آقا اینم ویدیو فقط کیفیت رو آوردم پایین تا حجمش کم بشه حالا ببینین بازم بگین من دروغ میگم
کد:http://rapidshare.com/files/196055134/Bahador.rar
Printable View
آقا اینم ویدیو فقط کیفیت رو آوردم پایین تا حجمش کم بشه حالا ببینین بازم بگین من دروغ میگم
کد:http://rapidshare.com/files/196055134/Bahador.rar
ای بابا این حرفا چیه شما کاربر فعالی هستی.نقل قول:
فکر کنم ماها که نوکیا داریم یه مقدار در تعجبیم.
آخه n-gage یه نقطه قوت برایه نوکیا بود.
واقعا کارت درسته آقا بهادر.تنها دلیلی که گوشی های سری 60 نوکیا جذاب تر بودن رو برای من از بین بردیی. پیش به سویInnov8!
امتیازهای انگیج (Ngage Points) هم کار میکنه؟
ببخشید یه سوال :
تو قسمت پابلیک ، مدل گوشی رو چی نوشته؟
اقا بهادر یک جا دیگه اپلود کن(ویدیو رو)
ممنوننقل قول:
دوستان که تجربشون از ما بیشتره بگن امکان داره نوکیااز این طریق جلوی بازی آنلاینو بگیره؟
بهادر جان
تو بازی فیفا 09 میتونی لیگ و جام بازی کنی؟
میتونی brother in arms رو فول بازی کنی؟
تو بازی وان گزینه Buy game رو میبینی یا نه؟
رزیدینت اویل به مرحله 2 میره؟
متال چی؟ اجرا میشه؟
بونز به مرحله 2 میره یا ارور falied loading میده؟
1.FIFA مشکل نداره
2.Brother وقتی لود می کنه به منو می رسه می خواهی بازی رو شروع کنی کرنل ارور می ده
3.One گزینه Buy رو داره ولی وقتی میزنم هنگ می کنه صفحه سیاه میشه باید با دکمه قرمز خارج شم
4.همونجور که دیدین رزیدنت توی لیست نبود چون فول نیست
5.متال اونجا که میخواهد دوربین روچک کنه بدون هیچ اروری میاد بیرون
6. بونز رو امتحان نکردن امتحان میکنم خبر میدم
خير...هيچ مشكلي ايجاد نميشه...فقط اگه چيزي برنده بشيد بهتون تعلق نميگيره...نقل قول:
بازي one رو كه گفت تريل هست...نقل قول:
پس فعلا هیچی به هیچی...
نقل قول:کد:http://www.mediafire.com/download.php?imqdymiz4u2
من همه ی کارهارو کردم ولی موقعی که با file manger میرم تو پوشه ی n-gage و می خوام که بازی رو نصب کنم میگه فایل پشتیبانی نمیشه ؟!!!
کجا کار اشتباه کردم ؟
آقا فایل با پسوند N-Gage رو بریز توی فولدر N-Gage تور مموری بعد برنامه N-Gage رو اجرا کن خودش نصب می کنه
سلام بهادر جان ضمن تشکر لطفا فایل اصلی رو یجا دیگه آپ کن نمیدونم چرا با راپیدشیر مشکل دارم
نقل قول:کد:http://www.mediafire.com/download.php?jntyyzdbmym
بهادرجان آقا من فایل بازی رو هم تو مموری کارت و حافظه گوشی کپی کردم و برنامه رو اجرا کردم ولی بازی رو نصب نمی کنه !!!
واقعا دستت درد نکنه ولی من عاشق بازی bounc هستم که متاسفانه اجرا نمیشه و ارور 1000002 میده .هیچ راهی نداره برای اجرا شدنش .بقیه بازیها به راحتی اجرا میشن.خواشا راهنمایی کنید
خیر...فعلا" راهی نداره....نقل قول:
شاد باشی
سلام بهادر عزیز بعد از آخرین آپدیت خوب کار میکنه یا به آپدیت گوشی ربطی نداره چون من یجا خوندم که بعضی از گوشی ها پس از آپدیت هک نمیشن ! باتشکر
من گوشیم آخرین ورژن هست و هیچ مشکلی هم نداره . روشی رو که یونس جان (HelloOx) قرار دادن ردخور نداره برای هک نگران نباش:31:
سلام
فقط solitaire كار ميكنه:9:
fifa 09 نصب ميشه ولي توي بازي نميره ارور ميده
sims2pets هم نصب ميشه توي بازي نميره ارورش اينه kern-exec3
brother inarms اصلاً نصب نميشه
metal gear solid هم ي ارور ديگه ميده
من بSolitaire , Fifia مشکل ندارم با Sims هم اصلا چون پسر خالم کوچیکه 24 ساعت داره همین بازی رو روی موبایل من میکنه
ولی همون طور که توی اون لیست دیدین اسم Brother و Metal نبود من خودم هم مشکل دارم
سلام خسته نباشید من چندتا سوال داشتم که بهتر دونستم اینجا مطرح کنم واون اینکه این کلاینت یعنی چه ببخشید من چون که با انگیج و کلا با نوکیا کار نکردم این سوال رو می پرسم و اگه لطف کنید یکمی از این اصطلاحات انگیج برام توضیح بدید یا راهنماییم کنید
باتشکر
تو تاپيك مشكلات ميپرسيدي بهتر بود...نقل قول:
به هر حال:
كلاينت به اصطلاح به اجرا كننده بازي ميگند...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شاد باشي
بچه ها من map drive و helloOX رو وقتي مي خوام رو گوشي بريزم ارور requested applications access not granted ميده چكار كنم.......
تو همون تاپیک هک میپرسیدی بهتر بود حسین جان..به هر حال:نقل قول:
باید فقط با Cer های جدید OPDA ساین بشه...ضمنا" با ورژن 1.03 هکش کن که تو آموزش هک گذاشتم...
شاد باشی:40:
سلام دوستان من one رو هم نصب و بازی کردم گفتم این مژده ای برای بهادر عزیزباشه که عشق one
با تشکر
از کجا و چجوری آدرس بده
به صورت فول یا نه اگر نه که بیخیال چون برای من هم بصورت تریل نصب میشه
ببخش فول نبودنقل قول:
خيلي خيلي ممنون:
فقط يه مشكل :
بازي star wars رو نصب كردم پس از تموم شدن مرحله آموزشش موققي تو صفحه اول بازي ادامه رو ميزنم دوباره به صفحه اول برمي گرده و ديگه تو مرحله اولش نميره بايد چيكار كنم؟؟؟
با تشكر......
چون بازي تريله...نقل قول:
شاد باشي:40:
برايه نصب n-gage يه روز وقت گزشتم
آقا من تمام مراحل رو رفتم فقط پوشهی با نام 10202be9 پيدا نکردم و تو 2 تا پوشه که اسمش نزديک بود کپی کردم
چنتا بازیtrial نسب کردم (eror-6) يا exited with an eror ياerorهای ديگه ميده اسن تو بازی نميره
از تمامی دوستان خواهش مندم کمک کنن کارم خيلی لنگه
تما مراهل ديگه رو مو به مو انجم دادم
دوستان مشکلم رفع شد با خود modo پيداش کردم و درست شد
از تمامی دوستانی که کمک کردن ممنون!!!
سلام من ورژن 1.10 رو نصب کردم یاهمون 1318 رو . کارم میکنه ولی فرقی بین قبلی و این ندیدم اگه فرقی میکنه راهنماییم کنید با تشکر
بسم الله...نقل قول:
اولين پستم تو سال جديد...:20: عيد شما دوست عزيز و تمام بچه هاي گل مبارک:11:
اگه منظورت کلاینته...فرقی با هم ندارند، بیشترین تفاوت باگ کمتر و سرعت اجرای بیشتره...
سال خوب و شادی داشته باشید:40:
Help help
Help help
Help help
Help help
Help help
erore 6 چیه هر بازی نصب می کنم این پیغام خطارو میده!!!!!!!
نقل قول:
شاید ان گیجت رو باید از نو نصب کنی.
گوشیت چیه؟
هک شده؟
ان گیج کلاینت جدید رو نصب کردی؟
تمام بازی هایی که اقای bahador.p گذاشتن فول اجرا می شه؟
اگه نظر منو بخواب فقط بازی های که تو ایننقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تاپیک معرفی شدند رو نصب کن...
شاد باشی:40: