیم میسوزه...مموری اسلاتش تعجب میکنه...!!!:31::27:نقل قول:
اگه این سوالا رو هم بگی دیگه گل کاشتی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] امنیا بیت ریتش حداکثر تا چند ساپورت میکنه و اینکه بگی کیبرد های امنیا در هنگام کار با دیکشنری ( البته بدون استفاده از قلم) کاملا راحت هست یا نه ؟ یعنی سر کلاس زبان و توی کتابخونه میشه سریع و بعضی اوقات با یکدست تایپ کرد یا نه؟
1- من نمیدونم تا چند رو ساپورت میکنه. همینقدر بهت میگم که هر فیلم و ویدیویی ریختم روش اجرا شده بدون اشکال. بهتره دوستانی که گفتن تا 700 رو بیشتر ساپورت نمیکنه توضیح بدن که منبعشون کجاست!نقل قول:
2- ببین، صفحه اومنیا رو دیدی چقدر بزرگه؟ حالا فرض کن یه کیبرد داری به اندازه کل صفحه!! به نظرت با یک دست میشه تایپ کرد یا نه؟ (من با کیبورد کوچیکش هم با یک دست تایپ میکنم چه برسه به Full Scree).
وقتی عددی رو در مقابل کارت حافظه مینویسند، بالاترین رقم ساپورت هست! مثلا اگر اومنیا تا 8 گیگ رو ساپورت میکنه نمیان بنویسن: 124 مگ، 512 مگ، 1 گیگ، 2 گیگ، 4 گیگ، 8 گیگ. فقط مینویسن 8 گیگ!نقل قول:
خب كاش حداقل به منابع معتبر مراجعه مي كرديد شما كه انقدر با اطمينان حرف مي زني!نقل قول:
مثل
کد:http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_xperia_x1-2246.php
مموري 512 مموري بود كه در ابتدا قرار بود در با گوشي داده بشه كه الان 4 گيگ مي دن!
و
کد:http://www.sonyericsson.com/cws/products/mobilephones/specifications/x1?lc=en&cc=ae
نقل قول:
Memory
* Up to 400 MB Phone Memory
* MicroSD™ support (up to 16 GB)
*
* Actual free memory may vary due to phone pre-configuration
آهای اونهایی که میگفتین امنیا تا 700 بیت ریت رو ساپورت میکنه منبع بگید؟
فکر میکنم منبعی که من رفتم از سایت نینجا خیلی معتبرتر باشه!نقل قول:
پستم رو آپديت كردم كه شما زودتر جواب دادينقل قول:
در ضمن اگه مطلبي داري از gsmarena نقل كن
تا جواب بدم! نه از هر سايتي
تا 16 گیگ که اکسپریا مشکلی نداشته..حالا 32 بیاد ببینیم چطوره...
بعدم دقیق ترین سایت مشخصات موبایل که برین بازم اطلاعات 100% درست نیست...حتی تو gsmarena نوشته...
این عکس از اکسپریاست که رم 16 گیگی روشه...پس تا 16 گیگ خیالتون راحت...
ببخشید اول اینکه شما انگار پستهای بعدی من رو نخوندی که گفتم اشتباه کردم (سایت اشتباه کرده). دوما اگر دقت کرده باشی بنده برای جواب دادن یا ندادن شما اینجا پست نمیدم دوست من! اگر دوست داشتی بده اگر هم نداشتی نده. :46:نقل قول:
تایید میشه!نقل قول:
منبعش چشمای خودمه که فیلم dvd رو تبدیل کردم بابیتریت 800 و فریم ریت 30 و رزولوشن 800 480 و فرکانس صدای 4800 و 128 ریت صدا...با این پروفایل فیلم batman dark night رو تبدیل کردم رو گوشی دوستم ریختم.با لگ و تآخیر صدا پخش کرد...ولی رو اکسپریا کیفیتش پایینم بود...واسه اکسپریا 1200 کانورت میکنم که حجمش حدود 2گیگ میشه.فرمت mp4.اینایی که گفتم واسه فیلم کامل هست نه یه کلیپ موزیک.کلیپ موزیکو امینا شاید تا 1500 هم پخش کنه...فرمت هم divx نیست...mp4...اگر شک دارید با این پروفایلی که گفتم کانورت کنید و نتیجه رو ببینید...نقل قول:
حسام جان من هم چندین بار گفتم فیلم میبینم ولی خوب mp4 نمیبینم. شاید در مورد mp4 حق با شما باشه. من در این مورد اطلاعی ندارم. اما جایی هم ندیدم که mp4 رو تو مقایسه ها آورده باشن.نقل قول:
در هر صورت حرف شما حجته! :20:
البته آقا مسیح هم توی این مسله مقصر نیست .نقل قول:
اکسپریا بخاطر دیر معرفی شدنش موقع ورود به بازار بعضی چیزاش عوض شد . احتمالاْ قبلاْ شاید قرار بود با ۵۱۲ عرضه بشه که عوضش کردن.
مثلاْ ابتدا هم قرار بود با ویندوز ۶ بیاد و بعضی سایتا ویندوزشو زدن ۶ اما همه دیدیم که در نهایت با ۶.۱ عرضه شد.
کلاْ فاصله زیاد معرفی با عرضه این مشکلاتم داره.
divx رو تست نکردم...اما بالاترین تصویر رو فرمت mp4 میده...mp4 از قسمت گرافیکی استفاده میکنه اما divx از رم.divx رو گوشی w950 یادمه رو 1000 کانورت میکردم و با divx player راحت اجرا میکرد:20:نقل قول:
من مدت زیادی صرف کانورت میکنم...همه نرم افزار های کانورتو امتحان میکنم.دوستام میگن دیونه ای کامپیوترت صبح تا شب روشه و فیلم تبدیل میکته:27:...کانورت mp4 رو نمیدونم میدونی یا نه که اگه به یه نسبت بیتریت تصویر و صدا و هرتز صدا رو ندی وقتی بالای 1000 کانورت کنی تصویرو صدا اختلاف میوفته...حالا من این نسبت رو پیدا کردم...جالب اینه که هرچی هم تو نت سرچ کردم کسی تو این موضوع تحقیق نکرده....اما من 1 ماه پیش به نتیجه رسیدم...و به زودی یه تاپیک در بخش گرافیک میزنم و به همه انتقال میدم....:20:
آقا پس در این زمینه ما باید بیایم پیش شما یه سری! :46: تو پیغام خصوصی مزاحم میشم اینجا هم بحث منحرف نشه.نقل قول:
پ.ن: امین خدا خیرت بده حداقل دست دو تا جوون رو تو دست هم گذاشتی!! :31:
شدیم 3 تا منم هستم. شاگرداش زیاد شدن:40:نقل قول:
حالا فکر نکنید فیزیک هسته ای بلدمااا:20:اما همیشه تو کانورت دنبال این بودم حجم کم.کیفیت بالا.صدای خوب(البته تو هدفون):27:نقل قول:
کسی قیمت اکسپریا رو تو اروپا و آمریکا میدونه؟
بنظرم يكي از ضعغهاي xperia اينه كه با كيبوردش نميشه فارسي تايپ كرد....خوب خيلي مهمه كه يكي از نكات برجسته اكسپريا در مقايسه با تاچ هاي ديگه داشتن كيبورد هست...حالا فرض كن ميخواي word كار كني كه معمولا فارسيه، نميتوني از كيبورد استفاده كني...مي خواي از ديكشنري يه لغت فارسي پيدا كني نميشه از كيبورد استفاده كرد يا حتي مي خواي يه اس ام اس فارسي بزني اونم باز نميشه....خوب اين خيلي بده ديگه.....اگه ميشد يه جوري اين مشكلش حل ميشد ديگه عالي بود..
با تشكر.
شاید واسه شما مهم باشه اما بعضی ها با کیبرد مجازی راحت و سریع تر کاراشونو میکنن.من خودم کیبرد فول اسکرینشو به کیبرد ترجیح میدم .ترتیب چیدمان حروف کیبردشم مثل کامپیوتره.اولینبار که امتحانی اومدم sms با کیبردش بزنم جای همه حروف مثل کامپیوتر بود و دنباله حروف ها نمی گشتم:20:نقل قول:
اووووووووو . این که دیگه نوبره. خیلی بده که. البته واسه من مهم نیست من نمیخوام زیاد فارسی تایپ کنم همون انگلیسی کافیمه ولی واسه اونهایی که میخوان فارسی تایپ کنن مشکل ایجاد میکنه.نقل قول:
اگه اینطوریه که پس داشتن کیبرد اصلا مزیت نیست واسه اکسپریا.... تازه ایراد هم هست.:5:نقل قول:
واسه اونایی که دنبال فارسی هستند مزیت نیست...ولی تو حرکت اینا یا راه رفتن باشی با صفحه مشکله تایپ کردن...پس کیبردو باز میکنم...این گوشی یه طوریه هر جور حال کنی تایپ میکنی...یا با کیبرد...یه با کیبرد های مجازی گوناگونو رنگارنگ(spb)...با با دست خط بنویسی...راستی تشخیص دست خطش هم خیلی بهتر از p990 و w950 هست...اشتباه نمیکنه:20:نقل قول:
البته این که کیبردش فارسی تایپ نمیکنه تقصیر ویندوزه تاچ پرو هم همینطوره اما من شنیدم تاچ پرویی که تو حاشیه خلیج فارس میفروشن کیبردشون عربیه، احتمالا چند وقت دیگه یه برنامه واسه عربی/فارسی کردن کیبرد سخت افزاری Xperia میاد مثل p1 که اول نداشت.
سپاس
دوستان لطفا بدون تعصب بگین آیا کیفیت بالاتر اکسپریا نسبت به امنیا خودش رو در هنگام کار نشون میده؟ مثلا میگم اگه k800 رو بذاری بغل n95 تفاوت رو راحت احساس میکنی. بین اینها هم همینطوریه؟
کیفیت بالاتر چی؟
نقل قول:نقل قول:
کیفیت بالاتر در نمایش دادن فیلم و عکس و هرچی که تو اسکرین میبینیم.
البته کلاً کیبردهای qwerty چیدمانشون یکیه ، و شاید تنها در یکی دو حرف جابجا بشن.نقل قول:
من با کیبرد مجازی هم بدون نگاه کردن به صفحه به راحتی تایپ می کنم.:46:
به نظر من امنیا بهتره.
قیمت ارزان و امکانات بالا.
نقل قول:نقل قول:نقل قول:
کسی جواب نداره؟
امین جان پیشنهاد میکنم به اینجا یه سری بزنی.من مقایسه ای بین lcd 3 تا گوشی انجام داده ام.نقل قول:
در ضمن رزولیشن صفحه تو اکسپریا 480*800 هست ولی تو امنیا 240*400 .معلومه که کیفیت تصویر تو اکسپریا بهتر از امنیا هست.کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=201357&page=113