ایول بالاخره قیمت مناسب رسید!نقل قول:
شما P6T Deluxe + ci7 920+ 6 G DDR3 1333 رو کمتر از یک میلیون میدی!!!؟؟بدو آدرس بده!:31:
:11:
Printable View
ایول بالاخره قیمت مناسب رسید!نقل قول:
شما P6T Deluxe + ci7 920+ 6 G DDR3 1333 رو کمتر از یک میلیون میدی!!!؟؟بدو آدرس بده!:31:
باشه ولی به هر حال من می خوام Club3D 4870 1GB OC رو بگیرم، 4870 عادی اگه توی 5 تا از 280 بهتر باشه، این همه رو ازش می بره.
p6t میشه 300 توماننقل قول:
رم 4 گیگ ddr3 میشه 150 تومان (خودم یکی دیدم)
920 هم میشه 400 تومان
جمعا میشه 850 تومان
اگه با من باشه یه مادربرد خوب برمیدارم ؛بعد یه رم خوب متناسب با مادر برد( دقت کن که bus رم و مادربردت یکی باشه).
خیلی کم میشه که بخوای از cpu بالا استفاده کنی.
برا من که اینجوره....
آره ميديم؟ چندتا ميخواي؟:31: قيمت هم حداكثر تو پايه يك ميليون.... البته با سه گيگ رم كمتر از يك ميليون ميشه و با 6 گيگ شايد 10 تا 20 تومان بيشتر...نقل قول:
آدرس شرمنده! ميخواي منو بن كنن اين ادمين هاي فروم!؟:41:
من از گنج نهفته قيمت گرفتم. (از نزديك باهاش در ارتباطم) تو مشهد شركت داره.. ميگفت تا يكي دو هفته ديگه احتمالا بار جديدشون ميرسه. قيمتش هم زير يك ميليون بود.
P6T با P6T Deluxe یکم فرق داره ها!!!:46:نقل قول:
قیمتهایی که میدی هم یه کوچولو پایینه!:31:
چند تا بخوام خوبه!!!؟؟؟:31:نقل قول:
آدرس رو خصوصی بده نه عمومی!:46:جای دیگه هم تبلیغ نکن که اونوقت بن میشی!:31:
1 میلیون و 900 هم پایه یک میلیون هست ها!!:19:
درسته .نقل قول:
خب یعنی چی!؟
در کل gtx 280 بهتره!5 تا که هیچی!می خوای 50 تا بنچ مارک ببینی که gtx 280 بهتر بوده!؟
رقابت 4870512/1024 با gtx 260-gtx 260 core 216 هست نه gtx 280!
این از اون حرفاستها !!!نقل قول:
دوست عزیز اگه بودجه حدود 1 و نیم میلیون دارید فقط برای سه قطعه(ci7 920+3/6g ddr3 1333+asus p6t)
میشه بگید چجوری به این نتیجه رسیدید ؟! یعنی میشه با سی پی یو 2500 amd بازی کرایسیس رو تا آخرین تنظیمات بازی کرد ؟!نقل قول:
خیلی کم میشه که بخوای از cpu بالا استفاده کنی.
حالا به نظر شما با این سخت افزار برم ویندوز 64 بیتی نصب کنم یا 32 بیتی؟
یه ویستا 64 بیتی نصب کن . اگه هم خواستی xp یا ویستا 32 بیتی . میل خودته . فقط کاری بکن که تو یه ویندوز بتونی از همه امکانات سخت افزاری استفاده کنی .نقل قول:
حالا به نظر شما با این سخت افزار برم ویندوز 64 بیتی نصب کنم یا 32 بیتی؟
خوب من هم می خوام راهنمایی بگیرم که چه کار کنم. شما داری همه ی انتخاب هامو واسم میگی، خودم می دونم می تونم این کارا رو بکنم
ولی آیا با 4 گیگ رم بهتر نیست همون 32 بیتی رو نصب کنم(ویستا)؟ که توی نصب و پشتیبانی نرم افزار ها و سخت افزار ها مشکلی نداشته باشم؟ آخه ممکنه به 64 بیتی نخورن.
آیا بازی های قدیمی روی 64 بیت اجرا می شوند؟
نرم افزار ها چطور؟
آیا می توان هر دو را با هم داشت؟
نه ! نرم افزار های جدید ، قدرت هماهنگی با این ویندوز جدید رو دارن !نقل قول:
آیا بازی های قدیمی روی 64 بیت اجرا می شوند؟
من همه انتخاب ها رو به شما نگفتم ! گفتم شما 2 تا ویندوز نصب کن ! یکی ویستا 64 بیتی و یه ویندوز Xp 32bit . بستگی به خودت داره . اگه این وضعیت خوب نبود ، یه XP64 و یه Vista 32 بیتی نصب کن . همین !
آهان، ممنون
راستی می یه جا خوندم توی این ویندوز یه امولاتور هست واسه اجرای برنامه های 32 بیتی، اگه این طوره که همه رو پس واز می کنه.
32 بیتی تا 4گیگ رو شناسایی می کنه یا تا 3.25 گیگ رم؟
درسته . ولی باز هم نباید انتظار داشته باشید ، همه برنامه های ویندوز 32 بیتی رو ساپورت کنه .نقل قول:
راستی می یه جا خوندم توی این ویندوز یه امولاتور هست واسه اجرای برنامه های 32 بیتی، اگه این طوره که همه رو پس واز می کنه.
32 بیتی تا 3.25 گیگ رم !نقل قول:
32 بیتی تا 4گیگ رو شناسایی می کنه یا تا 3.25 گیگ رم؟
نفهمیدم چی شد، بالاخره چند گیگ؟
32 بیتی 3.25 گیگ رم پشتیبانی میکنه ، ولی شما 4 گیگ رم بخر ، تو ویندوز 64 بیتی از تمام 4 گیگ استفاده میشه .نقل قول:
نفهمیدم چی شد، بالاخره چند گیگ؟
سلامنقل قول:
ویندوز اکس پی 32 بیت تا 3.25 گیگ رم پشتیبانی می کنه؟ یعنی اگه مثلا 8 گیگ رم روی سیستم نصب کنیم، 4.75 گیگ بدون استفاده باقی می مونه؟
یاد دوران dos و ویندوز 3.1 افتادم که سیستم عامل از 640 کیلوبایت رم می تونست بطور کامل و موثر استفاده کنه!
بله و بله!نقل قول:
(یه سری بر این باور هستند که 4 گیگ رو میشه استفاده کرد تو سیستم های 32 بیتی!؟:13:)
و اینکه واقعا اون اپلیکیشن چی باشه که بتونه 8 گیگ و یا 7 گیگ استفاده کنه!؟ هم تو سیستم عاملهای 32/64!
پس پیشنهاد میکنید واسه یه سیستم حداکثر 6 گیگ رم بزاریم .
اگه 8 بزاریم واقآ استفاده نمیشه ؟
معلومه که نیازی نیست، همون 4 تاش هم فعلا زیاده
بستگی داره!برای سیستم نه!برای کاربرد!واقعا برای بازی 4 گیگ کاملا کافی و جوابگو هست!حالا یه سری نرم افزار ها مقدار و فرکانس بیشتری رو می خوان و می تونه خیلی تو سرعتشون تاثیر داشته باشهبعد رم چیزی هست که راحت و با هزینه کم هر موقع احساس کنی کم اوردی!می تونی اضافه کنی!و اینکه پردازنده و مادربرد و بیس سیستمت چی باشه!و آیا اورکلاک می کنی!؟و.....نقل قول:
:19:
آقا ببخشید یه سوال دیگه هم دارم
به نظر شما این پاوری که انتخاب کردم مناسبه یا بهتره که بهترش رو بگیرم مثلا به جای coolermaster 650 برم green 680watt رو بگیرم؟
سیستم برای اورکردن و گیم و محاسبه دقیق به کار میره .
مین هنوز مرددم اما CPU : Core i7 965 .
چی دارید میگید، سواله من چی شد؟
به نظر شما این پاوری که انتخاب کردم مناسبه یا بهتره که بهترش رو بگیرم مثلا به جای coolermaster 650 برم green 680watt رو بگیرم؟
دوست عزیز خب سوالت کامل نیست!شما کدوم مدل کولر مستر رو می خوای!!!؟؟
GREEN - GP680B-EPS
Coolermaster 650 Watt Real Power Pro Power Supply
CoolerMaster 650 Watt ATX Power Supply
چقدر داری برای پاور خرج می کنی و کراس فایر رو ...داری در آینده!؟اورکلاک چی!؟اصلا قطعاتت چی بود!؟
اون پاوری که می خواستم بگیرم 85 تومان بود از کولرمستر و 650 وات ولی این جدیده 120 تومانه
قصد اورکلاک دارم ولی قصد کراس فایر ندارم.
asus p5q e
crucial 4gb dual channel 1066 (2*2)
t220p
q9400
gigabyte 4870 hd 1gb oc
اون که 85 تومن بوده پسیو هست و به درد نخور!:31:نقل قول:
شما 680 گرین رو بخر!یا 650 اکتیو کولر مستر که نظر من اولی هست!
اکتیو کولرمستر قیمتش چنده؟
یکی از دوستان گفته بود حدود 140 نمی دونم!دقیق ولی این حدود گرین 780 داره!!!!
متشکرم، راستی این لی*ن کامپیوتر که 280 رو قبلا می داد 520 تومان، الان نوشته 480 تومان، خیلی جالبه، چطور ممکنه انقدر ارزون؟
خواهش!:31:نقل قول:
در اون مورد نظری ندارم یا نظرمو برای خودم نگه می دارم!:46::27:
آقا یه سوال دارم، (آخریشه) یه 4870 1GB از connect 3d توی این لی*ن هسن که 295 تومانه!!! خواهش می کنم برو ببین واقعا 1 گیگه و با عقل جور درمیاد؟ خواهش میکنم یه نگاه بنداز و جواب رو بگو اگر هم نخواستی پیغام خصوصی بفرست
لی*ن داره مشتری جذب میکنه.بعد از مشکلی که براشون پیش اومد همه چی رو ارزون تر کرده که خوبه
حتی از دبی باندل i7 920 و ddr3 و مادربوردشو اورده.
حالا من چه کار کنم؟ بگیرم یا نه؟
نقل قول:عزیز جان در این مورد من بهتر هست چیزی نگم!بعد شما هم با ستاره و فاصله و ...هم اون اسم رو ننویسی بهتره!بعد پ.خ و اینا هم که فرقی نمی کنه!در این مورد کمی دقیق بشید کاملا مشخصه از چه قراره!!!:46:نقل قول:
ارباب به ما هم بدون فاصله و ....توضیح بده ببینیم از چه قراره و گول اون رو نخوریم؟
یعنی کلکی تو کاره؟
دوست عزیز گفتم که در این مورد هیچ نظری ندارم!
>>>از سایر دوستان بپرسید!
آقا این چه وضعیه خوب بگید دیگه من قراره واسه این کار پول بذارم، اگه خبریه بگید
داخل همین سایت 4870 1 گیگ از گیگابایت 390 تومانه و از کانکت تری دی 295 تومان!!!
خواهش می کنم بی پروا حرف بزنید، نگران نباشید شما رو لو نمی دم
عزیز جان ارزونش کردن!کلا قیمتهاشون رو کاهش دادن!همین!
نگران شما نیستم که لو!بدی!!حال بحث کردن و ...رو با خیلی ها دیگه ندارم!