metapolice2000 جان ، دوست عزيز ، امروز ظاهرا ديتاشون قطع بوده چون براي من هم نشد از اين مشكلات فني پيش مي آد.
حتي اين مشكل در سايتهاي ارسال sms هم بوجود آمد .( متاسفانه !)
فردا يك باره ديگه امتحان كن !
Printable View
metapolice2000 جان ، دوست عزيز ، امروز ظاهرا ديتاشون قطع بوده چون براي من هم نشد از اين مشكلات فني پيش مي آد.
حتي اين مشكل در سايتهاي ارسال sms هم بوجود آمد .( متاسفانه !)
فردا يك باره ديگه امتحان كن !
دوست عزیز اولا فارسی بنویس (طبق قوانین انجمن) ثانیا سعی کنید در نوشتن تاپیک ها از ادبیات مودبانه تری استفاده کنی ما گفتیم افسونگر مسنجری هست که قابلیت اس ام اس هم داره و بیشتر تاکیدمون روی مسنجر بودن و فارسی بودنشه . سرویس اس ام اس در درجه بعدی قرار داره که طبق گفته دوستمون احتمالا مشکل از سرور هست و حل می شه.نقل قول:
نوشته شده توسط metapolice2000
ثالثا چون سرویس sms افسونگر تازه کاره و در مرحله آزمایشی قرار داره پس چنین مشکلاتی هم بعید نیست.
موفق باشید :happy:
منم نتونستم اس ام اس ارساي كنم
اصلا برا من گزينه كليك نداره و ميگه بايد وار د يكي از تالار ها بشي تا فعال بشه
به هر حال من كه تونستم چيزي بفرستم
راستي اين مسينجر سرويس voice نداره؟؟؟؟
با سلامنقل قول:
نوشته شده توسط metapolice2000
اون ساعتی که شما میگین من تو هیچ سایتی نتونستم sms از تو اینترنت به موبایل بفرستم احتمالا همشون خراب بودن
وحید جون خیلی خوشحالم که بالاخره تونستی افسونگر رو نصب کنی . لازمه این که بتونی sms ارسال کنی اینه که وارد یکی از رومها بشی. در ضمن افسونگر فعلا امکان voice نداره احتمالا در نسخه های آینده این امکان هم بهش اضافه بشه.نقل قول:
نوشته شده توسط vahid19
موفق باشید
نقل قول:
نوشته شده توسط razel
چاکرم همشهری
اره بالاخره تونستم این مسنجر رو نصب کنم
من وارد تالار ها هم شدم ولی فعال نشد حالا باید بازم امتحان کنم
فقط مشکلی که هست این هست که کسی این مسینجر رو نمیشناسه و تالار ها هنوز ساکت هست
و این که برای بهتر شدن باید سرویس صدا رو هم هیش اضافه کنن
امید وارم این برنامه made in وطن هر چه سریعتر بین کاربران اینتر نت جا بیوفته
با سلام خدمت دوستان اميد وارم روزي برسه كه اين افسونگر نرم افزاري پر كاربر در ميانه ايرانيان باشه فعلا كه دارم دانلود ميكنم خدا كنه واسه من ايراد و ارور نده
سلام
خدمت عزيزان
من الان تقريبا 4 رووزه دارم تلاش ميكنم ولي نميفرسته
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
منم سعي كردم نشد
راهش چيه ؟
دوستان طبق گفته اقا محسن سرویس اس ام اس افسونگر تازه شروع به کار کرده و قرار که مشکلات رفع بشه
امروز ( شنبه ) ، ارسال اس ام اس مشكلي نداشته.
با سلام تائید میشه مشکل نداشتنقل قول:
نوشته شده توسط م.پ.د
دقيقا بين چه ساعتهايي ميشه اس ام اس فرستاد دوستان ؟
8 تا 12 ؟
هر روز مابین ساعات 8 صبح الی 12 ظهر شما می توانید از سرویس رایگان ارسال SMS افسونگر استفاده نمایید
اطلاعات [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از كمكتون ممنونم
با سلام
یه چیزی مد نظرم اومد که بگم یه بار نگید خرابه چون از سرویس خود موبایل به صورت 0914 استفاده میکنن امکان داره دیر برسه در صورتی که سایت ها از شماره هایی مثل 300088 استفاده میکنن پس اگر طول کشید نگران نباشد چون یه مقدار طول میکشه ارسالش در ضمن برای آقا وحید که گفته بود ویس نداره باید بگم که من با مسولش که صحبت کردم گفت اگه شلوغ بشه اونم راه اندازی میکنیم
سلام
چنتا راهنمايي براي اونايي كه ميگن افسونگر امنيت ندار
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اميد وارم روز بروز به جمعيت اين مسنجر هم اضافه بشه
خوبه؛ولی...
ما ایرانی ها مشکل داریم.به محض اینکه میبینیم یه چیزی واسه همه مطبوبیت داره،پولی میکنیم و ...
اونقدر دور از دسترس میشه که کمتر کسی میتونه ازش استفاده کنه!!
با سلام
هر کسی برای خودش ایدی ساخت لطف کنه اونو اینجا قرار بده تا دیگران همیدیگه رو توی روم اگه اومدن بشناسن
طبق گفته دوستمون
ماله من sos
منتظریم
سلام
اینم یوزر من
البته جدیده
armin master
سلام آیدی من همینیه که تو همینجاست یعنی ebinem173
بچه ها اي دي من تو افسونگر vahid19 هست
براي من هم m-h-m است
اگه مشكل نيست اين چند دوست كه اي دي هاشونو دادن add كردم
سلام بچه ها اي دي منم اينه : atishhhhh
سلام اينم ايدي منghalb
سلام
ضمن تبریک به دوستانی که جدیدا به جمع کاربرای افسونگر پیوستن ،خدمتتون باید عرض کنم که فقط ثبت آیدی تو افسونگر مهم نیست مهم اینه که فعالیت کنید و رومهاشو پر کنید یا برای همدیگه پیغام غیابی بذارید.
من آیدی دوستانی که تا حالا آیدیشون رو اینجا نوشتن به لیست دوستانم اضافه کردم و براشون تا اونجایی که امکان دارم پیغام می فرستم و منتظر مطالب دوستان هستم.
آیدی من تو افسونگر همچنان moh3n هست و خواهد بود ;)
در ضمن یه خبر خدمت دوستان عرض کنم و اون اینکه احتمالا در آینده یه تالار ویژه کفتگوی اعضای پی سی ورلد تو افسونگر ایجاد بشه که خبرهای بعدیش رو در روزهای آینده تو همین تاپیک خدمت دوستان عرض خواهم کرد.
همیشه موفق باشید :happy:
با سلام
مثل اینکه امروز مشکل داشت اره؟
سلام
اینم ایدی من توی افسونگر sepehrg
ُسلام دوستان
ایدی بنده هم mehdidll هستش
ممنونم از لطفت ...
دستت درد نكنه .
فعلا دارم دانلودش ميكنم اما فكر ميكنم بايد خوب باشه .
اگر مشكلي ايجاد شد دوباره سر ميزنم .
موفق باشي و به اميد روزي كه ايران فناروري جهان رو بگردونه
نسخه جدید نرم افزار مسنجر افسونگر به ویرایش 2.2 برای دانلود روی سایت قرار گرفت. از قابلیت های جدیدی که در این نسخه تعبیه شده می توان به قابلیت های زیر اشاره کرد.
- موبایل چت (Mobile Chat) یا همان SMS Chat
- قابلیت Add کردن شماره موبایل
- قابلیت Ignore در چت روم ها
- استفاده از Font در نوشتار
- قابلیت Details برای شناسه های Add شده
- دسترسی به موتور جستجو Parseek
- اضافه شدن Skin جدید
از اشکالاتی که در این نسخه برطرف شدند می توان به موارد زیر اشاره کرد.
- ترمیم صفحه چت در روم ها و گفتگوهای خصوصی
- نمایش مناسب سمبل ها و پنل موسیقی
برای دانلود نسخه جدید به لینک زیر مراجعه کنید:
موفق باشید :happy:
برنامه بدي نيست ولي خيلي باگ داره.
ميشه گفت كه توي چند سال آينده شبيح ياهو بشه ولي الان در حد ياهو نيست.
باگ به كنار كند هم هست
دوست عزیز اگر از اولین نسخه افسونگر ازش استفاده کرده باشید متوجه می شید که هر نسخه جدیدی که بیرون میاد با نسخه قبلی زمین تا آسمون فرق می کنه و ایرادات زیادی ازش مرتفع می شه. همین نسخه 2.1 تا 2.2 بیبینید چقدر ایراداتش رفع شده . شما اگر از این باگها مطلع هستید لطفا با مسئولین سایت افسونگر به آدرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در تماس باشید و اونها رو از این باگها مطلع کنید تا در نسخه بعدی رفعش کنن .نقل قول:
نوشته شده توسط shahabmusic
همین یاهو مسنجر هر چند وقت یه بار نسخه آزمایشی بیرون میده تا کاربران ایراداتش رو بگن.
من هم با شما موافقم که اگه اینجوری پییش بره رقیب سرسختی برای یاهو مسنجر می تونه باشه نه در چند سال آینده بلکه به نظر من چند ماه هم بیشتر طول نمی کشه.
اگه منظور شما از کندی دیر لوگین شدنشه باید خدمتتون عرض کنم که این به سرعت اینترنت شما ربط داره. درسته نسبت به یاهو مسنجر بیشتر طول می کشه تا لوگین بشه ولی در اون حد نیست که بهش کند گفت.نقل قول:
نوشته شده توسط boys_won
به هر حال با حمایت کاربرا و استفاده ازش سازندگان این نرم افزار هم تشویق می شن تا ایراداتشو به نحو احسن رفع کنند.
موفق باشید
چيز خوبي هستش ولي ياهو و ام اس ان يك چيز ديگه هستش
نقل از سایت افسونگر:
ما در نرم افزار مسنجر افسونگر از تاریخ 10 بهمن 1384 تا تاریخ 6 تیر ماه 1385 هرروز بین ساعات 8 صبح تا 12 ظهر سرویس ارسال SMS را بصورت رایگان در اختیار کاربرین خود قرار داده بودیم. و افتخار ما این بود که سرویس رایگان ما در طول 4 ساعت بیش از 2000 SMS ترافیک را پشتیبانی میکرده و در طول 5 ماه نزدیک به 150 هزار SMS را بصورت رایگان برای کاربرین افسونگر ارسال نموده است. اما متاسفانه تعداد کثیری از کاربرین از این قابلیت بصورت نادرست استفاده کرده اند و حتی از این سرویس سوء استفاده نموده اند. البته بصورت قضایی از چند نفر از اینگونه کاربران شکایاتی شد که با پیگیری توسط تیم متخلفین شناسایی شده و در اختیار مراجع قانونی قرار گرفتند.
اما از آنجا که هدف افسونگر پیاده سازی یک محیط مناسب برای ایرانیهایی با فرهنگ اصیل ایرانی و اسلامی میباشد، و قصد آن ایجاد یک محیط صمیمی برای کاربرین ایرانی میباشد، تصمیم بر آن گرفته شد که این سرویس قطع شده و فقط سرویس ارسال SMS بصورت Payment فعال باشد.
درصورتی که شما بخواهید از سرویس SMS استفاده نمایید با شماره تلفن 09144529663 تماس بگیرید. تا با نحوه استفاده از آن مطلع شوید.
اینم نتیجه کار افراد بی جنبه که همه رو محروم کردن
نقل از سایت افسونگر:
بعد اعلام خبر عدم سرویس دهی SMS بصورت رایگان توسط افسونگر ، از سراسر ایران تماس های زیادی با دفتر افسونگر از جانب کاربرین خوب شبکه گرفته شد و با وجود اینکه از قطع شدن سرویس رایگان ابراز ناراحتی میکردند، سوالی را مطرح میکردند با این عنوان : کسانی که به کارت های SMS افسونگر دسترسی ندارند چگونه می توانند از این سرویس استفاده نمایند.
این دسته از دوستان می توانند آی دی خود را در شبکه بر اساس جدول زیر شارژ نمایند.
هزینه میزان اعتبار
2000 تومان 57 Credit
5000 تومان 150 Credit
10000 تومان 340 Credit
در صورتی که تمایل داشته باشید هزینه مربوطه را به شماره حساب 0304193870004 سپهر (بانک تجارت) به نام آقای فرزاد نظری واریز کرده و سپس با شماره تلفن 09144529663 تماس گرفته و تاریخ واریز را اطلاع دهید.
شارژ روی کارت اینترنت ISP ها
البته علاوه بر روش بالا افسونگر قصد دارد تا با ISP های شهر های مختلف ایران در این زمینه همکاری داشته باشد تا کاربرین بتوانند مستقیما از طریق ISP شهر خود اقدام به ارسال SMS نمایند. برای این منظور از کاربرین علاقمند درخواست می شود تا این موضوع را با ISP های شهر خود در میان بگذارند تا درصورت تمایل مسئولینISP با شماره تلفن 09144529663 تماس گرفته بگیرند.
خيلييييييييي توپه....
ممنون
برم دانلود كنم ببينم چطوره
به جاي اين حرفا 4 تا يوزر واسش پيدا كنين به جاي مقايسه امكاناتش با ياهو تعداد كاربراشونو مقايسه كنين