درسته. بازی خیلی تاخیر خورد و تاریخ انتشار هی عوض شد.نقل قول:
دور از جون . . .
Printable View
درسته. بازی خیلی تاخیر خورد و تاریخ انتشار هی عوض شد.نقل قول:
دور از جون . . .
Dark Void برای DS تایید شد!
معمولاً Prequelaـها مدتی بعد از نخستین قسمت از یک بازی عرضه می شود ولی Capcom طی بیاینه ای Dark Void Zero که وقایع قبل از Dark Void را روایت میکند برای DSiWare تایید کرد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این عنوان به سبک 2D Scrolling شبیه به Contra Force است و توسط استودیو Other Ocean در حال ساخت میباشد و کلاً ظاهری شبیه به بازی های 8 بیتی که برای NES عرضه میشدند دارد.
بازی مخاطب را در نقش Rusty اولین انسانی که در Void متولد شده است قرار میدهد و مانند نسخه ی اصلی بازی که قرار است برای پلتفرم های PS3،X360 و PC عرضه شود به جنگ و مقابله با Watchers(ساکنین Void)و آزادی انسان های گرفتار شده فرا میخواند.
Dark Void Zero همراه با Dark Void در ماه ژانویه روی DSiWare به قیمت 500 امتیاز(5$)قرار خواهد گرفت.
محتوای مخفی: منبع
این بازی ما رو نصف جون کرده.:دی
دم کپکام گرم همیشه روال خوبی تو عرضه بازی داشت اما این یکی رو تابلو کرده!
بابا تاخیرم حدی داره!:دی
نمیخوام پیشداوری کنم ولی به نظر من بازی خیلی خوبی میشه ولی نه در حد اندازه بازیهایی که قرار بعدش بیان. کلاً بازی خوب و متوسطی هست شبیه MassEffect یکمی ولی المانهای RPG خیلی کمتری داره و شاید تنها برتریش از جهات دیگه هم به MassEffect تنها همون GamePlay هوایی و زمینیش باشه واقعاً نقطه فوقالعاده دیگهای در بازی نیست، اگر فقط بخشی از المانهای RPG بازی مثل Upgrade شخصیت و سلاحها که به نظر خیلی ساده و ابتدایی (یه چیزی در حد GearsofWar یا خفیفتر از Bioshock) میاد رو کمی توسعه میدادن شاید بازی جذابتر میشد تا مثلاً فقط سه مرحله ارتقاء سلاحها در کل بازی. واقعاً این نکتهای که Cliff B (مزخرف) گفته بود که آینده بازی های شوتر به سمت RPG میره رو قبول دارم. من با توجه به ترلیرها این مطالب رو گفتم و با در نظر گرفتن اینکه انقدر ترلیر از بازی نشون دادن که تقریباً همچیش Spoil شده.
Dark Void Minimum PC Specs
Minimum Spec:
OS
Windows Vista®/XP
Processor
Intel 2.4Ghz
or AMD 2.0 GHz
Video card
GeForce 7900 or Radeon HD 3850 series DX 9 Games for Windows
Memory
1 GB RAM
10 GB free hard drive space
اولين امتياز بازي رو OXM داد 6.5 !
من اولین بار که تریلر بازی رو دیدم کلا نا امید شدمنقل قول:
اولين امتياز بازي رو OXM داد 6.5 !
تقریبا معلوم بود بازی موفقی نمیشه
احتمالا بقیه سایت ها هم همین حدود امتیاز می دن
با اینکه مطمئن بودم امتیاز خیلی بالایی نمیگیره ولی دیگه 6.5 هم فکر نمیکردم بگیره، من فکر میکردم دوروبر 8 بگیره، حالا امیدوارم از سایتهای دیگه امتیازات بهتری بگیره.نقل قول:
منم توی پیش نمایشی که ازش توی یکی از شبکه های ماهواره ای (patio) دیدم همیچین چیز توپی به نظر نمیومد ولی خوب بدم نبود تا این حد که دیگه نمره 6.5(افتضاح)رو بگیره!!!نقل قول:
Dark Void: Nvidia PhysX Trailer
نقل قول:
کد:http://www.pcgames.de/aid,702859/Dark-Void-Nvidia-PhysX-Trailer-und-PC-Bilder-zum-Actionspiel/PC/Video/
مطمئن باشید اگر بازی فوق العاده ای نشه بازی بدی هم نمیشه
خوب بازی اومد ( بزای 360 )
رفت تو دانلود.
بازی انگار خیلی جالب از آب درنیومده، امتیازات دور از انتظار و کمی گرفته تا الان، PC Zone UK امتیاز 5.3 رو به بازی داده که واقعاً ناامید کنندست. حالا باید منتظر سایتهای دیگه بود.
کسایی که دمو را بازی کرده بودند از کنترل بد و پیچیده و گرافیک ضعیف گله داشتند. حالا باید دید.
خوب این یه خلاصه از چند ساعت بازی کردن این بازی :
متاسفانه ضعیفترین قسمت بازی همان گرافیک، افکت ها ( که توی بازی وجود ندارد ) و طراحی و حرکات شخصیت هاست که بد جوری هنگام بازی تو ذوق می زنه و خیلی خودشو هم نشون میده . حتی با اینکه افرادی مثل Nolan North ( شخصیت Desmond Miles در AC را صدا گذاری کرده ) در امر صدا گذاری شخصیت ها بودند ضعیف ترین کار خود را ارائه کردند.
- همونطور که می دونید موتور این بازی U3 هست و شاید ضعیفترین گرافیکو تو این مدت بین بازی ها داشته خیلی ضعیف افکت های انفجارو آتش اینا اصلا نداریم !
- داشتان بد نیست خوبه ( شما نقش یه خلبان بازی می کنید که در سال 1938 در مثلث برمودا سقوط می کند و با گروهی به نام Survivers همکاری می کند تا Watchers یک نژاد فضایی را شکست دهند و به زمین باز گردند .. .. ..
- حرکات صوریت خیلی بد طراحی شده و شدت بخشیدن در انیمشن های مختلف این بازی شبیه یک بازی Comic کرده که فکر می کنم اگر گرافیک Cellshade داشت بهتر بود.
- گیم پلی بازی تا حدی جدید هست پرواز کردن با Jetpack بسیار شبیه هدایت بازی های هواپیمایی Arcade هست و کنترل زیاد مشکل نیست. کاور گیری هم بد نیست و شما می توانید روی دیوارها آویزون شوید و کنار بالا و زیر خود را پوشش دهید که البته با توجه به هوش دشمنان که بعضی وقتها Rush می کنند کاور گیری بی ارزش می شود. دشمنان ابله به فکر ریختن استراتژی نیستند حتی در یک جای بازی که پشت یک تیربار می شینید فقط یک جا را هدف گیری کرده و شلیک کنید و فقط دستتان روی RT باشد و حتی نمی خواهد TV نگاه کنید همه بعد از یک دقیقه خواهند مرد !
خوب ظاهرا بازی بد جوری خراب کاری کرده
comment یکی از gamer ها :
نقل قول:
گرافیک بی نهایت پایینه!!!!
کیفیت بافتها در حد بازی های psp هست!!!!
گیم پلی بسیار سختی داره!!!!
باگهای صوتی خیلی زیادی داره!!!!
باگ گرافیکی هم کم نداره!!!
به نظر من که این بازی به جز ضرر برای شرکت سازنده چیزی نخواهد داشت!!!!!
اون روز كه من تو فروم همسايه گفتم بازي كه خون نداره خوب نميشه گفتن تو ساديسم داري حالا به حرفم رسيدن : دي !
این همه بالا و پایین و تاخیر و تعریف و اسم شرکت معظم کپکام و ... .
البته من که هنوز بازی نکردم ولی اینطور که شما میگید کپکام آبروی خودشو در طبق اخلاص گذاشته .
كلا يه اشتباهي مرتكب شد كپكام اونم اينكه بازي رو خودش نساخت و گند خورد تو اين بازي
این کپکام چرا اینطور شده!بازیهاش یکی پس از دیگری داره گند می خوره بهش!
اون از DMC 4 بعد هم RE 5 و بعد BC و ........حالا ای کاش LP 2 و DR 2 جالب از آب در بیاد!
Batman هم خون نداشت!نقل قول:
اون روز كه من تو فروم همسايه گفتم بازي كه خون نداره خوب نميشه گفتن تو ساديسم داري حالا به حرفم رسيدن : دي !
موافقم. کیفیت بازی های کپکام مثل گذشته نیست.نقل قول:
این کپکام چرا اینطور شده!بازیهاش یکی پس از دیگری داره گند می خوره بهش!
اون از DMC 4 بعد هم RE 5 و بعد BC و ........حالا ای کاش LP 2 و DR 2 جالب از آب در بیاد!
این کمپکام Creative Director و Game Designer های خوبی نداره، چون همه امکانات رو داره که مهمترینش پول هست که بازیهاش با وجود افت کیفیت ولی بازم فروش خوبی دارن.
با رفتن میکامی و کامیا کلا کپکام نابود شدش
بیشتر بازی های مهم این شرکت دست اینا بود
خوب نظرات اضافه من بعد از پایان بازی :
خلاصه اینم رفع تکلیفی از Alright Games و Capcom.
- داستان خیلی بد و ضعیف پیش بردند و یهو تموم میشه ( و ادامه دار هست )
- بازی تو مراحل بالا تر کمی بهتر میشه و هرچی به آخراش می رسیم باز هم افت می کنه که Boss Fight آخرش خیلی آسون و مسخرس.
کلا کپ کام اگه واقعا دقت کنید هیچ موقع بازی هایه رده بالایی بعد از RE4 نزد!:13:
با اینکه همیشه بازی هاش مردمو جذب می کرد اما از نظر فنی معمولا از سایت ها نمره ی 9 به پایین می گرفت!
ولی خوب بیشتر بازی هاش جذاب و لذت بخشه!
اینو گفتم که دیگه اینقدر نگن که کپ کام فلانه و اله بله و ... چون هممون شاهدیم خیلی وقته کپ کام موفقیته زیادی نداره بازی هایه قشنگش همون بازی هایه قدیمیشن!
پس زیادم بعید نبود که این بازی بد در نیاد ( با تجربه ی قبلی مثل BC و ... )
بازی Alright Games ساخته یعنی بیشتر کاراشو این گروه انجام داده. البته خیلی براش تبلیغ شد.
من فکر کنم این بازی برخلاف بازی های دیگه یه جوری سلیقه ای هم از آب در میاد. بازیش کنید ممکنه خوشتون بیاد.
Review سایت IGN شعبه UK هم اومد و امتیاز افتضاح 5.5 رو بازی گرفت.
کد:http://ps3.ign.com/articles/106/1061711p2.html
امتیازها :
PC
Game Revolution 60.00%
GameSpy 60.00%
1UP 70.00%
VideoGamer 60.00%
Game Informer 70.00%
PC Zone UK 53%
میانگین : 62.17
PS3
IGN 50.00%
Game Revolution 60.00%
GameSpy 60.00%
1UP 70.00%
Kombo 65.00%
GameZone 60.00%
VideoGamer 60.00%
Game Informer 70.00%
Playstation Official Magazine US 80.00%
میانگین : 63.89
XBOX360
IGN 50.00%
TeamXbox 61.00%
Game Revolution 60.00%
GameSpy 60.00%
Games Master UK 71.00%
1UP 70.00%
Gametrailers 68.00%
AtomicGamer 73.00%
Official Xbox Magazine UK 50.00%
GameZone 60.00%
Giant Bomb 60.00%
Gaming Nexus 75.00%
GamersHell 65.00%
GamerNode 75.00%
Eurogamer 50.00%
VideoGamer 60.00%
play.tm 62.00%
Xbox World 360 Magazine UK 62.00%
AceGamez 58.00%
Game Informer 70.00%
Lawrence 65.00%
Official Xbox Magazine 65.00%
GamePro 60%
میانگین : 63.04
لينك دانلود براي بازي اومده ؟
من امروز نسخه pc رو گرفتم ( از بویزتیم ) ولی بعد از اینکه بازی نصب شد و روی آیکون بازی کلیک میکنیم هیچ اتفاقی نمیوفته .
فکر میکنید مشکل چیه ؟
gamespot هم بازی رو review کرد با نمره 6.5
من نسخه PC رو دانلود کردم و 20 دقیقه ای بازی کردم واقعا به جای اسم DARK VOID باید اسم این بازی رو DISASTER GAME OF YEAR گذاشت !!!!
این بازی نه گرافیکی داره نه GAMEPLAY ای داره و نه داستانی
کل گیم پلی و سیستم کاور گیری هم از گیرز کپی کرده !!!!
هوش مصنوعی دشمنان هم 0 ... کنارت حرکت میکنند بهت تیر نمیزنند !
پالا و پایین تصویر هم نوار سیاه هست و تصویر فول اسکرین نمیشه !!!!
دوستان من تونستم اجرا کنم ولی اول بازی هیچ دمویی نداره و همون اول نشون میده رو هوا باید با چند تا سفینه مبارزه کنیم . درسته ؟
درسته اول بازی دمو نداره ...نقل قول:
بعدا یک دمو میاد که داخل هواپیما هستی و ...
یه مقایسه گرافیکی دیدم بین Xbox360 و PS3 که گرافیک PS3 خیلی بهتره.
لینکش اینجاست :نقل قول:
یه مقایسه گرافیکی دیدم بین Xbox360 و PS3 که گرافیک PS3 خیلی بهتره.
کد:http://www.n4g.com/ClickOut.aspx?ObjID=461803
تاپیک نباید به بخش بازی های کامپیوتری منتقل بشه ؟
در کل باید بگم به نظر من بازی خیلی افتضاح بود و اصلا ارزش وقت گذاشتن نداره .
پس تکلیف این بازیم معلوم شد با وجود این بی بازیی بازم حیفه وقت الکی بزایم برای این بازی مزخرف!!! ممنون دوستان از راهنماییتون!
دوستان یعنی بازی اصلا ارزش وقت گذاشتن نداره ولی گیم پلی سریعی داره