نه من دقیقه کلمه به کلمه کار کردم درست همون دوتا فایل رو ساخت و داخل پوشش ریختمنقل قول:
نه من دقیقه کلمه به کلمه کار کردم درست همون دوتا فایل رو ساخت و داخل پوشش ریختمنقل قول:
پس مرحله آخر که باید جی پی اس داخلیه گوشی رو معرفی کنی انجام ندادی.نقل قول:
برو به این مسیرsetting\system\remote GPS و use attached GPS \enable
و در آخر Done ببین مشکلت حل میشه.
ممنون تست میکنمنقل قول:
سلام
تو رهنماي نصب اونجايي كه گفتين گوشي رو ريست كنيم منظور چيه؟
يك چيز جديد هم كشف كردم!
براي اينكه منو ها تو برنامه قاطي نكنن وقتي دارين محتويات فولدر garmin رو كپي ميكنين فولدر Apps رو كپي نكنين
برنامه به خوبي كار ميكنه
از دوستان کسی فارسی شده garmin داره?????:11:
یعنی گوشی رو خاموش روشن کنید.نقل قول:
فعلا" که ساخته نشده...ولی خیلی سخته فارسی کردنش...:46:نقل قول:
شاد باشی:40:
سلام داش .من یه 5800 خریدم .به شکر خوردن افتادم .gps که نصب نمیشه .برنامه ها شم که باید ساین کر د .باساز علادینم رفتم .هیچچچی شو نداشت .به نظرت چی کار کنم:5:
سلامنقل قول:
یه فایل Cert درخواست بده...بعد هکش کن...بعد GPS نصب کن...
سلام
فقط نقشه تهران اومده؟؟
نقشه شهراي ديگه يا راههاي كشور موجود نيست ؟
نقشه تهران و مشهد و کرج.نقل قول:
نقشه راهها در اسمارت کام جی پی اس موجوده.
دوستان لینک کیجن پست اول کار نمیکنه
لطفا تصحیح کنید
خدمت شما:نقل قول:
کد:http://www.4shared.com/file/97087019/46725d4d/garmin_kgen.html
سلام
میشه لینک نقشه مشهد رو بهم بدین ؟
مرسی
سلامنقل قول:
برای گارمین همین یه نقشه هست....که فکر کنم راههای اصلی مشهد رو هم داره...
همونیه که تو پست اول هست ؟نقل قول:
بله....همونه..نقل قول:
من یه مشکلی دارم وقتی میخوام تو رم گوشی نصبش کنم ارور میده که تاریخ گذشتست این از چی میتونه باشه؟؟؟؟؟ گوشی 5800 هستش
تاریخه چی؟ گوشی؟ Expire Certified منظورته؟ با یه مستر ریست درست میشه...( باز از بچه های کلوپش یه کمک بگیر(; )نقل قول:
ممون راستی مستر ریست با هک کردن چه فرقی میکنه؟
با سلام
و با عرض خسته نباشید به شما من 5800 دارم و تونستم گارمین را با راهنمایی های شما دوست عزیز نصب نمایم و حالا بدون هیچ مشکلی کار می کند و باز هم تشکر می کنم.:40::11:
اصلا" ربطی به هم ندارند...: دی با مستر ریست کلیه تنظینات به حالت اول برمیگرده...ولی با هک میتونید تو فایل های سیستمی گوشی تغییر ایجاد کنید...نقل قول:
سلامنقل قول:
خیلی ممنون. خوشحالم تونستم کمکی کرده باشم.:20:
سلام ....
من برنا مه رو نصب کردم اما با اوون آدرسه () مشکل دارم هرچی میگردم پیداش نمی کنم !!!نقل قول:
الان برنامرو اجرا كنيد و برويد به setting\system\remote gps و use attached gps \enable كنيد حالا برويد تو نقشه وصبر كنيد تا به ماهواره وصل شيد.
ببخشیدا من یکم(!) آماتورم ! 5800 دارم .
ممنون
راهه آسون ترش اینه که برید رو اون آنتن که سمت بالا و چپه برنامه هست...اونجا میتونید پیداش کنید...نقل قول:
وقتی میرم توی gps remote و enable رو میزنم مینویسه no GPS found بعدش سریع میره و مینویسه bluetooth is turned off بعد ok رو میزنم و هیچ اتفاقی نمی افته !نقل قول:
بعد یه سوال دیگه از کجا باید بفهمم که برنامه کرک شده ؟ وقتی میرم تو برنامه هنووز اولش اوون گزینه ی enter product code رو داره . ( کارایی که شما برای کرک گفتید رو انجام دادم ... )
ممنون :11:
به احتمال قوی شما فایل UNL رو درست ساختید...نقل قول:
یه بار دیگه با دقت اون قسمت رو انجام بدید و دقت کنید که فرمت unl باشه...نه پسوند...
توی کامپیوتر دوتا فایل به اسم های GMAPSUPP.unl و SW.unl دارم اما وقتی اونا رو تو گوشی ریختم به اسم هاینقل قول:
GMAPSUPP.unl.txt , SW.unl.txt تغییر کرده اینجاش که مشکلی نداره ؟
ممنون :11:
همینجا مشکل داره...نقل قول:
این پست رو با دقت مطالعه و انجام بده...
شاد باشی:40:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=208634&page=11
یونس جان می تونه اون دو فایل تکست رو به پوشه Other انتقال بده بعد از تو فایل منجر پسوندشون رو تغییر بده.
راحت تر نیست به نظرت؟:20:
این دوستمون وقتی اسم فایل رو می نوشته unl. رو هم جزو اسم فایل نوشته.
ایووول دستتون درد نکنه اوون پسته خیلی کمکم کرد الانم داره مثل ساعت کار میکنه !:8::5:نقل قول:
میگم خوب چرا اوون پست به اوون خوبی رو تو صفحه ی اول نمیزارید ؟؟؟؟؟:19:
باتشکر فراوان از زحمات شما و دیگر دوستان ...:11::11::11:
سلام. من اون دو فایل unl رو ساختم. و در قسمت اضافه کردن gps داخلی مشکلی نداشتم. مشکل من اینه که وقتی view map رو میزنم سمت راست و پایین گوشی مینویسه no map در صورتی که فایل ها رو هم کپی کردم.
در قسمت setting و map set وقتی روی detailed maps کلیک میکنم مینویسه :
iran routable map. iranmap. biz, e:\garmin\10.5 mb.
چه کنم که نقشه رو نشون بده؟
سلام من 5320 دارم میخواستم بدونم جی پی اس بلوتوث به چه درد میخوره میشه باهاش به n95 وصل شد واز gps اون استفاده کرد لطفا کمکم کنیدنقل قول:
شما باید به مکان باز بری و منتظر شی آنتن gps وصل شه...نقل قول:
خیر ...نمیشه...اون دستگاه مخصوص گوشی ها و بلوتوثی هست و از طریق همین برنامه کار میکنه...نقل قول:
شاد یاشید:40:
نقل قول:
میشه بیشتر توضیح بدید
سلام دوستان
مستر ریست هم کردم ولی certificate expire میده.
سلام دوستان
مستر ریست هم کردم ولی certificate expire میده. چه کنم؟
اون دستگاه ها حكم گيرنده امواج gps رو براي شما داره...سپس اون ها رو با استفاده از بلوتوث به گوشي شما ميفرسته و گوشي شما اونارو پردازش و اطلاعات مكاني و جغرافيايي رو به شما ميده...نقل قول:
شاد باشي:40:
سلام دوستان
مستر ریست هم کردم ولی certificate expire میده. چه کنم؟
لطفا کمک کنید.......... متشکرم
از بچه هایه کلوپش دلیلش رو جویا شو دوست عزیز:نقل قول:
شاد باشی:40:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=266238
متشکرم از شما دوست عزیز