فعال سازی POP3 مجانی در یاهو
یک راهنمایی کلی برای کسانی که میل یاهو دارن و می خوان از اوت لوک برای دریافت و ارسال میل ها استفاده کنند .
در ضمن خاطر نشان می شوم که این تنظیمات برای میل سرور یاهو بوده و نیازی به برنامه ها ( pops ) و امثال ان برای دریافت نامه را نداردید .
من این اموزش را بصورت فایل PDF دراوردم و از طریق لینک زیر می تونین اون را دانلود کنین
کد:
http://www.4shared.com/file/225194467/6c171c36/Yahoo_Mail_free_POP.html
اگه مشکی داشتین در خدمتم .
سوال در مورد استفاده از smtp و pop3
سلام دوستان
میخواستم ببینم چه طوری میتونم از pop3 و smtp ایمیل های live یا هاتمیل در outlook استفاده کنم ؟ خودم از جیمیل استفاده میکنم ، ولی نمدونم چه طوری باید از ایمیل لایو و هاتیل استفاده کنم
ممنون میشم راهنمایی کنید
با تشکر
آموزش بکارگیری پست الکترونیکی ( Email ) توسط برنامه outlook ( فارسی )
چگونه ایمیل را میتوان از سرور پاک کرد ؟
نقل قول:
با سلام
من میخواهم زمانی که یک نامه را پاک میکنم از gmail inbox هم پاک شود.
در قسمت تنظیمات این گزینه را پیدا کردم و گزینه را تیک در کردم:
Delete from server when delete from Delete Items
اما باز هم بعد از پاک کردن نامه از صندوق پیام و از Delete Items از سایت gmail پاک نشد !!
من از برنامه Microsoft Office Outlook 2003 استفاده میکنم
نقل قول:
من هم مشکلsoheilsaghian جان رو دارم. میخوام هر وقت توی outlook یه ایمیل رو پاک میکنم از توی صندوق پستیم هم پاک بشه و دیگه نیازی نباشه برم تو Gmail.com خودم پاکش کنم. نمیدونم تونستم منظورم رو برسونم یا نه؟؟
:10:
با سلام
دوستان پیش کسوت لطفا راهنمایی کنند، چگونه ایمیل را میتوان از سرور پاک کرد ؟
چگونه ایمیل را میتوان از سرور پاک کرد ؟
نقل قول:
با سلام
من میخواهم زمانی که یک نامه را پاک میکنم از gmail inbox هم پاک شود.
در قسمت تنظیمات این گزینه را پیدا کردم و گزینه را تیک در کردم:
Delete from server when delete from Delete Items
اما باز هم بعد از پاک کردن نامه از صندوق پیام و از Delete Items از سایت gmail پاک نشد !!
من از برنامه Microsoft Office Outlook 2003 استفاده میکنم
نقل قول:
من هم مشکلsoheilsaghian جان رو دارم. میخوام هر وقت توی outlook یه ایمیل رو پاک میکنم از توی صندوق پستیم هم پاک بشه و دیگه نیازی نباشه برم تو Gmail.com خودم پاکش کنم. نمیدونم تونستم منظورم رو برسونم یا نه؟؟
:10:
با سلام
دوستان پیش کسوت لطفا راهنمایی کنند، چگونه ایمیل را میتوان از سرور پاک کرد ؟ :19: