به نظر من شتاب خيلي مهمتر از سرعته.تهايت سرعتي كه ما ميتونيم تو جاده بريم 150 تاست.من يه بار به خاطر همين نداشتن شتاب ماشينم رو از دست دادم تو تصادف.:41:نقل قول:
Printable View
به نظر من شتاب خيلي مهمتر از سرعته.تهايت سرعتي كه ما ميتونيم تو جاده بريم 150 تاست.من يه بار به خاطر همين نداشتن شتاب ماشينم رو از دست دادم تو تصادف.:41:نقل قول:
راستی 0 تا 100 پراید چنده؟
فکر کنم میگن 14 ثانیهنقل قول:
من خودم 12 ثانیه هم زدم(ولی فقط همون یه بار بود!!!:41:)
19 - 20 هم زدم!!!
بستگی به شرایط کاملا استاندارد داره
ولی فکر کنم استانداردش اونطوری که میگن 14 ثانیه هست!:46:
تو اگه با پراید 150 تا تو جاده رفتی ماشینتو از دست ندادی جفت شیش اوردی...نقل قول:
تهايت سرعتي كه ما ميتونيم تو جاده بريم 150 تاست
من خودم خسارت نداشتن شتاب ماشینتو میدم
بابا این حرفها چیه!!نقل قول:
من خودم 175 تا دقیقا با پراید رفتم!!!
از 160 تاش هم فیلم دارم!!
ولی 175 تا برای جوانب احطیات(املاش اگه غلط بود به بزرگی خودتون ببخشید!!) هم که شده بود مجبور بودم فرمان رو 2 دستی بچسبم:31:
نقل قول:
نمیدونم... مطمئنی ماشینت پراید بود !!
من که با 120 تا میرفتم باد میوزید ماشین منحرف میشد از لاین خودش... اول تعجب میکردم میگفتم چه چیز دست شدم !! چرا نمیتونم تو لاین خودم حرکت کنم... نکنه مستم !!:31:
البته ماشین سبک بود 2 نفر بودیم کم وزن
دیگه با 150 اینا فکر کنم یه باری از کنارمون رد میشه ماشین پرواز میکرد به سمت پایین جاده
پراید که اگه بیشتر از 2 نفر توش باشن دیگه راه نمیره که!!!نقل قول:
با پرایدم هم که اگه بخوای سرعت بری باید حداقل جاده 2 بانده باشه
چون به قول شما اگه ماشین از روبه رو بیاد خیلی تکون تکون میخوره!
کلا ماشین داخل شهره دیگه
نظر من که روی ----- بنزین یا اگه نبود مشکل از انژکتور هستش
یک زمانی پراید داشتیم همین مشکلو داشت بردیم تعمیرگاه گفت از فیلترشه عوض کرد درست شد
در مورد شمع 4پلاته هم نگیر برادر
این شمعها مخصوص موتورهای 16سوپاپه هستش
اگه روی موتور 8سوپاپه بزاری باعث میشه در مسافتهای طولانی برق اضافه تولید شده توسط این شمعها که به شمت کوئل ماشین میرود باعث صدمه به آن و حتی باعث آب شدن کوئل ماشین بشود
سلام به برو بچس باحال ماشین باز!!!!
من یک عدد 141 دارم که پیرم رو درآورده.وجداناً اگه کسی فقط عیبش رو در بیاره 50 تومن شیرینی داره
درد ماشین من تازگی ها شروع شده.اونم اینه که مثلاً تا یک هفته پیش 4 ثانیه طول میکشید که دور موتور بره روی 4 هزار.ولی حالا 7 ثانیه طول میکشه که دور موتور بره روی 4 هزار.البته بعضی وقتها مثلاً دارم با دنده 3 --60 تا میرم یه هو چراغ چک روشن میشه و انگار ماشین میشه زانتیا عین گرگ شتاب میگیره.بعضی وقتها شتاب و سرعتش مثل زانتیا میشه بعضی وقتها مثل ژیان.
کمک کنید
من یک عدد 141 دارم که پیرم رو درآورده.وجداناً اگه کسی فقط عیبش رو در بیاره 50 تومن شیرینی داره
درد ماشین من تازگی ها شروع شده.اونم اینه که مثلاً تا یک هفته پیش 4 ثانیه طول میکشید که دور موتور بره روی 4 هزار.ولی حالا 7 ثانیه طول میکشه که دور موتور بره روی 4 هزار.البته بعضی وقتها مثلاً دارم با دنده 3 --60 تا میرم یه هو چراغ چک روشن میشه و انگار ماشین میشه زانتیا عین گرگ شتاب میگیره.بعضی وقتها شتاب و سرعتش مثل زانتیا میشه بعضی وقتها مثل ژیان.
کمک کنید
کمک کنید
استپ موتورتون سالمه؟نقل قول:
سلامنقل قول:
ببينم درجا خوب گاز مي خوره ؟
اين قسمت هم كه من مي گم چك كن
ببين بعداز رانندگي چرخهاي جلو ماشين داغ مي كنه اگه اينطور با شه ترمز هات گيره داداش كه با يد بوستر ش تنظيم بشه قابل تنظيمه
:8::26:
بهداز رانندگي ببين چرخهاي جلو داغ ميشه اگه اينطور ترمزهاي جلو گيره با يد بوسترو تنظيم كنيد قابل تنظيمه
صافي بنرين رو عوض كن بعد اين كارو انجام بدهنقل قول:
دكمه كيلومتر صفركن رو چند لحظه بگير تا يك عدد روي صفحه كيلومتر نشان داده بشه بعد اون عدد رو بايد صفر كني به اين صورت كه با هر بار فشار دادن دكمه يك رقم كم ميشه موفق باشي:10:
به نظر من از استپ است. راستی صبح ها بد روشنی میکنه؟
سلام دوست عزیز خوبی؟
من چند تا روش بهت توصیه میکنم این روش ها را انجام بده حتما نتیجه میگیری وگر نه ماشینت واقعا مشکل داره.
1- اول ببین دلکو تنظیمه یا نه. اگه تنظیم نیست تظیم کن.
2- در لوله مکش نشتی وجود داره. پیچ ها را محکم کن اگه دیدی لازمه واشرش هم تغویض کن.
3- سوراخها و والوهای سورتی را تمیز کن.
4- شاید هم آوانس اتومات دلکو درست نیست. دلکو را طبق مشخصات موتور تنظیم کن گرفتگی داخل لوله آوانس مکش را برطرف کن واتصالات را محکم کن.
5- اگه میخوای از اون شمع های دو زمانه بگیر اونا هم شتابو زیاد میکنه.
6- البته ماشینت نوعه فکر نمی کنم فیلر گیری بخواد ولی فیلر گیری هم برای شتاب ماشین عالیه.
:10:
سلام دوست عزیز خوبی؟
من چند تا روش بهت توصیه میکنم این روش ها را انجام بده حتما نتیجه میگیری وگر نه ماشینت واقعا مشکل داره.
2- در لوله مکش نشتی وجود داره. پیچ ها را محکم کن اگه دیدی لازمه واشرش هم تغویض کن.
4- شاید هم آوانس اتومات دلکو درست نیست. دلکو را طبق مشخصات موتور تنظیم کن گرفتگی داخل لوله آوانس مکش را برطرف کن واتصالات را محکم کن.
6- البته ماشینت نوعه فکر نمی کنم فیلر گیری بخواد ولی فیلر گیری هم برای شتاب ماشین عالیه.
سلام دوست عزیز خوبی؟
یکی از دوستان یه 206 صفر داره تیپ3
شتاب 0-100 21 ثانیه بود !!!!!؟؟؟؟
با تعویض صافی بنزین
آپدیت ecu
فیلر گیری
بستن شمع سوزنی
این عدد شده 18 ثانیه
ایراد از کجاس ؟ کسی می تونه راهنمایی کنه؟؟
دقیقا دوست من هم همین مشکل رو داره و یه تیپ 3 دارهنقل قول:
دقیقا اونم ecu رو ریمپ کرده ، فیلر گیری کرده ، شمع سوزنی بسته و .....
یکم بهتر شده ولی بازم خیلی افتضاحه (حدود 17 ثانیه!)
من فکر میکنم به دلیل این باشه که ضرایب این گیربکس برای tu3 خیلی سنگین هست به این دلیل که گیربکس تیپ 5 و 2 و 3 دقیقا یکی هست
35 اسب بخار اختلاف قدرت و استفاده شدن از یک گیربکس
مطمئنا ضرایب دنده های 1 و 2 خیلی سنگین هست برای این موتور 75 اسبی
مطمئن باشید مشکل از جای دیگست... با تیپ 2 بارها پراید رو گرفتم. چند بار سمند رو گرفتیم و ...
از کجاس ؟نقل قول:
تیپ 2 مدل چند ؟ تا 83 که همش فرانسوی بود الان موتورش انگول شده ایرانه دیگه بدرد نمی خوره اما تو کاتالوگ ایرانخودور شتاب رو زده 14 ثانیه برا این مدل ( یعنی هم شتاب پراید) نه 18 ثانیه !
تست کلاج رو درست اجام ندادی. بصورت زیر انجام بده.
1. ترمز دستی را تا آخر بالا بکش
2.پاتو بذار رو کلاج و بزن دنده چهار
3. گازو تا دور 3 و 4 یا حتی کمی بیشتر فشار بده
4. آروم پاتو از رو کلاج بردار
اگه ماشین خاموش نشد (آزمایشو متوقف کن)فاصله ی صفحه کلاچ زیاده یا صفحه کلاچ تموم شده و یا مشکل دیگه ای داره.
سلام
اگه مشكلت حل شده كه هيچ اگه نشده برو سنسور گازش رو عوض كن .
ماشين منم همين مشكلو داشت .
من مشهد هستم بردم نمايندگي كشميري ! انصافا كارش 20
سلام
اگه مشكلت حل شده كه هيچ اگه نشده برو سنسور گازش رو عوض كن .
ماشين منم همين مشكلو داشت .
من مشهد هستم بردم نمايندگي كشميري ! انصافا كارش 20
سلامنقل قول:
پرايد رو ميگي ديگه ..؟ چقدر هزينه ش شد؟
سنسور گاز هموني كه به اندازه يه گردو ه؟
ایراد ماشین این دوستمون خیلی غیر طبیعیه! اینطور که شما تعریف کردید،نباید دنبال عیب هایی مثل جنس شمع ها و ----- هوا یا بنزین گشت.چون هم ماشین نو هستش وهم مشکل شما ظاهرا ازین حرفا گذشته!.شما باید :
1.جام نبودن چرخها و ترمز ها برای تک تک چرخها(که با یه جک زدن حله)
2. سیستم برق رو(چک کنید جرقه یه شمعها قویه؟آوانس ریتارد جرقه هم چک بشه )
3.بعد سیستم سوخت رسانی رو(این نیاز به متخصص داره)
4.بعد کمپرس پیستونها(تعمیر کار جای شمع ها درجه میبنده و شما استارت میزنی فشار تراکم مشخص میشه)
5. و اگه باز هم علت پیدا نشد گیربکس رو چک کنید(می شه تمام شمع هارو باز کنی جلوی ماشین رو جک بزنی بیاری بالا ببینی تو دنده راحت استارت میخوره؟میشه چرخ ها رو راحت تاب داد؟)
6.ودر نهایت ماشین مرگ نیست که درمون نداشته باشه!پیگیر باشی بالاخره درستش میکنی!منتظریم ببینیم چه میکنی...
دوست عزيز شما دو كار انجام ميدي :
1- به احتمال زياد تسمه تايم يكي دو تا دنده رد كرده كه در حالت درجا اصلا محسوس نيست ولي در شتاب و سرعت خيلي تاثير داره . مدتي منم اين مشكل رو داشتم و بردم تعميرگاه ديدم به به !! تسمه ، جهتشو اشتباه انداختن و همين باعث شده بود دو دنده رد كنه .
2- شما چك كن فشار منيوفيلد ( كمپرس هوا ) چند هستش ؟ اين عدد بايد زير 300 باشه اگه بالاتر شد دوباره به همون تنظيم تسمه و سنسور فشار هوا و كثيف بودن ----- برميگرده .
من اين مشكلات رو داشتم و از زماني كه حلشون كردم و بعدا يك صفحه كره اي انداختم . خداييش شتاب ماشين حرف نداره . نميشه بهش گاز داد . تو كلاس1300 حريف ميخوام واسه يك دو !!!!
چقدر خوبه که وقتی تاپیک میزنیم و یه سئوالی رو مطرح میکنیم،بعد از حل مشکلمون تاپیک رو نیمه کاره رها نکنیم و با یه نتیجه گیری درست یا شرح کامل اونچه که گذشته اونو به پایان برسونیم.:10:الان من کنجکاوم که ماشین این دوستمون اشکالش چی بود؟درستش کرد؟هزینه اش و غیره...:13:
فکر میکنم ما واسه همین تو فروم هستیم که اطلاعاتمون بره بالا!:20:
امیدوارم چیزی که می گم در آینده تو فروم به یه فرهنگ تبدیل بشه...
ضمنا این یه احترام هم به تمام دوستانی که اینجا کمک کردن خواهد بود:10: