سلام عزیزنقل قول:
نه بهتر نشده،هیچ چی هم نخوردم،اخه تجربه شما در مصرف داروهای مختلف و نتیجه نگرفتن باعث شد منم هیچ کاری نکنم.
شما چطور هنوز این مشکل رو داری؟
جالیه تو این مدت دیالوگ بین من و شما بوده
انگار نه انگار اینجا فرومه:41::41:
Printable View
سلام عزیزنقل قول:
نه بهتر نشده،هیچ چی هم نخوردم،اخه تجربه شما در مصرف داروهای مختلف و نتیجه نگرفتن باعث شد منم هیچ کاری نکنم.
شما چطور هنوز این مشکل رو داری؟
جالیه تو این مدت دیالوگ بین من و شما بوده
انگار نه انگار اینجا فرومه:41::41:
منم پی گیر این تایپیک هستم ولی خودمم نتونستم این مشکل رو حل کنم
سلامنقل قول:
بله .. هنوز اين مشكل رو دارم :41:
والا چه عرض كنم ... مثل اينكه كس ديگه اي اين مشكل رو نداره و فقط من و شما هستيم :19:
نكته : من مشكلم عصر هاست ... يعني ساعت حدود 7 الي آخر شب تا زماني كه بخوابم اينجوري ميشه و بقيه روز اين مشكل رو ندارم و در صورت وجود خيلي كم مثلا 10 روز يكبار و اونم خيلي ضعيف و كم
ولي بدون استثنا هر روز 7 الي آخر شب اين مشكل رو دارم
جالب اينه كه خالي يا پر بودن معده هيچ فرقي در اين مشكل نداره :18:
واسم دعا كن .. منم واست دعا ميكنم ..... :40:
جالبه منم دقیقا همین ساعت این مشکل رو دارم و هر چی به شب بیشتر نزدیک میشیم مشکل هم بیشتر میشه.نقل قول:
دوتا سوال
1- شما مشکل بوی بد دهان هم دارید ؟
2- وقتی معدتون صدا میده بطور محسوسی احساس مکشی توی ناحیه ی شکمتون یا احساس فشار نمیکنید ؟
نقل قول:
1) نه دوست عزيز .. اصلا
2) اين صداي روده است نه معده ... احساس فشار خفيفي ميكنم ... انگار داره تو روده هام حباب ميتركه
مشکل شما فقط نفخه منم توی روده هام یه فشار خفیفی حس میکنم ( شبیه به حباب )
امروز بعد از نهار افشرده ی نعنا (سوپر مینت) مصرف کردم بعد از چند دقیقه یه درد خیلی خفیف تو شکمم حس کردم ولی تا الان که ساعت ده و چهل دقیقست هیچ صدایی از روده هام نمیشنوم :31:
سلام وحید جان..
من رو ببخشید که زودتر متوجه پیام شما نشدم...
الان هم چون ارسال پیام برای من فعال نبود ناچارن اینجا جواب می دم...
دوست خوبم...
من هم همچنان با این مشکل مواجه هستم
تنها راهی رو هم که دریافتم من رو آرومتر می کنه اینه که:
1- این مشکل بیشتر از هر چیزی عصبیه---> پس از استرس دور باش و به این قضیه کمتر فکر کن...البته بگم سخته ولی به مرور زمان کم کم حساسیتت روی این قضیه کم می شه و می بینی که دیگه این مشکل خودش کم کم حل می شه (این رو خودم تو این 5 سال تجربه کردم)
2-همونطوری که قبلا هم گفتم غذاهای ناسازگار با خودت رو شناسایی کن و اونها رو کاهش بده. (مثلا من خودم اگر سس مایونز بخورم این مشکلم تشدید می شه.)
3- چون درمان این بیماری در کاهش استرس هست می تونی از آرام بخش های گیاهی مثل گل گاو زبون شب قبل از امتحان استفاده کنی تا آرومتر باشی.
4- از همه مهمتر چیزی که منو آرومتر کرد این بود که فهمیدم خیلی ها هم مثل من این مشکل رو دارن و من تنها نیستم...
پس سعی کن خودت باهاش کنار بیای...چون درمان این بیماری پیش متخصص گوارش و داروهای جورواجور نیست، پیش خودته...
موفق باشی دوست گلم
با حرف دوست خوبمون موافقم
استرس روی این قضیه دخیل هست.
اما این افشره نعنا که گفتید رو از کجا میتونم بخرم؟
داروخانه ها دارننقل قول:
خواهش ميكنم دوست عزيز .. لطف كردي جواب دادينقل قول:
كاملا درسته و استرس و اعصاب شديدا تاثير داره .. منم متوجه اين شدم
و خدا رو شكر تو اين چند روز اخير خيلي كمتر شده .. يعني اگه اول قضيه 100 بود الان شده 20
كوچيك همه بچه هاي اين تاپيك : Vahid_203
:40::11::40:
خیلی جالبه من این مشکلو دارم .خیلی وقت بود نیومده بودم پی سی، دیروز داشتم به این فکر می کردم که یه همچین تاپیکی بزنم.
خیلی استفاده کردیم از اطلاعات.
مرسی
برای منم از 100 درصد شده 10 درصد اونم منقطع.نقل قول:
سلامنقل قول:
نه . همون جوري ام
نكته : من وقتي معده ام زياد پره مشكلم شديد تر ميشه ، سعي ميكنم در وعده هاي بيشتر و در هر وعده مقدار كم غذا بخورم
شما چه خبر ؟ :11:
اقا من مدتیه اصلا بهش فکر نمیکنم و اصلا هم دیگه اون صداها رو نمیشنوم.
اگه زیاد روش حساس نشی و بهش فکر نکنی از بین میره.
یک داروئی هست ولی مصرف زیادش خطرناکه ولی موقتا برای مسافرت و میهمانی خوبه.
شب قبل دو تا قرص مترونیدازول و فردا بعد از صبحانه دو تا دیگه .کلا روده را بی صدا می کنه .این دارو باکتریهای روده را که باعث تولید گاز میشوند را کم میکند .اما مصرف زیاد آن باعث از بین رفتن فیبر طبیعی روده و اسهال میشه .من توصیه میکن شما دو هفته این دارو را صبح و عصر مصرف کنید .اگه بعد دو هفته مداوم بهبود نیافتید برید آزمایش انزیم کبد بدین.با تشکر خانی
نقل قول:
سلام دوست عزيز
ممنون به خاطر راهنمايي
من دكتر فوق تخصص تغذيه رفتم و بهم قرص مترونيدازول داد ولي كوچكترين تاثيري نداشت ....
ميشه لطف كنيد و در مورد آزمايش آنزيم كبد كمي توضيح بدين .. ممنون ميشم :11:
سلام
دقیقا اطلاع ندارم فقط می دونم که آنزیمی هست که باعث جذب بعضی مواد میشه .البتع یه دکتر به من گفت .ولی در حالت کلی کم خوردن غذا و غذاهای نفاق و شیرینیجات تاثیر زیادی داره .اگه راه حل بهتری پیدا کردین بگید.رضا خانی.
سلام وحید
بیماری من برطرف شد
برای تو چی؟؟
سلام..مترونیدازول حالت آنتی بیوتیک داره و معمولا برای باکتری های بالا رونده استفاده میشه! معده ت و یا روده
ت نفخ داره؟ و معمولا بعد از خوردن غذاهای خاصی این حالت هات شدیدتر نمی شه؟
نقل قول:
سلام دوست عزیزم .. خوبی ؟ ببخشید دیر جواب میدم .. یه مدت سرم شلوغ بود وقت نداشتم بیام اینترنت
آره دوست عزیز مال منم برطرف شده ...
گهگاهی (مثلا هفته ای یکبار) اونم نه به شدت قبل هست که اونم بی خیال شدم و فراموش کردم
موفق باشی دوست عزیزم ....
نقل قول:
سلام دوست عزیز
ممنون .. مشکلم رفع شده ....
اینو بگم که : نزدیک 3 الی 4 ماه من هر غذایی میخوردم این مشکل رو داشتم که الحمدا... الان رفع شده
موفق باشید
سلام
تاپیک زیرخاکی پیدا کردم
من هم دقیقا همین مشکل صدای معده و روده را دارم. که بیشتر مربوط میشه به معده.
احساس ترکیب شدن اسید و باز در معده می کنم (به نوعی حساس می کنم دو ماده ترکیب و دارند حباب می زنند)
فشار روی معده حس می کنم که برطرف نمی شود. فکر می کنم فشار از ناحیه ماهیچه شکمی (قسمت زیر جناق - اگه درست بگم) وارد میشه و قابل رفع نیست
وقتی حالت خمیده روی کتاب و کاغذ دارم - سر جلسه امتحان - احساس فشار بیشتری روی معده می کنم.
نکته جالب اینه که من 5 ساعت خارج کلاس هیچ مشکلی ندارم (هر کاری هم بکنم مشکلی ندارم) ولی به محض ورود به کلاس مخصوصا جلسات امتحان این مشکل به طور فزاینده ای زیاد میشه
احساس می کنم استرس - حتی استرس اینکه دوباره در جمع به مشکل بخورم - سبب تشدید (شاید هم ایجاد) مشکل می گردد
گاهی اوقات نیز صدای حرکت باد در معده را می شنوم.
گاهی اوقات بدون هیچ حسی از جانب خودم و ناگهانی صدا از قسمت های مختلف روده ها شنیده می شود.
در ضمن یه مدت پان کراتین مصرف کردم به همراه قطره کارمینت
در مورد پزشک:
من هر دکتری می روم همان چیزی را که می گویم به خود من پس می دهد!!
دیگه دارم فکر می کنم نروم سر جلسه امتحان!!!
در ضمن تولید بزاق دهان و تعریقم هم زیاد شده است . مشکل هم تقریبا همین ترم ایجاد شده که من تو هوای سرد زمستان ، وقتی نشسته بودم به صورت قطره وار عرق می کردم.
دارو های آرام بخش غیر اعتیاد زا نیز چند مورد معرفی نمایید
با تشکر
دوست عزیز این حرف ها رو ول کل ، اصلا" خود درمانی نکن /
برو یه متخصص گوارش کارتو حتما" حل میکنه اگه خیلی شدید و وحشتناک باشه کارتو با 3 دوره درمان ، سه ماهه خوب میشی !
شاید حتی آندوسکپی ات هم بکنه ، که دیگه مطمئن میشه !
فقط به دکتر مراجعه کن ، مشکلتون از معدتونه ( البته من نمیدونم دقیق ) !
منم زیر خاکی بکشم بیرون ،نقل قول:
اقا من هم مشکلم خیلی شبیه شماست
وقتی یه جا زیاد میشینم این مشکل پیش میاد ، این هفته اینقدر صداش زیاد بود فکر کنم کل کلاس شنید :18::41:
واسه شما حل شد ؟ البته من معدم مشکلی نداره ، فقط روده صدا میده
سلام، منم مشکل شما رو دارم. صبح ها کمتره ولی از عصر دیگه خیلی شدید میشه. انقدر صدا های روده شدیدن که تا چند متر اونور تر هم شنیده میشن! خیلی مشکل بدیه و آبروی آدم رو جلوی همه مخصوصا سر کلاس میبره. کلا زندگی اجتماعی آدم رو میریزه به هم. الان یکسال و نیمه که اینجوریم. این اواخر دیگه از نظر روانی داغون شدم! کلی تو اینترنت سرچ کردم و فروم های خارجی رو خوندم ولی درمانی پیدا نشد. جالب اینجاست که بعضی ها رو تو آمریکا پیدا کردم که 10 تا 15 سال بود این مشکل رو داشتن!!! متخصص هم چندین بار رفتم و دو بار هم آندوسکپی کردم. همه دکتر ها میگفتن از معدته! اکثرشون هم پنتوپرازول و فاموتیدین میدادند ولی بعد از شش ماه از مصرف اینها، هیچ اثری روم نداشتن. تا اینکه متوجه شدم این دکترا فقط میخوان پول ویزیت و آندوسکپی بگیرن و اصلا از مشکل من سر در نیمارن (متاسفانه). مریض رو به چشم منبع درآمد نگاه میکنن (بعضی هاشون البته). توی این یکسال و نیم فکرم به همه بیماریها کشیده شد، از سرطانهای روده و معده گرفته تا ایدز و هپاتیت! دیگه واقعا داشتم دیوونه میشدم که یه دکتر آشنا بهم گفت هیچ کدوم اینها نیست، مترونیدازول بخور با ویتامین B کمپلکس و بیسموت ساب سیترات. نسخش رو هم نوشت و فرداش همه رو شروع کردم به خوردن. 10 روز مترونیدازول رو خوردم و خوشبختانه این سر و صداهای وحشتناک فوق العاده کم شدن! نمیگم 100 در صد از بین رفتن ولی میتونم بگم که دیگه خودم هم صدای روده ها رو نمیشنوم و فقط حرکت اونا رو احساس میکنم. دفع گاز به صفر رسیده، باور میکنید! در کل اوضاع خیلی خیلی بهتر شده :20: . پیشنهاد میکنم 10 روز مترونیدازول (2 تا صبح 2 تا شب، جمعا 40 تا) رو بعد از مشورت با دکترتون مصرف کنید. لطفا اگه کسی درمان قطعی دیگه ای هم سراغ داره اینجا بنویسه، نوع غذا، اثر روانی، خالی یا پر بودن معده، افشره نعنا و غیره هم اثر خیلی خیلی کمی دارند، من همشو امتحان کردم.
سلام
من نزدیکه هشت ساله که با این مشکل مواجه هستم. البته نه بصورت مداوم ، گاهی عود می کنه ..
اسم بیماری به احتمال خیلی خیلی زیاد سندروم روده تحریک پذیر هست. مشکل ساختاری وجود نداره و علت بیماری هم دقیق مشخص نیست. ولی استرس و فشار های عصبی شدیداٌ موجب تشدید بیماری میشه . وقتی یکبار شکمتون صدا میده ، این خودش باعث میشه که متمرکز بشید روی صدای شکم و ...
برای من معمولا از ظهر شروع میشه تا شب ادامه داره و همچنین توی پائیز و زمستون هم بیشتره ...
مفید ترین راه اینه که کلا از یاد ببرید این بیماری رو ... سرکلاس حواستون به درس و استاد باشه تا زمان زودتر بگذره و به فکر صدای شکمتون نیفتید.
هیچ دارویی هم اثر نمیکنه و درمان دارویی نداره. البته اخیراٌ دارویی ساخته شده که فقط برای خانمها موثره. و جالبه بدونید داروهای ضدافسردگی هم در کاهش علائم مفید هستند. ولی بدون نسخه پزشک سراغ این داروها نرید
بهترین روش برای مقابله کنترل تغذیه هست.
نخوردن غذا با حجم زیاد در هر وعده خیلی خیلی مهمه ... کم بخورید ولی قبل از اینکه خیلی گرسنه بشید دوباره بخورید
با معده خالی میوه بخورید ( قبل و بعد میوه خوردن هیچی نخورید حتی لقمه ای نان ) - در این مورد یه سرچی توی نت بکنید.
قصد دارم یه روش دیگه امتحان کنم ... اگه نتیجه بده حتماٌ بهتون میگم
منم همین مشکل صدای معده و رودرو دارم و علاوه بر اون یه بوی بدی هم بعضی وقتها از بینیم احساس میکنم میاد . بهترین دکتر های تهران هم رفتم ولی همش کوتاه مدت جواب میده مثلا برای صدای معده وروده مترونیدازول و بسموت و قطره نیستات و احتمالا قرص پانکراتین موثر بود . اما وقتی قطع کردم دوباره صدا شروع شد -
برای بویی که گاهی از بینی حس میکنم هم اموکسیسیلسن و مترونیدازول خیلی تاثیر داره ولی همیشگی نیست .
کسی میتونه منو راهنمایی کنه چیکار کنم .:41:
موارد زیادی از مشکلات مربوط به روده ها منجمله صدای روده ها می تونه عصبی باشه . البته عفونتهای خاص داخل روده ای نیز از عوامل این مورد میتونن باشند .نقل قول:
برای درمان حالتهای عصبی می توان از داروهایی که به کاهش استرس و اضطراب کمک می کنند و داروهای ضد اسپاسم روده ای استفاده کرد .
سلام دوستان
خواهش ميكنم اگه كسي راه حلي برا اين مسئله پيدا كرده بياد و بگه. منم چند ساله باهاش دارم دست و پنجه نرم ميكنم. تقريبا همه جا ابروم رفته همه فهميدن.
دوستايي كه قبلا اين مشكل را داشتن و اينجا عنوان كرده بودن الان ديگه پيداشون نيست خوب حتما راه حلشا جستن. از تك تكشون خواهش ميكنم بيان به من هم بگن چيكار كنم. ممنووون
این مشکل راه حلی نداره اکثر راه حل ها بصورت تجربی بدست میادنقل قول:
اکثر اوقات این صدا به دو دلیل ایجاد میشه : 1- گرسنگی 2- نفخ
اگه گرسنگی باشه که باید همیشه یه مقدار خوراکی (کشمش) همرات داشته باشی قبل از احساس گرسنگی مصرف کنی و اگه هم در اثر نفخ بوجود میاد باید سعی کنی مواد غذایی که ایجاد نفخ میکنن رو موقعی که میدونی باید از خونه خارج بشی کمتر مصرف کنی
نقل قول:
دوست عزيز مسلما شما خودتون اين مشكل را نداريد كه همچين راه حلهاي پيش پا افتاده اي ارائه ميديد! يعني شما ميگيد من خودم تشخيص نميدم كه اين صداها از گرسنگي هست يا نه؟!
مسلما اگه از گرسنگي باشه خودم سرم ميشه بايد يه چيزي بخورم. در ضمن از نفخ هم نيست اين صداها هميشه از روده هست.
از دوستايي كه را راه حل دارن تقاضا ميكنم بيان و كمك كنن.
دوستان من هر چند وقت یکبار این فروم های خارجی و داخلی (فقط همین یدونه!) رو چک میکنم. هیچکس هنوز هیچ راه حلی پیدا نکرده، اصلا علتش هم مشخص نیست! من هم هنوز مشکلم سر جاش هست ولی خیلی خیلی کمتر شده. به هر حال، هنوز از بین نرفته. آخرین چیزی که به عقلم میرسه اینه که یک جور انسداد یا گرفتگی باید توی روده بزرگ وجود داشته باشه که حرکت مواد رو با مشکل مواجه میکنه، یا مثلا ممکنه یه جاهای روده نازک شده باشند، به هر حال، این فقط یه حدسه و نباید جدی بگیریدش. راستی کسی تا حال برای این مشکل کلونوسکوپی کرده؟
منم هنوز مشکلم حل نشده ولی یکم صدای معده و رودم بهتر شده ولی هر جا که تنهام معدم صدا نمیده یا خیلی کم پیش میاد ولی به محض این که میرم توی یه جمع و محیط نسبتا ساکت هست سری معدم شروع میکنه به صدا دادن / نمیدونم شاید ترس اینکه معدم صدا بده باعث این موضوع هست ولی چرا وقتی تنهام هم گاهی صدا میده ؟؟؟ . اون بویی که از بینی هم احساس میکردم انگار توهم بود / کلا قاطی کردم .
میتونم بگم این چیزها به من خیلی کمک کردند ولی هیچ کدوم درمان قطعی نیستند، هیچ دکتری هم نمیدونه علت واقعا چیه.
1- مترونیدازول به مدت ده روز 2 تا صبح 2 تا شب (هر دوازده ساعت دوتا)
2- خوردن نمک رو که چند سالی به دلیل ضرر هاش کلا قطع کرده بودم آگاهانه شروع کردم
3- هفت کیلو وزن اضافه کردم، آگاهانه، قبلا چون رژیم داشتم، خیلی لاغر شده بودم، البته الان هم اصلا چاق نیستم
4- این یکی خیلی عجیبه ولی اثرش رو واقعا حس کردم. مصرف آب رو به حداقل رسوندم، فقط وقتی واقعا تشنه میشم نصف لیوان آب میخورم، فقط به اندازه ای که تشنگیم رو برطرف کنه
حتما فکر میکنید این کارها اصلا به نفع سلامتی نیست، مخصوصا سلامتی قلب و کلیه ها! ولی ببینید این مشکل چه بلایی سرم آورده که چیزهایی که خودم شدیدا بهشون اعتقاد داشتم رو زیر پا گذاشتم. به هر حال الان حالم از 100 میتونم بگم 95 شده.
لطفا اگه چیز دیگه ای به شما خیلی کمک کرده اینجا بنویسید.
اره من هم فکر می کنم اب خوردن باعث بد تر شدن این قضیه می شه ولی فکر نمی کنم به نمک خوردن و نخوردن ربطی داشته باشه - نخوردن نمک یا نخوردنش می تونه واسه خیلی چیزا مهم باشه ولی واسه صدای معده و روده بی ربط هست حد اقل واسه من .
کلا اولین چیزی که می دونم بد هست ,واسه این بیماری , استرس و ترس از صدا دادن معده و روده هست . دومی و سومی رو دیگه نمی دونم .
سلام دوست عزیز. خیلی متاسفم که همچین مشکلی دارید. یه کم دیره باسه جواب دادن ولی بازم هر وقت ماهی رو از آب بگیری تازه است.من هم همین مشکل را داشتم. سر کار به محض اینکه ناهار میخوردم از گلوم پایین نرفته نفخ شکمم شروع میشد. حالا این بماند ، شکمم هم خوب کار نمیکرد. فحش عالم و عقبی را به خودم میدادم. از خودم متنفر شده بودم . دکترای زیادی رفتم. گفتن سندرم روده تحریک پذیر داری، قرص ها و شربت های متنوع گیاهی و شیمیایی متنوعی را امتحان کردم. این اواخر هم قرص نعناع سوپر مینت هم که مثل قرص ماهی میمونه ولی سبزه رو هم امتحان کردم. ولی هیچ نتیجه ای نگرفتم. تو اینترنت هم کلی سرچ کردم. تا این که از یکی بهم گفت گل پر بخور. گل پر رو که حتما میدونی چیه؟ آقا من خودم گل پر میگیرم پودر میکنم بعد از غذا(ناهار و شام) با مخلوطی از پودر زنیان، زیره سبز و دارچین میریزم تو لیوان اندازه کمتر از یه استکان آب ترجیحا گرم و یا جوش ( تا مواد شون فعال شن) هم بهش اضافه میکنم بلا فاصله بعد از غذا میخورم. این خیلی مهم است که حتما بعد از صرف غذا، این نوشیدنی گیاهی و طبیعی را مصرف کنی. خوب حتما این که گفتم را مداوم استفاده کن خیرش رو ببینی. من یه دفعه که استفاده نکنم دوباره نفخ میکنم. گفته باشما! امیدوارم از این نتیجه ببینی. اما بماند اینکه اگه شکمت صبح از خواب پامیشی خوب کار نکنه بازم نفخ میکنی . اگه مشکل یبوست هم داری اونم راهش اینه( خدا خیر بده کسی که اینو به من گفت) قبل از هر غذا یه لیوان آب بخور بعدش یه دونه سیب را خوب بجو و بخور. بنظر من بهتر که سیب زرد باشه(خودم که زردشه میخورم) یعنی قبل از صبحانه ناهار و شام. حالا چون من تنبلم و همیشه هم سیب که در دسترس نیست، من عصرها به عنوان اسنک! و یکبار در روز آب و سیب میخورم با این وجود صبح شکمم خوب کار میکند(من قبل مشکل شدید یبوستی داشتم بطوریکه کلونوسکوپی هم انجام داده بودم، پس فکر نکن همینطوری یه چیزی میگم) پس شد چی؟ بعد از هر وعده غذایی (حالا صبحانه بماند) مخلوط پودرهای گل پر، زنیان، زیره سبز و دارچین (آخری رو باسه این اضافه میکنم که غذاها و میوه ها سردیم نکنه) رو تو کمتر از یه استکان آب گرم بریز و نوش جان کن و عصرها هم یک لیوان آب رو با یه سیب زرد بخور. امیدوارم مشکلت حل شه.نقل قول:
البته هر چیزی زیاد خوردنش ضرر داره تو سایتها گفته مصرف گل پر روزانه بیشتر از 4 گرم نشه حالا باسه سلامت خاطر خودت برو و یه تحقیق راجع به این گیاهایی که گفتم و چیزایی که ضرر احتمالی اونا رو جبران میکنه(مثل انار و گل پر) رو پیدا کن. شاد و سلامت و امیدوار به زندگی باشی!
راستی اگه این راه حل خوب جواب داد به افراد دیگری هم که این مشکل را دارن بگو. ممنون!
همه چیزایی که انسان برای سلامتی به اونها احتیاج داره، خدا در طبیعت قرار داده پس خدایا برای این درمان رایگان و بی خطر تو را شکر!
راستی بعضی از بچه ها گفته بوده مترونیدازول و بیسموت و غیره اینا درمان میکروب معده یا همون هلیکو باکتر(نمیدونم دکته اش درسته یا نه) هست من اینا رو خوردم وقتی میخوردم خوب بوده ولی وقتی قطع کردم دوباره نفخ کردم . یادت باشه اینا آنتی بیوتیک هستن که خوردن زیاد و طولانی اونا باکتریهای مفید روده رو از بین میبره. بعضی ها گفتن آب کمتر میخورن خوب کمتر خوردن آب هم واسه بدن بده. حالا خودت دیگه امتحان کن. دوست دارم جوابشو بعدا بهم بگی!
من هر دفعه که پستم را میذارم حذف میشه . یا میگه باید به تائید برسه. اونوقت هم ثبت نمیشه. چرا؟
آقا کوتاه مینویسم که این دفعه حذف نشه . من هم مشکل شما را چندین سال داشتم. خودم به این نتیجه رسیدم که بعد از هر وعده غذایی مقداری پودر گل پر و زنیان و زیره سبز و دارچین را با هم قاطی و در کمتر از استکان آب گرم میریزم و میخورم. نفخم خیلی بهتر شده . از این روش بیشتر از دکتر و قرص نتیجه گرفتم. برای اینکه هر روز شکمم هم خوب صبح کار کنه که نفخ روده ایجاد نکنه عصرها اول یک لیوان آب میخورم و بعد یک عدد سیب زرد میجوم و میخورم . خیلی بهتر شدم. ایشالله این روش به دردت بخوره!
البته یه چیز دیگر تو این چیزایی که گفتم افراط نکن تا از اون ور بام نیفتی. خیرشو ببینی. اگه نتیجه گرفتی لطفا به هر کی این مشکلو داشت هم بگو. آب به اندازه کافی بخور .آب رو از بدنت دریغ نکن. قرصهای بیسموت، مترانیدوزول و سایر آنتی بیوتیکهایی که بچه های دیگه گفتن واسه درمان میکروب معده یا همون هلیکو باکتره. که باید تحت نظر پزشک با میزان و دوره مناسب مصرف شود تا باکتریهای مفید روده را از بین نبره. آگه این میکروب رو نداری سر خود مصرف نکن! یه چیزه دیگه هم که بهتره رعایت کنی فاصله مناسب نوشیدن آب قبل و بعد از غذاست. این طور که من شنیدم نیم ساعت قبل و دو ساعت و نیم بعد.
نقل قول:
سلام دوست عزیز . متاسفم که همچین مشکلی دارین. من هم همین طور بودم شایدم خیلی بدتر. به من گفتن سندرم روده تحریک پذیر داری و عصبی است. ولی کم کم به لطف خدا خودم یه راه حلی پیدا کردم. که خیلی تاثیر گذاشته . اینطوری به زندگی دوباره امیدوار شدم. تو پست هایم گذاشتم. برو بخون . اگه نتیجه گرفتی به من و دیگران هم بگو!
چیزایی که گفتم تو عطاری پیدا میشه ولی افراط نکن و راجب به فواید و ضررهای گیاهایی که گفتم خودت تو اینترنت تحقیق کن که با مصلحش بخوری . تا ما بدهکار نشیم .
با آرزوی سلامتی!