الان نو و آكبندش در ایران با گارنتی سازگار 690 تومن هست.نقل قول:
شما قطعا باید خیلی پایینتر بدین.:10:
الان نو و آكبندش در ایران با گارنتی سازگار 690 تومن هست.نقل قول:
شما قطعا باید خیلی پایینتر بدین.:10:
حمید جان،دوست عزیز البته اگه ناراحت نمی شید.
همانطور که می دونی این مدل 5738g ویندوز اورجینال نداره و خوده گارانتی سازگارا 1 ویندوز ایکس پی با درایوراش بهم داده
می خواستم بدونم که اگه ویندوز 64 بیتی بریزم آیا این درایوری که دارم بهش می خوره؟
اصلا درایوراشو و برنامه هایی که acer تو پکهای نرم افزاریش روی لپ تاپ هاش می زاره رو از کجا می تونم بخرم؟
بعد چیزه دیگه که همیشه برام سوال بوده اینه که میگن کارت گرافیکی تا مثلا تا 1.5 گیگ شیر میکونه چه مفهومی داره یا اصلا تاثیری داره؟ مثلا 1 بازی میخوای نصب کنی که 512 میخواد ولی رم کارت گرافیکی موجود 256 خوب یعنی این کمبود جبران میشه؟
من nvidia geforce G105M 512 MB VRAM اصلا این شیر میکنه؟ تا چقدر؟
سلام
ببخشید دوست من یه لپتاپ 5738 برند ZG خریده...
ولی با بلوتوثش مشکل داره...
یعنی مینویسه Find New Hardwar ولی عمل انتقال رو انجام نمیده..
ممنون میشم راهنماییم کنید تا بهشون اطلام بدم چیکار کنن.
نقل قول:نقل قول:ایسر برای ارزون بودن ویندوز روش نمیذارهنقل قول:
خوت هر چی عشقت كشید نصب كن
ضمنا همه نوع درایورها هم برای 32 و 64 اكس پی و ویستا روی نت هست
شیر كردن رم در بازی خیلی نمی تونه كمك كنهکد:http://support.acer-euro.com/drivers/downloads_gd.html
ضمنا توان كارت گرافیگ به جی پی یو و یا پردازنده گرافیكی هست نه حافظه گرافیكی
مدل شما 512 تا خودش دارن تا 1.5 گیگ هم شیر می تونه كنه
بلوتوث رو روشن كنین با دكه های بالای كیبورد داریورش رو هم نصب كنین
خودش اتووماتیك می شناسه
سلام ممنونم دوست عزیز ولی انگار منظور منو متوجه نشدید.
این لپتاپی که دوست ما خرید با گارانتی سازگار ارقام بود و بهش یه سی دی درایور و سی دی ویندوزو همه چی بهش داده...
حالا مشکل اینه که این بلوتوثش کار نمیده یعنی با اون درایوری که خود شرکت داده کار نمیده...
شما درایوری ندارید که بتونه مشکل رو حل کنه؟؟؟؟
یا اصلاً مشکل از درایوره یا اینکه کلاً این سری لپ تاپ ها بلوتثشون دکوریه و کار نمیده؟؟؟؟
دوستان مدل 5630 چه جور لپتاپیه ؟؟؟ نسبت به قیمتش ( 540.000) می ارزه یا با این پول انتخاب بهتری هم میشه کرد ؟ ( در ضمن من فقط 3 تا کار انجام میدم : فیلم - موزیک - نت )
در کل خریدش توصیه میشه یا نه ؟
اينجا رو ببين:نقل قول:
بهتزين انتخاب با بودجه شما 5738 ايسر هستکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=340361
سلام من 5738z خریدم سی دی ویندوز اکس پی همراش نیست فقط یک دی وی دی شامل درایور هاست
ویندوز نمیتونم روش نصب کنم
راهنمایی کنید لطفا
کارراحتیه ..کافیه سیستم رو موقع بوت بااستفاده از cd-romبوت کنیدویک CDبوتیبل ویندوزبزاریدتوی CD-ROMنقل قول:
درایورهاهم موقع نصب خودشون یاشناخته می شن ویا ازتون همون" دی وی دی درایور"هارومیخواد
بقیه اش حله
خب مشکل همین جاست که نمیشهنقل قول:
ارورو میده، ارورو صفحه آبی که ظاهرا گیر میده به هارد
علتش اينه كه هارد 5738 از نوع ساتا هستنقل قول:
يا اينجا رو ببين و خودت ويندوز ساتا بساز
يا از بازار برو بخرکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=219326
بگي اكس پي واسه هارد ساتا ميشناسن خودشون
نقل قول:درايور بلتوث بايد نصب بشهنقل قول:
در صورتيكه داخل دي وي دي فقط درايورهاي ويستا هست
بايد بري اينجا و دانلود كني
کد:http://support.acer-euro.com/drivers/downloads_gd.html
آقا هارد ساتا بايد شناخته بشه كه ويندوز نصب بشه
جواب رو در پست بالا دادم
آقا کسی می تونه بگه باتری Acer 5738 بعد از شارژ چه مدت کار می کنه؟(همه حالتهای ممکن مثل بازی و آهنگ و غیره رو بگین.)مرسی
من كه تازه خريدم و هنوز نو است حدود 2 تا 2.5ساعت راحت جواب داده.نقل قول:
يه سوال هم من دارم. تا حالا كسي از پورت HDMI اين دستگاه استفاده كرده؟ كليه تجربيات خودتون رو بگيد لطفا" (كابل مربوطه چي باشه؟ وقتي به ال سي دي وصل ميشه هم در ال سي دي تصوير هست و هم در لپ تاپ يا؟... كيفيت كار چجوريه و ....؟؟)
ممنون.
كابل اچ ي ام اي به چند مدل هستنقل قول:
نوع استاندارد دو سر اچ دي ام اي هست كه بايد تلويزيون هم پورت مشابه داشته باشه
انواع ديگر دي وي دي و كادر انتن مانند هم هست
كه يك سر اچ دي ام اي و يك سر متفاوت هستن
در بازار فراوان هست
ممنون. قسمت اول سوال رو پاسخ داديد. قسمت دوم سوال كه پرسيذم وقتي به تلويزيون ال سي دي ( با ورودي HDMI ) وصل كرديم آيا از هر دوتا تصوير ميگيريم(هم لپ تاپ و هم LCD)؟ يا اينكه تصوير لپ تاپ بايد خاموش شه؟ براي كارت گرافيك لپ تاپ مشكلي پيش نمياد؟؟
سوال بعدي: اگر از جك هدفون لپ تاپ به يك جفت اسپيكر كامپيوتر معمولي خروجي بگيريم و صدا رو كاملا" زياد كنيم مشكلي براي كارت صداي لپ تاپ پيش نمياد؟ جواب ميده؟ نميسوزه؟
يا حتي اگز اونو به سيستم 5 كاناله صوتي وصل كنيم چي؟ چون خودش گفته صداش دالبيه. پس بايد جواب بده ديگه؟؟ كسي تا حالا اين كارها رو كرده؟
سلام
کسی با ایسر 6930g کار کرده ؟
داغ که نمی کنه
بابا چرا كسي سر نميزنه؟ وصل كنم به اسپيكر؟ يا مجبورم از بلندگوهاي خودش گوش كنم و يا از اين هدفونهاي مسخره؟؟
در رده ارزان قیمتها مدل n500-5fg از نوت بوک لنوو گزینه بسیار خوب وبه صرفه است.
مدل n500-5fg از نوت بوک لنوو مدل مناسبی است
--------------------------------------------------------------------------------
من می خوام یک لبتاپ ایسر مدل 5738 جی بگیرم دو سه روزه دوباره اومده در بازار قیمت کفی که گرفتم تا الان 775 تومن آیا با این مبلغ از مشخصات 5738 جی بهتر چیزی می تونم بخرم
مشخصات: core2dou 2 2meg cash bus 800
4 ram 4 gig ddr3 1066
15.4 monitor
hdd320
vga nvida 512
wifi ,modem, bl, hdmi ,keybord num lock
یا حق
مشکل شمارو منم با 5738 g داشتم کافیه وقتی ریسترت میکنی وارد فضای داس بشی بعد دنبال گزینه هاردت بگردی دو تا حالت دتره تغییرش بدی ریستات کنی ویندوزتو نصب کنی فقط یادت باشه دوباره به حالت قبل برش گردونینقل قول:
اين مشكلات سخت افزاري هست ببرين تعميرگاهنقل قول:
اگر با اين مشخصات هست و از صحت مشخصات مطمئني حتما بگير نسبت يه قيمت بسيار عاليه. فقط به اين نكات دقت كننقل قول:
1- رم سري جديد DDRII 800 يا DDRII 667 هستش. اگر DDRIII 1066 بود كه عاليه اما اگه DDRII800 هم باشه خوبه. من توي چند تا بنچمارك رو ديدم كه اثر زيادي نداره. اما تفاوت DDRII 667 كمي زياده و خريدش توصيه نميشه.
2-سري جديدش كارت گرافيك ATI داره كه پرفرمنس بالاتري از Gforce دارند.
3- سري قديم مانيتور LED داشت اما الان LCD داره. اگه LED پيدا كردي عاليه.
ضمنا گارانتي و فروشگاه رو هم بگي ممنون ميشم.
سلام. من که آخرش نفهميدمacer خوبه يا نه؟ يکي يه حرف قطعي بزنه. پيشاپيش ممنون
سلام ، نظرتون در مورد Aspire 3810TG چیه ؟ با قیمت حدود 800 .
معایب و مزایا ، لطفا .
برای هزارمین بار : مقایسه برند ها کاری اشتباه هست ، درست نیست بگیم Acer خوبه یا بد ، بهتره مقایسه ها روی مدل ها انجام بشه با دلیل و حرف منطقی و علمی نه از روی سلیقهنقل قول:
چرا اخه اشتباه؟؟؟ مگه مقایسه یخچال و تلویزیونه؟؟ همشون لپ تاپن !
چه ربطی به یخچال و TV داره آخه ؟ بحث رو بیخودی باز نکنید ، بارها بحث کردیم سر این قضیه دوستاننقل قول:
الان اکثر شرکت ها که لپ تاپ میسازن بیشتر قطعات رو سفارش میدن به کارخانه هایی که برای تمام برند ها تولید دارن
قطعاتی مثل رم و هارد و کارت Wireless و ... رو که خود برند ها نمیسازن ، سفارش میدن از شرکت های دیگه که تولید کننده هستن میخرن
همینطور LCD و اسپیکر و ... ، فقط میمونه اسمبل کردن که کیفیت ها روی مدل ها فرق میکنه ، تمام برند ها سری های ارزون رقابتی دارند و همینطور سری های پیشرفته
مهم تکنولوژی های تجاری به کار رفته هست ، هرچند برند ها دارن یکسان با هم حرکت میکنن
شما باید سعی کنید با هزینه ای که دارید بهترین انتخاب رو داشته باشید ، به نظر من مهم نیست دل بخرید و یا سونی بخرید و ایسر ، مهم کیفیتی هست که با هزینه ای که میپردازید شما رو راضی کنه
چرا Acer نسبت به برند های دیگه اینقدر ارزونه ؟
سلام دوستان؛ 5738 (بدون پسوند) رو فکر نکنم بندرعباس با گارانتی گیرم بیاد.. اینترنتی بخرم؟ یا پیشنهاد میکنید یه سفر برم تهران وبال فامیل بشم؟:31:
بعضی از سایتها این مدل رو با کانفیگهای متفاوت دارن عرضه میکنن، چندتا سایت معتبر میشه برای خرید معرفی کنید لطفا؟ یا همون سفر تهران رو پیشنهاد میکنید؟
سلام دوستان
ال سی دی aspire one من در اثر ضربه ترکید ,کجا میتونم بدم درستش کنن ؟ کسی نمیدونه چه قدر هزینش میشه ؟
ممنون
قیمت acer 8730g چنده ؟
خوبه؟
کجا میشه پیدا کرد؟
سلام
در مورد acer 5738z-4853
320 gb hdd
intel 2.1 ghz
800mhz fsb
ddr3 4gb
اطلاعات می خواستم.
در مورد قیمتش و امکاناتش و مزیت و عیباش
با تشکر
مشخصات كلي :نقل قول:
نوت بوك معمولي
پردازنده: Intel Core 2 Duo 2.2 GHz - Cache 2 MB - Bus 800 MHz
هارد ديسك: 500 گيگابايت
حافظه رم : 4096 مگابايت
كارت گرافيكي: 2300 مگابايت - ATI HD 4570 512MB Dedicated
صفحه نمايش: 15.6 اينچ - WXGA HD - LED - Brite
سيستم عامل : Microsoft Windows Seven
قيمت: 825000 تومان
البته این کانفیگ هم هست ...
Core 2 Duo T9600 2.80GHz 6MB
DDR3 4GB 1066MHz+500GB HDD
Nvidia Geforce GT240M 1GB
Price: 1,339,000T
گارانتی سازگار ارقام
اولی هم که از دیجی کالا گذاشتم قیمتش با سازگار 829000
به نظر من از همین گارانتی های معروف بگیر ...نقل قول:
یه سری به سازگار ارقام بزن
سلام سلام سلام
می خوام یک یک لپ تاب بگیرم . چون بودجم حدود 700 تومنه تصمیم گرفتم Acer بگیرم
حالا اگه ممکنه راهنمایی کنید تصمیمم درسته ؟ مدل پیشنهادیتونن چیه؟
بله ... تصمیم عاقلانه ایست ... با بوجه زیر به تومن ایسر توصیه میشه...نقل قول:
Acer Aspire 5738ZG
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Dual Core T4300, 2.1GHz,1MB
3GB DDR2 667MHz+320GB HDD
ATi HD4570 512MB up to 1024MB
Price: 699,000T
گارانتی سازگار ارقام
سلام
دوستان مدلی از ایسر (تا 900 هزار تومن) چی رو پیشنهاد میدید ؟ با چه کافیگی ؟
از یه شرکت لیست لپ تابش رو برام فکس کرد
این مدل TIMELINE 5810T تو لیستش بود با این مشخصات ببینید چطوره
کش و رم ddr3 که بنظرم مناسبه ... همینطور صفحه LED که 15.6 اینچه
تنها یه مورد هست اونم سی پی یو اونه که نمیدونم ضعیفه یا نه و دیگه اینکه نتونستم عکسی از این مدل پیدا کنم ...چون بشدت برام ظاهر و کابینت دستگاه مهمه ....
لطفا نظرتون رو بگید
مدل : TIMELINE 5810T
سی پی یو : core 2 solo 2.3
رم : GB4 - DDR3
هارد : 320 GB
گرافیک : intel 4500 - 128 up to 1400
ال سی دی : 15.6 HD LED
درایو : DVD +- RW
سیستم عامل : Vista
سایر مشخصات : WEB/WIFI/LAN/RAMREADER/HDMI
باتری 8 ساعت شارژ
قیمت : 8.500.000 ریال