مولتی تاچ هست یا نه امیر ؟؟؟ (تاچش خازنیه ....)
مولتی تاچ هست یا نه امیر ؟؟؟ (تاچش خازنیه ....)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام به همگی .
یکی از قابلیتهای جالب و باحالی که این گوشی داره Fake Call هستش .
به این منظور استفاده میشه مثلا وقتی تنها جائی هستین ومثلا کسی واستون مزاحمت ایجاد میکنه میتونین دگمه Volume Down رو نگه دارین و گوشی شروع میکنه به زنگ خوردن . که البته Fake هستش و حتی میتونین به این زنگ خوردن هم جواب بدین !
با این کار طرف فرار میکنه :دی
جالبه !
مخلصیم .
اولین بررسی مختصر فارسی گوشی اس 8300 برای کسانی که انگلیشون خوب نیستاستفاده از لینک کلمه ی "من و تو" بدون فاصله باشد(2 تا اندر لاین حذف شود)کد:http://www.mobile.man_va_too.com
خب اینم بررسی اولیه این گوشی در GSMArena :
کد:http://www.gsmarena.com/samsung_s8300_ultratouch-review-314.php
The 8.0MP Race
چند نکته که GSMArena بهش اشاره کرده .
استفاده از سنسور Proximity برای قفل شدن صفحه نمایش در هنگام مکالمه به صورت خودکار پس از نزدیک شدن گوشی به صورت استفاده از اینترفیس اختصاصی سامسونگ TouchWiz نسخه 1.5 استفاده از صفحه نمایش tempered glass یا Hard Glass به موجب خش دار نشدن صفحه نمایش استفاده از فلز در بیشتر قسمتهای گوشی + لایه فلزی دور صفحه نمایش استفاده از D-Pad تاچ با قابلیت FeedBack صفحه نمایش با کیفیت و با کنتراست بالا capacitive از نوع OLED GPS با نرم افزار اختصاصی سامسونگ Route66 به صورت Pre-Install استفاده از عبارت excellent keypad برای صفحه کلید این گوشی زیبائی خاص این گوشی در شب ( با تشکر از صفحه نمایش فوق العاده این گوشی + نور صفحه کلید زیبا ) استفاده از پورت microUSB در گوشیهای جدید سامسونگ استفاده از واژه commendable برای کیفیت ساخت این گوشی استفاده از صفحه کلید QWERTY برای تایپ به صورت تاج قابلیت multitasking استفاده از 2 منو متفاوت گالری عکس + PhotoBrowseمخلصیم .
این گوشی سیمبین هست یا نه؟نقل قول:
میگن که هست چون آیکونهاش هیچ وفرقی با آی 8910 نداره !
تاحالا به پشت کشویی گوشی دقت کردین یه سریه است منطورم اینه که مثل D900i پایین تر از دوربین مثل D900i نازک نشده بلکه در یه سطحه
یعنی این گوشی تا وسطش خالیه؟
Samsung Tocco Ultra Edition demo
کد:http://www.youtube.com/watch?v=C9K4ZBhsWTk&feature=related
نه سیمبیان نیست.نقل قول:
این گوشی سیمبین هست یا نه؟
نه بابا شایعه بود ، تازه آیکوناش جاواییه و از اونجا معلوم بود که شایعه بیخوده !!! (آیکونهای آنتن و شارژ و ....)نقل قول:
میگن که هست چون آیکونهاش هیچ وفرقی با آی 8910 نداره !
به نظرتون باطریش خیلی ضعیف نیست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
به نظر من نه !
چون این گوشی از صفحه نمایش oled استفاده میکنه . یعنی کیفیت 2 برابر tft و مصرف 2 برابر کمتر .
مخلصیم .
بالاخره سیمبین هست یا نه ؟!
نه دیگه .... نیست ..... این همه سره آیکونهاش دعوا کردیم......!!!!
من که خیلی ازش خوشم اومده.فکر کنم مدل و کیفیت کشوییش هم مثل u900 که دوستش دارم خوب باشه.
سوکت 3.5 هم میگن داره درسته؟
عکسهای گرفته شده با UltraTouch :
کد:http://mobile.mail.ru/articles/phones/Samsung_UltraTOUCH_S8300_BCR-on_vacations.html
سلام دوستان،چند تا سوال
1-میگم این گوشی که تو GSM زده Available ، پس کی میاد ایران ؟
2- حدودا با چه قیمتی فکر می کنید وارد بشه ؟
3-دوربینش در مقایسه با چهار تا گوشی 8مگاپیکسلی موجود تو بازار چطوریاست؟
4-ماوس داره؟ (مثل آمنیا؟)
5-بین این و الجی آرنا کدومشون به نظر شما بهتر هستند ؟
:11:
به نظرتون قیمتش از 8510 ارزون تر میشه یا گرون تر ؟ (بعد از نتعادل شدن قیمتش)
به نظر من الجي آرنا خيلي بهتره.
lcd بزرگتر با رزولوشن 4 برابر. اينترفيس كپي مك. fm transmiter.wlan و خيلي چيزاي ديگه
آرنا کدوم مدله ؟ میشه اسم دقیقشو بگی ؟نقل قول:
lg arenaنقل قول:
در عوض اولترا تاچ دوربین 3 مگاپیکسل قوی تر که به گفته ی آرنا مدل بهبود یافته ی پیکسونه و در ضمن oled داره داره ، ولی خب به قول شما آرنا علاوه بر موارد فوق تازه 8 گیگ هم حافظه داخلی و فیلم برداری بهتر داره.به نظرم اگه قیمت ها هم مشخص شه بهتر میشه تصمیم گرفت خرید کدوم به صرفه تره .نقل قول:
سلام من تمام پست هارو خوندم متاسفانه چیزی از قیمت ندیدم؟
آخه هنوز ايران نيومده. توي سايت phonesoruce usa داره 460 دلار ميفروشهنقل قول:
سلام ... خوب الان 2 ماهه معرفی شده چرا بعضی گوشیها هنوز معرفی نشده تو ایران هست ولی بعضیا نه مثل این ...
سوال اصلیم اینه که ایا باطری های سامسونگ در گوشی های جدیدش با هم میشه عوض کرد یب نه ... از نظر اندازه یکی هستن و قابلیت تعویض رو دارن ...
منتها میخوام بدونم صدمه ای به باطری یا گوشی وارد نمیشه؟
اگه صدمه ای وارد نمیشه باید شارژر اون باطری رو استفاده کنم یا شارژر گوشیرو؟
دوست من این گوشی معرفی شده رلیز که نشده ! :11:نقل قول:
حاجی این ماه رلیز شده.:11:نقل قول:
معمولا چند وقت بعد میاد ایران؟
چند تا سوال:
در مورد دوربین این گوشی چه چیزایی میدونید:
2-صدای این گوشی مطمئنا با کیفیته اما میخوام بدونم توی هندسفری چه جوریه؟ایا میشه سایر هدفونها بهش وصل کرد؟جک 3.5 داره یا نه؟میشه یه عکس از هدفون خودش بذارید؟؟
3-برنامه نصب میشه؟
4-با جی پی اس اون میشه بازی کرد؟
4-توی استفاده از اینترنت آیا پوینتر داره؟
1- هشت مگاپیکسل با auto focus و فلش powerLED دوگانه ، تشخیص چهره ، تشخیص لبخند و Wide Dynamic Range ، فیلم برداریش هم 30 فریم در ثانیه با کیفیت VGA ـه . در واقع مدل بهبود یافته ی دروبین پیکسون روش نصبــه ، بهبود از نظر " الگوریتم پردازش عکس" ، یعنی نرم افزاری.نقل قول:
2- هنوز سایتی صداش رو امتحان نکرده ، اما فعلا که هندزفیریش in ear ـه و 3.5 میلیمتری هم هست منتها مثله سری دبلیو سونی اریکسون ، دو تیکه است و تبدیل داره، یعنی به خود گوشی مستقیما 3.5 نمیخوره ولی تبدیل همراهشه ، پس هدفون هم به وسیله ی تبدیلش بهش وصل میشه. عکس هم :
3- سیستم عامل که نداره ، اما خب جاوا روش نصب میشه ، تازه کیپد هم که داره ، راحت تره نصبت به سایر تاچ ها.
4- مگه با جی پی اس بازی می کنند ؟ منظورت اینه که GPS اش رو میشه راه انداخت ؟ این گوشی هم مثل سامسونگ پیکسون ، الجی kc910 و الجی آرنا و شونصد تا گوشی که امسال قرار release بشن ، یه گوشیه منحصرا جاواست ، اما تا قبل از این ، هر گوشی ای که GPS داشته ، یا سیمبین بوده یا ویندوز موبایل که براشون از برنامه هایی مثل اسمارت کام یا گارمین برای GPS استفاده می کنند که کلی هم نقشه ی خوب(برای ایران) براش هست.
موضوع GPS برای گوشی های جاوا (مثل اونایی که مثال زدم) چیزیه که ما الان چند ماهه داریم تو تاپیک الجی رنوار سرش بحث می کنیم اما هنوز موفق نشدیم ، اما کلی پیشرفت کردیم ، بالاخره به نتیجه میرسیم.
5- یعنی مثل آمنیا ؟ نه نداره مثل اینکه .
====================
فیلم محتویات جعبه (Unboxing ) الترا تاچ :
کد:http://www.youtube.com/watch?v=CeW3tTFm1Ts
سلام
اینم قیمت گوشی شاپ
سامسونگ S8300 UltraTOUCH
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خدمات پارسه 5,200,000 ریال
نسبت به امکاناتش نمی ارزه.نقل قول:
I8510 خیلی بهتره قیمتش هم مناسب تره!
سلام
قیمت واسه شروع 520 گروننننننننننننننننه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!
این گوشیو اگر نوکیا یا سونی میزد زیر 800 نبود
حالا یه سیستم عامل نداره همین :40:
این گوشی مفت نمی ارزه.......
به به بفرمایید بفرماییدنقل قول:
این گوشی مفت نمی ارزه.......
چرا مفت بدن میارزه
از گوشی های ساخت چین لیبل خورده نوکیا و سونی 100% بهتره:40:
ايول..........
راستي اين سنسورش چيه ...؟ CCD or cmos
به نظر من اين گوشي به غير از سيستم عامل همه چيز داره...دوربين خوب قيافه باحال ال سي ديه توپ صفحه تاچ و...ديگه چي ميخواي....!!!(
قیمتش واسه شروع بد نیست.
راستی ، مایکروتل کی قراره بیارش ؟؟؟
سلام
قیمت امروز علادین 475
ماکروتل هم بیاره از این ارزونتر میشه
کجای علا الدین این قیمت را داره؟ فکر نمیکنما؟من که هر روز اونجام ندیدم...