هنوز اینترنت پر سرعت من را نداده اند بعد از 2ماه زنگ می زنم می گن پیامک می یاید.
Printable View
هنوز اینترنت پر سرعت من را نداده اند بعد از 2ماه زنگ می زنم می گن پیامک می یاید.
دلیلشون چیه؟نقل قول:
هر چیزی که به ذهنشون می رسه می گن یه روز زنگ می زنم می گن داریم ارتقاع کیفیت می دهیم یه روز دیگه می گن مخابرات قبول نمی کنه یه روز دیگه می گن 3روز دیگه یه روز دیگه می گن بعد از عید..................................
حضوری برو دفتر شاید مشکل حل بشه . شاید هم نامه ات رفته مخابرات گم شده.نقل قول:
اگه تا شنبه adslرا ندهند می رم پولمو ازشون می گیرم و حالشو نو می گیرم.
نقل قول:
شما تو کدوم مرکز مخابراتی هستی؟؟؟؟؟؟؟
مرند رجایی.............................چه طور مگه؟
آقا امروز ساعت4.30زنگ زده اند وadslرا تحویل داده اند ولی تا حالا فعالش نکردنند گفتنند تا ساعت6الان که ساعت6.25دقیقه است هنوز فعال نشده؟
خوب به سلامتی تحویل دادن ... من پرسیدم کدوم مرکز مخابراتی ، که ردیفش کنم :31:نقل قول:
اطلاع از اعتبار سرویس ADSL با استفاده از SMS
با راهاندازی این سرویس جدید، مشترکین خدمات ADSL هماراسیستم میتوانند با استفاده از SMS و بدون مراجعه به وبسایت از حساب کاربری خود آگاه شوند.
- برای این منظور حتما باید از شماره تلفن همراهی که هنگام اشتراک ADSL ارائه کردهاید استفاده کنید.
- یک پیام کوتاه با متن credit به شماره 30007494 ارسال کنید و منتظر پاسخ باشید.
- در صورتی که یک شماره تلفن همراه، برای بیش از یک خط ADSL ثبت شده باشد، برای آگاهی از حساب باید شماره خط ADSL خود را در متن SMS به این صورت وارد کنید: credit-XXXXXXX
سرعت adsl 128 ماکس نت چجوره من دوستم داره گویا زیاد قطع و وصل میشه و نوسانش زیاده ایا این درسته ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
در کل با پهنای 128 سرعت دانلودش چند کیلو بایته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من که سرویس کلاسیک 256به512را گرفتم وسرعت دانلودم هم57است وراضی هستمو هیچ نویزی نداره.
سلام دوستان.راستش من تو محل طالقانی هستم میخوام یه خط ای دی اس ال ور دارم ولی بین همارا و ماکس نت موندم؟کدومشون بهتره؟واینکه این سرویسهایی که جدیدن گزاشتن سرعت بین 128 تا 512 که فک کنم اسم سرویسشون کلاسیک هست چه طوریه؟مرسی
به نظر من که همارا بهتر از ماکس نت است به علت قطعی کم وسرعت خوب من از سرویس 128تا512استفاده می کنم که خیلی از این سرویس راضی هستم سرعتش خوبه.
ممنون میشم سرعت دانلودتو بگی.
معمولا سرعت دانلود من که از 52پایین نمیاد و گاهی اوقات تا 62هم می رسه وگاهی هم تا45از 45 کمتر نمی شه من که راضی هستم بیشتر سرعت روی 52است.
پس همارا ور دارم؟
دوست عزیز اینترنت مثل لپ لپ میمونه من قبلا همارا داشتم شب با 20 دانلود می کردم ولی دوست منم که از همون سرویس اینترنت داشت با سرعت 100 دانلود شبانه داره فرقمون اینجاست که اون مرکزش با مرکز مخابراتی من فرق داشت مال اون شهید قندی بود که عالیه سرعت اونجا بهتره از کافی نت محلتون بپرسی:20:نقل قول:
ور دار خیالت راحت اگر تبریزی خیلی خوبه.نقل قول:
همین حامد هم ما گفتیم بره همارا بگیره حالا تو تبلیغ از ما پیشی گرفته. البته تبلیغ نیست واقعیته.
قربونتون پس همارا ور داشتم.
ولی مکس نت ادعا می کنه سرعتش از همارا سیستم بیشتره حالا اونائی که هر دو را امتحان کردن بگن اینجوری هست یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟
راستی کدوم قدیمی تره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یکی از دوستان من از همارا 512 گرفته بود داون استریمش رو 1024 بسته بودند...ظاهرا این که میگین وضعیت همارا بهتر شده حقیقت داره....
راست گفته ولی سرویس کلاسیک تو شب با 60 دانلود می کنه و توربو هم 117 فقط تو روز سرعت هر دوشون 120 هست. باز هم کلی میارزه.چون 3 ماهه کلاسیک بگیری کمتر از 10000 تومان میافته. می ترسم انقدر راست میگم خودشو خراب کنه آخرش. چون شرکتها تا می بینند یوزرها زیاد شده دیگه بیخیال مشتری یابی میشن امیدوارم همارا اینجوری نباشه.نقل قول:
یه سوال این adsl+2کی برای شهرستان ها واگذار می شه یعنی سرویس توربوی همارا سیستم؟
نه Adsl2+ فقط یک استاندارد از Dsl هست و ربطی به سرویس کلاسیک و توربو نداره.نقل قول:
کی برای شهرستان ها این سرویس راه اندازی می شه +ADSL2
خوب من هم از ماکس 512 دارم . وضعیت من هم همین جوریه . 1 مگابیت دانلود . 256 کیلوبیت آپلود . با 120 هم شب و هم روز دانلود می کنم . در ضمن سرعت دانلود 128 محدود ماکس هم 114 هست . هم شب و هم روز .نقل قول:
یه خبر خوب دارن برای شهرستانها هم سرویس 1مگابیت را اراعه می دهند من که یه ماه دیگه این سرویس را می گیرم به قیمت 50هزار تومان برای همارا سیستم.
سرویس توربو منظورته؟ مگه 3 ماهه هم میدن ؟ تعریفه دقیقش چقدره؟نقل قول:
تو سایتش هست
<5GB(سه ماهه) 495,000 ریال
10GB(شش ماهه) 990,000 ریال
کد:http://www.hamarasystem.net/?ADSL_Rates
جدیدا اضافه کرده قبلا فقط 6 ماه و 1 ساله داشت. مگه الان شبی چند گیگ دانلود میکنی؟ سرعت تو شب چنده؟نقل قول:
من که از سرویس کلاسیک 256به512دارم استفاده می کنم یه ماه دیگه اگه سرویسم تموم بشه یه سرویس 3ماه توربر باسرعت 512به1024را می گیرم الان سرعتم مابین 50تا80است من که راضی هستم گاهی هم سرعتم تا 110هم می رسه موقت.
آخرش همارا خودشو خراب کرد سرعت دانلود کلاسیک همارا اومده رو 40 !!!!!!!!!!!!نقل قول:
اینم از تست سرعتش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
واسه من هم سرعتش تو شب از 40 بالاتر نمیره عجب وضعیه ماکس نت که ip اینولید بود خودش رو درست کرده و ip ولید میده ولی همارا سرعتت رو کم کرده. واقعا جای تاسف داره . فکر کنم همارا از مشتریهاش سیر شده می خواد اونهایی که دانلود می کنند رو بریزه بیرون.
در عوض ماکس نت مشکل ip ولد را حل کرد و الان به همه ip ولد داده .نقل قول:
همارا سیستم هر روز بدتر از دیروز:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ساعت 7.50 دقیقه
همارا 128-512 ساعت 11:7 شب
سرویس 512 کلاسیک همارا سیستم ساعت 7.40 صبح که رایگانه و محدود شده:نقل قول:
512 کلاسیک همارا سیستم:2: آخه این چه وضعیتی درست کردن من باید شب بیدار بمونم سرعت رو چک کنم اومده پایین یا نه :
خوهشا دیگه تو این تایپک پست ندید تا بره پایین
بیایذ همون تایپک اصلی(( adsl شهره تبریز))