یک چیز دیگه من منظورم با microsystem بود نه شما چون من هم یه همچین سوالی البته با بودجه 50 -60 تومن پرسیدم ایشون باز هم همین کارت گرافیکی رو معرفی کردن .نقل قول:
Printable View
یک چیز دیگه من منظورم با microsystem بود نه شما چون من هم یه همچین سوالی البته با بودجه 50 -60 تومن پرسیدم ایشون باز هم همین کارت گرافیکی رو معرفی کردن .نقل قول:
پايتخت قيمتهاش گرون هستند از پاساژ ايران خريد كنيد.
كلاب رو من يه جا سراغ دارم 99 تومن ميده البته طرف كرج هست
البته پاساژ ايران هم با همين قيمت شايد هم ارزونتر پيدا بشه.
Far Cray 2 رو بچه ها دارند با 4670 با رزولوشن 1600-1200 بازي ميكنند.
با بودجه 100 تومن هر كي گرافيك واسه بازي ميخواد 4670 پيشنهاد ميشه با بودجه كمتر هم برادرانه توصيه ميشه كه يه مقدار بزار رو پولت 4670 بخر چون واقعا ارزشش رو داره
اصلا اینطور نیست! هم284 و هم 768 مگابایتیش به شرطی که ddr3 باشه, از 4670 بهتره.نقل قول:
اصلا الکی گرون نیست ! دو خصوصیت شاخص داره:نقل قول:
یکی اینکه پرفورمنسش واقعیه, و واقعا حال میکنی وقتی باهاش کار میکنی.
دوم اینکه خدمات پس از فروشش واقعا عالیه و توی ایران نظیر نداره.
یعنی همه ی بازی ها رو اجرا می کنه دیگه...نقل قول:
far cray 2 رو بچه ها دارند با 4670 با رزولوشن 1600-1200 بازي ميكنند.
من كه تا حالا چندين بنچمارك ديدم كه 4670 بهتر بوده والبته يكي دو تا هم ديدم كه يه مقدار جزئي ضعيفتر بوده در ضمن درايور جديد ATi رو هم كه حسابي تركونده نبايد ناديده بگيريم در ضمن مثرف برق بيشتر 9600GSO و حداقل 40 چوق هزينه واسه پاور رو هم بايد به معايب 9600GSO اضافه كرد.نقل قول:
اصلا اینطور نیست! هم284 و هم 768 مگابایتیش به شرطی که ddr3 باشه, از 4670 بهتره.
من كه ميگم اينها در يك سطح هستند نتايج دهها بنچماركي رو كه ديدم ميانگين ميگرم و اظهار نظر ميكنم والا كارخونه ATI كه مال بابام نيست بخوام ازش طرفداري كنم
تو رزولوشن 1024-1280 و يا كمتر بلهنقل قول:
یعنی همه ی بازی ها رو اجرا می کنه دیگه...
بابا مسله این نیست که کدوم بهتره :31:نقل قول:
مسله اینجاست که شما تهران هستید و این 4670 رو اونجا میدن 100 تومن
اون بدبختی که شیراز هست مثل خودم بهش میدن 130
خوب با این حساب ایا ارزش داره بجای اینکه 140 بدی و یک 9600gt برداری یا بجاش 130 بدی یدونه 4670:41:
من خودم حدود دو هفته پیش هرچی از بچه های p30 کمک خواستم که یک سایت به من معرفی کنن تا 4670 رو اینترنتی بخرم کسی کمک نکرد و مجبور شدم دو هفته صبر کردم که خیلی بدون بازی سخت و کشنده بود و یدونه gt9600 با برن زوتاک خریدم که خیلی بهتر از 4670 هست
ولی دیگه در باره ی برتری بی چون و چرای 4670 بحث نکنین و به دوستان کمک کنید این کارت در حد یک 9600gso ddr3 هست و از 9600gt هم ضعیفتره
بهتره برای مقایسه کارتها یک تاپیک جدید ایجاد بشه د در ضمن این کارت رو باید با 3850 و 3870 مقایسه بشه این جوری بهتره
در ضمن در جواب دوستمون هم این کارت تمام بازی های الان رو به خوبی اجرا میکنه
نقل قول:
شما لطف دارید اما :
1- خانواده میگن که استفاده ی زیادی نداری .
2- با 100 تومن کارهای دیگه ای به جای خرید کارت گرافیکی میکنم .
3- جایی رو سراغ ندارم که برای خرید کارت گرافیکی وام 5 ساله بده:46: .
4- کفاش سر کوچمون از مارک 4670 ati خوشش نمیاد .
پس لطفا یه کارت گرافیکی با حد اکثر بودجه 60 تومن و یا یه مرکز خیریه برای وام معرفی کنید . ( یه سوال انحرافی کلمه ی بودجه صحیح تره یا بوجه ؟ )
خب یه چیزی بگو اگه شیرازی هستی!!!!!!نقل قول:
اون بدبختی که شیراز هست مثل خودم بهش میدن 130
واقعا 30 تومن با تهران اختلاف قیمت داره؟!؟!؟!؟چقد نامردن...
نمی شه بزنی تو کار چونه و ... ارزونتر گیر بیاری؟
بقیه ی قطعه ها هم همینطور با تهران اختلاف قیمت دارن؟
می گم حالا قطعه کجا گیر بیارم که هم ارزون باشه و هم نندازن؟
اگه اینجوره برم تهران قطعه ها رو بگیرم که بهتره!!!
خیلی خوبه.یکی از دوستان منم که تو این انجمن فعالیت داره از تهران سفارش داد.نقل قول:
اگه اینجوره برم تهران قطعه ها رو بگیرم که بهتره!!!
قولک خودتو بشکون برو 4670 رو بگیر.من باید تا عید صبر کنم تا عیدی ها هم جمع بشن:31:نقل قول:
میخوای تو هم صبر کن تا عیدی جمع کنی.:10:
اونوقت بودجه خرید فراهم میشه.
همه رو هستم ( انجمن متعصبان):27:نقل قول:
یکی اینکه پرفورمنسش واقعیه, و واقعا حال میکنی وقتی باهاش کار میکنی.
از شوخی بگذریم تاپیک مفیدیه.چون انتخاب من مشخص شد.
ممنون از همه.:11:
من اين مسئله رو به كسي تلقين نميكنم ! شما بنچمارك و مدرك معتبر بيار ! ما نه تعصبي رو كارتي داريم و نه بحث الكي ميكنيم ! براي بهتر نشون دادن يه كارت هم ، خودمون رو به كشتن نميديم !!! ديگه اونقدر بحث كردم كه به خاطر يه كارت آبروي خودم رو نبرم !:5: ( فعلا عصباني نيستم !:31:)نقل قول:
اصلا اینطور نیست! هم284 و هم 768 مگابایتیش به شرطی که ddr3 باشه, از 4670 بهتره.
اين شوخي بود يا جدي ؟ منظور ؟!:46:نقل قول:
همه رو هستم ( انجمن متعصبان)
ميدونم . ولي ميخواستم از نظر دوستم دفاع كنم !:31:نقل قول:
یک چیز دیگه من منظورم با microsystem بود نه شما
اگه بخوايد يه كارت رو به خاطر خدمات پس از فروش بخريد ، و به پروفرمانسش توجه نكنيد ،در اشتباهيد ! البته من كلي گفتم نه فقط در مورد يه كارت بخصوص .نقل قول:
فكر كنم 4550 و 9500 تو اين رنج باشن . البته ddr2 هستن و انتظار زيادي ازشون نيست !نقل قول:
پس لطفا یه کارت گرافیکی با حد اکثر بودجه 60 تومن
پ . ن:اگه كسي رو ناراحت كردم عذر ميخوام !:11:
از تهران سفارش بديد 99 تومن بعلاوه 2 تومن هزينه پست ميشه 101 تومننقل قول:
[quote=Professor Massoud;3442957]من اين مسئله رو به كسي تلقين نميكنم ! شما بنچمارك و مدرك معتبر بيار ! ما نه تعصبي رو كارتي داريم و نه بحث الكي ميكنيم ! براي بهتر نشون دادن يه كارت هم ، خودمون رو به كشتن نميديم !!! ديگه اونقدر بحث كردم كه به خاطر يه كارت آبروي خودم رو نبرم !:5: ( فعلا عصباني نيستم !:31:)
شما اینجا میبینید که 9600gso 384mb از 4670 یکمی بهتره حدود 10 درصد:31:
البته این پست رو برای دعوا نذاشتم :31:
پس نتیجه میگیریم که هردو کارت 9600gso384 و 9600gso768 از 4670 یکمی بهترن ولی با توجه به مصرف بالای 9600gso خرید 4670 بهتره:20:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه عزیز فقط کمک کردی.تو p30 که کسی از کسی ناراحت نمی شه.اینجا همه برادرن..:10:.نقل قول:
اگه كسي رو ناراحت كردم عذر ميخوام !
یه وقت نری دیگه اینجا پست ندی...
[QUOTE=kourosh4;3443078]گفتم كه تست زياد تو اينترنت هست بعضيها ميگن اين بهتره بعضيها ميگن اون و البته اختلاف ناچيزهنقل قول:
بهترين قضاوت اينه كه بگيم هر دو در يك سطح هستند
قرمز ها همش رد میشن!نقل قول:
اکثرا گرافیک ها اصلا برندش به قدرتش ربطی نداره در صورتی که همه چیز مساوی باشند! Mem Clock Core Clock va Stream proccecer va Shader Clock اگر اینها مساوی باشند تقریبا گرافیک یا کاملا مساوی هستند و اگر هم تفاوتی داشته باشن اصلا شما متوجه نمیشی یعنی شما اگر یه 8800 گیگا داشته باش یکی شبانه بیاد اونو عوض کنه و مصلا یه 8800 ایسوز بزاری شما به هیچ وجه متوجه نمیشی!!
ولی خوب بعضی از گرافیک های برند هاش با کیفیتند که واقعا گیگا به اونا نمی رسه مثل EVGA یا XFX یا Club3d که کاملا برتری کیفیت برند دارند و نتبجه میگریم که اگر تمام چیز ها مساوی باشند که اکثرا هم همین طوره هیچ تفائتی پروفرمنسی احساس نمیشه!
متاسفانه من نتونستم نتايج اون سايت رو ببينم . ديگه هم تو اين زمينه بحث نميكنم ! هر كدوم رو دوست داشتيد بخريد ! اگه بحث سر 9800Gtx با 4850 بود ميشد بحث كرد ولي اين دو تا جاي بحث ندارن ... بعضي دوستان چنان ميگن 9600gso بهتره آدم فكر ميكنه مثلا يه 2 برابر بهتره ! ولي من اومدم بگم اصلا اينطور نيست ... حالا ديگه خود دانيد ! بحث كاملا روشنه !نقل قول:
پس نتیجه میگیریم که هردو کارت 9600gso384 و 9600gso768 از 4670 یکمی بهترن ولی با توجه به مصرف بالای 9600gso خرید 4670 بهتره
هنوز هستيم داداش !نقل قول:
یه وقت نری دیگه اینجا پست ندی...
بابا اصلا این بحث ها نیست باید رو سیستم خوب جواب بده به تست های Xbit Toms نمیشه اطمینان کرد!! به هیچ تستی به جز تست روی سیستم خودت بدرد نمی خوره و این تست ها تست های کلی هستند !
عزیز جون, من که برند گیگا رو گفتم, اولین خصوصیتشم گفتم که پرفورمانسش بالاست و بعد گفتم خدمات پس از فروشش نظیر نداره.نقل قول:
کمی با دقت تر بخون بی زحمت!
اگر گیگابایت رو بردارن بجاش asus بزارن معلومه که آدم متوجه نمیشه چون دوتاییشون جزو برندهای عالی هستن ولی اگه جاشو با یک زوتاک , پاورکالر, biostar , پالیت, point of view و خیلی های دیگه عوض کنن, کاملا افت پرفورمانس رو متوجه میشی!نقل قول:
از این سه تا برند که گفتی فقط با xfx موافقم و برندی مثل evga خیلی محدود و فروشش کمه.کلاب هم به نظر من اصلا نمیشه با اینا مقایسه کرد و سطحش پایینه.
به نظر من که گیگا عالیه هم خدمات پس از فروشش وهم کیفیت و ارزش پول اضافه دان رو داره
بابا کی من گفتم قدرتش دوبرابره :41:نقل قول:
گفتم حدود 10 درصد:19:
بعدشم گفتم بخاطر مصرف بیشتر و نیاز به پاوری قویتر 4670 بهتره
قصد خاصی از ارسال این پست ندارم ولی بعضی وقت ها چیزهایی ارسال میشه که آدم شاخ در میاره!نقل قول:
اون برندهایی که مشخص کردی، بعضی هاشون از گیگابایت توی تولید کارت گرافیک معتبرتر هستند! به خصوص Palit
+ برندهای خیلی معمولی هم در فرکانس های Reference تفاوت کاراییشون با بهترین برند ها به 2-3 درصد نمی رسه.
EVGA و XFX جزو بزرگترین تولید کننده های کارتهای گرافیک و مادربردهای NVIDIA در این چند سال بودند و بدون شک بزرگ ترین AIB های NVIDIA همین دو کمپانی هستند.
این لیست Authorized Board Partner های NVIDIA :
ASUS
BFG
EVGA
MSI
Palit
PNY
XFX
همونطور که مشخصه اسمی از گیگابایت اینجا نیست! (گرچه این کیفیت محصولات گیگابایت رو رد نمی کنه، ولی نشون میده گیگابایت جزو شریک های تجاری اول NVIDIA نیست.)کد:http://www.nvidia.com/object/pf_boardpartners.html
اینجا هم لیست Board Partner های NVIDIA است که همون Point of View و Zotac و Inno3D و ... همراه با گیگابایت توی این لیست هستند.
-----کد:http://www.nvidia.co.uk/page/channel_partners.html
مسئله اصلی اینه که محصولات GIGABYTE اکثرا با قیمت غیر واقعی اینجا فروخته میشن، مثلا تا چند وقت پیش یک 9600GT 512MB از گیگابایت حدود 250 هزار تومان قیمت داشت (وقتی Inno3D به قیمت 150 پیدا می شد!)
یک برند اگه فوق العاده هم باشه این قیمت برای محصولاتش واقعی نیست چون محصولات برندهای مختلف همه با اختلاف چند دلاری عرضه میشن. وقتی یک برند معمولی صرفا به خاطر خدمات خوب قصد داشته باشه محصولش رو 50-60 درصد گرونتر بفروشه مسلمه ارزش خریدش رو از دست میده.
من 2 نكته ديگه رو هم اضافه كنم ضمن اينكه كيفيت و گارانتي گيگا رو رد نميكنم بايد بگم كه
20 برند برتر جهان كه در سال 2008 معرفي گيگا جزوشون نبود. جالب اينكه بايو استارو جزو اين ليست هست.
گيگاهائي كه تو ايران هست رو نميشه گفت از نظر كيفيت با اونهائي كه مثلا تو امريكا هست يكيه
دوست عزیز شما این کارت رو دسته کم گرفتید یکی از بهتری برند های کارت گرافیکی دنیا اون هستش و همچنین پاور کالور ادم شاخ در میاره به قول اقای استریم!نقل قول:
اصلا اینطور نیست! گیگا اصلا گرافیکاش جالب نیست و همچنین ایسوز ! خودمم ایسوز دارم هوب نیست!
زونک یک از برند های عالی هست!
من لیست پارتنر های انویدیا رو میدونستم. اصلا کاری به این چیزا ندارم چون باز توی ati گیگابایت پارتنره.نقل قول:
من کلی برای اینو اون سیستم بستم, و دفعات اول هر گرافیک رو از مدل های مختلف می بستم تا ببینم کدومش خوبه و میگم, تا حالا گرافیکی به خوبیه گیگابایت نبستم.
گرافیک هایی که تا حالا بستم:
xfx و Leadtek که واقعا خوبن.
palit , point of view , biostar, power color که واقعا ارزش خرید نداشتن.
از بین این همه برند فقط گیگابایت بود که وقتی باهاش بازی تست میکردم, واقعا حال میکردم. اینم اضافه کنم که اکثر برند هایی که گفتم, اون گرافیکایی که بستم, یک مدل بودن.
الان 9600GT 512 mb که 150 تومنه و 1گیگ 210 تومن.اولش اینطوریه ولی بعدش دوباره برمیگرده, بعدشم الام ما داریم در مورد کیفیت صحبت میکنیم نه قیمت.
پس باید فاتحه خوند به اون جایی که اینارو انتخاب میکنه چون بایوستار به نظر من مفتش هم نمیارزه.واقعا آشغاله.نقل قول:
آره آشغاله كه مادبردي ساخته كه ركورد اوركلاك دنيا رو زدهنقل قول:
كلا ايرانيها اينطورند
جنس گرون= خوب
جنس ارزون = بد
خب به چه دلیل Palit و Point of View و BIOSTAR و PowerColor ارزش خرید نداشتن و گیگابایت ارزش داشت؟نقل قول:
چون شما باهاش حال می کردید؟
"حال کردن" رو به طور علمی و فنی تعریف کنید. باید ببینیم چه فاکتوری هست که محصولات گیگابایت دارند و بقیه اون برندها ندارند.
قبول!
منتظر شنیدن دلایل فنی درباره برتری کیفیت گیگابایت نسبت به بقیه برندها هستم. دلایلتون هم لطفا مستند باشه به همراه منبع معتبر.
منتظر شنیدن دلایل فنی شما برای رد کردن محصولات BIOSTAR هستم.نقل قول:
پس باید فاتحه خوند به اون جایی که اینارو انتخاب میکنه چون بایوستار به نظر من مفتش هم نمیارزه.واقعا آشغاله.
سلام جناب Stream
شما یکی از بزرگان در زمینه سخت افزار هستید(تملق گویی نمی کنم)
من ساکن شیراز هستم و قصد خرید کارت گرافیک ATI HD4670 دارم اما قیمت های متفاوت این محصول باعث سردرگمی من شده
طوری که قیمت برند های مختلف 512 و 1gig در محدود 100 تا 165 هزار تومن قرار دارند
البته تمام برند ها هم در دسترس نیست
اگر ممکنه لطف کنید سه برند به ترتیب اولویت معرفی کنید بسیار ممنون می شم
یا ممکنه پیشنهاد کنید هر کدوم ارزون تر بود و گارانتی بهتری داشت بگیرم
ممنون
الان یه سوال برام پیش اومد؛
اگه به فروشنده بگم رادئون HD 4670 Connect 3D می خوام؛فروشنده چه Board هایی رو به من میگه و کدوم هاش بهترن؟
مثلاً برد گیگابایت.
من با چند تا برند 4670 كار كردم كاملا آشنا هستم.
Connect3d - HIS- Club رو تائيد ميكنم و هر كدوم ارزونتر بود رو پيشنهاد ميكنم تو اين بين اگر HIS هم يه 7-8 تومني گرونتر بود اون رو توصيه ميكنم( به خاطر فنش و قابليت اوركلاك بيشترش)
ولي Force3d رو توصيه نميكنم يكي از بچه ها خريده بود دماش خيلي بالا بود و تو بازي به 90 هم ميرسيد.
تو شیراز 4670 رو کمتر از 120 نمیدن اگه 100 گیر اوردی به ما هم یه ندایی بده تا برای یکی از اقوام بگیرم:31:نقل قول:
چرا ؟! شما تست كردي ؟! واقعا عجيبه كه فقط به اسامي نگاه كنيم و هر كدوم برامون ناشناخته بود ، بگيم آشغاله ! متاسفم !نقل قول:
بایوستار به نظر من مفتش هم نمیارزه.واقعا آشغاله.
سلام.
آقا اصلا چند تا لینک مربوط به تست برندها بذارید تا نزنیم تو سرو کله هم.:31:
اگه همه برندها با هم برابرن که حرفی نیست.
اگر یکی از دیگری بهتره بالاخره یه آزمایشی انجام شده که اینو ثابت کرده .
بهتره تکلیف بهترین برند روشن بشه تا من برم همونو بخرم.:27:
به نظر شما کیفیت؟؟ Point of View بهتره یا گیگا نه خدایی خودت قضاوت کن!!!!نقل قول:
بابا اون مارک یه زمان بهترین بوده! همچنین بایوستار رکورد او دنیا رو زد و گذاشت تو جیبش!
پاور کالر شما چند دفعه با پاور کالر کار کردی؟؟؟؟!!!
یک گرافیکی که یکی از بیشترین فروش هارو توی غرب داره این مارکه! که واقعا کیفیتش عالیه من خودم 2 تا از این ببستم ! همئن مارک هم گیگا بستم! هیچ فرقی نمود و به مراتب دمای پاور کالر خیلی پایین تر و بی سر و صدا تر بود! کیفیت ارش هم واقعا عالی بود کولینگش هم حرف نداشت به نظر خودت گیگا کولین گرفیکاش خوبه /؟؟؟
اینم گیگا عزیز!
چه تفائتی بهین کولین اینا میبینی؟؟؟
از لخاظ ظاهری کدوم بهتره؟ درسته این مقایسه ها درست نیست ولی بریا افراد باید این مقایسه ها زده بشه!
خوب حالا چی؟ کدوم کیفیت بهتری دارن؟
نقل قول:
بغیر از Force3D چه برند هایی خوب نیستند؟
سلام.
آقا قبول نی.عکس قشنگای گیگا رو نذاشتید. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تازه رو 4670 از تکنولوژی Ultra Durable 2 برای کاهش دما و افزایش طول عمر استفاده شده. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
می گم کجا 4670 ، 100 تومنه.می خوام اگه واقعا با این قیمت تو شیراز گیر می یاد دیگه به تهران محتاج نشم!!!!!نقل قول:
سلام جناب stream
شما یکی از بزرگان در زمینه سخت افزار هستید(تملق گویی نمی کنم)
من ساکن شیراز هستم و قصد خرید کارت گرافیک ati hd4670 دارم اما قیمت های متفاوت این محصول باعث سردرگمی من شده
طوری که قیمت برند های مختلف 512 و 1gig در محدود 100 تا 165 هزار تومن قرار دارند
البته تمام برند ها هم در دسترس نیست
اگر ممکنه لطف کنید سه برند به ترتیب اولویت معرفی کنید بسیار ممنون می شم
یا ممکنه پیشنهاد کنید هر کدوم ارزون تر بود و گارانتی بهتری داشت بگیرم
ممنون
بقيه خوبند
راستي Sapphire رو از قلم انداختم گيگا هم خوبه
ببين بين سافاير- گيگا - كلاب - Connect3d - هر كدوم ارزونتر بود بخر منتها اگر HIS ICEQ بود و يه 7-8 تومن هم گرونتر بود اون رو به نظر من بخري بهتره.
اولا یه چیزی رو من بگم اینکه اینجا قرار نیست کسی به خاطر حرفی که میزنه بره میز محاکمه و من هم نظرمو گفتم و به این تجربیاتم هم اعتقاد کامل دارم چون با چشمان خودم دیدم و لمس کردم و کاری هم به حرف های دیگران ندارم.نقل قول:
من با گیگابایت حال میکنم چون کارش درسته.حالا حال کردن یعنی اینکه شما وقتی 4 تا گرافیک یک مدل رو تست میکنی و میبینی که تعداد فریمی که از گیگابایت میگیری به طور عجیب بیشتره اونوقت میفهمی یک فرقی بینشون هست و این میشه حال کردن من.
من اصلا کاری به منبع و دلایل فنی و برهان ندارم, من اون چیزی که خودم دیدم رو برای شما گفتم و دلیلی نیستش که شما هم حتما قبول کنید و فکر کنم اینقدر تعصب و اینجور چیزا دارین که اگه من هرچی بگم بازم از توش یه چیزی در میارید.
اینو هم من گرافیکشو تست کردم و به قدری این آشغال بود که از پولی که براش داده بودم داشتم موهای سرمو میکندم.نقل قول:
منتظر شنیدن دلایل فنی شما برای رد کردن محصولات biostar هستم.
یک 8500gt بایوستار گرفتم و تعداد فریمی که ازش میگرفتم با 7300gt گیگابایت برابری میکرد تازه وقتی 7300 رو اور میکنم قدرتش از اور کردن 8500 بیشتر میشد.:27:
بابا یکی جوابمون رو بده...
هرچند من 4670 با برند گیگابایت رو انتخاب کردم...اما بازم به سوالم جواب بدین:
چه برند هایی خوب نیستند؟
چند تا از تستهايي رو كه گرفتي ميشه بذاري ؟! اين بطور عجيب هم توضيح لازم داره !نقل قول:
تا گرافیک یک مدل رو تست میکنی و میبینی که تعداد فریمی که از گیگابایت میگیری به طور عجیب بیشتره اونوقت میفهمی یک فرقی بینشون هست و این میشه حال کردن من.
يعني چي ؟! اين سوال مشكل داره ! همه برندها در حد خودشون خوب هستن و برندها رو نبايد با هم مقايسه كرد .نقل قول:
چه برند هایی خوب نیستند؟