ولی من قبلا" این کارو کردم جواب نداد؟!!!نقل قول:
ویرایش:درست شد!!!
ولی من قبلا" این کارو کردم جواب نداد؟!!!نقل قول:
ویرایش:درست شد!!!
میشه واسه این برنامه WINAVI که گذاشتین یه کرک هم بزارین؟
سلام دوست عزیزنقل قول:
بنده یه ورژن رو سیستمم نصب شده که ورژنش 8 هستش.براش این سریالها رو گیر آوردم(اگه ورژن تون فرق میکنه بگین تا براتون بذارم):
سریالش(یکی از اینا رو امتحان کنین):
205EA9E591C6487E4E4BB8E72BC7CF8FE263F433E5F1D3C7
B95230E9B845E355AC555970504245B099883AFACA9A15F8
4FA6C61D4A636D54E0DFE463D5937A7DA8F0B0071F9444B6
سلام
من همه ی کارهارو انجام دادم
ولی روی 29% باقی موند :(
موقع ريپ كردن يه تيك داره به اسم preview اگه اشتباه نكنم!اون تيكو فعال كن!فيلمت رو نگا كن!ببين اونم گير كرده يا نه!
نتيجه رو بگو...
سلام
از همه دوستان به خصوص mehdi_halla عزیز ممنونم.بالاخره من تونستم زیرنویسو به فیلم بچسبونم !! (بعد از 6 ماه گشتن تو نت !)
فیلم اول مشکلی نداشت اما فیلم دوم رو که خواستم درست کنم نرسیده به آخراش برنامه گیر کرد.البته من نسخه 9 رو دانلود کردم:
مشکلش چی می تونه باشه دوستان؟کد:http://www.------------.com/archives/multimedia/media_convertor/download_winavi_video_converter_full/
من با نسخه 8 دوباره فیلم رو تبدیل کردم با همون مشخصاتی که مهدی جان گفتند ادامه دادم ولی در نهایت احساس کردم کیفیت فیلم با کیفیت فیلم اصلی فرق داره به مشخصات هر دو که نگاه کردم اینها رو دیدم:
فیلم اصلی با این مشخصات:
size:1.35 Gb
frame width:640
frame height:272
frame rate 23 fpm
data rate 1168kbps
total bitrate:1616kbps
تو نرم افزار هم مشخصات رو این جوری نوشته:
===== File Info =====
FileSize : 1386M
PlayTime : 01:59:57.781
VideoCount : 1
AudioCount : 1
===== Video Info =====
Video 0# Stream
VideoCodec : XVID
VideoWidth : 640 pixels
VideoHeight : 272 pixels
VideoFrameRate : 23.976fps
VideoFrameCount : 172574
VideoBitRate : 0
===== Audio Info =====
Audio 0# Stream
AudioCodec : AC3
AudioBitRate : 448000
AudioChannels : 6
AudioSampleRate : 48000
و فیلم بعد از چسبوندن زیرنویس،مشخصاتش این شده:
size:1.10 Gb
frame width:640
frame height:352
frame rate 23 fpm
data rate 869kbps
total bitrate:1317kbps
height زیاد شده اما دو گزینه آخر کم شده...
مشکل کار منو می دونید دوستان؟ تنظیمات خاص دیگه ای داره که کیفیت فیلم حفظ بشه؟ البته وارد بعضی قسمت هاش که شدم اون قسمت هایی که نوشته کیفیت فیلم حفظ بشه تیک داشت.اما کیفیت اصلی رو حفظ نکرده !
دوستان ممنون میشم زودتر جواب بدید
قبلش از شما ممنونم
سلام دوست عزیزنقل قول:
نمی دونم این افت کیفیت که میگین چقدره.برای بنده که خیلی جزئی و میشه گفت افت کیفیت به چشم نمیاد. ولی اصولا افت کیفیت اجتناب ناپذیر به نظر میرسه. اصولا بحث کانورت بحث تخصصی هستش که روشهای خاص خودش رو داره .
بچه ها dvd player من سامسونگه فایلهای srt رو میخونه ولی دربین حروف کلمه ها فاصله است
یعنی اینطوریه( س ا مس ونگ)
کسی میتونه کمک کنه؟؟
مهدي جون
ورژن 10اين نرم افزار هم اومد...
يه مقدار تغيير كرده...
ميشه يه توضيح هم در مورد اون بدي؟
متاسفانه با این ورژنش نتونستم هاردساب کنم.نقل قول:
winavi- فرمت mkv رو ساپورت نمی کنه؟
چون نتونستم این فرمت رو تغییر بدم
-با total video converter هم میشه زیرنویس رو هارد ساب کرد؟و چجوری؟
-با jet audio که زیرنویس رو هارد ساب می کنم و فرمت رو به vcd pal تغییر میدم میشه در حین کانورت کردن فایل رو دو قسمت کنه؟یعنی به 650 مگابایت که رسید فایل نصف بشه چون می خوام روی سی دی رایت کنم.
در ضمن من فایل زیرنویس همنام خود فیلم رو از پوشه فیلم پاک کردم و به یک فولدر دیگه منتقل کردم و اسمش رو هم عوض کردم که همنام فیلم نباشه.در ffdshow هم آدرس زیرنویس رو روی گزینه file گذاشتم و در واقع خودم انتخاب کردم ولی با این حال وقتی می خوام زیرنویس رو بچسبونم با winavi غیر از زیرنویس فارسی یه پایین صفحه میاد یه زیرنویس خرچنگ قورباغه هم وسط تصویر میاد!!
شما مطمئنی؟ اون زیرنوسیس اگه مطابق روشی که گفتم برین فقط یه دونه میوفته.یه بار دیگه تست کنین لطفا.نقل قول:
مطابق روش شما عمل کردم.نقل قول:
همه زیرنویس هایی که در پوشه خود فیلم بودن رو به یک پوشه دیگه منتقل کردم و یک زیرنویس غیر همنام خود فیلم رو هم در یک پوشه سوم ایجاد کردم و ادرسشو در ساب تایتل ffdshow دادم ولی باز دو تا زیرنویس بود.
البته بعد از این که تیک enable از vobsub رو برداشتم درست شد.منتها شما گفته بودید تیکشو برندارید!
البته مشکل اصلی الان اینه که winavivideoconverter فرمت mkv رو ساپورت نمی کنه و منم بیشتر فیلم هایی که می خوام تبدیل کنم به این فرمت هستن وگرنه سرعت نزم افزار خیلی خوبه.کاری نمیشه کرد که mkv رو هم ساپورت کنه؟
---------- Post added at 02:19 AM ---------- Previous post was at 02:16 AM ----------
در ضمن با نرم افزار AVIAddXSubs هم طبق روشی که گفتید عمل کردم ولی بعد از پایان کار که حدود سه چهار دقیقه طول کشید فایل خروجیش حدود سه چهار مگابایت از فایل اصلی فیلم حجیمتر بود منتها با هر نرم افزاری بازش کردم زیرنویس نداشت :41:
حتی با divxplayer
شما فیلم زیرنویس دار شده را به چه نرم افزاری میبینید؟ این خصوصیت (یعنی نشون دادن همه زیرنویسها) را ببینید که در مورد اونایی صدق میکنه که که هار ساب نکردید اما فایل فیلم و زیرنویس بصورت همنام در یه پوشه هستند؟نقل قول:
2- زیرنویس شما چه فرمتی داشت وقتی از AVIAddXSubs استفاده کردید؟
زیرنویسش فرمت srt داشت البته به sub/idx هم تبدیل کردم.نقل قول:
در هر دو حالت همینطور بود و نمی تونستم زیرنویسش رو ببینم.
فایل فیلم هم avi بود.
فیلم رو هم با زیرنویسش که هارد ساب نشده با نرم افزارهای مختلف می بینم مثل kmplayer,jetaudio,windows media player و نرم افزارهای دیگه.
فایل خروجی هر aviaddxsubs یک فایل هست دیگه یا دو تا فایل؟
دی وی دی پلیر srt می خونه یا اون یکی فرمت رو ؟
چجوری میشه مثلا این لاست رو برای دی وی دی پلیر با زیرنویس رایت کرد ؟
آیا دی وی دی پلیر mkv رو می خونه ؟
چجوری میشه اندازه زیرنویس و محل قرارگیریش رو برای پلیر خانگی فیکس کرد ؟ بعضی موقع ها بعضی زیر نویس ها مربع مربع میشه ، چیکارش باید کرد ؟
سلام دوست عزیز.نقل قول:
در اون مورد اول که گفته بودم تیکش رو بردارین برای زیرنویس های از نوع SUB/IDX بود.شما زیرنویستون SRT هستش یا SUB/IDX ؟در مورد mkv امتحان کنم بهتون میگم.
و در مورد اینکه گفتین زیرنویس نشون داده نمیشه ؛ درسته توی کامپیوتر زیرنویس نشون داده نمیشه ولی شما برای اینکه متوجه بشی زیرنویس دار شده میتونین با KMPLAYER بازش کنین .و گزینه Media info از کلیک راست رو که انتخاب کنین اگه گزینه TEXT رو علاوه بر AUDIO و Video داشته باشین, یعنی زیرنویس دارشده .
فایل خروجی یکی است با چند مگا افزایش حجم. امکان داره که به خاطر همون تیکها اینجور شده باشه. اگه مثلا کار را رایت کنی و در پلیر ببینی این مشکل وجود ندارهنقل قول:
1- بستگی داره. پلیر داریم تا پلیر. بعضی هردو بعضی هیچکدوم. در کل بهتره زیرنویس بهش اضاف کنینقل قول:
2- پست اول همین تاپیک به تفضیل توضیح داده
3- نع
4- 2
بله در media info دیدم تکست هم اضافه شده بود.نقل قول:
اما هیچ نرم افزاری نیست که زیرنویس این فایل رو نشون بده تا قبل از رایت کردن ببینیم زیرنویس بدون ایراد و به نحو مطلوب اضافه شده یا نه؟!
سینما خانگی سامسونگ دارم,باید زیرنویس رو به sub/idx تبدیل کنم یا srt هم باشه فرقی نمیکنه و پخش می کنه؟فایل زیرنویس رو باید به نحو ansi سیو کنم یا unicode?نقل قول:
نظر من:
زیرنویس را بهsub/idx تبدیل کن و بعد توسطAVIAddXSubs به فیلم بچسبون. بعد توسط Divx player تو پی سی چک کن و بعدش برایت رو سی دی یا دی وی دی و ببین.
یعنی اگر زیرنویس را با فرمت sub/idx بچسبونم divxplayer نشون میده؟ولی با فرمت srt بچسبونم نشون نمیده؟نقل قول:
نشون میده. تاپیک مفصلش اینه که باید تنظیماتش را رعایت کنینقل قول:
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=294145
برای اینکه زیرنویس به شکل زیر باشه باید فونت و اندازه و غیره رو در چه حالتی قرار بدم؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ضمنا برای پخش در تلویزیون های سی آر تی که صفحه تخت نیستن برای اینکه زیرنویس پایین کادر تلویزیون قرار نگیره vertical position bottom رو در ffdshow روی چند درصد قرار بدم مناسبه؟البته طوری باشه که در تلویزیون های ال سی دی و یا صفحه تخت هم زیرنویس خیلی بالا قرار نگیره.
سلام دوست عزیز
تا جایی که من یادمه در ایم مورد فرقی نمیکنه شما srt داشته باشین یا sub/idx.
در مورد نرم افزاری که بشه زیرنویس این جور فایلها رو دید من تا به حال به چشم نخورده!
در مورد فونت , من خودم با میترا و یکان راحت ترم.
مثلا یه فایل با طول و عرض 570 و 320 بود که از نوع srt بودش. وم ن تنظیمات زیر رو روش انجام دادم , خوب شد:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی در کل چند بار خودت باید تست بزنی ببینی کدوم حالت برا کدوم تلویزیون مناسب تره.
یه سوال؟ اگه چنتا زیر نویس با فرمت srt داشته باشیم. مثلا 3 تا. چطور میشه توسط AVIAddXSubs همشو به فیلم اضاف کرد؟ چطور میشه هر سه تا زیرنویس را در داخل همون پوشه فیلم همنام کرد در حالیکه غیر ممکنه؟ چرا که نمیشه دو فایل با یک نام در یه پوشه داشت.
ممنون
سلام.نقل قول:
فکر کنم بشه .شما یه بار زیرنویس رو پایین تصویر بندازی.بعد دوباره یه زیرنویس دیگه رو بالای تصویر بندازی.البته همزمان نشون داده میشه.
نه منظور من یه چیز ساده تری است. گفته میشه که با این نرم افزار تا 8 زیرنویس میشه اضافه کرد. چطور میشه اینکار را کرد؟نقل قول:
راستش نمی دونم جه جوری!
سلام
خواستم از mehdi_halla تشکر ویژه ای داشته باشم من خیلی مطلب از سایت های مختلف خوندم ولی همون اولین پستی که در این تایپیک دوست عزیزمون دادند میشه گفت از همه جا کامل تر بود
ولی من هنوز یک مشکل کوچولو دارم ولی یک بار کارهایی را که انجام دادم را می گم و از اساتید می خوام که کمکم کنند
1- زیر نویس ها را برنامه subtitle workshop درست کردم و با پسوند srt به صورت UTF-8 سیو کردم
2- برنامه ffdshow و برنامه Winavi را نصب کردم
3- تنظیمات برنامه ffdshow را طبق پست اول انجام دادم و با برنامه Winavi به همان صورتی که گفته شده بود سیو کردم
4- حالا زیر نویس را درست نشون می ده ولی یک مشکل دارم
اگر پوشه فایل زیر نوسی را بردارم دیگه زیر نویس نشان داده نمیشه چون من می خوام فایل زیر نویس روی خود فیلم حک بشه و فقط با داشتن همون یک فایل فیلم زیر نویس روی تصویر نشان داده بشه
از دوستان و اساتید با تجربه و عزیز خواهش می کنم من را راهنمایی کنید
ممنونم
سلام دوباره
با jet-audio کاملا نتیجه گرفتم می تونید از این تاپیک کمک بگیرید
با تشکر:20:کد:http://www.tarfandestan.com/forum/thread40732.html
سلام .ممنون دوست عزیز از اظهار لطفت.نقل قول:
ولی من متوجه منظورت نشدم..
روش و نرم افزار برای هاردساب که زیاده ولی به نظر همین winavi سرعتش از بقیه به مراتب بیشتره.
سلام
من اکثر فیلمهایی که می گیرم mkv هست.ورژن 9.5 این برنامه تو قسمت open پسوند mkv رو هم ساپورت می کنه...ولی موقع خوروندن ارور میده که فایل avi پیدا نشد! قضیه چیه؟
اصولا راه بی دردسر برای پسوند mkv چیه؟
سلام آقا من از winavi استفاده ميكنم وقتي كه مي خوام يه فيلم ار دي وي دي كه زير نويس داره و قابليت on وoff داره ميارم و ميندازم تو winavi زير نويس تو فيلم رنگش سفيد هست ولي موقع تبديل كل زير نويس مشكي ميشه از پست 1 تا اينجا خوندم و تمام مراحل پست اول را انجام دادم ولي درست نشد و زير نويس هم به صورت مشكي مي باشد و اصلا معلوم نيست و قبلا كه استفاده كرده بودم از winavi زيرنويس ها را به صورت بنفش ريپ مي كرد روي فيلم ولي الان تغيير رنگ داده و سياه ميزنه لطفا اگه كسي راه حلي داره لطف كنه 2- من ميخواستم دي ويد بسازم با winavi ولي موقع ساختن فيلم را كه بهش ميدم كامل تبديل ميكنه بدون نقص ولي موقع منو ساختن مثلا 4 تا فيلم بهش ميدم و منو را ميسازه ولي موقعي كه منو ساخته شد وكلا فيلم دي وي دي آماده ميشه وقتي كه play ميكني مثلا روي دومين فيلم فيلم را از وسط شروع ميكنه به اجرا ( يعني اگه بفرض فيلم 60 دقيقه هست از دقيقه 40 شروع ميكنه وبايد خودت با موس فيلم را به عقب برگردوني كه از اول شروع بشه ) البته اين براي فيلم زياد مهم نيست ولي براي كليپ هاي آهنگ خيلي مهم اگه كسي در اين مورد باز راه حلي داره لطف كنه با تشكر
سلام
چرا زیرنویس های srt رو ساپورت نمیکنه پس؟
من یه فیلم 1گیگی رو میخوام زیرنویس رو بچسبونم بهش
error میده!
کسی میدونه دلیلش چیه؟
سلام
یه سوال فکر کنم خیلی ساده س ولی ..
فیلمم رو از نت گرفتم mkv بود تبدیل به mpg کردم و با زیر نویسش هم اسم وتو player خونگی نشون میده ولی زیر نویس خرچنگ قورباغه س
این که دیگه codec نمیخواد پس چی کار کنم ؟
سلام
من با برنامه text2vobsub زیرنویس srt رو به sub/idx تبدیل کردم ولی تو پلیر نشون نمیده!! قبلا با sub/idx مشکلی نداشت...فقط این تبدیلیه رو نشون نمیده...دلیلش چیه؟
من یه دی وی دی دارم که تو پلیر خونگی زیرنویس رو نشون میده ولی تو کامپیوتر چه با ام کی پیلر چه با جت ادیو زیرنویس رو نشون نمیده
سلام و ممنون از نوضیحات کاملتون.
من نرم افزار WinAvi رو نصب کردم اما با نسخه ای که شما عکسش رو گذاشتید خیلی متفاوته و نمیتونم تنظیماتش رو پیدا کنم!
مخصوصا اونجاهاییکه باید FFDShow ظاهر بشه، اصلا نیست!
نسخه 11.6.1.4734 رو نصب کردم.
میشه راهنماییم کنین؟