روی 5800 جواب میده؟
Printable View
روی 5800 جواب میده؟
من رو n95 خودم تست کردم و به خوبی جواب داد.
بعضی افکتهای ان78 یا همون گوشیهای fp2 اضافه میشه.
این ترفند فقط بر روی گوشیهایی جواب میده که در قسمت تمشون گزینه effects themes باشه
مثل ورژن 20 و 21 ان 95
با تم هایی که در مسیر c: \ resource \ skins فایل ایجاد میکنند سازگاری داره.که اکثرآ همینطوره.
ورژن 30 گوشی n82 که کار نکرد.
ورژن 30 گوشی 6120 هم کار نمی کنه.
ورژن 30 فیرمویر گوشی n95 هم کار نمی کنه.
فقط فقط بر روی گوشیهایی جواب میده که در قسمت تمشون گزینه effects themes باشه.
من یه گوشی 6120 دارم با این مشخصات
v05.11
21.04.08
RH-243
Nokia 6120c (B21.01
می خواستم ببینم منظور از ورژن 30 کدومه
چون من تموم مر حلها رو خوب انجام دادم اما effects themes هنوز فعال نیست . من خودم تعمییر کار هستم اگه ورژن خاصی را تو گوشی بریزم بگید
با تشکر
ورژن شما اینه:v05.11
تا من اطلاع دارم اخرین ورژن 6120 -6.01 است حالا فرض بر این که ورژن 7 اومده باشه حالا ورژن 30 از کجا اومده
فکر میکنم 30 واسه ان82 و ان 95 باشه!!که 31 هم اومده!!دوستانی که جواب گرفتن اون تمی رو که باهاش امتحان کردن رو هم بذارن تا ما هم امتحان کنیم!
N82 V31 هک شده کار نکرد.
البته این رو هم بگم که این روش گقته شده فقط بر روی 95 و 82 و6120 کار میکنه ولی اگه کسی رو گوشی دیگه هم تست کرد بگه
و ممکن هم هستش با بعضی تم ها سازگاری نداشته باشه
موفق باشید.
دانلود باحجم 144 کیلو بایت
[php]http://boxstr.com/files/4430869_coqhh/KastorUI.RAHATDOWNLOAD.COO.IR.zip[/php][/quote]
واسه منم کار نکرد
n95 v30
برای n78 هم instal میشه؟؟:21:
ان78 و بقیه ی گوشیهای fp2 این افکتها رو به صورت پیشفرض دارن .نقل قول:
حالا همتون بفروشید برید n78 بگیرید! من که تا وقتی این تاپیک رو ندیده بودم اصلا سراغ این افکت های گوشیم نرفته بودم. حالا هم که روشنش کردم بسی رد حال عشق و صفا و پشتک و وارو و این چیز هستم. ازتون ممنونم
از روزی که خریدمش وقت نکردم خوب باهاش وربرم!!!
رو n82 FW31 هم جواب نداد اگه کسی رو 82 جواب گرفته تمشو بزاره.....
مرسی.
این تم تو پوشه
c:\resource\skins
پوشه ایجاد می کنه به درد من که نخورد امیدوارم به درد شما بخوره....
کد:http://rapidshare.com/files/227097762/MANHATTAN__BY_PIZERO.RootSiGNED.SIS.html
روی n78 اجرا نمی شه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ان78 که خودش این افکت ها رو داره دوست عزیز.نقل قول:
فقط رو تمهايي كه رو درايو C نصب كني كار ميكنه؟
سلام
من N95 ورژه 20 دارم. نصب کردیم(به سختی) و الان داره کار می کنه. مشکلم اینه که بعد در یک زمان random گوشی Restart میشه. کسی مشکل منو نداره؟ وقتی Patch رو disableمیکنم گوشی به خوبی کار میکنه ولی بعد از patch کردن در یک زمان نا مشخص که معمولا 10 یا 20 دقیقه بعد از فعال شدن theme effects گوشی خود به خود restart میشه.
اگر تجربه مشابه من رو دارید ممنون میشم بشنوم.