من بالاخره ردش کردم و از عصبانیتش کلی هم حال کردم..نقل قول:
Printable View
من بالاخره ردش کردم و از عصبانیتش کلی هم حال کردم..نقل قول:
سلام دوستان
بچه ها من یه چیزی فهمیدم.وقتی history اینترنت اکسپلوررو پاک میکنم سیوهای بازیم پاک میشه.خیلی حالم گرفته شد کلی جلو رفته بودم.شماها متوجه این موضوع نشدین؟راه حلش میدونین چیه؟
گفته بودم این بازی رو میخرم ! خریدمش این دیگه چیه ؟! بابا همون مرحله های اولش 20 دقیقه کلنجار رفتم ! خداییش حقش بوود بهش 10 میدادن ! این بازی فوق العادس !
به همه ی کسانی که مخشون در حال خاک خوردن پیشنهاد میشه !:31:
تا به حال بازی به این قشنگی نرفته بودم (البته Neverhood جای خودش رو داره )
خیلی باحال بود ، ولی حیف زود تموم شد .
دوستان خبری از ساخت نسخه ی دوم این بازی منتشر شده یا نه؟
هنوز هیچ خبری از ساخت ادامه این بازی نیست.نقل قول:
سلام
چند دقیقه پیش تمامش کردم
اخرش جالب بود ،لو نمی دم ... d:
ولی در کل خوب بود
محیط و وسایل جدید و با گرافیک خاص
سبک جدیدو موزیک ها زیبا و...
باتشکر
منم بالاخره اون تیکه رو امروز رد کردم.امروز به طرز عجیبی اسون شده بود.2 بار پشت سر هم باهاش بازی کردم و ازش بردم!
الان پیش اون روبات کله گنده هستم که رعشه گرفته:دی
بعضی قسمت های بازی واقعا سخته و بدون راهنما اصلا نمیشه ردشون کرد.مثل اون دستگاه ارکید شماره 2 که سکه جایزه میده.من که از راهنماییش یک عکس گرفتم و پرینت زدم که هی مجبور نباشم برم تو راهنما:دی
عشقش به اينه که خودت همشو بری نه اينکه از جايي نگاه کنی
کاملا درسته. کلا وجود اون راهنماها در گوشه تصویر, مزه بازی رو حسابی خراب میکنه. نباید میبود.نقل قول:
بازی دیشب تموم شد.
واقعا قشنگ بود ولی به شدت سخت.
سلام
کسی میدونه اون بمب رو باید چجوری خنثی کنم...
برای خنثی کردن بمب, فیوزهای ردیف پایین به این ترتیب مرتب بشن: D - B - E - A - Cنقل قول:
سلامنقل قول:
اون وقت اینجا دیگه اخره بازیه.یا بازم ادامه داره
بعد از خنثی کردن بمب, حدودا 20 دقیقه میمونه تا اخر بازی.نقل قول:
سلام
چون من سیو نکرده بودم این مرحله رو .حالا باید از خیلی قبل ترش شروع کنم و برگردم و برای همین دیگه حوصله ندارم...
راستی سیو این بازی رو چجوری باید بدست بیاریم.
سیو نشدن بازی
کسانی که این بازی رو شروع میکنن ممکنه که با سیو نشدن بازی رو به رو بشن. (بازی به صورت دستی سیو نمیشه بلکه به صورت خودکاره) برای رفع این مشکل باید, بعد از اجرای بازی در صفحه راست کلیک کنین و Settings رو انتخاب کنین. سپس آیکون Local Storage (به شکل پوشه) رو انتخاب کنین. دقت کنین که گزینه None نباید انتخاب شده باشه. بلکه حداقل باید 100 KB انتخاب شده باشه.
مسیر سیو بازی
مسیر پیش فرض سیو بازی در Windows Vista و Windows 7 به آدرس زیر:
C:\Users\XXXXX\AppData\Roaming\Macromedia\Flash Player\#SharedObjects\YYYYY\localhost\Program Files\Machinarium\machinarium.exe
XXXXX >> نام یوزر
YYYYY >> نام تصادفی
نکته: پوشه AppData در حالت پیش فرض, مخفیست.
یعنی پس از مدتها بعد از بازی NEVERHOOD یه بازی که حال بده اومد ؛ البته نه در حد neverhood ولی خداییش باحال بود ؛ چیزی از اون کم نداشت فقط گیم پلی اش کم بود ، دیشب از ساعت 10:30 نشستم و تا 3 صبح تمومش کردم!!!!! اصلاً از زندگی انداخت من و!!!!!
دوستان لینک کامل بازی روهیچکی نداره؟
من از ------------- گرفتم و به نظر هم کامل میومد!!! 450 مگابایت بود به شکل BIN با Ultra Iso ران کردم و نصبش کردم.نقل قول:
برو از اونجا بگیر ؛ خدا بود.
نمی خواد دانلود کنی .برویه روزنامه فروشی شماره جدیده دنیای بازی رو بخر البته dvd شو.توی این شماره جدیدش setup شوداره.نقل قول:
(الان همه میگن داره تبلیغ میکنه به خدا من هیچ نسبتی با دنیای بازی ندارم:31:)
بچه ها بعد از اون که 2 تا شیشه شیر دادیم به اون مرده تا بده به بچش راه بره وارد یه اتاق میشه وبعد اون وسیله 2 تا چراغش کمه یکیشو که دست موشه بود پیدا کردم اون یکی رو از کجا باید پیدا کنم؟؟؟
وقتش که بشه بهت میده.الان فعلا لازمش ندلرینقل قول:
سلام
الآن این تاپیک دیدم ، واقعا بازی خدایی بود مخصوصا اینکه رو این سیستم داغون ما هم راحت بالا میومد.
حالا از دوستان بازی مشابه این ( همیقدر جذاب) سراغ داره بریم دانلود کنیم؟؟؟؟
سلام دوستان
من اینجا این تفنگه که سگ رو باید باهاش بگیرم از کجا گیر بیارم ؟؟؟!
به سلول ها برگردین. در سلول آخر تفنگ رو پیدا می کنین و در سلول کنارش یک عدد بادکش که باید با هم ترکیب بشه.نقل قول:
سلام
یه جایی هست که باید 2 تا باتری گیر بیاری و دی به نگهبان در تا بچه اش را با اون باتری را به کار بندازه
من انجا باطری ها را میدم و البته اون سربازه هم از جلوی در میره کنار اما در باز نمیشه و نمیتونم برم تو
مشکل از کجاست؟
اونجایی هست که 3 نوازنده یکیشون یه حیوونی تو سازش گیر کرده گربه نیاز داره گربه رو از کجا باید پیدا کنم؟
یک دگمه سمت راست دره. اونو بزنین تا در آسانسور باز بشه.نقل قول:
خودتون رو به میدون برسونین. سمت چپ میدون راهی هست که به بالا میره. در اون قسمت بالای دیوار یک گربه در حال استراحته...نقل قول:
داخل آسانسور که یه سری چراغ هست . من یکی از چراع ها رو نمی تونم گیر بیارم . از کجا باید پیداش کنم ؟!نقل قول:
:5:
ممنون حل شد.نقل قول:
سلام چيكار بايد بكنيم كه گربه رو برق بگيره
اگه سیم برقو قطع کردی باید دم گربه رو بکشی بعد میره رو نرده ها برق میگیرهنقل قول:
اگه سیم برق قطع نشده و پرنده روی سیم برقه باید هی خودتو قد بلند و قد کوتاه کنی تا پرنده ادای تورو در بیاره بعد سرش گیج میره سیم برق هم پاره میشه از دهن پرنده یه تیکه از معما میوفته بیرون بعد باید با اون برقو راه بندازی قبل از راه اندازی برق هم وقتی سیم برق پاره شد سیم برقو بدون برق به نرده گره بزن بعد برقو وصل کن و برو دم گربه رو بکش تا برق بگیرتش بعد گربرو ببر پیش اون 3 تا نوازنده که توی یکی از این ساز ها موش گیر کرده و با گربه بیارش بیرون
واي من عاشق اين بازي ام خيلي باحاله
مخ ادم تيليت ميكنه اساسي:31:
ميشه عكس پازل كامل شده كنار تير برق بزاريد
عکس حل پازل تیر برق در قسمت ضمیمه:نقل قول:
یه مرحله هست که از تلسکوپ اون یارو میبینه بعد میره تو اتاق با کد 4.45 من اینجا رو نمیتونم رد کنم میشه راهنمای حل این معما رو بذارید.
یکی از این 3 زندان با این کد باز میشه و توش یه تفنگ هست و باید با اون چاه بازکنه مچش بدی و سگرو بکشونی پیش خودتنقل قول:
فکر میکنم منظورتون فقط معمای سلول آخره. ظاهر پازل سلول آخری, هر بار که بازی رو لود میکنین متغیره. (نقطه های قرمز و سبز ثابت نیستن) خودتون باید یه جوری حلش کنین که نقطه های سبز وسط قرار بگیره.نقل قول:
بازی فوق العاده ای هست
با این حجم و با این نوع ساخت و با این سر و صدای کم امتیازات عالی هم گرفت
با تشكر از راهنمايي هاي خوبتون .:20:من كنار اون چراغايي كه يكي از دكمه هاش گم شده گير كردم همه اون شكلاي رو ديوار و دراوردم البته به غير اخري اما نميدونم بعدش بايد چيكار كنم