سلام!
تو همين تاپيك خوندم كه براي اتصال به تلويزيون حتما بايد از هارد 2.5 كه بدون تغذيه هست استفاده كرد. براي اتصال به رسيور و ضبط كردن از ان هم همچين محدوديتي هست؟محدوديت ظرفيت نداره؟ مارك ها هم فرق ميكنن؟
با تشكر
Printable View
سلام!
تو همين تاپيك خوندم كه براي اتصال به تلويزيون حتما بايد از هارد 2.5 كه بدون تغذيه هست استفاده كرد. براي اتصال به رسيور و ضبط كردن از ان هم همچين محدوديتي هست؟محدوديت ظرفيت نداره؟ مارك ها هم فرق ميكنن؟
با تشكر
سلام دوستان. اين تاپيك كمي قديمي بود و اطلاعاتش به روز نبود و به درد من نمي خورد. من ميخوام يه هارد اكسترنال بگيرم براي آرشيئ كردن بازي ها كامپيوتري ام ترجيحا هم ميخوام يا يك ترابايت باشه و يا 500 گيگ. لطفا مارك يا برند خاصي كه فكر مي كنيد خيلي خوبه و قيمت مناسبي هم داره بهم پيشنهاد بديد. در ضمن بي زحمت قيمت هم بديد البته اگر قيمت روز باشه كه خيلي از شما دوستان عزيز ممنون ميشم.
با تشكر فراوان
من خودم چنین چیزی رو امتحان نکردم،ولی بر اساس اصول و قاعده،طبیعتاً نباید تفاوتی در شناسایی هارد توسط دستگاه وجود داشته باشه.منظورم اینکه که دستگاه باید هارد رو بشناسه،چه تغذیه خارجی داشته باشه،چه usb power source باشه.(چون اساس ساختمان هارد یکیه،فقط نوع تغذیه فرق میکنه)نقل قول:
برای اطلاعات بیشتر در مورد محدودیت حجمی و غیره به دفترچه راهنمای دستگاهتون مراجعه کنید.:11:
اطلاعاتی که در ایت تاپیک ذکر شده،توی این یکی دو سال زیاد دستخوش تغییرات نشده،پس تاپیک هنوز هم میتونه مرجع خوبی باشه.نقل قول:
در مورد سوالتون،برای آرشیو 500 که خیلی کمه، همون 1 ترابایت عالیه.بهترین مارک بازار(از لحاظ تجربه ی شخصی و پشتیبانی عالی) western digital با پشتیبانی و ضمانت سازگار ارقام که گارانتی معتبری هستش،پیشنهاد میشه.
قیمت هم دور و بر 110 تومنه.
بعد از اون سیگیت.البته ترنسند هم عملکرد عالی و خوبی در ساخت فلش داره جدیداً هارد هاش تو بازار زیاد شده ولی من به شخصه تجربه ی در مورد هارد هاش ندارم.
سلام دوستان
امروز هاردم مثل ساعت داشت کار میکرد که یه دفعه کامپیوترم یه ارور عجیب غریب داد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] وقتی هاردم رو کندم دوباره وصل کردم شناساییش نکرد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] روی کامپیوترهای دیگه امتحان کردم مشکلی نداشت و کار میکرد حالا باید چیکار کنم؟
لطفا راهنماییم کنید ممنونم
سلام بچه ها
به نظرتون هارد اکسترنال هیتاچی به درد میخوره ؟
این 1 ترا که گفتی آداپتور دارش منظورته یا بدون آداپتور؟نقل قول:
در مورد ترنسند من یه بدون آداپتور 500 خریدم 100 تومن....واقعا فوق العاده هست...سرعتش حرف نداره
بستگي به نوع استفادتون داره ولي با آداپتور بهتره
آداپتور دارش منظورم بود.ترنسند هم برند خیلی خوبیه ولی هنوز تو بازار جا نیوفتاده.نقل قول:
هاردهاي ترنسند رو تست كردم در مقابل هاردهاي وسترن از نظر سرعت حرفي براي گفتن ندارند . سرعتشون پائينه
من یک هارد اکسترنال 320 gb خریدم حالا وقتی وصلش کردم میزنه 297 gb میخاستم ببینم این 23 gb کجا رفته؟؟؟مارکشم western digital :41:
یه قسمتش بخاطر درایور و برنامه های اتوران و پشتیبانگیری هستش که بصورت مخفی تو هاردهای وسترنه.میتونی فایلهای مخفی و سیستمی را آشکار کنی تا ببینی:46:نقل قول:
یه قسمتشم که در همه ی ابزارهای ذخیره سازی مشاهده میشه مربوطه به اختلاف محاسبه ی سیستم عامل ها با سازنده های هارد
اینجوری که
سیستم عامل ها هر کیلوبایت رو 1024 بایت در نظر میگیرند ولی سازنده های هارد از روش جدیدتر یعنی هر 1000 بایت رو 1 کیلوبایت در نظر میگیرند.اینجاست که یک اختلاف نسبتاً زیاد مشاهده میشه:31:
آیا هارد 500 گیگ سیلیکون پاور از 500 گیگ Seagate سریعتره؟
شاد باشید :40:
هارد فقط WD
سلام من یه چیزهایی درباره هارد اکسترنال خوندم ولی نفهمیدم چیه.../آیا هارد اکسترنال مثل فلش مموری usb2 هست و به پشت کیس وصل میشه/من یه هارد اکسترنال میخوام که هرموقع خواستم به پشت کیس وصلش کنم و فیلمهامو توش بریزم و درش بیارم/ حالا این 2.5" و 3.5" چیه و کدوم بهتره و با دوام تره ؟ /یه هارد اکسترنال بهم معرفی کنید که هرموقع خواستم مثل فلش وصلش کنم و اطلاعاتم رو توش بریزم و درش بیارم_راستی نیاز به نصب ویندوز نداره که ؟ // لطفا راهنماییم کن گیج شدم کاملا!!! اگه هارد به usb وصل بشه بهتره یا e-sata(این e-sata چیه آیا مادربورد msi-770-c45 داره این e-sata رو) / ممنون میشم اگه یه هارد اکسترنال با همین مشخصاتی که گفتم با حجم 500gb بهم معرفی کنید از هر برندی با قیمتش. مرسی
شما باید یه پرتابل 2.5 بگیری که نیاز به تغذیه هم نداره.درست مثل فلش مموری به usb وصل میکنی.هیچ کار اضافه ای هم نیاز نیست.فقط وصل میکنی و اطلاعاتت رو میریزی و جداش میکنی.تو پستهای قبل کامل توضیح داده شده.نقل قول:
جدی؟ من وسترن رو تست نکردم ولی اینی که من دارم سرعتش خیلی خوبه...من prince of persia رو روی هارد اکسترنال نصب کردم از روش بازی کردم بدون افت سرعتنقل قول:
سلام لطفا چند مدل معرفی کنید بهم، 500gb باشه، دمتون گرم:31:نقل قول:
ممنون میشم اگه یه هارد اکسترنال با همین مشخصاتی که گفتم با حجم 500gb بهم معرفی کنید از هر برندی با قیمتش. مرسی
سلام لطفا چند مدل اکسترنال 2.5 معرفی کنید بهم، 500gb باشه، دمتون گرم...............................
اگه واقعاً دنبال مشاوره گرفتن تخصصی هستی اینجا باید مطرح کنینقل قول:
خريد ابزارهای ذخيره سازی اطلاعات
[HTML]http://forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=250[/HTML]
اونجا تاپیک ساختم کسی جواب درست درمون نداد!!!!!!!!!!!!
500 gb های سری Free Agent سیگیت چیزهای باحالیننقل قول:
من هارد اکسترنالم با انتن وایرلس حدود 15 تا 20 سانت فاصله داره ! انتن وایرلس دارای یک اهنربای نسبتا قوی به سمت پایین هست می خواستم بدونم مشکلی به وجود نمی اد ؟
یه قطب نما رو ببر اون جایی که هارد رو گذاشتی،ببین وضعیت امواج مغناطیس تو اون ناحیه چطوره.نقل قول:
بايد امتحان كني همون روش كه دوستمون گفت . يا هارد فاصله بدي از آنتن
سلام
من به خاطر کارم زیاد با هارد سرو کار دارم. یه سوال در مورد هارد های اکسترنال 1 ترابایتی وسترن دارم.
من تا چند روز پیش 3 تا هارد 1 ترابایتی MyBook Essential داشتم. که از سری قدیم وسترن با چراغ آبی هستند. اما چند روز پیش یه دونه دیگه 1 ترابایتی ولی از این سری جدیدای Essential که اسمارتویر داره و چراغش سفیده گرفتم(همه آداپتوری هستند). حالا یه مشکل با این هارد سری جدید دارم.وقتی حجم زیاد میزنم کپی کنه بعد از مدتی کپی کردن هارد کپی رو متوقف میکنه.حدود 30 ثانیه تا یه دقیقه کاری نمیکنه و بعد دوباره ادامه میده. قبلا هم با هارد یکی از دوستان که از همین سری هست کار کردم اونم همین طوره. ولی هاردهای سری قبلی اینطوری نیستن و پیوسته کپی میکنن. کسی میدونه دلیلش چیه؟ ضمنن سیستم عاملم 7 هست.
هارد یک ترا بایتی رو میشه به فرمت fat32 تبدیل کرد؟
من هارد اکسترنال 3.5 MY BOOK ESSENTIAL EDITION دارم.
تقریبا 1 ساله و تا حالا هیچ مشکلی نداشته.البته فقط از سرعتش راضی نیستم.راهی داره سرعتش رو ارتقا بدم؟
اون شیوه ای که چند صفحه قبل برای تغییر فرمت از FAT به NTFS گفتن با فرمان Convert مطمئن هست؟چون الان 900گیگ توی هارد دارم.
با توجه با این که این هاردی که دارم پر شده الان چه چیزی رو پیشنهاد میکنین؟
از 1ترا بالاتر چه چیزهایی هست؟ اگه قیمت رو هم لطف کنین ممنون میشم.
دوستان اینجا که واسه مشاوره ی خرید فروش نیستش که
چند تا سوال پرسیدن و جواب داده شده و تمومش کنید
برین انجمن مشاوره ی خرید و فروش بپرسیدن
دوست عزیز من فقط مشاوره خرید نخواستم.نقل قول:
اگه دقت میکردین میدیدین که یک سوال دیگه هم داشتم.
هارد اكسترنال وسترن بگير تجربه نشون داده بهم دوست من
مشکلی نداره ولی این فرمت فایل نمیتونه فایلهای 4 گیگ و بالاتر رو بشناسه پس تو هارد کپی نمیشن! یعنی فایلهایی حداکثر تا 3.99GB میتونی داخل چنین هاردی کپ کنی.همون NTFS امنتر و بهترهنقل قول:
شخص شما رو نمیگمنقل قول:
دوست عزیز من فقط مشاوره خرید نخواستم.
اگه دقت میکردین میدیدین که یک سوال دیگه هم داشتم.
این چند صفحه ی آخر اکثراً شده مشاوره ی خرید.....
سلام دوستان
جسارتا میشه به این تاپیک هم یه سر بزنید
ممنونمکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=5263582#post5263582
من یه هارد 500 وسترن mac os خریدم
2 تا سوال دشتم:
اول اینکه وقتی هارد را به یو اس بی وصل میکنم چراغ اون روشن میشه و اگه دستم را روش بزارم لرزش خیلی کمی حس میکنم یعنی مدام در حال کار کردن میباشد
حالا میخواستم بدونم که اگه همش کار کنه خراب نمیشه؟چون همیشه به سیستم من متصله و در حال کار کردن
دوم اینکه من با استفاده از دستوراتی که یکی از دوستام گفته بود کل 500 گیگ هارد رو با 1 پارتیشن fat 32 با استفاده از دستور cmd و یه فایل کوچک به نام fat32format.exe پارتیشن بندی کردم.
اما میخوام که تعداد پارتیشن ها رو 3 یا 4 تا کنم چطور باید این کار رو بکنم؟
سلام ببخشید یه سوال داشتم .من 2 تا هارد اکسترنال 500 گیگ segate دارم وقتی یکیش نصبه اون یکی نمیاد بالا باید اون یکی رو در بیارم از دوباره دومی رو وصل کنم تا بیاد بالا اگه میشه راهی بگید تا 2 تا هارد با هم بیاد بالا برام خیلی ضروریه ممنون
مشکل از پورتهای usb شما هستش.سعی کن پورتهای مختلف جلو و پشت کیس رو امتحان کنینقل قول:
من همه پورتا رو امتحان کردمه هیچ فایده ای نداره :41:اگه یه هارده یک ترا با یک هارد 500 بزارم با هم میاره بالا ولی دو تا هارد 500 segate با هم نمیاره بالا حتی ایکونش تویهsafety remove میاد ولی بالا نمیادنقل قول:
سلام. من يه هارد 500 seagate گرفتم و فرمت كردم.اما رسيور من نميخونه او رو. كسي setup ش رو داره؟
لطفا راهنمايي كنيد!
سلام.ميشه بگيد چه مدليه هارداتون؟نقل قول:
آيا setup رو داريد.من setup رو لازم دارم
مدله هاردم ST905003FGD2E1-RKنقل قول:
میخواستم بپرسم هارد های برند بوفالو چطورن ؟ کیفیت ؟ جایگاه ؟ آیا واقعا جزو برترین هاردها حساب میشن ؟