سلامنقل قول:
مرسی بابت توضیحات . هنوز امتحان نکردم ببینم چی میشه ولی میگم اگه میشه بقیه اش را هم بگو که اگه گیر کردم بتونم رد کنم .
مرسی
Printable View
سلامنقل قول:
مرسی بابت توضیحات . هنوز امتحان نکردم ببینم چی میشه ولی میگم اگه میشه بقیه اش را هم بگو که اگه گیر کردم بتونم رد کنم .
مرسی
مهدی جان گفتم ادامشو نگم شاید جذابیت بازی واست کم شه حالا خودت میگی بگو میگم دیگه::46:نقل قول:
بعدش خیلی سادست...
باید دوباره برگردی پیش میز مگنس ..اونجا باید حمله های مگنس رو برای چند لحظه جا خالی بدی..بعد از چند ثانیه مگنس به اصطلاح یه charge attack انجام میده و از اونم باید فرار کنی...خیلی سریع این کارو انجام میده .آماده باش.
این حمله ی سنگین باعث میشه مگنس پشت یکی از مجسمه ها مخفی شه و گیج هم میشه ...بعد از اینکه گیج شد برو و بهش حمله کن...اگه یه بار عمل نکرد و جونش تموم نشد چند بار همین عمل جا خالی دادن و حمله رو انجام بده تا مرحله تموم شه..:10:
کبابمون کردی .نقل قول:
به نظر شما می تونه رغیب god of war بشه؟
آقا این بازی کی وارد بازار میشه؟
مثل اینکه تا آخر سال sony می خواد غوغا کنه.
والله نمیدونم...تا انتشار بازی باید صبر کرد و دید!! تاریخ انتشار بازی هم هنوز دقیق مشخص نیست ولی تا نیمه ی اول سال 2010 باید عرضه بشه ..بعضی از سایتا هم تاریخ انتشار این بازی رو زدن November 1, 2010نقل قول:
یه شایعاتی هم درباره ی بازی هست که امیدوارم اصلا درست نباشه.
آره...وضعیت بازی کلا واسه PSP خیلی خوبه... این روزا سونی به فکر این کنسول دستی محبوبشم افتاده.
سلامنقل قول:
آقا من دیروز این روش رو امتحان کردم ولی اصلا جواب نداد . یعنی 20 بار هم جاخالی دادم اما اصلا گیج نشد که بخام بزنمش .
میشه بگی دقیقا چی کار باید بکنم چون حیفه تا اینجا اومدم بازی رو تموم نکنم .
راستی منظورت دقیقا از جاخالی دادن چی بود ؟
مرسی
سلام...نقل قول:
آقا اصلا مگنس شروع به charge attack می کنه!؟؟ اگه نه !! مراحل قبلو که تو پستای قبلی گفتم با دقت انجام بده..
منظورم از charge attack اینه که با سرعت به طرفت می دوه تا بهت برخورد کنه و بندازتت زمین...اگه این کارو می کنه خوب جا خالی بده دیگه ...البته یه جوری جا خالی بده که بخوره به مجسمه ها تا گیج بشه...بعدش با مشت بیفت به جونش ...اگه جونش تموم نشد دوباره همین کارو تکرار کن..زیاد سخت نیست..برو موفق میشی..:10:
مشخصات بازی :
ناشر: Electronic Arts
سازنده: EA Bright Light Studio
سبک:Action, Adventure
تاریخ انتشار: June 30, 2009
رده بندی سنی: (E (Everyone
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داستان و گیم پلی :
متاسفانه من خودم زیاد از داستان سری هری پاتر اطلاعاتی ندارم ولی به گفته ی بیشتر سایت های بازی , داستان بازی منسجم و به هم پیوسته بیان نمی شود و ضعف ها ی اساسی دارد و انگار نه انگار که در حال بازی کردن عنوانی از Harry Potter هستید. متاسفانه گیم پلی بازی هم به همین ضعیفی است. 10/4
گرافیک :
بهترین بخش بازیست. مدل های 3D خوب هستند و بافت ها کیفیت مناسبی دارند البته فقط در مورد شخصیت اول بازی.
طراحی گرافیکی دیگر شخصیت های بازی و بویژه دشمنان خیلی ضعیف است. 10/6
صدا گذاری و موزیک :
soundtrack بازی خوب است ولی در بخش های مختلفی از بازی هیچ صدائی به گوش نمی آید و بازی به صورت صامت دنبال می شود گوئی قسمت Sound غیر فعال است. 10/4.5
ارزش بازی :
این بازی ارزش بازی کردن و دانلود کردن ندارد, بهتر است بی خیال این بازی شوید حتی اگر طرفدار Harry Potter هستید. وقت شما بیش تر از این ها ارزش دارد. 10/4
امتیاز نهائی من به این بازی : 10/4.7
Rock Band Unplugged
مشخصات بازی :
ناشر: MTV Games / Electronic Arts
سازنده: Backbone Entertainment - Harmonix
سبک:Music
تاریخ انتشار: May 22, 2009
رده بندی سنی: (T (Teen
گیم پلی:
اول از همه باید بگم که بازی تقریبا طولانی و کمی هم سخته... روند بازی خیلی شبیه به بازی راک بند 2 است.شما در این بازی می توانید کل گروه رو مدیریت کنید که یه خورده عجیب و غریب است. کنترل بازی هم مثل همیشه است یعنی شما باید کلید های رنگی که در تصویر ظاهر می شوند را به درستی بزنید. 10/7
گرافیک:
گرافیک بازی خوب است , طراحی محیط ها وشخصیت ها در حد مطلوبی قرار دارد ولی متاسفانه انیمیشن های بازی زیاد راضی کننده نیست. 10/7.5
موزیک :
بهترین قسمت بازی بدون شک همین قسمت است. موزیک ها عالی هستند و track های دوست داشتنی بسیاری در بازی وجود دارند.10/9
ارزش بازی :
دلایل زیادی وجود دارد تا این بازی را تهیه کنید. اکر عشق موسیقی و نواختن هستید حتما این بازی را تهیه کنید . قطعا این بازی وقت زیادی از شما خواهد گرفت. 10/8
امتیاز نهائی من به این بازی : 10/7.9
اینم Track List بازی Rock Band Unplugged :
2000s
AFI - "Miss Murder" *
All-American Rejects - "Move Along"
Audioslave - "Gasoline" *
Black Tide - "Show Me the Way" *
Freezepop - "Less Talk More Rokk" *
Jimmy Eat World - "The Middle"
The Killers - "Mr. Brightside"
Lacuna Coil - "Our Truth"
Lamb of God - "Laid to Rest"
Modest Mouse - "Float On"
Queens of the Stone Age - "3's and 7's"
System of a Down - "Chop Suey!"
Tenacious D - "Rock Your Socks" *
1990s
3 Doors Down - "Kryptonite" *
Alice in Chains - "Would?" *
Blink 182 - "What's My Age Again" *
Foo Fighters - "Everlong"
Judas Priest - "Painkiller"
Lit - "My Own Worst Enemy"
Lush - "De-Luxe"
Mighty Mighty Bosstones - "Where'd You Go?"
Nine Inch Nails - "The Perfect Drug"
Nirvana - "Drain You"
The Offspring - "Come Out and Play (Keep 'em Separated)"
Pearl Jam - "Alive"
Smashing Pumpkins - "Today"
Social Distortion - "I Was Wrong"
Soundgarden - "Spoonman"
Weezer - "Buddy Holly"
1980s
Billy Idol - "White Wedding Part 1"
Bon Jovi - "Livin' on a Prayer"
Dead Kennedys - "Holiday in Cambodia"
Motörhead - "Ace of Spades"
The Police - "Message in a Bottle"
Siouxsie & the Banshees - "The Killing Jar"
1970s
Boston - "More Than a Feeling"
Jackson 5 - "ABC" *
Jethro Tull - "Aqualung"
Kansas - "Carry on Wayward Son
Rush - "The Trees"
1960s
The Who - "Pinball Wizard"
* Denotes a track that will be exclusive to Rock Band Unplugged for a limited time.
(Hint: Count on these tracks' releases for console Rock Bands soon!)
The first 10 DLC tracks that will be available in the Rock Band Unplugged music store starting June 9, 2009 are listed below:
DLC
30 Seconds to Mars - "The Kill"
Belly - "Feed the Tree"
Disturbed - "Inside the Fire"
Lynyrd Skynyrd - "Gimme Three Steps"
Muse - "Hysteria"
Mute Math - "Typical"
No Doubt - "Just a Girl"
Oasis - "Wonderwall"
Paramore - "Crushcrushcrush"
Red Hot Chili Peppers - "Under the Bridge"
با اجازه منم نظر بدم:
درسته این بازی طولانیه و البته کمی سخت اما نحوه طبقه بندی درجه سختی طوری هست که باید "پز دادن" و "نمی خوام جلو دوستام کم بیارم" و این حرفا رو گذاشت کنار و نسبت به توانایی خود یکی از حالت های EASY , MEDIUM , HARD یا EXPERT که سخت ترین حالت هست رو انتخاب کنیدنقل قول:
گیم پلی:
اول از همه باید بگم که بازی تقریبا طولانی و کمی هم سخته... روند بازی خیلی شبیه به بازی راک بند 2 است.شما در این بازی می توانید کل گروه رو مدیریت کنید که یه خورده عجیب و غریب است. کنترل بازی هم مثل همیشه است یعنی شما باید کلید های رنگی که در تصویر ظاهر می شوند را به درستی بزنید. 10/7
حالت EASY که راحت ترین حالت هست فقط از دو دکمه (به غیر از L و R ) اسفاده می شه پس برای آدم هایی مثل من گزینه مناسبیه
این که انیمیشن ها در سطح بالایی نیستن رو نمی شه رد کرد ولی وقتی شروع به بازی کردن می کنید اصلا متوجه نمی شید که انیمیشنی در حال اجراست یا نهنقل قول:
گرافیک:
گرافیک بازی خوب است , طراحی محیط ها وشخصیت ها در حد مطلوبی قرار دارد ولی متاسفانه انیمیشن های بازی زیاد راضی کننده نیست. 10/7.5
در این بخش شاید نشه از این بازی انتقادی کرد ولی اگه قابلیت آهنگ سازی و اضافه کردن آهنگ به صورت رایگان هم داشت خیلی بهتر بودنقل قول:
موزیک :
بهترین قسمت بازی بدون شک همین قسمت است. موزیک ها عالی هستند و track های دوست داشتنی بسیاری در بازی وجود دارند.10/9
اما چیزی که در این قسمت جلب توجه می کند وجود آهنگ هایی از سال های مختلف هست که در دهه 1960 می شه آهنگ ABC از گروه The Jackson 5 رو با خوانندگی مرحوم مایکل جکسون دید
پیشنهاد می شه برای یک بار هم که شده این بازی رو انجام بدیدنقل قول:
ارزش بازی :
دلایل زیادی وجود دارد تا این بازی را تهیه کنید. اکر عشق موسیقی و نواختن هستید حتما این بازی را تهیه کنید . قطعا این بازی وقت زیادی از شما خواهد گرفت. 10/8
من تا قبل از این بازی یه آهنگ راک هم گوش نداده بودم ولی مجذوب این بازی شدم
مشخصات بازی :
ناشر: Electronic Arts
سازنده: EA Canada
سبک:Soccer, Sports
تاریخ انتشار: Oct 20, 2009
رده بندی سنی: E (Everyone)
بازی FIFA10 برای PSP همزمان با کنسول های دیگر در تاریخ Oct 20, 2009 منتشر خواهد شد.
_ تغییرات مهمی که در این نسخه از بازی اعمال شده است:
1) وجود لیگ روسیه
2) بروز شدن ترکیب و لباس تیم ها
3) سوال های تازه برای قسمت football iq
4) پیشرفت در قسمت تاکتیک ها و شیوه های بازی
5) قسمت practice mode در بازی
...
متاسفانه به نظر میرسه تغییر آنچنانی تو قسمت گرافیک بازی وجود نخواهد داشت...خودتون با دیدن Screenshot ها مقایسه کنید:
به نظر من,گیم پلی هم تغییر اساسی نخواهد داشت.
کلا به نظر میاد, بازی نسبت به نسخه ی قبل زیاد تغییرات نداشته ولی باید تا اومدن بازی صبر کنیم.
چند Screenshot از این بازی :
سلام؛نقل قول:
یه شایعاتی هم درباره ی بازی هست که امیدوارم اصلا درست نباشه.
چرا نمیگید، میگن تو این بازی قرآن در طبقه هشتم جهنم هست، میگن که تو این بازی حضرت محمد (ص) و حضرت علی (ع) در طبقه نهم جهنم هستند، میگن که تو این بازی دانشمندان بخصوص ابن سینا در طبقه اول جهنم هستند، و اینکه این بازی ضد مسیحیت هست. ولی از نظر گیم پلی و گرافیک بازی خوب و کاملی هست.
چرا اینقدر گیر دادی به این بازی ؟نقل قول:
نوشته شده توسط Electronic Arts EA [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه از این بازی خوشت نمیاد بازی نکن
چرا در موردی چیزی که هنوز معلوم نیست صحبت می کنی
این رو از روی یه داستان کمدی ساختن اگه شاکی هستی برو سراغ نویسنده داستان(البته اگه دستت بهش برسه)
سلام....هنوز که بازی نیومده و هیچی هم معلوم نیست به نظر من بحث کردن نداره..میگن دانته نویسنده ی کتاب اون قسمتو تحت تاثیر جنگ های صلیبی نوشته و خیلی از منتقدا به اون قسمت کتاب بی توجه اند ...نقل قول:
نوشته شده توسط Electronic Arts EA [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط میتونیم امیدوار باشیم که EA اون قسمت کتابو در نظر نگیره..همین...
دیگه فکر نکنم نیاز به بحث داشته باشه..
درباره ی گرافیک و گیم پلی بازی هم باید تا زمان انتشار صبر کرد ولی تریلرها نشون میدن که نباید چیز بدی باشه..
Transformers: Revenge of the Fallen
مشخصات بازی :
ناشر: Activision
سازنده: Savage Entertainment
سبک:Action
تاریخ انتشار: June 23, 2009
رده بندی سنی: (E10+ (Everyone 10 and Older
داستان و گیم پلی :
آینده ی بشر و بقای نسل انسان ها در بازی Transformers: Revenge of the Fallen به حالت تعلیق در آمده است. در این بازی میتوانید هم در نقش AUTOBOTS و هم درنقش DECEPTICONS بازی کنید. هر تصمیم شما در بازی در انقراض و یا نجات نسل بشر تاثیر گذار است.
بازی یک بازی سوم شخص arcade است. داستان بازی تقریبا خوب ولی گیم پلی آزار دهنده است. گیم پلی بازی خسته کننده و موجب اتلاف وقت است. 10/4.5
گرافیک :
بد. هیچ جلوه ی گرافیکی و چیزی مرتبط با گرافیک که در بازی توجه شما را به خود جلب کند, وجود ندارد.
بافت های محیط , دشمنان و... همگی از کیفیت پایینی برخوردارند.10/3.5
صداگذاری و موزیک:
افتضاح _ تقریبا فقط صدای ساده ی اسلحه ها در بازی وجود دارد و دیگر هیچ.10/2.5
ارزش :
مدت زمانی که بازی به پایان می رسد تقریبا معقول و مناسب است البته اگر بتوانید این بازی را تا پایان تحمل کنید.اگر بتوانید این کار را انجام دهید قطعا شما آدم صبور و البته الافی هستید.
این بازی به کسی توصیه نمی شود.10/3
امتیاز نهائی من به این بازی : 10/3.4
مشخصات بازی :
ناشر: Disney Interactive Studios
سازنده: Keen Studios
سبک:Action
تاریخ انتشار: July 21, 2009
رده بندی سنی: (E10+ (Everyone 10 and Older
G-Force یک بازی سریع در سبک action-platform است که شما را در نقش یک تیم ورزیده ی خوکچه های هندی قرار میدهد.
این گروه از یک تکنولوژی پیشرفته ی راداری و مکانیکی استفاده می کنند و البته این خوکچه های هندی دارای قابلیت ها و ویژگیهایی هستند که آنها را برای انجام ماموریت های خطرناک دولت مناسب کرده است.
G-Force بازی کننده ها را در نقش Darwin (خوکچه ی رهبر تیم این سازمان مخفی ) و همچنین Mooch قرار می دهد.
این گروه سری به وسیله ی ماموران دیگر سازمان G-Force همراه با کمی کار گروهی و البته مخفی کاری, تنها امید برای انجام دادن ماموریت های خطرناک حکومتی و دولتی به حساب می آیند.
G-Force یک گیم پلی ابتکاری برای حل معماهای بازی ارائه می دهد که توجه بازی کننده را به محیط و دشمنان اهریمنی می طلبد.
این متن بالا ترجمه از سایت رسمی بازی بود.( Disney Interactive Studios)
اینم قسمت امتیاز بازی:
داستان و گیم پلی:
متاسقانه داستان در بازی مبهم بیان می شود . بهتر بگویم بازی شما را وسط ماجرا قرار می دهد بدون اینکه چیز زیادی از داستان بازی دستگیرتان شود.مبارزه ها حالت Fun دارند. بعضی از مراحل طولانی و اذیت کننده هستند. بازی پس از مدتی کمی تکراری می شود.10/6
گرافیک :
محیط جذاب و روشن. کیفیت بافت ها : متوسط 10/6.5
صداگذاری:
صداگذاری و موسیقی معمولی. نکته ی خاصی ندارد. 10/6
ارزش:
برای وقت گذراندن بد نیست. ارزش یک بار بازی کردن را دارد. 10/6
امتیاز نهائی من به این بازی : 10/6.2
برخی از ویژگی های بازی:
_قابلیت مبارزه با ارتش ربات های شیطانی همراه با اسلحه های منحصر به فرد و تکنولوژی بالای راداری و رباتیک ( که در فیلم G-Force, این قسمت وجود نداشت.)
_قابلیت بازی هم در نقش Darwin و هم نقش Mooch.
_ وجود mini-game های جالب برای هک کردن و کنترل ابزار های شیطانی
نقد بازی GTA liberty city stories
تاریخ انتشار : 2005
سبک : اکشن سوم شخص
ناشر : ROCK STAR
داستان :
Tony که همان شخصیت جذاب و با حال GTA 4 است به شهر Liberty city وارد می شود و از همان اول باید به دنبال ماموریت برود . داستان چیز زیاد خاصی ندارد . این شهر هما شهر GTA IV است توی بازی با دیدن قطار هوایی یاد آن می افتید.( 7.5)
گیم پلی :
عالی است با توجه به این که این بازی در سال 2005 امده از هر نظر عالی است . فقط دوربین گاهی اذیت می کند . نشانه گیری کمی بد است ولی کنترل وسایل نقلیه و ... عالی طراحی شده . ( نمره 8.5)
گرافیک :
در این مورد اگر بگویم شاهکار شما شاید شوکه شید ولی این بازی در سال 2005 به بازار آمده یعنی 4 سال پیش و این همه جزیات در بازی شما را حیرت زده می کند . البته بازی باگ های گرافیکی هم داره ولی می شه چشم پوشی کرد . متاسفانه به جزیات زمین و چند چیز دیگر توجه نشده ولی این مشکل در شماره بعدی حل شده و سازندگان عبرت گرفته اند .( نمره 8.5)
صداگذاری:
خوب ولی چیزی که مزخرف کار شده موزیک و رادیو است شما در بازی آهنگ هندی و عربی و پاکستانی و ... می شنوید حتی آهنگ های غربی هم مزخرفند . ولی صدا گذاری شخصیت ها خوب است . ( نمره 6)
ارزش :
این بازی را توصیه می کنم بازی کنید . ولی پیشنهاد من اینه که حتما این نسخه را اول تمام کنید چون اگر نسخه ی جدیدتر آن را بازی کنید این بازی به اندازه الان حال نمی ده .
نمره کل از 10 نمره : ( 8 )
Screen shot
جزیات مزخرف رو به متوسط است .
کنترل خوب وسایل نقلیه
نقد بازی Resistance
تاریخ انتشار : 2009
ناشر : SCE
داستان :
داستان این بار درباره ی شخص دیگری به نام جیمز گریسون است که در جنگ با کایمرا ها برادرش را از دست می دهد و تصمیم می گیرد انتقام بگیرد . داستان بین Resistance 1.2 اتفاق می افتد . ( نمره 9.5)
خلاقیت :
دشمنان متنوع + تفتگ های متنوع ولی در گیم پلی بازی خلاقیت زیادی دیده نمی شود.(نمره 8 )
گرافیک :
خوب از همه نظر فقط روی بافت ها کار نشده قبلا God of war نشان داده بود که psp می تواند از ps2 هم جلو بزند ولی این بازی از نظر گرافیکی فقط در بازی های سوم شخص برتر است و از GOD OF WAR کم می آورد.( نمره 8 )
گیم پلی :
همه چیز خودکار است . سنگر گیری . چراغ قوه . نشانه گیری . با توجه به امکانات PSP عالی طراحی شده ولی اگر به جای این مسخره بازی ها دوربین خودکار بود یا ... بهتر بود . به نظر من سنگر نگیرید تو بازی سنگین تره چون مشکل داره و همش تیر می خوره . تنوع دشمنان هم عالی است .( نمره 8 )
صداگذاری :
خوب است در کل مشکلی دیده نمی شود فقط کمی صدای تفنگ شات گان آبکی است ؟؟؟ ( نمره 9 )
ارزش :
این بازی ارزش 1 یا 2 بار بازی کردن را دارد ولی اگر کمی خلاقیت در آن دیده می شد بهتر بود اگر بخواهیم لیستی از بازی های برتر psp دسرت کنیم RESISTANCE در مقام دوم قرار می گیرد .
نمره کل از 10 : ( 8.5 )
SCREEN SHOT
بازی همیشه بهانه برای تنها بودن شما دارد . به طور عجیبی سربازانتان همیشه می میرند .
فقط هیکل گنده کرده کشتنش کاری نداره .
تاپیک خیلی ساکته اصلا کسی سر نمی زنه .
HAMID من سعی می کنم نقذ هام شبیه تو باشه که بچه ها گیج نشن .
باور کنید برای نقد بازی پدرم در میاد این همه را بنویسم .:19:
دوستان کارتون خیلی خوبه . ممنون
آره بازدیدا خیلی کمتر شده...نقل قول:
ممنون از همکاری.
تو پست بعدی منم نقد خودم از Resistance: Retribution رو اینجا میذارم.
دوستان اگه میشه بازی up را هم نقد کنید .
چون این بازی علی رقم اینکه خیلی ساده است اما فوق العاده جذابه
من که فعلا نمی تونم ADSL فعلا ندارم ولی تا 1 ماهه دیگه چرا . ( البته تا اون موقع فکر کنم 10 بار بازی رو تمام کرده باشی ) اگه حمید می تونه بذاره .نقل قول:
فعلا نقد بازی GTA Vice city stories می خوام بذارم .
سلا به همه ی دوستان عزیز
میشه چند تا بازی بسیار خوب psp رو بهم معرفی کنید حدود 20 بازی
نقد بازی ها رو که آدم می خونه به وجد میاد
واقعا جای تشکر و خسته نباشید داره
مثلا god of war :coo یا resistance رو می دونم
بازی های دیگه
شنیدم mgs هم داره؟
اسم کاملشونو لطف کنید ممنون میشم
این بازی resistance مثل resistance کنسول ps3 که نیست؟
resistance 2 در ps3 که واقعا عالی بود .
با تشکر
MGS portable ops که تک نفره است .نقل قول:
MGS portable ops plus آنلاینه
MGS pease walker سال 2010 میاد .
---------------------------------
resistance هم خوبه ولی سوم شخصه و خیلی فرق داره .
------------------------------------
1. final fantasy crisis core
2.GTA Vice city stories
3 . GTA liberty city stories
4. Killzone
5. Need for speed : under cover
6. fifa 09
7. Tekken
بازی های زیبای جدیدی تو راهه ولی بهترینش همینه .
یک سوال از دوستان
PES 2010 آیا قراره گزارشگر داشته باشه یا نه ؟
با تشکر از hunter lord عزیز به خاطر راهنمایی که به من کردنقل قول:
و یک سوال دیگه شخصیت این بازی mgs اسنیکه.mgs بدون اسنیک ...:41:
در ضمن دوستان من شنبه دارم میرم شیراز تا psp بخرم.اگه بازی خوب دیگه ای به ذهنتون رسید منو برام بنویسید.:46:
پیشاپیش مبارکنقل قول:
MGS همون اسنیک است ( همش )
----------------
بازی
prinny
call of duty
Rock band
N+
رو هم اضافه کن .
خیلی خیلی از بابت تبریک ممنونمنقل قول:
N+ سبکش چیه؟
بازم ممنون
+N سبکش platforming هست.گرافیکی هم نیست،حدود 54mb حجم داره.نقل قول:
میتونم بپرسم کجایی هستید؟:11:
راستی midnight club la remix هم بگیر خیلی باحاله.
نقد و بررسی از خودم
مشخصات بازی :
ناشر: Sony Computer Entertainment America
سازنده: Sony Bend
سبک:Third-Person Shooter
تاریخ انتشار: March 17, 2009
رده بندی سنی: (M (Mature
داستان و گیم پلی :
داستان بازی چند هفته بعد از Resistance: Fall of Man دنبال می شود. داستان بازی درباره ی شخصی به نام James Grayson هست که در یک تراژدی شخصی مجبور به کشتن برادرش در یکی از مراکز تبدیلِ Chimeran
(Chimeran conversion center) می شود.
Grayson برای انتقام تصمیم می گیرد با هر مرکز تبدیلی ( conversion center) که مواجه می شود آنرا نابود کند. ولی متوجه می شود که همه ی تلاش های او برای این کار پوچ و بی ارزش بوده. چون در اروپای غربی یک روش جدید برای تبدیل موجودات کشف شده است. در نهایت او با Cartwright و Parker همراه می شود و ...
داستان بازی واقعا درگیر کننده است و به عنوان یک بازی Third-Person Shooter داستان بازی کاملا راضی کننده است.
تنوع دشمنان در سطح خوبی قرار دارد و شما در این بازی شاهد وجود بیش از 10 نوع مختلف از دشمنان هستید.
اسلحه های بازی جالبند و سیستم پناه گیری هم در بازی وجود دارد که البته ضعف هایی دارد ولی در بعضی از مواقع به کمکتان خواهد آمد.
می توان گفت دوربین بازی خوب طراحی شده است ولی در بعضی از مواقع کمی آزار دهنده است . هم چنین با زدن یک کلید می توانید وارد حالت Manual Aim شوید که در این صورت دوربین, بازی را از روی شانه ی شخصیت اصلی دنبال خواهد کرد و برای headshot کردن به این قابلیت احتیاج خواهید داشت.هدف گیری خودکار بازی خیلی دقیق نیست و این موضوع نیز, نیاز شما را به حالت Manual Aim بیشتر خواهد کرد.
در قسمت multiplayer هم تا 8 نفر میتوانید به بازی کردن بپردازید.10/9
گرافیک :
دمو های نمایش عالی طراحی شده اند و داستان بازی را هم به خوبی روایت می کنند. اما بافت های خود بازی کیفیت زیاد بالایی ندارند. (البته وقتی می گم کیفیت زیاد بالایی ندارند منظورم اینه که انتظار ها از این بازی خیلی بیشتر بود و گرنه این بازی همین حالا هم از لحاظ کیفیت بافت ها جزء یکی از بهترین بازی های ساخته شده بر روی PSP است.) البته به خاطر طراحی محیط های بازی که بسیار وسیع و پرجزئیات هستند و همچنین طراحی دشمنان متنوع باید از سازندگان بازی تشکر کرد. 10/8.5
صداگذاری و موسیقی:
یکی از بهترین بخش های بازی همین قسمت است. صداگذاری عالیست.از صدای شخصیت های اصلی بازی گرفته تا فرعی.
موسیقی متن بازی هم در مجموع می توان گفت بسیار خوب است و هیجان کافی را طبق روند بازی به بازی کننده منتقل می کند.(خودم به شخصه :31: در بعضی از مواقع چنان غرف موسیقی متن بازی شدم که حواسم از بازی پرت شد. البته بعضی از موسیقی های متن هم واسم کمی آزاردهنده بود.)
توصیه : برای بیشتر لذت بردن از این قسمت حتما از هدفون استفاده کنید.) 10/9.5
ارزش:
حرف آخر : اگر PSP دارید , این بازی را حتما تهیه کنید. قطعا لذت خواهید برد. داستان بازی خیلی خوب کار شده است.برای بیشتر لذت بردن از بازی حتما به آن توجه کنید ( توصیه های ایمنی را جدی بگیرید.:31:) 10/9
امتیاز نهائی من به این بازی : 10/9
از نقدتون ممنون ولی یه جورایی اصلا باهاش حال نکردم.سیستم Manual aimش که اصلا جالب نیست.نقل قول:
یه چیزی، اینجا چرا اینقدر سوت و کوره.
یه لطفی کنید زود زود نقد بزارید.
اگه بخواید من میزارم ولی همه امتیازا 2-3 میشه.
پیش نمایش هم که خبری ازش نیست(غیر از Dante)
پیش نمایش little big planet و gran turism و assassins و این جدیدا رو لطف کنید بزارید.
هر جا گشتم نبود.
نقد و بررسی از خودم
مشخصات بازی :
ناشر: Sony Computer Entertainment America
سازنده: Sony Bend
سبک:Third-Person Shooter
تاریخ انتشار: March 17, 2009
داستان و گیم پلی :
داستان بازی چند هفته بعد از Resistance: Fall of Man دنبال می شود. داستان بازی درباره ی شخصی به نام James Grayson هست که در یک تراژدی شخصی مجبور به کشتن برادرش در یکی از مراکز تبدیلِ Chimeran
(Chimeran conversion center) می شود.
Grayson برای انتقام تصمیم می گیرد با هر مرکز تبدیلی ( conversion center) که مواجه می شود آنرا نابود کند. ولی متوجه می شود که همه ی تلاش های او برای این کار پوچ و بی ارزش بوده. چون در اروپای غربی یک روش جدید برای تبدیل موجودات کشف شده است. در نهایت او با Cartwright و Parker همراه می شود و ...
داستان بازی واقعا درگیر کننده است و به عنوان یک بازی Third-Person Shooter داستان بازی کاملا راضی کننده است.
تنوع دشمنان در سطح خوبی قرار دارد و شما در این بازی شاهد وجود بیش از 10 نوع مختلف از دشمنان هستید.
اسلحه های بازی جالبند و سیستم پناه گیری هم در بازی وجود دارد که البته ضعف هایی دارد ولی در بعضی از مواقع به کمکتان خواهد آمد.
می توان گفت دوربین بازی خوب طراحی شده است ولی در بعضی از مواقع کمی آزار دهنده است . هم چنین با زدن یک کلید می توانید وارد حالت Manual Aim شوید که در این صورت دوربین, بازی را از روی شانه ی شخصیت اصلی دنبال خواهد کرد و برای headshot کردن به این قابلیت احتیاج خواهید داشت.هدف گیری خودکار بازی خیلی دقیق نیست و این موضوع نیز, نیاز شما را به حالت Manual Aim بیشتر خواهد کرد.
در قسمت multiplayer هم تا 8 نفر میتوانید به بازی کردن بپردازید.10/9
گرافیک :
دمو های نمایش عالی طراحی شده اند و داستان بازی را هم به خوبی روایت می کنند. اما بافت های خود بازی کیفیت زیاد بالایی ندارند. (البته وقتی می گم کیفیت زیاد بالایی ندارند منظورم اینه که انتظار ها از این بازی خیلی بیشتر بود و گرنه این بازی همین حالا هم از لحاظ کیفیت بافت ها جزء یکی از بهترین بازی های ساخته شده بر روی PSP است.) البته به خاطر طراحی محیط های بازی که بسیار وسیع و پرجزئیات هستند و همچنین طراحی دشمنان متنوع باید از سازندگان بازی تشکر کرد. 10/8.5
صداگذاری و موسیقی:
یکی از بهترین بخش های بازی همین قسمت است. صداگذاری عالیست.از صدای شخصیت های اصلی بازی گرفته تا فرعی.
موسیقی متن بازی هم در مجموع می توان گفت بسیار خوب است و هیجان کافی را طبق روند بازی به بازی کننده منتقل می کند.(خودم به شخصه :31: در بعضی از مواقع چنان غرف موسیقی متن بازی شدم که حواسم از بازی پرت شد. البته بعضی از موسیقی های متن هم واسم کمی آزاردهنده بود.)
توصیه : برای بیشتر لذت بردن از این قسمت حتما از هدفون استفاده کنید.) 10/9.5
ارزش:
حرف آخر : اگر PSP دارید , این بازی را حتما تهیه کنید. قطعا لذت خواهید برد. داستان بازی خیلی خوب کار شده است.برای بیشتر لذت بردن از بازی حتما به آن توجه کنید ( توصیه های ایمنی را جدی بگیرید.:31:) 10/9
امتیاز نهائی من به این بازی : 10/9
سلام..نقل قول:
بازی خوب که زیاده...اینم TOP 15 من...به ترتیب برتری نیست ها.همینجوری نوشتم...بازی های دیگه ای هم شاید میتونستن تو این لیست باشن یادم رفته .
1)God of War: Chains of Olympus
2)LocoRoco 2
3)Syphon Filter: Dark Mirror
4)Syphon Filter: Logan's Shadow
5)FIFA 09
6) Tokobot
7)Indiana Jones and the Staff of Kings
8)Patapon
9)Metal Gear Solid: Portable Ops
10)SOCOM: U.S. Navy SEALs Fireteam Bravo
11) SOCOM: U.S. Navy SEALs Fireteam Bravo 2
12) SOCOM: U.S. Navy SEALs Tactical Strike
13) Resistance: Retribution
14) Tekken: Dark Resurrection
15) FIFA STREET 2
اینم از لیست کامل سری بازی MGS رو PSP:
Metal Gear Solid: Portable Ops
تاریخ انتشار: Dec 5, 2006
Metal Gear Solid: Portable Ops Plus
تاریخ انتشار: Nov 13, 2007
Metal Gear Acid
تاریخ انتشار: Mar 22, 2005
Metal Gear Solid: Digital Graphic Novel ( همین طور که از اسمش معلومه ایشون یه Digital Graphic Novel هست.:31:)
تاریخ انتشار: Jun 13, 2006
Metal Gear Solid: Peace Walker هم که 2010 میاد.
سلام مهدی جان...یه سوال: میگم آخرش تونستی اون مرحله از بازی Indy رو بری!؟نقل قول:
تا حدودی درباره ی UP باهات مواقثم...نقدش به زودی..خودم فعلا دارم بازی می کنم:46:...
سبکش 2D Platformer هست...گیم پلی ابتکاری داره. با چند تا screenshot فکر کنم متوجه شی:نقل قول:
سلام...نقل قول:
اینجا زیادم سوت و کور نیست ...بازی های جدید ترو که تقریبا من نقد همشونو گذاشتم...از جمله :
Harry Potter and the Half-Blood Prince
G-Force
Monster Hunter Freedom Unite
Transformers: Revenge of the Fallen
Indiana Jones and the Staff of Kings
Rock Band Unplugged
...
بازی های قدیمی تر هم همین طور کم کمک نقدشونو میذاریم اینجا تا آرشیو کاملتر شه.
درباره ی پیش نمایش ها باهات موافقم...ولی به زودی بیشتر میذارم.
راستی پیش نمایش Gran Turismo رو که گذاشتم پست 37 همین تاپیک:
یه چیزیرو در نظر بگیرین که تقریبا دست تنهام...:41: و گرنه تاپیک پربارتر بود.کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3968421&postcount=37
شما هم نقداتو بزاری اینجا خوشحال میشیم... منتقد سخت گیری هم که هستی چه بهتر.:31::10:
راستی پست نقد بازی Resistance: Retribution رو دوباره گذاشتم...آخه مونده بود آخرین پست اون صفحه, دیده نمی شد:46:
مشخصات بازی :
ناشر: Ubisoft
سازنده: Ubisoft Montreal _ Griptonite Studio
سبک:Historic Action Adventure
تاریخ انتشار: Q4 2009
بازی Assassin's Creed: Bloodlines بازی انحصاری PSP برای سری بازی های Assassin's Creed است. داستان بازی درست بعد از حوادث بازی Assassin’s Creed سپری می شود. از آنجائی که Altair یک سرزمین جدید را کشف می کند و...
حوادث بازی در جزیره ی قبرس اتفاق می افتد و داستان Altair را پیگیری می کند . این نسخه, نکات مبهم در ارتباط بین دو بازی Assassin's Creed و Assassin's Creed 2 را نمایان می کند. در حقیقت داستان بازی پلی بین داستان این دو نسخه هست.
ویژگی های این بازی :
_ تقریبا از هر جائی میتوانید بالا بروید. حرکان بدن Altair نرم و پویا طراحی شده است.
_ گرافیک بسیار خوب در حد نهایت قدرت گرافیکی کنسول PSP . شرکت سازنده قول یکی از بهترین بازی های PSP را از لحاظ گرافیکی و طراحی محیط های زیبا داده است.
_ قابلیت ارتباط با کنسول PS3 و به اشتراک گذاشتن. ( مثلا اگر کسی اسلحه های خود را در نسخه ی Assassin's Creed 2 نسخه ی PS3 بتواند upgrade کند همان تتغییرات و upgrade های مشابه در نسخه ی PSP هم اعمال خواهد شد.)
نقد و بررسی از خودم
مشخصات بازی :
ناشر: Vogster Entertainment
سازنده: Vogster Entertainment
سبک:Action, Beat-'Em-Up
تاریخ انتشار: July 16, 2009
رده بندی سنی: (T (Teen
داستان و گیم پلی :
Unbound Saga یک بازی 3D در سبک (beat'em up ( scrolling fighting games است.
یک توضیح کوچولو درباره ی سبک beat'em up : در این سبک شخصیت یا شخصیت های اصلی در برابر گروهی از دشمنان باید به به مبارزه بپردازند. این سبک ما را به یاد بازی های چون Street of Rage می اندازد. بازی های این سبک معمولا از گیم پلی ساده و روانی برخوردار هستند.
Unbound Saga ما را به دنیای Comic شخصیت های اصلی بازی یعنی Frank و Lori وارد می کند. جائی که دشمنان با نقاشی شدن وارد صفحه ی نمایش PSP شما می شوند و باید به مبارزه به آن ها بپردازید.
اگر بازی کننده ی نسبتا قدیمی باشید, احتمالا بازی Comix Zone روی کنسول سگا ( SEGA Genesis) که در سال 1995 عرضه شد را به خاطر دارید. شاید بتوان گفت Unbound Saga تقلیدی از آن بازی هست.
شباهت های بین دو بازی مثل چگونگی وارد شدن دشمنان به صحنه و روایت داستان بازی انکار ناپذیر هست اما Unbound Saga یک تقلید صرف از Comix Zone نیست.
شخصیت های اصلی بازی, Frank گردن کلفت و Lori کمی S e x y , هر کدام شیوه ی مبارزه ی مربوط به خودشان را دارند.دیالوگ ها در بازیfunny و داستان بازی هم نسبتا جذاب است.نحوه ی روایت داستان هم خوب است. محیط های بازی هم بسیار جالب طراحی شده اند, انگار که شما در حال ورق زدن یک کتاب Comic هستید.
ولی میرسیم به بدترین قسمت بازی یعنی گیم پلی. شاید مرحله ی اول بازی با گیم پلی ساده ای که دارد بسیار جذاب دنبال شود به خصوص برای طرفداران سبک beat'em up. ولی بعد از گذراندن 2 مرحله از بازی همه چیز از دشمنان گرفته تا نحوه ی مبارزه و حتی مویسقی بازی تکراری می شود. مشکلی که متاسفانه در خیلی از بازی های امروزی وجود دارد. هر چند شما با پیشرفت در مراحل قادر به بالابردن (Upgrade) قابلیت ها و قدرت Frank و Lori هستید . اما اینها هم چندان تاثیری در جذابیت بازی ندارد.
نکته ی خوب در مورد مبارزات این است که شما می توانید از بسیاری از وسایلی (Objects) که در محیط وجود دارند به عنوان سلاح اسفاده کنید. مثل باطری ها , تکه های چوب و صندلی و...
شاید تنها دلیلی که بخواهید 10 مرحله ی بازی که تمام کردن هر کدام 10 الی 15 دقیقه ای هم وقت شما را می گیرد , پشت سر بگذارید نحوه ی روایت داستان بازی و دیدن cutscene بعدی باشد. 10/6
گرافیک :
طراحی دشمنان احمق ( با کمترین هوش مصنوعی), شخصیت های اصلی و محیط های بازی خوب است و حالت Comic بازی هم گرافیک بازی را قابل قبول کرده است. 10/7
صداگذاری و موسیقی :
صداگذاری شخصیت های اصلی به خصوص Frank بسیار خوب است ولی متاسفانه موسیقی بازی و صدای محیط همانند گیم پلی بازی بعضی وقت ها تکراری و اعصاب خورد کن می شود.10/6.5
ارزش:
به نظر من بازی, ارزش یک بار بازی کردن را دارد.امتحان کنید.ولی قطعا کسی برای دومین بار سراغ این بازی نخواهد رفت.
اگر از طرفداران سبک scrolling fighting games هستید انجام این بازی کاملا توصیه می شود. شاید خاطرات خوبی از بازی های قدیمی تر این سبک به خصوص از بازی Comix Zone برای شما زنده شود. 10/6
امتیاز نهائی من به این بازی : 10/6.4
نقد بازی GTA Vice city stories
ناشر و سازنده : ROCK STAR
تاریخ انتشار : 2006
داستان :
در این مورد زیاد چیزی نمی دونم به دلیل اینکه برادرم بازی رو تموم کرده و خودم نرفتم فقط محیط بازی در Vice city رخ می دهد و شهر همان شهر زیبای GTA 4 است . داستان از این قرار است که این مرد ( اسمش رو نمی دونم )
به دلیل انجام کار های خلاف از پادگان نظامی اخراج می شود و حالا ... . ( نمره 8.5 )
توصیه : این شخصیت هوای نفس خود را همانند TONY نداشته . چشمش حیا نداره .
گیم پلی :
مشکلات نسخه ی قبل تقریبا برطرف شده و دوربین و نشانه گیری بهتر شده . کنترل وسایل نقلیه فرقی نکرده و عالی است . هوش مصنوعی دشمنان هم خوب است . ( نمره 9 )
خلاقیت :
شهر زیبای GTA 4 هیچ جای جدیدی ندارد و شاید هم کمتر شده . تفنگ ها تغییری نداشته اند و وسایل نقلیه هم همان قدیمی ها هستند . در کل چیز جدیدی ندارد و ماموریت ها خیلی شبیه به GTA 5 و GTA4 است . ( نمره 7.5 )
گرافیک :
نمی توانم توضیح بدم چون شاهکار است . بافت ها خیلی پیشرفت داشته . نورپردازی عالی است . ( نمره 9.5 )
صداگذاری :
دیگر از اهنگ های عربی و هندی قبلی خبری نیست و موسیقی عالی شده . صداگذاری شخصیت ها عالی است .
(نمره 9 )
ارزش :
اگر GTA 4 را تمام کرده اید و GTA 5 را ترکانده اید و GTA IV را خورده اید این بازی را هم امتحان و مزه مزه کنید .
نمره کل از 10 : ( 9 )
SCREEN SHOT
شخصیت قلدر و بی مو بازی .
خطاب به چاقو کش ها : گندتون کیه ؟؟؟
من بازی up را تمام کردم . علی رقم سادگی خیلی عالی بود و تقریبا در مدت زمان 250 دقیقه هم تموم شد و کل بازی هم 27 مرحله بود . اگه تونستم یک نقد از بازی میزارم .
مشخصات بازی :
ناشر: Sony Computer Entertainment
سازنده: High Impact Games
سبک:Action/Adventure Platformer
تاریخ انتشار: Q4 2009
رده بندی سنی: Not Rated Yet
این بازی در نمایشگاه E3 امسال حضور داشت.
داستان بازی از ادامه ی سه گانه ی Jak and Daxter شروع می شود جائی که Jak و Daxter به همراه دوستشان Kiera در تلاش هستند تا راهی پیدا کنند تا دنیای خودشان ار از خطر تاریکی حفظ کنند. محیط زندگی آنها آرام آرام در حال نابود شدن هست و این دو قهرمان ما دوباره عازم یک سفر پر مخاطره برای نجات دنیا می شوند...
قطعا بازی کردن در نقش Daxter بامزه و گستاخ و Jak جدی, جذاب است.
همان طور که می دانید بازی در سبک اکشن ماجرائی سوم شخص دنبال می شود.
ویژگی های این بازی :
_ دارا بودن خط داستانی جدید بعد از 3 گانه سری بازی های Jak and Daxter
_ توانایی کنترل کردن 5 هواپیمای مختلف که هر کدام ضعف و برتری های خاص خودش را دارد.
_ گیم پلی بازی اجازه ی گذراندن بعضی از مراحل بازی را به شما واگذار می کند. در واقع بازی به نوعی Open ended هست.
_ یک اسلحه ی جدید که قابلیت تبدیل به سلاح های دیگر را هم دارد.
_ وجود داشتن Item ها و reward های بسیار زیاد در بازی.
بررسی و پیش نمایش بازی : SoulCalibur: Broken Destiny
تاریخ انتشار : 2009/09/01
سبک : اکشن مبارزه ای
بازی مشابه : Tekken
نکات برجسته بازی :
- وجود شخصیت کریتوس در بازی
- گرافیک قابل قبول
- گیم پلی روان
- وجود نو آوری
- شخصیت های جالب
گرافیک خوب است .
این بازی که در سبک بازی Tekken می باشد برای دوست داران سبک مبارزه ای عالی است . این بازی با داشتن شخصیت های مختلف و گرافیک خوب می تواند یکی از بهترین های PSP باشد .
وجود شخصیت های متنوع و باحال در بازی
امیدوارم کریتوس در این مبارزه پیروز شود .
محیط های متنوع بازی
آیا این بازی ارزش انتظار کشیدن را دارد ؟
بله این بازی حتما ارزش انتظار کشیدن را دارد .
یک مبارزه خشن و سرتاسر هیجانی
سلام بچه ها...
پست اول تاپیک ویرایش شد: لیست بازی هایی که تا به حال نقد و پیش نمایششون تو این تاپیک اومده رو تو پست اول گذاشتم.
این لیست کامل تر هم می شه.