من مخاففم
چون یه هم کلاسی داشتم اصلا هیچی بارش نبود فقط نمره می آورد و معدلش 19.5 اینا بود آخرم قبول نشد ولی من با معدل 14 تهران قبول شدم . فنی دولتی
معیار معدلی قبول شدنش به هوس معلم بستگی داره.
اکثر اونایی هم که معدلشون بالا بود قبول نشدن.
Printable View
من مخاففم
چون یه هم کلاسی داشتم اصلا هیچی بارش نبود فقط نمره می آورد و معدلش 19.5 اینا بود آخرم قبول نشد ولی من با معدل 14 تهران قبول شدم . فنی دولتی
معیار معدلی قبول شدنش به هوس معلم بستگی داره.
صد درصد موافقم
این کنکوره لعنتی ، این کابوس وحشناکو هر چی زود تر بردارن بهتره!
مزخرف ترین نوع سنجش مسخره ترین نوع گزینش آزموون تستیه اونم با این جامعه آماریه بزرگ
هر دانشگاه باید خودش یه امتحان بگیره (هم تستی هم تشریحی )
اولش سخته
کم کم جا می یفته دیگه منه احمق نمی رم شریف امتحان بدم
(حتی می تونن براش یه محدودیت بذارن ، مثلا چند تا از آزمون ها رو هم زمان کنن که همه نتونن همه رو امتحان بدن)
در هر صورت این کنکور بدترین خالت ممکنه!
این طرحی هم که مثلا الان می خوان پیاده کنند(تاثیر معدل و .. حذف کنکور) هم خوبه!
حداقلش اینه که امتحان تشریحی می دیم نه تستی
خب این خوبه؟؟؟؟؟نقل قول:
بله که خوبه .....طرف فقط حفظ میکرد میومد امتحان میداد نمرش هم میشد 20 .......هیچی هم بارش نبودنقل قول:
ولی کسایی بودن که هم نمره میاوردن هم بارشون بود .......... قبول هم شدن.
خب این آدم دوباره همین کارو می کنه!نقل قول:
طرف فقط حفظ میکرد میومد امتحان میداد نمرش هم میشد 20
کجای کنکور سواد مارو می سنجه!؟؟؟
اصلا من می گم آدمی که بتونه یه شبه امتحانو بیست بگیره حقشه که یه جای خوب قبول شه!
اگه تو می گی می شه یه شبه نمره گرفت خب چرا خودت این کارو نمی کنی؟
نگو که می خوای یاد بگیریو نمی دونم علمت زیاد شه و از این حرفا
همه ی ما برای نمره درس می خونیم!
اگه همچین استعدادی داری حقته که یه جای خوب قبول شی
کاملا مخالفم ... !
من موافقم چون درسته كه تو شرط معدل ممكنه سطح علمي دقيق برسي نشه و شايد يك حق كشي هايي هم بشه ولي بازم همه اينها مجموعا استرس كنكور نمي شه
من مخالفم چون هميشه تستها رو خيلي بهتر از آزمونهاي تشريحي ميدم
مطمئن باشيد كنكور حذف نميشه
تو شرط معدل سواد آدم خیلی بهتر از کنکور سنجیده می شهنقل قول:
من موافقم چون درسته كه تو شرط معدل ممكنه سطح علمي دقيق برسي نشه و شايد يك حق كشي هايي هم بشه ولي بازم همه اينها مجموعا استرس كنكور نمي شه
استرس هم همیشه هست فقط اینبار بین چند سال پخش می شه و یکباره به آدم فشار نمی یاره!
من چی بگم که همیشه تستو بد تر می زنم!!!!!! D:نقل قول:
من مخالفم چون هميشه تستها رو خيلي بهتر از آزمونهاي تشريحي ميدم
مطمئن باشيد كنكور حذف نميشه
تنها خاصیت تست تصحیح راحت و بدون دردسر اونه وگرنه تست هیچ مزیت دیگه ای نداره!
کنکور هم ان شالله حذف می شه!
با سلام
من مخالفم
اگه کسی مدارس غیر انتفاعی رو دیده بود و شرایط امتحان و...
مخالف بود برای اینکه کسانی که حقشون نیست به بهترین دانشگاه ها میرن و کسانی که حقشونه باید به پایینترین ها تن بدن
موافقم با شمانقل قول:
معلم ها تو این مدارس با بچه ها کاری ندارن یا بهشون کمک می کنن:13:
منم مخالفم.
با امتحان تشریحی نمی شه همه رو با هم مقایسه کنی مگه این که یه دبیر بشینه کل برگه های امتحان رو تصحیح کنه تا عدالت رعایت بشه.
تاثیر چهار درس پیش دانشگاهی در رتبه کنکورمعاون آموزش و نوآوری وزارت آموزش و پرورش از پیشنهاد محاسبه و ارزیابی چهار درس پیش دانشگاهی در سه رشته دوره نظری در کنکور سال 89 به کمیته قانون حذف کنکور خبر داد.
عباس رهی در گفتگو با خبرنگار مهر با اعلام این خبر افزود: بنا بر تصمیم کمیته قانون حذف کنکور وزارت آموزش و پرورش باید دو درس تخصصی و دو درس عمومی مورد نظر خود را برای تاثیر در قانون حذف کنکور پیشنهاد می داد که طی هفته گذشته آن را به این کمیته ارائه کردیم.
طبق قانون حذف کنکور باید نمرات دانش آموزان در برخی از دروس پیش دانشگاهی نیز تاثیر داده شود که سال گذشته این امر میسر نشد و آموزش و پرورش موظف گردید که در سال تحصیلی جاری این دروس را به کمیته ویژه این قانون پیشنهاد دهد. همچنین آموزش و پرورش موظف است که برای دروس پیشنهادی در دوره پیش دانشگاهی آزمونهای استاندارد به شکل نهایی و سراسری برگزار کند.
معاون آموزش و نوآوری وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه طبق قانون حذف کنکور باید سوابق تحصیلی دانش آموزان در کنکور سال آینده نیز افزایش یابد ادامه داد: امیدواریم که در سال آینده تاثیر سوابق تحصیلی دانش آموزان از 15 درصد در سال جاری به 30 درصد افزایش یابد.
سوابق تحصیلی دانش آموزان در دو کنکور 88 و 87، 15 درصد بوده است.
رهی ادامه داد: در دوره متوسطه امسال نیز همچون سال گذشته 10 درس از دروس تخصصی و عمومی رشته های ریاضی، تجربی، علوم انسانی و معارف اسلامی سال سوم دبیرستان که امتحانات آنها به صورت نهایی برگزار می گردد در سوابق تحصیلی کنکور تاثیر داده می شود.
معاون وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: به منظور آمادگی دانش آموزان پیش دانشگاهی از دروسی که امسال در کنکور موثر خواهد بود، جلسه کارگروه ماده 4 قانون به زودی تشکیل می شود و دروس را پس از نهایی شدن تا پایان مهرماه در اختیار دانش آموزان قرار می دهیم.
منبع :
کد:http://tabnak.ir/fa/pages/?cid=65766
محتوای مخفی: مدیران بخوانند
البته نه براي فارغ التحصيلان
خدا رو شکر!نقل قول:
البته نه براي فارغ التحصيلان
یعنی 15 درصد پیش 15 درصد سوم ؟؟
خب ما که فارغ اللتحصیل هستیم چی؟؟؟
اي بابا . شما فارغال تحصيلا احتمال 90 هموم 15 سوم رو داريد . تغييرات تا يك هفته اعلام ميشه
هفته ی دیگه؟
خداکنه با این معدل افتضاح
راستی معدل تو رتبه تاثیر میزاره ؟ یا نمره تراز یا درصدامون؟ من اخر نفهمیدم
من 2 تا از درسامو نتونستم پاس کنم مریض بودم
حالا باید دی امتحان بدم گفتن دی بیا
من جز فارغ التحصیلام؟
چه درسايي و چه رشته اي
درسای هندسه تحلیلی و شیمی پیش دانشگاهی
رشته م ریاضیه
واییییییییییییییی دارممممممممم میمیرمممممم
بدبخت شدیم رفت.....
امیدوارم امسالم مثل پارسال بشه
نه داداش زیاد نگران نباش این چیزیه که واسه همه هست همه هم که معدل بالا ندارن...نقل قول:
بدبخت شدیم رفت.....
دقيقا . تاثير معدل اماسلم ثابت كردم كه تاثير زيادي نمي زاره . مهم فقط كنكوره و كنكور و كنكور . با كمي احتساب معدل مي فهميد كه فرق شمايي كه مثلا 12 گرفتيد با كسي كه 20 گرفته در نمره تراز آخر سر باندازه 2 سوال هست در همون درس . مثال عرض كردم براي يك درس
حالا کی معلوم میشههههههههههه
چي معلوم مي شه . معلوم شده . اينكه چه درسايي از پيش هست تا آخر مهر ماه
یعنی 30 درصد حتمیه؟؟؟؟
پس اونایی که فارغ التحصیلن به فکر همون 15 درصد باشن؟
راستی من که درسام مونده اگه این درسا جز اونا باشه و امتحانامو تو دی خوب بدم جز همون 30 درصد حساب میشه؟؟
کلا امتحانای ترم 2 حساب میشه یا با ترم اول؟؟؟
به احتمال زياد هر دو ترم حساب خواهد شد . اما درس شما با توجه به اينكه نيمسال اول رو دادين جزو 15 درصد فارغ التحصيلي حساب ميشيد . بازم من اطلاعاتي تا هفته بعد خواهم آورد. اگر خواستيد در مسنجر بگيد .
خدا به دوستان کنکوری رحم کنه ! :27:
یه توصیه هم برا سومی ها :10: : نهایی رو 20 بیست بخونید تا کم نیارید:46:
خدا لعنت کنه اون کسی رو که گفت کنکور حذف بشه:D
هر روز یه استرس و یه برنامه تازه برامون میریزن
خبر جدید دارین بزارین ما رو از نگرانی در بیارین
عزيز من موفق و برنده كسي هست كه به جاي گوش دادن به اين قوانين و تبصره ها بشينه برنامه بريزه و درساشو بخونه . البته اينم بگم كه خيلي خوبه آدم اين را بدونه و اطلاع داشته باشه اما نه اينكه دغدغه داشته باشه و نگران .نقل قول:
منم این خبر و بهتون بدم که طبق قانون کنکور هر تصمیمی در مورد اون سال بخواد گرفته بشه، باید تا 30 مهر به تصویب برسه...یعنی این قانونایی که شما حرفشو میزنین اگه ا 30 مهر حتمی نشه،کنکور شما هم مثل 88 خواهد بود...
خدا کنه تصویب نشه
مسخرش کردن
بابا تو همین امتهان نهایی پر تقلب هست
همه معلما جواب به بقیه میگن
اصلا کنکور چیش به تشریحی که این کارو میکنن
من حاضرم 4 تا امتحان تستی بدم ولی تشریحی ندم
اینو نمیخواستم بذارم ولی خوب گفتم بدونید بهتره ! نشه یه وقت مثل بومی گزینی که سر همه کلاه رفت ...
دیگه این که به قول معروف رسانه شمایید :دی به دوستان خود بگویید ...
من خودم روی 20 درصد حساب کرده بودم ولی خوب دیگه این برای همه هست . ولی این سال پیش رو خوب بخونید ( از همین حالا ) که یه قدم از همه جلوتر باشید ( باشیم )
پس با این حساب باید شامل کسایی بشه که پیش داننشگاهیشون رو سال 89 میگیرن
بله و به جاي اناليز اين حرفا بهتره درساتو آناليز كنينقل قول:
واقعا دوستان انصاف نیست که همه رو با این نهایی به سنجن ، ببینید مثلا یکی تیزهوشان میخونه با اون معلمهای توپ و امکانات عالی ، یکی نمونه میخونه ، یکی هم مثل ما دانش آموز مدرسه عادیه که کلاس 1 پرده رو هم به زور داره !!! آیا انصاف هست که همه با یه امتحان سنجیده بشن ؟! در ضمن در خیلی حوزه ها دیده بودم که تقلب میشه برا امتحانات سخت ، آیا همه جا اینطوریه ؟!!
کار کارشناسی و بررسی شده ای نیستش اصلا
در هر صورت برای کنکوریها آرزوی موفقیت میکنم ، چون حالا میفهمم که دانشگاه سراسری یعنی چه !! وقتی که تو آزاد درس بخونی و 1 میلیون شهریه بدی و هی اینور اونور بری تازه سرتم منت بزارن ، اونوقت میفهمی یعنی چه !!
من الان حاظرم برگردم دوران مدرسه و همون درسهای آسون رو 1000 بار بخونم ، وقتی کتاب 3 جلدی فیزیک هالیدی که هر کدوم قده یه قرآن هست رو ببینی که همشونرو هم باید 4 ماهه بخونی کنار درسهای دیگه و یکجا امتحان بدی اونوقت میفهمی کنکور چیزی نیست ...
یه نصیحت ! :دی : تلاش تلاش تلاش !! کنکور به هوش نیست (چون هوش یه چی دیگست) کنور تلاش و پشتکار میخواد ،همین
رئیس سازمان سنجش آموزش کشور درباره افزایش تاثیر سوابق تحصیلی در کنکور سراسری سال آینده گفت: افزایش ظرفیت تأثیر سوابق تحصیلی در کنکور 89 هنوز به تصویب نرسیده و در حد پیشنهاد است و تنها مرجع تصمیمگیرنده در این زمینه کمیته کنکور است.
عبدالرسول پورعباس در پاسخ به خبرنگار مهر با بیان این مطلب افزود: آموزش و پرورش پیشنهاد خود برای افزایش تاثیر سوابق تحصیلی در کنکور 89 (سال آینده) و موثر بودن برخی دروس پیش دانشگاهی را به کمیته برنامه ریزی کنکور ارائه کرده است اما این وزارتخانه نمی تواند تصمیم گیرنده نهایی در این زمینه باشد زیرا در نهایت کمیته کنکور باید تصمیم بگیرد و اعلام کند.
وی با بیان اینکه جلسه کمیته برنامه ریزی کنکور به زودی تشکیل می شود، اظهار داشت: تا تصیم نهایی کمیته هیچ ایده ای برای کنکور سال آینده وجود ندارد.
رئیس سازمان سنجش درباره برنامه این سازمان در خصوص برگزاری کنکور سال آینده و حذف یا عدم حذف کنکور در سال 90 نیز به مهر گفت: کنکور سال 89 که برگزار می شود و تا کنون تصمیم جدیدی درباره آن گرفته نشده است. کنکور 90 بستگی به شرایط دارد ممکن است برگزار شود ممکن است برگزار نشود.
وی در پاسخ به پرسش دیگری درباره افزایش ظرفیت در دانشگاهها و گلایه دانشگاهها در این باره گفت: چنین چیزی وجود ندارد که سازمان سنجش در کنکور امسال بیش از ظرفیت اعلام شده دانشگاهها ظرفیتی را اعمال کرده باشد.
پورعباس ادامه داد: تنها افزایش ظرفیت 15 درصدی بوده که در دوره روزانه و شبانه شامل پنج درصد مازاد بر ظرفیت برای سهمیه شاهد، چهار تا پنج درصد به دلیل برابری نمره داوطلبان و پنج درصد نیز طبق توافق با مجلس می شود.
آره من هم موافقم که تقلب میشه.نقل قول:
همین امتحان نهایی امسال امتحان جبر که بودیم توی حوزه امتحان نهایی بچه های یه مدرسه دیگه هم با ما بودند که یکی از مراقب ها بچه های اون مدرسه رو می شناخت.همش می دیدم که بالای سر بچه های اون مدرسه هست وراهنماییشون می کرد.دیدم این طوره گفتم من هم یه سوال بپرسم تا به من هم کمک کنه.ازش که پرسیدم گفت امتحان کشوری که راهنمایی نداره خیلی زورم گرفت.چند دقیقه بعد یکی از بچه های اون مدرسه ازش یه سوال پرسید من هم که نزدیک بودم جوابش رو شنیدم که دقیقا بهش گفت.و من هم شنیدم ونوشتم.
تازه یکی از دبیرامون می گفت وقتی میریم حوزه تصحیح اوراق رئیس حوزه هی میومد بهمون می گفت حواستون به فلان برگه باشه تا قبول بشه.حواستون به فلانی باشه تا 20 بشه.
اصلا توی مملکتی که جنبه نداند و تقلب زیاد می کنند نباید این جور کار ها رو کرد.همون کنکور از همش بهتره.که دیگه نمیشه گفت تقلب شده.البته اگه از باز کردن مبحث سهمیه ها صرف نظر کرد.
بعد میان میگن که چرا ما جهان سومی هستیم.چون که یه مشت بی سواد با سهمیه های خاص پدرشون وارد دانشگاه میشن ولی یه سری دیگه که قدرت علمیشون بالاتره باید پشت سد دانشگاه بایستند.