این که میگی زود تموم میکنه یعنی در چه حد؟ چند تا عکس که میگیری باتریش 2 تا میاد پایین؟ من چند تا عکس که میگیرم (مخصوصا با فلاش) یا فیلمبرداری میکنم باتریش تموم میشه. فرداش که روشن میکنم میبینم پره. دوباره زود خالی میشه.نقل قول:
Printable View
این که میگی زود تموم میکنه یعنی در چه حد؟ چند تا عکس که میگیری باتریش 2 تا میاد پایین؟ من چند تا عکس که میگیرم (مخصوصا با فلاش) یا فیلمبرداری میکنم باتریش تموم میشه. فرداش که روشن میکنم میبینم پره. دوباره زود خالی میشه.نقل قول:
راستش وقتی این مشکلو پیدا کردم اول فکر کردم مشکل باتریه. انواع و اقسام باتری های تقلبی و غیر تقلبی رو خریدم ( البته فکر کنم همشون تقلبی بودن ) با یه شارژر. دیدم همون جوریه. البته شارژره هم یه مقدار خارج میزنه. زود چراغ شارژش خاموش میشه. پسر عموم که همین دوربینو داره از کیش باتری های فابریک خود دوربینو پیدا کرده. من رفتم نمایندگی سونی جمهوری دنبال همین باتری ها که نداشتن. گفت مشکلت اینه که باتری و شارژرت اصلی نیست. باتری و شارژر تو مغازه داشت گفت 45 تومن. حالا با خودم فکر میکنم که ممکنه بخرمش و مشکلم حل نشه. شرکت سونی هم دوستم پرسیده بود گفته بودن امکان نداره مشکل از دوربین باشه. الان تو این فکرم که دوربینمو عوض کنم قال قضیه رو بکنم.
باتری های خودشو در حدی میزنم به شارژ که چراغ شارژره خاموش شه. که البته اونم الان مثل اول نیست.
من مثلا بعد از گرفتن 15 تا عکس با فلاش 1 دونش کم میشه یا نصف میشه .
یه باطری هایی اومده تازگیا سفید هستن و با شارژرند اونا اصلاند ؟؟؟
به قیافشون که اصل می خوره ! اونا رو میگی ؟
ولی اگه با فلاش نباشه 60 تا.
نه بابا اصلا باتری من در این حد نمیمونه. باتری سفید رو ندیدم تا حالا ولی اونی که نمایندگی سونی داشت شارژرش سفید بود. باتری هایی که من گرفتم (که از نظر قیافه شبیه باتری های ظاهرا اصلیه که میفروشن) خودش نقره ایه و قسمت پایینیش نارنجیه.
كلا از باطري ها راضي هستي؟ چند تا عكس با ي بار شارژ مي گيري؟:46:نقل قول:
ضمنا اضافه كنم سري w لنز حساسي دارند:46:نقل قول:
سلام دوست عزيزنقل قول:
ي نگاه به fx180 هم بكني بد نيست به احتمال زياد خوشت مي ياد.خوشگله و عكساي عالي مي گيره:46:
ایراد از شارژرت نیست ؟؟؟نقل قول:
موقع شارژ یه کم تمیزش کن شاید درست شه !
فکر نمیکنم مشکل شارژر باشه. چون باتری های پاناسونیک با یه شارژر دیگه شارژ شده بودن. خودم احتمال میدم دوربین یه مشکل نرم افزاری پیدا کرده باشه.نقل قول:
توی سایت هایی مثل این سایت که بازدید کننده زیاده و همچنین بالطبع نظراتشون زیاده،کلا انتخاب سخت میشه.نقل قول:
توی یه رده دوربین مشخص مثلا همین سری W که شما احتمالا مد نظر دارین،با سری های هم رده شرکت های دیگه اختلاف جزیی دارن.اونقدر مشهود نخواهد بود اختلاف کیفیتشون.البته قطعا اگه با یه رده دیگه مقایسه کنین،اختلاف کیفیت مشهودتر خواهد بود ولی داخل یه رده زیاد محسوس نیست.
پیشنهاد بنده به شما اینه که نسبت به اعتقادات و ترجیهات شخصی تون یک شرکت رو انتخاب کنین و بعدا توی دوربنای رده و شرکت مورد نظر که حداقل 5-4 تایی خواهند بود،بهترین رو انتخاب کنین.
برای انتخاب دوربین،حتما و حتما راحتی منوها رو مد نظر قرار بدین.
بنده خودم یک بار توی همچین مسئله ای گیر کردم.قضیه از این قرار بود که وقتی میخواستم دوربنمو عوض کنم،یکی از دوستان Canon S5IS روبهم پیشنهاد داد و بنده خریدمش.بعد از یک هفته دیدم که اصلا نمیتونم با منوهای این دوربین راحت کار کنم.حوصلمو سر می برن.بالاجبار با 80 تومن ضرر ردش کردم و یک سونی H9 گرفتم.بنده با منوی سونی راخحت تر هستم.حالا شما هم اول شرکت مورد نظرتونو انتخاب کنین بعدا تصمیم گیری کنین چون در واقع اونقدر تنوع وجود دارهکه آدم گیج میشه.
به عنوان مثال به این عکس توجه کنین.ببینین کیفیتش خوبه یا نه.
SONY W300
[php]http://a.img-dpreview.com/reviews/Q408premiumgroup/samples/realword/specifics/sonyW300_DSC00389.JPG[/php]
نظر شما درباره ی w110 چیه؟
چینی هست؟
زود خراب میشه؟
فکر نکنم چینی باشه.
خیلی از برند های معروف دنیا کارخونشون تو چینه. ممکنه این هم تو چین ساخته شده باشه. دلیل بر بی کیفیت بودنش نمیشه.
یکی از بچه های همین فروم گفت که w110 با 120 مثل همن با این تفاوت که 100 چینی هست ولی 120 ژاپنی!
نظرتون چیه؟
همون طور که قبلا گفتم این دو تا دوربین با هم یه مقدار فرق میکنن. پس عین هم نیستن. نظر بقیه برای من محترمه. ولی شما از چند نفر دیگه هم بپرس. بازم میگم ممکنه کارخونش تو چین باشه. این که ساخت چین باشه با این که چینی ها ساخته باشنش زمین تا آسمون فرق میکنه.
متوجه شدم.
به نظر شما w110 رو 115 بخر خوبه؟
می صرفه؟
من زیاد از دوربین استفاده نمی کنم.
بله می ارزه. به عنوان دوربینی که فقط باهاش عکس خونوادگی بگیرین و گهگاهی از منظره عکاسی کنین خوبه. فلاش خوبی هم داره.
هر عکس این دوربین حدودا چند مگابایت هست؟
من با سونی خیلی حال میکنم و میخام سونی بگیرم.همان طور هم که قبلن گفتم میخام یه چیزه قابل حمل و خوب باشه.بیشتر کاربردم هم عکس خانوادگی میباشد و یه مقدار هم عکس از مناظر.ولی عکس خانوادگی خیلی زیاد میگیرم.نقل قول:
حالا نظرتون در مورد دبیلو300 چیه؟
تایید میشه.نقل قول:
یه چیزه قابل حمل
دوربین های سونی در مقایسه با کنون خیلی کوجک تر هستند.
وزن سبک و زیبایی.
من هم از سونی خیلی خوشم می یاد.
جواب ما رو بی زحمت بدین.نقل قول:
هر عکس این دوربین حدودا چند مگابایت هست؟
حداکثر 2.5 مگابایت
انتخاب خوبیه از نظر من.نقل قول:
ارمین جان من از دوربین زیاد سر در نمیارم.ولی به نظره من اگه یه مدل خوب بگیری بهتره اخه دوربین استفاده میشه......نقل قول:
پس رفتم تو کاره دبلیو300.......نقل قول:
با دوربین w110 با یک رم 2 گیگ چه قدر می تونی فیلم برداری کنی؟
دوستان نظرتون در مورد دوربین های کانن چیه؟
کانن بهتره یا سونی؟
دوست عزیز به شما و همه ی دوستان پیشنهاد میکنم که موقع خرید روی مارک حساب باز نکنند. درسته که کنان به طور کلی کیفیت عکس دوربین هاش خوبه. ولی دلیل نمیشه همه ی مدل هاش از سونی بهتر باشه. شما با توجه به بودجه و استفاده ت چند تا مدل رو در نظر بگیر و بین اونا انتخاب کن.
من بین 300 و 400 هزار تومان پول دارم...
موقع خریدم به حرفه فروشنده ها هم توجه نکنید چون اکثرا یا کنن زدن یا نیکون زده که اونم برای فروش دوربیناشونه.مثلا اگه جلوشون بگی پاناسونیک خوبه از صدتا فوش براشون بدتره:31: ببینید کدومشون بیشتر به دلتون میشینه اونو بگیرید.نقل قول:
آقا توصه میکنم بری سمته سوپرزوما کنن سونی و پاناسونیک مدلهای خوبی در این زمینه عرضه کردن. sx10 ,fz28, h50 همه گی دوربینای خوبین.نقل قول:
اگه دوربین جمو جور میخوای تو این رنج قیمتی اگه عکاسی رو می خواهید جدیتر دنبال کنید بنظرم g9 کنن و lx3 پانا سونیک دوربینای خوبین . وگرنه کامپکت های ارزونتر هم هست.
اگه ممکنه مشخص کنید 300 یا 350 یا 400 چون انتخاب هاتون فرق میکنه.
من هم با دوستمون موافقم.
بین 300 و 400 بهترین کدام است؟
این قیمت ها که میدم حدودیه. ممکنه بیشتر یا کمتر باشه.
سونی h50 هست 350 تومن.
پاناسونیک fz28 که من خودم کار کردم باهاش 400 تومن. ولی نسبت به قیمتش می ارزه.
سلام
دوربين تو رنج 300 - 400 ميخوام كه اين خصوصيات و داشته باشه :
1 - نميخوام حرفه اي باشه
2- كيفيت و شفافيت عكس واسم خيلي مهمه حتي در شب
3 - فيلم برداري فول اچ دي و خروجي HDMI
4- مارك سوني يا كانن
5- حسگر CMOS
ممنون اگه راهنمايي كنين
باسلام قیمت SLT_A55VLمیخوام کسی میدونه؟
یک ملیونو 70 هزار تومن با گارانتی اصل سونی