میتوبیشی گالانت یه ماشینه توپیه که چند مدل داره مثلا vr-4 و 6vr سیلندرنقل قول:
من vr4 رو بیشتر دوس دارم.
شما راجع به کدوم مدلش اطلاعات میخوای؟
Printable View
میتوبیشی گالانت یه ماشینه توپیه که چند مدل داره مثلا vr-4 و 6vr سیلندرنقل قول:
من vr4 رو بیشتر دوس دارم.
شما راجع به کدوم مدلش اطلاعات میخوای؟
من که در کل هیچی از میتوبیشی نمیدونم.نقل قول:
شما اگه یه توضیح در مورد هر دو بدین و یه جا هم برای دیدن عکی معرفی کنید.ممنون میشم
نقل قول:
دوست عزیز اگر از لحاظ هزینه و نگهداری بخواهی 405 خیلی بصرفه تر هست
سعی میکنم هر چه زود تر در بخش خارجی یه تاپیک در مورد میتسو بزنیم... در اون تاپیک به این موارد خواهیم پرداختنقل قول:
یک سوال :نقل قول:
بله. پیدا میشه.
اینقدر ها هم ارزون نیست... ولی این قیمت به دلیل اینه که مدلشون پایینه حدود 17-18 سالی دارن. اینا چون پلاک شدن هزینه گمرک ممرک ندارن دیگه... یه زمانی داشتن که پرداخت شده (یا توسط فرد مصرف کننده یا توسط وارد کننده)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آیا به صورت قاچاق و یا با پول میشه یک جواریی پلاک کرد که هزینه اش کم بشه ؟ چون ادم زورش میاد به اینا پول بده ! :دی
در سایر کشور ها هم این هزینه است ؟
بستگی قیمت خودرو، و پارتیه شما داره. ولی در حالت کلی نمیشه و این کارو هم نکنیم بهتره.نقل قول:
:12:
نه باباهیچی زانتیاموشکی نمیشه .سالارجادها هم توسرعت هم توی سیستم ترمز
منم زانتیا را خیلی قبول دارم ولی نمیدونم چرا بعضی ها درست حسابی قبولش ندارن
تاپيك سركاريه ؟
آخه هر كي هر ماشيني ميگه شما ميگي من قبول دارم يا خوشم نمياد
دوست عزیز من بین زانتیا ومزدا3 و 206 و منتظره 207 موندن شک دارم و این که اگه ماشینی بهتر از اینا تو همین مایه ها هست چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خودمم چون از ماشین زیاد سر در نمیارم حرفه همه را تعیید میکنم.
اگه فقط بین اینا موندین، خوب همه این ملت هم بیان نظر بدن مطمئن باش میگن مزدا 3 (مگر کسی اطلاعاتی نداشته باشه)نقل قول:
چون خداییش نسبت به اون گزینهای دیگه خیلی بهتره... منتظر خودرو موندن هم کار درستی نیست... اگه خیلی اشتیاق دارید خودتون وارد کنید.
در مورد گالانتی که قول دادم علی الحساب اینو داشته باشید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مگه قراره 207 هم وارد بشه؟؟؟؟!!!
آها نکنه منظورت 407 هست؟
خوب اگه 407 هست که همون 407 بهتره ولی بعید میدونم منظورت 407 باشه
ولی مزدا 3 فکر کنم از همه بهتر باشه
من هرجا میرم اینو میگم که crash test زانتیا از رو به رو فقط 1.5 از 5 گرفته!!!
فکر کنم مزدا 3 بهتر باشه!!!
شما گفتی یک ماشینی میخوام که هر طوری که خواستم تغیر توش بدم..نقل قول:
دوست عزیز من بین زانتیا ومزدا3 و 206 و منتظره 207 موندن شک دارم و این که اگه ماشینی بهتر از اینا تو همین مایه ها هست چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خودمم چون از ماشین زیاد سر در نمیارم حرفه همه را تعیید میکنم.
زانتیا و مزدا 3 نمیتونی تغیر زیادی توش بد.. اما 206 خدای تغییره و لوازم تغییرشم زیاده..
اون گالنتیم که آقا فرشاد گفت خوبه فقط کمی قدیمیه و برات دردسر میشه..
سلام دوستان.
پس چه کنم من.
مزدا3 بگیرم؟یا 206 که به قول دوستمون میشه تغییرات زیادی داخلش داد؟
زانتیا هم که انگار در مقابل ایناهیچه.
در مورد پزو هم منظورم با 207 بود که نمیدونم چه کنم.چون اینم به زودی وارد میشه
ازارا......ماکسیمای سفارش کویت
اگه واقعا عشق تیونینگ و تغییرات فراوون داری خوب 206.نقل قول:
اما اگه اونقدر هم برات مهم نیست، به نظر من مزدا 3. ضمن اینکه مزدا 3 هم میشه تیون کنی...
زانتیا در مقابل 206 به نظر من خیلی بهتره ولی در مقابل مزدا 3 نه.
در مورد 207 اگه منبع موثقی بهت اینو گفته که بزودی میاد و ازش خوشت اومده پس وایسا تا بیاد...
ولی جدی دارم میگم اگه وضع مالیتون خوبه همین مزدا 3 از همه چی بهتره... بعدا هم کم کم تیون میکنی...
به نظرم Mazda 6 از همه ی ماشین های تو ایران بهتر میشه البته اگه بیاد D:
برای من اسپرت کردن ماشین خیلی مهمه.ولی اگر ماشین بگیرم همون موقه نمیرم تو کار اسپرت حتا اگه پول دستم باشه.میزارم حدود یه سال دیگه.من این طوری هستم.میخام با خود ماشینم لذت ببرم.نقل قول:
حالا انعطاف پذیری مزدا3 بیشتره یا 206؟منظورم اینه که کدوم را میشه بیشتر اسپرت کرد؟چه از لحاظ موتوری چه از لحاز بدنه و رینگ...........
رنچ قیمت مهمه :
206
مزدا 3
ب ام و
بهترین های هم قیمت های خودشون اند.
نمیشه دلیل وارد نکردنشم همینه، چون تو اون رنج قیمت، ماشینهای حداقل به ظاهر بهتری وجود دارند همونطور که پژو 407 و c5 موفق نشدن یا نمیشن.نقل قول:
ولی بهترین کاری که الان میتونه بهمن خودرو بکنه اینه که خودش رو برای واردات یا تولید ckd نسل جدید مزدا 3 آماده کنه من مطمئنم نسل جدید مزدا 3 در صورتی که در زمان مناسب وارد بشه و فروخته بشه (که البته از شرکت های ایرانی معمولا بعیده) میتونه بازار بسیار عالی برای خودش درست کنه ولی مثلا اگر با افکار نابود مدیریتی کهنه بخوان بازم مثل 323 انقدر لفتش بدن و بگن حالا بزار مزدا 3 فعلی فروشش رو بکنه بعد یه بازار بسیار عالی رو بهمن خودرو از دست میده که در بیشتر اوقات یا تمامی اوقات هم مثل همه کمپانی های ایرانی اوضاع به همین صورت بوده و هست.
خوب الان گزینه ها شد 2 تا..!نقل قول:
برای من اسپرت کردن ماشین خیلی مهمه.ولی اگر ماشین بگیرم همون موقه نمیرم تو کار اسپرت حتا اگه پول دستم باشه.میزارم حدود یه سال دیگه.من این طوری هستم.میخام با خود ماشینم لذت ببرم.
حالا انعطاف پذیری مزدا3 بیشتره یا 206؟منظورم اینه که کدوم را میشه بیشتر اسپرت کرد؟چه از لحاظ موتوری چه از لحاز بدنه و رینگ...........
خوب معلومه که با این وضع نمیتونی مزدا 3 رو مثل 206 اسپرت کرد.. ولی مزدا 3 یک چیز دیگه هست و از همه لحاظ یک سرو گردن از 206 بالاتر هست..
سلام.
حالا من چه کنم؟
من میخام که بتونم در ماشین تغییرات زیادی انجام بدم.حالا 206 یا مزدا3؟
از بین این 2 تا برای شما 206 مناسبترهنقل قول:
میشه بگید چرا؟نقل قول:
میخام که دلیلشو برای خودم همین طوری بدونم.اگه امکان داره.
ممنون
نقل قول:
:2:..........
دلیل خواستن حقش شماست.نقل قول:
در پست های قبل کم و بیش گفتیم.
و در ضمن من هم گفتم برای شما بهتره.
چون شما میخوایید تغییرات زیادی توی ماشین بدید.
206 چندین ساله که توی ایران حصور داره و قطعات اسپورتش هم ریخته توی بازار از چراغ گرفته تا سیستم تعلیق اسپورت تا آپشنهای جانبی و تقویتی موتور، بدنه و ....
ولی مزدا 3 به اندازه 206 توی ایران حصور نداشته و نمیشه به اندازه 206 توش تغییر ایجاد کرد... و به اصطلاع تیونش کرد.
بنا بر این در حال حاضر برای تغییرات زیاد، 206 بهتره
ولی فکر کنم با امدن 207 دیگه 206 جایی نداره؟؟؟؟؟؟؟درسته؟
207 اگر بیاد قطعا قیمتش بالاتر از 206 هست.نقل قول:
پس نمیتونه زیاد تاثیری روی بازار 206 بذاره. تاثیرش بیشتر میتونه روی خودروهای هم رنج خودش باشه.
شما اگه 30 ميليون ميخاهيد پول ماشين بديد اسپرت هم بكنيد
10 ديگه بزاريد روش يا با اقساط
يك هيوندا كوپه بگير ، يك رينگ ناز هم بنداز زيرش ، اونوقت متوجه ميشي اسپرت و رانندگي يعني چي !
پس خرید 206 ضرر نیست؟نقل قول:
دوست عزیز (متاسفانه اسم شریفتون رو هم نمیدونم)نقل قول:
- ایشون میخوان تو ماشین تغییرات زیادی ایجاد کنن، وگرنه به نظر من مزدا3 از هیوندای کوپه هم بهتره.
- 10 تومن در مقابل 30 تومن خیلیه... پس همینجوری نمیشه بگیم 10 تومن بذار روش. این در صورتهیه که بودجه الان 150 تومن باشه ما بگیم 10 تومن بذار روشه یه ... بگیر.
با سلام .
فرشاد جان من مهراد هستم :11:
لطف مي كنيد بگيد از چه لحاظ مزدا3 به هيوندا كوپه ترجيح مي دهيد
از لحاظ تيپ و قيافه ماشين كه نيست .. فكر كنم
نقل قول:
از آشناییتون خوشحالم آقا مهراد
من به شخصه فضای داخلی برام مهمه.
راحتی سرنشینان هم مهمه.
سلام.
دوستان ببخشید که من باز میخام وقتتونو بگیرم.
دوستان اگه ماشین را در کنار اسپرت کردن برای مسافرت و گاهی اوقات هم گردش های بیابانی بخایم اون موقه چه پیشنهادی میکنید؟
من خودم فکر کنم زانتیا خوب باشه ولی چون زیاد از ماشین سر در نمیارم نظره شما هم میخاستم.اگه امکان داره راهنمایی کنید.
ممنون
اولا بحث وقت گیری نیست. (همه در خدمتیم)نقل قول:
سلام.
دوستان ببخشید که من باز میخام وقتتونو بگیرم.
دوستان اگه ماشین را در کنار اسپرت کردن برای مسافرت و گاهی اوقات هم گردش های بیابانی بخایم اون موقه چه پیشنهادی میکنید؟
من خودم فکر کنم زانتیا خوب باشه ولی چون زیاد از ماشین سر در نمیارم نظره شما هم میخاستم.اگه امکان داره راهنمایی کنید.
ممنون
دوما که با اجازه فرشاد من یه پیشنهاد میکنم بهت اونم اینه که برو سراغ تویوتا لندکروسر
این ماشین برات خیلی خوبه.من که جای تو بودم اینو میخریدم(آی جون میده برا بیابون)
حدودن چه قیمتی داره؟
این تاپک مال خودته. هر سوالی میخوای بپرس. چون هدف از زدنش همین بوده. ما هم تا جایی که میدونیم راهنمایی میکنیم.نقل قول:
برای گردشهای بیابانی بستگی به بیابانش داره.
اگه جاده صاف ولی خاکی منظورتونه که هیچی. ولی اگه کوه و دشت و ... و در اصطلاح suv میخوایید که بحث دیگهای هست.
در حالت اول شما میتونید همون 206 رو بگیرید و با ارتقاع سیستم تعلیق مصلا با تعویض کمک و فنر به انواع تنظیم شونده کارتون رو تا حد زیادی راه بندازید. در حالت دوم بهترین راه اینه که بودجه رو یکم افزایش بدید و یه کیا اسپورتیج وردارید.
اولا اجازه ما با شماست.نقل قول:
کاپیتان جون، پیشنهاد های خیلی خوبی میدید. جدی میگم. ولی بالاتر از رنج قیمت ارائه شده هستن.
منظورم بیشتر با جاده صاف ولی خاکی(جنگل های صاف شمال)........
اخه 206 یه ایرادی که داره اینه که صندوق نداره منم اگه خدا بخاد ماشین بگیرم مسافرت زیاد میرم......
405 و تندر خوبه . (سمند هم فضاش خوبه ولی برای خاکی و از این حرفا زیاد جالب نیست)نقل قول: