سرور ساختی یا روم ؟!
اون رو که ما همه رد میشیم و میسازیم اما کسی نمتونه پیداش کنه
این قضیه ی almost done ها چیه که بعد login میاد؟
Printable View
سرور ساختی یا روم ؟!
اون رو که ما همه رد میشیم و میسازیم اما کسی نمتونه پیداش کنه
این قضیه ی almost done ها چیه که بعد login میاد؟
Name: OIC Room 1 Pass: oicroom1
Name: OIC Room 2 Pass: oicroom2
Name: evo-web Pass: 1234
Name: Pes_Hungary Pass: Pes_Hungary
Name: pes09green_cz Pass: pes
سلام آقایون آنلاین باز من یک ایراد دارم زمانیکه وارد network می شم an error accured میده چه کنم؟
ای بابا اصلان هیچکی نمیاد بالا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا وقتی serah رو میزنی هیچی پیدا نمیکنه و پیغام زیر رو میده !؟
.............................................
دوستان من هر کاری کردم نتونستم آنلاین بازی کنم ...................
موقعی که من server میشم مشکلی نیست و تمام مراحل میره جلو و براحتی میرم room میسازم ....
اما وقتی client میشم بعد از اینکه گزینه network رو میزنم یه error میده !!؟؟
از دوستان کسی تونسته بازی کنه ....!؟
سلام بچه ها من وقتی وارد network میشم تو بازی ارور میگیره (an eror accord) کی میدونه علتش چیه تورو خدا راهنمایی کنید :((
ارور an eror accord زمانی میاد که شما در pesconnector هاست نشدید و یا اینکه درست حسابی کلاینت نشدید چون تو کلاینت هم باید آیپی هاست رو وارد کنید هم آیپی طرف مقابل رو ..... (البته ممکنه از cerification هم باشه )
به هر حال ما که هنوز نتونستیم آنلاین بزنیم اما حداقل روم رو زدیم اما کلاینت نتونسته پیدا کنه که اونم یه راه حلی داره که اگه جواب داد قطعا میگم اینجا
این بنده خدا داره میگه 2008 داری یا 2009
در ضمن پچ 2.1 لازمه
من نسخه سبز از 2009 را دارم اما وقتی میخوام آنلاین بازی کنم هیچی نمیاد
حالا بیا یه امتحانی بکنیم
من هاست میشم اوکی؟
بعد شما باید به عنوان کلاینت بهش وصل میشدید همین
پست اول ویرایش شد...
هر کی تونست بازی کنه به ما هم خبر بده !؟؟
......................................
به یک برنامه نویس php نیازدارم ....کسی هست
یکی از دوستان میگه چا وقتی 1 رو از pesconnector انتخاب میکنی میگه ....access is denided !؟؟؟؟
با سلام،کسی تونسته با این روش بازی کنه؟؟؟
آخه من توو کف یه دس آنلاینم!
والا من عصر من آیدی خودم رو تو یه پست زدم اینجا به مدت 2 ساعت منتظر موندم یکی بیاد همه کار ها رو هم ردیف کرده بودم آماده بازی بودم فقط منتظر بودم یکی به آیدیم پی ام بده باهاش هماهنگ کنم جهت تست کردن بازی کنیم ولی هیچ کس آنلاین نشد اون ساعت منم پستم رو ویرایش کردم چون توی تاپیک آیدی نوشتن صحیح نیست ولی دیگه چاره ای نبود حداقل می تونستم برای خودم ثابت کنم که میشه ولی مطمئنم اگه کسی آنلاین میشد با من هماهنگ میکرد میتونستیم بازی کنیم حتی من یه سرور با هاماچی ایجاد کردم با ورود به اون میتونستیم یه اتاقک بسازیم رنکینگ هم بازی کنیم واقعا میشه شک ندارم همه چی رو به راه بود کافی بود یکی با من تماس بگیره اونقت میتونست به سرور هاماچی من وصل بشه آی پی رو می گرفتم و راحت اینوایت میکردم اصلا لازم هم نبود بخواد خودش join کنه یه امکانی هست که می تونی هاست های دیگه رو اینوایت کنی حیف دیگه من که هاماچی رو هم از حرصم پاک کردم البته من مشکلی از لحاظ آنلاین پلی ندارم چون برا من گیم آیدی و کونامی آیدی اورجینال هست فقط میخواستم دوستان بتونن آنلاین بازی کنن و هدفم از زدن تاپیک همین بود بقیه تاپیک با خودتون ولی بازم میگم با هاماچی یه سرور بزنید و یوزر پسوردش رو به کسی بدید که باهاش هماهنگ هستید وقتی اومد توی رومی که شما ساختید آی پیش برا شما ظاهر میشه بنا به دستور العمل پست اول تاپیک میرید جلو و همدیگه رو می بینید و راحت می تونید بازی کنید راهش اینه فقط هماهنگ کنید حالا یا تلفنی یا با مسنجر
یا حق
سلام به همگي . اينو با 56k هم ميشه بازي كرد؟
سلام به تمام دوستان من تمام تنظیماتی که توسط krauser عزیز گفته شده بود انجام دادم
کسی هست که با هم بازیو تست کنیم؟
اقا من امروز شدید پایم
هر کی پایست پی ام بده به m0nster_m (اون صفره)
آنم (اینویزیبیل ) :دی
فقط 256 به بالا پیلیز
نه عزیز به لحاظ پینگ کم میاری در ضمن مقرون به صرفه هم نیستنقل قول:
همه مشکلات حله فقط وقتی میری تو بازی client هیچ room ای رو نمیبینه.
من الان پایماا همه برنامه ها رم ریختم ردیفه ردیف
پی ام بزنین m0nster_m
(چه خوبه اینجا پستا شمرده نمی شه آخه کی براش تعداد پست اهمیت داره )
من یه حدسی میزنم : این فایل certificate ما expired شده تاریخ انقضاش مال 12 ژانویه 2009 هست ولی امروز 29 ام هستنقل قول:
daaaash vaghean mamnoonam babate in hame tozih....bebinam paaye hasti vase mosabeghe ba man ?
نه فک کنم ........نقل قول:
مشکل از این نیست ...این برنامه pesgreen چیه ؟؟
اگه host بشم تمامی مراحل راحت میره جلو .....اما اگه client بشم این error رو میده ....وقتی میرم تو شبکه بعد از 30 ثانیه که چک میکنه این error رو میده ؟؟؟!!!
ما همه منتظریم یکی که تونست بتزی کنه بقیه بچه هارو در جریان بگزاره ...
krauser جان فک کنم این وسط یه برنامه کم باشه ...!؟
درسته expire شدهنقل قول:
اگه certificate جدید پیدا کنم می ذارم البته قبلش امتحان میکنمنقل قول:
سلام به همگی جسارتا من فکر می کنم certification هیچ مشکلی نداشته باشه چون توی قسمت expiration date نوشته 2009/11/12 :31:
سلام دوستان
براي حل ارور ها
1.همه دوستان پچ 1.2 که پچ رسمی کونامیه نصب کنن بدون پچ امکان بازی نیست
2.کرک مربوط به پچ بالا رو نصب کنید
3.برای بازی باید پینگتون زیره 150 باشه
اینم بگم که بارها با این اجنبیا بازی کردم ولی حال نمیده بازی با برو بچه ایرانی بیشتر میچسبه
این نتورک زیر رو برای بازی به هاماچی اضافه کنید اگه سوالی بود من درخدمتم
user :agent-007
pass:123
بلاخره کسی تونست بازی کنه ...
هر کی تونست دریغ نکنه و زود بیاد بگه ....
دارم لحظه شماری میکنم برای بازی online
والا من خودمم تا حالا قسمت نشده بازی کنم با این روش ولی اگه شد اطلاع میدم بلافاصله
آقا من لینک دانلود پچ 1.0.3.0 بازی pes09 رو میخاستم اگه بزاری ممنون میشم
آقایون بلاخره ما تونستیم بازی کنیم البته با پس کانکتور نبود اما همون کاراش رو انجام میداد اما با تغییراتی که با یکی از دوستان که حسابی پایه بود تونستیم بازی کنیم اما از طرف host که من بودم و 256 اصلا مشکل لگ نداشتم یا خیلی کم بود اما از طرف client خیلی لگ بود به طوری که یک پاس صحیح هم نمیتونست بده (در کل این رفیقمون همه چی و ردیف کرد و گفت من چیکار کنم برا آنلاین حالا اگه بشه آموزشش رو میزارم )
:20:نقل قول:
:5::46:
ما منتظریم ها
ممنونم
:46:
قربان u
با یه تغییر کوچیک توی ip.conf میشه host یا client بشید و اونم اینه که آیپی خودتون رو توش وارد کنید :دی فقط همین اما مشکل اینجاست که هاست بدون لگ هست تغریبا اما client لگ خور میشه حسابی :(
نه دوست من اینو که من نه تنها خیلیا میدونن اما مشکل اصلی اینکه کسی رو نمیتونی پیدا کنی ..نقل قول:
اگه لطف کنی و پستهای صفحات قبل من رو بخونی متوجه میشی ......
تمامی مراحل رو میریم جلو اما تو قسمت search....... طرف مقابل که میخوام باهاش بازی کنیم رو نمیتونیم پیدا کنیم ....
حالا اگه شما یه جوره دیگه عمل کردی ...
ما که هر چی زور زدیم نشد ...شایدم ما کم زوریم و شما پر زور :31:
سلام به همگی آیا کسی هست که همین دس بزنیم؟
اگر شما توجه کنی یه room همیشه پیدا میشه که اگه درست حسابی کلاینت شده باشی اون روم همون رومیه که هاست مورد نظر زده که البته اگه کارها درست انجام شده باشه داخل اون روم میشه و میشه ready کرد و بازی کرد اما اگه اینکار درست انجام نشده باشه ارور میدهنقل قول:
نه دوست من اینو که من نه تنها خیلیا میدونن اما مشکل اصلی اینکه کسی رو نمیتونی پیدا کنی ..
اگه لطف کنی و پستهای صفحات قبل من رو بخونی متوجه میشی ......
تمامی مراحل رو میریم جلو اما تو قسمت search....... طرف مقابل که میخوام باهاش بازی کنیم رو نمیتونیم پیدا کنیم ....
حالا اگه شما یه جوره دیگه عمل کردی ...
ما که هر چی زور زدیم نشد ...شایدم ما کم زوریم و شما پر زور
من هم از طریق پس کانکتر این کار رو انجام دادم هم از یه راه دیگه که همون پس کانکتر هست اما هر کاری رو که پس کانکتر انجام میده رو به صورت جدا جدا در اختیار گذاشته .....
در کل در آخر به لگ میرسیم :دی
البته اون لگی که می گی احتمالا از ناهماهنگی سرعت دو نفری هست که با هم بازی میکنن شاید اونی که سرعتش بیشتره هاست بشه نتیجه یه کم بهتر بشه تا اینکه اونی که سرعتش پایین هست هاست بشه. در هر صورت اینکه بشه بازی کرد خودش خیلیه لگ هم نوش جونمون