نقل قول:
دوست عزیز برای من اون پوشه به کلی مجود نداره!مثل اینکه ویروس پاکش کرده شایدم به خاطر ویندوزمه که 64 بیته؟
Printable View
نقل قول:
دوست عزیز برای من اون پوشه به کلی مجود نداره!مثل اینکه ویروس پاکش کرده شایدم به خاطر ویندوزمه که 64 بیته؟
با سلام
سال نومبارك
من سيستمم الان هيچ موردي نداره اما وقتي كه فلش و گوشي موبايلم را به كامپيوتر وصل ميكنم و جدا ميكنميه چند تا فايل توي تسك منيجر نمايش ميده كه اسمشون اينا ieupdate,iexplorer,delec.exe,clc32,csrcss,dnrmgr32
حالا ميخواستم بدونم اينا چيه و چطوري ميتونم از شرشون راحت شم
در ضمن كامپيوترم خاموشميكنم و دوباره روشن ميكنم بازم همون جوري تازه بعضي وقتا تعدادشون زياد ترم ميشه
لطفا بگيد چطور از شر اينا راحت بشم آخه سرعت كامپيوتر را خيلي پايين آورده
این برنامه هم کار نمیکنه.لطفا قبل از اینکه آدرس بدی قبلش خودت امتحانش کن....
این هم کار نداد
نمیشه نمیشه درست نمیشه !!!!!!!
آآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآ آآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآ آآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآاا
اصابمو خورد کرده !!:(
سلام
اول استغفرالله میدونی اگه برادرانه سایبره سپاه این پستتو ببینن چه کار میکنن؟!! p30worldمون هم میشه مثله...!:41:
رفیق این همه راهه حل بازم جواب نداد؟
رو یه سیستمه دیگه چکش هم کردی؟
مدل flashت چیه؟
موفق باشید.
نقل قول:
:46:
نه بابا همش الکیه
من که نتونستم درستش کنم شما راه حل داری بسم الله بگو ....
مدل فلش من Transcend:8gig
پشتشم این اعدادو نوشته: 517229 4376
همین دیروز اینطوری شد :41:
اصلا دیدی فلشی که اینطوری شده درست بشه؟؟
چی شد پس؟؟؟
سلامم..میگم انگار که اون پستت مفقود شده..... ها؟نقل قول:
من که نفهمیدم درد فلشت چیه! دقیقن دوباره بنویس شاید کمکی رسید:46:
سلام رفیق.نقل قول:
تو سایت transcend یه برنامه برای این مشکل و مشکلات دیگه فلش های transcend گذاشتن.
اینم برنامهفقط باید on line باشی.کد:http://www.transcendusa.com/Support/DLCenter/Software/OnLineRecovery.exe
به مسیر زیر رفتهو شماره سریاله فلشت(517229 ) رو وارد کن بعد Go رو بزن و مراحل ذکر شده در مسیر زیر رو دنبال کن.کد:http://www.transcendusa.com/Products/online_recovery_1.asp
1- فلش رو به سیستم وصل کنید
2- برنامه OnLineRecovery.exe که دونلود کردید رو اجرا (برای اینکه بخواهی درایوت تعمیر بشه و داده هات پاک نشن گزینه 2 و برای پاک شدن و تعمیر شدن گزینه 1 رو اتنخاب بعد Start رو بزن ) و دکمه Start رو بزنید.
3- اگه گزینه 1رو انتخاب کرده باشید پنجره Confirm باز میشه که برای پاک شدن اطلاعات باید دکمه START رو بزنید.
4- اکنون صبر کنید تا با host ارتباط برقرار شود.
5- بعد از اتمام کار فلشتون رو از سیستم جدا کنید و دوباره بزنید.
* اگر سریال خواست ،سریال نوشته شده روی فلشتون رو وارد کنید.
(اینم لینکه اموزش)اینم یه برنامه utility دیگه برای transcend که نیاز به on Line بودن نداره!کد:http://www.transcendusa.com/Products/online_recovery_2.asp
امیدورام بکارتون بیاد.کد:http://www.transcend.nl/support/dlcenter/Software/JetFlash%20Recovery%20Tool.zip
موفق و پیروز باشید.:31:
نقل قول:
دستت طلا :* :46:
اصلا فکر نمیکردم درست بشه:18:
مرسی مرسی :xx :11::11:
:40::40::40::40:
سلام دوستان
دوست من picher دعوای درد تو پیش منه حالا می خواهی یا نه؟
این مشکل با نرم افزار حل نمیشه بلکه چیزی می خواهد که من دارم.
اون کول دیسک تو sdبود؟
اگر کسی می خواهید مشکلش حل بشه بگین تا راهنمیی تون کنم (100%)تضمینی
نه خیر این جوری که شما فرمودید نیست. بنده گفتم راه حلی دارم 100%جواب می ده. اما حرفی از در خواستی یا چیزی نکردمنقل قول:
نه .نقل قول:
من گفتم این مشکل نرم افزاری نیست
حالا اگر دوستان اجازه بدن من میگم.اما بدون هیچ منتی یا در خواست پولی که این دوست من میگه یا بدون هیچ گونه عوض کردن ویندوز.
حالا چی بازهم نظرتون در مورد من بده؟؟؟؟
حالا به غیر از اینا کول دیسک شما sdهست یا نه؟؟
حالا بگم یا نه؟
000000000000
اگر کول دیسک اس دی دارید یک تبدیلی است که آن را مانند فلش می کند و کول دیسک در انتهای آن قرار می گیر و سر دیگر آن به یو اس بی متصل می گردد.
من این تبدیل رو گرفتم و مشکلthe disk is protectedمن حل شد البته بگم سیستم من قبل از هر کاری پاکسازی کردم(از نظر ویروسی)و به راحتی توانستم کپی یا حذف کنم اسم این تبدیل:card reaader/writer/micro simدر داخل بازار های بزرگ لوازم جانبی می تونین بخرین من 1500تومان از مشهد- سعدی خریدم
سلامم..نقل قول:جناب آقا.... اینجا اکثر کسانیکه پست میدن افراد متخصصی هستن که شما باید در حضورشون....نقل قول:
اعضای این فروم واسه ی در اختیار گذاشتن و Share کردن تجربیات و اطلاعاتشون نه بر کسی منت میذارن و نه درخواست چیزی میکنن.
شما هم قبل از هر چیزی لازمه ابتدا قدری با قواعد حاکم بر محیطهای تخصصی مجازی((فروم)) بیشتر اشنا شین.... بعد اگه ضرورتی دیدین پست بدین....
حتما باز هم راه حلتون اینه که ویندوز عوض کنیمنقل قول:
آره خودشه فقط حیف شد که دیر گفتینقل قول:
ده خوب چرا اسپم میفرستی؟؟ نکته ی آموزنده ای توی چنته داری رو کن دیگه
نقل قول:
فرشاد دستت درد نکنه.
عاااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااالییییییییی یییییییییی بود.
انشاءلله هرچی از خدا بخوای بهت بده.:10:
سلامنقل قول:
همه تعمیراتی های مبایل چنین دستگاهی رو دارن.
علاوه بر این اونا یه فرمت کن سخت افزاری هم دارن!!!
تستیدم!
میفکرم باید دوستم یکی دیگه بخره.
موفق باشید.
سلام من یه فلش 8gig دارم که چند وقته write protect شده نه میشه چیزی ازش حذف کرد نه میشه چیزی روش ریخت فرمت هم نمی شه وقتی به کامپیوتر وصلش می کنم یه پیام با عنوان smss.exe می ده توش می گه که فلش write protect
شده در ضمن اکثر آنتی ویروس های 2009 مثل کاسپر و nod32 و... رو هم امتحان کردم.
یه ویروس به اسم phk1f.cmd رو پیدا می کنن ولی چون فلش write protect شده نمی تونن حذفش کنن.
در ضمن اطللاعات خاصی هم روش ندارم اگه راهی باشه که بتونم فرمتش کنم این کارو می کنم.
سلامنقل قول:
دوستان چندید برنامه معرفی کردن مگه به کارتون نیومدند؟
کارخونه فلشتون چیه؟
تعمیراتی های مبایل یه وسیله فرمت کن سخت افزاری دارن.
موفق باشید.
سلام دوستان
اين راه حل هاي شما هيچ كدام بطور كلي و جامع جواب نمي ده. من يك مغازه دارم كه روزي 10 تا فلشو بايد به كامپيوتر وصل كنم دنبال يك راه حل كامل براي اين مشكلم مي گردم.
من هم آنتي ويروس كسپر هم نود32 نصب كردم ولي مشكلم حل نشد.در ضمن اين مشكل فقط روي سيستم خودم هست چون با يك سيستم ديگه چك كردم مشكلي نداشتم.
نقل قول:
سلام
شما که این جور سیستمی داری چرا از DeepFreez استفاده نمیکنید؟!
خيلي ممنوننقل قول:
ولي من نمي دونم deepFeez چيه و چي كار مي كنه و از كجا مي شه تهيهش كرد
در ضمن من 3 تا سيستم دارم كه بهم شبكه هستند
بازم از بابت راهنمايي شما ممنونم
سلامم..
بنظر من اینجور فلشها را روی یه سیستمی که آنتی ویروس نداره هم تست بزن ببین بازم رایت پروتکت میشن؟؟
منظورشون Deep Freez هستش که اگه یه جستجویی داخل انجمن دانلود نرم افزار بزنی گیرت میادش.این برنامه مثل یگ System Restor کاملن بینظیر عمل میکنه و با هر بار ریستارت شدن سیستم را مثل زمانی میکنه که واسش Restor Point معرفی کردی....حتی اگه 1000 تا ویروس هم بریزی روی سیستمت و ویندوزت را غون کنی و....... وقتی ریستارت کنی دوباره همه چی میبینی مرتبه!نقل قول:
دوباره سلامنقل قول:
آنتي ويروس يكي از سيستم ها رو پاك كردم ولي مشكل بر طرف نشد.در ضمن قبلاً بعد از نصب آنتي ويروسم اين مشكل ايجاد نشد.
الان مشكل من برطرف كردن اين مشكل و وقتي اين مشكل حل شد حتماً از راهنمايي دوستان در ضمينه استفاده از Deep Freez استفاده مي كنم.
دوستان لطفاً يجوري مشكل منو حل كنيد چون خيلي اذيتم مي كنه.بخاطر راهنمايي همه دوستان بسيار ممنونم.
نه ببیننقل قول:
من گفتم روی ویندوزی که آنتی ویروس نصب نکردین هم تست کنین نه ویندوزی که انتی ویرویش را پاک کردین
حالا فرقش چیه؟؟
یجا شاید همین تاپیک بود..... بحث میکردیم که گاهی رایت پروتکت شدن برمیگرده به تغییراتی که توی رجیستری ایجاد شده
اگه در این رایت پروتکت شدن فلش شما آنتی ویروس هم نقش داشته باشه اگه ویروس کش را پاک هم بکنی اوون تغییرات داخل رجیستری حذف نمیشن.... میگم یه ویندوز جدید ترجیحن xp یا پایینتر از xp بریز بدون هیچ ویروس کشی و تست بزن خبرش را بده
سلام دوستان
یه مشکلی هم برا من پیش اومده
من یه flash memory 8 gig از شرکت pqi دارم. usb 2 هم هست.
وقتی ای فلش رو میندازم رو سیستم تقریبا 10 ثانیه طول میکشه تا خودش محتویات داخل فلش رو open کنه و نشون بده.
چند ساعت پیش این فلش رو انداختم رو کامپیوتر و چون فایلی که قرار بود بزنم روش خیلی کوچیک بود دیگه منتظر اون 10 ثانیه نشدم و خودم از my computer فلش رو باز کردم و فایل رو روش کپی کردم و safly remove رو زدم
همینکه اینو زدم یه پیغام خطا داد و منم زیاد بهش توجه نکردم و فلش رو در آوردم.
الان که میخوام فلش رو بندازم رو کامپیوتر ، اسمشو میاره ولی وقتی روش کلیک میکنم که باز بشه میگه:
please insert a disk into drive k
بنظر شما اشکال کار از کجاس؟ سوخته؟ یا راه حل نرم افزاری داره؟
البته نمیدونم سوالمو جای مناسبی مطرح کردم یا نه .
ممنون میشم اگه کمکم کنید.
دوباره سلام دوستان
من مشکلمو با این برنامه حل کردم
کد:http://www.pqigroup.com/upload/faqs/TWEN/Dr.UFDv1.0.2.19(1).zip
نقل قول:
سلام حرفه اي
من فلشمو روي يك سيستم ديگه امتحان كردم مشكلي نداشت فقط روي سيستمهاي خودم مشكل داره
ولي اين جوري كه متوجه شدم راه حل كلي براي اين مشكل وجود نداره درسته؟؟؟؟
بازم بخاطره راهنمايي شما و بقيه حرفه اي ها خيلي ممنونم
با سلام
به نظر من دوستان هر نوع فلش یا حافظه ای که در دست دارند اگر مشکلی مثلwrite protectedپیش آمد سری به سایت سازنده بزنن چون خودشون برای این مشکل ها مکمل هایی گذاشته اند.
دم همه دوستان گرم. تو اين همه كار درست يكي نبود كه مشكل ما رو حل كنه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟ ؟نقل قول:
دورود
دست گلت درد نکنه کار من را درست کردی
من به بقیه هم پیشنهاد می کنم روشی را که گفتی یه بار دیگه انجام بدن با این تفاوت که وقتی فلش را به کامپیوتر وصل می کنند properties را باز کنند بعد داخل ورچسب hardware برن و از لیس فلش خود را پیدا کنند و properties را بزنند از پنجره ای که باز میشه وارد قسمت polices بشن و گزینه quice removal را انتخاب کنند (البته من این کار را روی فلش transcend امتحان کردم ) بعد تمام پنجره ها را ok کنند و خارج بشن و از نرم افزار استفاده کنن:10:
سلام
این تاپیک رفته بود صفحه دوم
چون مطالب کاربردی وبا ارزشی داره پست دادم تا بیاد صفحه اول
پیشاپیش معذرت
فش من Twinmos هست.
کسی راهی یا برنامه ای برای بطرف کردن مشکل Disk Write Protected نداره؟!؟
نقل قول:
سلام
شما برید به مسیره زیر(سایته شرکت سازنده فلشتون) و نوعه کول دیسکتون رو پیدا کنید بعد برنامه Utility مناسبش
(Application Software)رو دون کنید.
کد:http://www.twinmos.com/flash_download_md.html
مثلا اگر فلشتون U2X-U4X هست شما باید برنامه زیر رو دون کنید
کد:http://www.twinmos.com/flash/download/ap_md_m3xu2xu4x_13apr07.zip
اهورامزدا دلت را شاد کند که شادم کردی:11::40::11::11::40::11::40::11::40::11::4 0:نقل قول:
خیلی جالب و ممنون ! به این می گن آموزش , بچه های ویستا ! برنامه رو با کلیک راست Run As Administrator باز کنید !
خيلي خيلي ممنون- دغدغهي چند روزهي من حل شد. خدا يك در دنيا صد در آخرت بهت بده جوون!
باسلام خدمت دوستان
یه فلش دارم که وقتی میخوام فرمت کنم این پیغام رو میده :
The disk is write protected
و نمیتونم که فرمتش کنم
به نظر تون سوخته ؟
باید چکار کنم ؟
از نرم افزار autorun virus remover استفاده می کنی؟
اگه جوابت مثبته توی این نرم افزار در قسمت tools تیک رو بردار:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
اگر از رجیستری نبود، باید متناسب با Flashet برید تو سایته کارخونه و برنامه utilityش رو دون کنی و اجرا کنی.نقل قول:
از نرم افزار autorun virus remover استفاده می کنی؟
اگه جوابت مثبته توی این نرم افزار در قسمت tools تیک رو بردار:
که برای توین موس و ترانسند قبلا بحث شده.
موفق باشید.