سلام
میخوام گوشی n79 رو هک کنم .
کمک کنید
Printable View
سلام
میخوام گوشی n79 رو هک کنم .
کمک کنید
سلام
اقا من تو OPDA عضو شدم و درخواست دادم و فایل CER رو دانلود کردم اما فایل KEY رو نمیتونم دانلود کنم!
انگار لینکش خرابه!
چه کنم؟
میشه شما امتحان کنید!
user: habill
pass: argo367
متشکر...
منم N79 دارم،
95% برنامه هارو نمیتونم نصب کنم!
حتی اونایی که توسط دیگران ساین شدن؟
چه کنم؟
دوست عزيز الان فرصت ندارم اگه صبـــر كني برات Cert & Key ميگيرم ...نقل قول:
نميشه ديـــگه بايد خودت ساين كنـــي يا گوشيتو هك كنــي تا بتوني بدون ساين نصب كنينقل قول:
كه اونم به Cert & Key نياز داري :20:
موفق باشيد!:40:
سلام به مهندسین عزیز
ممنون برای این پست های عالی
تو گوشی های سونی اریکسون می شه یه کاری کرد که هنگام تماس با گوشی مقابلت شماره شما برای طرف مقابل نمایش داده نشه ////
دوستان هر کی این روش رو می دونه ممنون می شم برای ما بزاره ///
البته بگه تو کدوم مدل ها می شه این کار رو انجام داد .....
سلام . خواهشا كمكم كنيد . من با hello ox 1.04 گوشيم رو هك كردم و بدون مشكل انجام شد . modo هم نصب شد. وقتي كه از من پرسيد كه رام پچر رو نصب كنم من هم yes رو زدم . بعد ديدم كه رام پچر نصب نشده . مال n96 رو نصب كردم . ولي وقتي ميخوام برنامه رو باز كنم بازنميشه. در درايو e پوشه ي patches هم نصب شده . install server و open4all هم هست ولي گوشيم هنوز ساين نشده .حتي با كپي كردن instal server در sys/bin . تازگيها وقتي ان گيج رو باز ميكنم اون هم باز نميشه . گوشي من n85 و ورژن 11.047 هستش
H.VIKE عزیز میشه بگی چه جوری بدون CER , KEY میتونم هک کنم؟(یا لینک مطلبشو بم بدی)نقل قول:
نميشه ديـــگه بايد خودت ساين كنـــي يا گوشيتو هك كنــي تا بتوني بدون ساين نصب كني
كه اونم به Cert & Key نياز داري [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستش همه ی این کارارو واسه n-gage میکنم،اگه راه بهتری برای اجرای بازیهای n-gage سراغ داری بهم بگو،لطفا!؟
متشکر و ممنون!
کمممممممممممممممممممک :"((
گوشیم هک نمیشه (n95 v31)
میخام n gage بریزم نمیشه
از این تاپیک پیروی کنید:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شاد باشید:40:
دوستان عزيز من فكر كنم بعضي ها اين تاپيك رو با تاپيك ساين كردن گوشي اشتباه گرفتند.سعي كنيد توي تاپيك ها موضوعات مربوط به همون تاپيك رو مطرح كنيييييييييييييييييييييد.
دوســـت عزيز بدون Cer & Key نميشـــه هك كرد بايد اين دوتا رو داشته باشـــي ...نقل قول:
براي اجراي n-gage تو تايپك خودش كامل توضيح داده شـــده :11:
من هک افزایش صدا رو روی p990i انجام دادم ولی گوشیم دیگه بالا نمیاد چه کار کنم لطفا جوابمو بدید
دوســـت عزيز عضويتت مبارك شما تو اين تايپك سوالتون رو بپرسيد زودتر به جواب ميــرسي :11:نقل قول:
مهم : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
سلام دوستان من یه گوشیه v800 دارم که سیم کارت همراه اول توش کار نمی کنه
این گوشی sony ericsson که به سفارش vodafone ساخته شده . ماله ساله 2004 ولی من خیلی دوسش دارم
فکر کنم تو ایرانم نباشه .اگه کسی میتونه کمکم کنه واقعا ممنون میشم
تورو خدا جواب بدین
سلام دوستان
گوشی نوکیا من که تحت سیستم جاواست،احتمال می دم به دست دوستم هک شده باشد ولی مطمئن نیستم،چند سوال در مورد هک شدن گوشی دارم:
1-وقتی هک می شود تا وقتی که بلوتوث دو گوشی به هم وصل است امکان سرقت اطلاعات وجود دارد؟
2-در همان زمان فقط می شود اطلاعات طرف مقابل را سرقت کرد یا چند روز بعد هم با فردی که گوشیت را هک کرده ملاقات داشته باشی،آن فرد دوباره می تواند به گوشی من دسترسی یابد بدون اینکه دوباره مرا گمراه کند و درخواست ارسال اطلاعات را داشته باشد؟
3-در هک کردن خوندم که میشه با گوشی طرف مقابل صحبت کرد،این فقط در همان زمان که بلوتوث روشن است امکان پذیر است یا با سرقت اطلاعات مهم سیم کارت همواره این امر امکان پذیر است؟
4-آیا بعد از هک گوشی فایلهایی در حافظه گوشی ایجاد میشود تا از آن طریق بشود فهمید که گوشی هک شده یا نه؟
گوشی دوست من n97 نوکیا بود و از رفتاری که برای گرفتن گوشی من انجام گرفت،احتمال می دم گوشیم هک شده،ضمنا من بعد از آن ملاقات گوشیم را restore all کردم.
ممنون میشم راهنمایم کنید
سلام . من یه گوشی n79 دارم . اونو با روش hello ox1.5 هک کردم اما rom patcher رو نصب نکرد . بعد با helloox 1.2 هکش کردم و rom patcher رو هم نصب کرد . اما بازم برنامه ها نیاز به ساین داشتن تا اینکه helo ox 1.2 رو پاک کردم و hello ox 1.5 رو روش نصب کردم . حالا به فایل های سیستمی دسترسی دارم وبیشتر برنامه ها نیاز به ساین ندارن اما بیشتر برنامه هایی رو که نصب می کنم تا وارد برنامه می شه سریع از برنامه خارج میشه . می شه راهنمایی کنید .. ممنون
سلام خسته نباشی
میخواستم ببینم اگه گوشی که قفل اوپراتور داره رو میشه هک کرد که ازش استفاده کرد؟
آخه برام یه w980 آوردن که قفل داره میخواستم ببینم میشه کاری کرد یا نه؟
سلام دوستان کسی مشکل منو نمی تونه حل کنه
k850 که یک گوشی ِ a2 هست، با نرم افزاری جز a2 uploader هک می شه؟! چون a2 uploader موقع اجرا ارر میده...!
من خیلی وقته منتظر هک گوشی های brown هستم اگه اومده لطفا بگید. ممنون
من برنامه ي hellocarbide رو روي گوشيم نصب كردم (همون روشي كه ديگه نياز به ساين تك تك برنامه ها نيست) الان هيچ برنامه اي رو نصب نمي كنه و هيچ برنامه اي رو هم ريمو نمي كنه خواهش مي كنم كمكم كنيد
مدل گوشيم n78
سلامنقل قول:
گوشیرو مستر ریست کنید.
سپس از این روش هک کنید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
راهی برای هک n97 وجود داره؟
سلامنقل قول:
خیر...هنوز راهی برای هک این گوشی ابداع نشده باید منتظر بود.
شاد باشی:40:
آموزش هک N85 رو میخواستم
ممنون
سلام من فایل ser&key رو ازimobile گرفتم اما نمیدونم چه باید بکنم راهنمایی کنید nokia 5800 دارم
با سلام.
دوست عزیز درخواستی رو در مورد هک ها ، مد ها ، پچ ها و منو ها برای گوشی نوکیا وسونی اریکسون داشتم
مدل گوشیتون
n82,,,,k800
ممنونم
سلام
اون روشی که وقتی بلوتوث یکی روشنه فایل هاشو یواشکی می کشیم تو موبایل حودمون چجوریه ؟
درخواست اپلود hellox رو در جای دیگری دارم....
از این لینک فعلی که میخوام دانلود کنم ارور میده...
سلام
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
همچین برنامه ساخته نشده دوست عزیز..نقل قول:
منظورتون ضمیمه هست؟ برنامه مدیریت دانلوتون رو غیر فعال کنید درست میشه..!نقل قول:
سلام....
بچه ها اگه میشه منو راهنمایی کنین...من یه عالمه با خوشحالی هر چه تمامتر از سایت گالری موبایل.9
بازیهای مربوط به ان93ای رو دانلود کردم...اما الان که نصب میکنم ارور نات ساپورت رو میزنه...اینم
بگم که گوشیمو به ورژن 30 اپدیت کردم...من اماتورم...حالا میخوام بدونم از کجا باید شروع کنم؟ اول باید گوشیرو هک کنم یا ساین؟
چه روشی اسونتره؟ اگه میشه منو راهنمایی کنین...
خدا خیرتون بده
چند تا منوی خفن واسه k810 می خواستم
در ضمن یه سوال نمیشه منوی فلش ریخت تو k810
بعدش می خواستم بدونم با فار منیجر نمیشه پچ ریخت اخه cid 53 گوشیه من
چون من با فار منو ریختم لطفا جواب بدین همین جا
عزیزان هک 6131 را هم...!
هک دو تا گوشی زیر لطفا:
w810
w302
کسی هک n85 ورژن 30 رو بلده اصلا وجود داره؟ممنون
دوستان من 5800 دارم
می خوام وقتی میرم تو مسیج Sort رو بر اساس Sender انجام بده !
چون در حالت عادی بر اساس Date هست و اگه تغییر بدیم به Sender بعد از اینکه از مسیج خارج میشم دوباره برمیگرده به Date
میشه کاریش کرد؟
گوشی من N86 و با فایل های cer و key که بعد درخواستم اومد helloxon رو ساین کردم ولی موقع نصب پیام خطای زیر میده؟
مجوز گوشی هنوز معتبر نیست و یا تاریخ گوشی صحیح نیست که تاریخ که به روزه؟چیکار کنم؟
حتی e-xplor هم که میخوام نصب کنم همین پیام رو میده؟ کمکم کنین تو رو خدا ممنون میشم
ممنون میشم هک N86 رو هم برام بزارین
لطفا کمک کنید
هر چی می شد کردم و هک نشد
فایل Cer و Key رو هم گرفتم
اما اصلا نمی شه هکش کرد
سلام
دوست عزیز HelloOX رو نصب کردی؟ مشکلش کجاست؟
شاد باشی:40:
من خودم 6120 دارم
با hello ox 1.3 هکش میکنم توی applaying patches گیر میکنه 2،3 بار بزنی حل میشه
2 , 2.02 کار نمیکنه برام