هم از تو خود بازي ميشه...هم از طريق سايت رسمينقل قول:بري بخري...کد:www.n-gage.com
Printable View
هم از تو خود بازي ميشه...هم از طريق سايت رسمينقل قول:بري بخري...کد:www.n-gage.com
عزیز جون کد یه بازی حداکثر اکثر اکثر اکثر(بازم بگم؟)مگه بیشتر از 10 درصد حجم بازی میشه؟قسمت عمده ی حجم بازی ها فایل های صدا و مدل های 3 بعدیشونه!که اگه بخوان میتونن خیلی کوچولوشون کنن.ولی نه دیگه 2 مگ.باید سایز فول شده ی این بازی ها بیشتر باشه!باید!نقل قول:
یونس جونم چه عجب از این طرفا!:40:دلمون تنگ شده بود!پس چیپ تو هم خاک گرفته؟مال منم همینطور...:41:
سلام داداش ارشيا گل خودم..نقل قول:
حجم بازي بيشتر نميشه..حالا هي گير بده...كلا" بازي هاي جديد از sdk جديد بازي هاي N-Gage استفاده ميكنند...ممكنه حجمشم كمتر شه...تو چي كار به حجم داري حالا؟:31: مهم بازيه كه قشنگه..
من که مردم بس که متال بازی کردم.
روزی 5 بار تمومش می کنم.کرک این بازی نیومد؟کریسمس هم که داره می رسه.
احمد جون مگه سوال داره؟ خداييش ممكنه كرك بشه و من اينجا نزارم...؟!نقل قول:
فقط بايد منتظر بموني...اگه نوكيا تو كريسمس هم فروش نكنه باس بزاره بره..:27:
نه کی گفته ؟اصلا جای سوال نداره.:20:
این استفهام انکاری بود واسه مبالغه ی دیر شدن کرک کردن بازی!!!!!(بابا ادبیات):31:
سوال اینجاست که تو که بی رنگ :31: شدی سریع السیر بازی ها رو می ذاری پس از کرک؟:10:
--------------------------------------------------------
باورت می شه من از وجود این تاپیک بی خبر بودم؟
اون وقت به مجيد ميگم براتون ميزاره...نگران نباشيد...:31:نقل قول:
مگه چندتا کشور جز ما از بازی های کرک شده استفاده می کنه؟نقل قول:
سوالت یه ایراد کوچیک داره: باید بپرسی کلا چند تا کشور هستن که از بازی های کرک شده استفاده نمیکنن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نقل قول:دقيقا" پوريا درست ميگه...:31:نقل قول:
از همه جا هستد...هر جا به اينترنت دسترسي داشته باشه و فروم...كار تمومه...راحت بگم...70-80 % كسايي كه الان انگيج دارند..بازي هاي كرك استفاده ميكنند...
به سلامتی بازی Crash هم که ریلیز شد.....
کد:http://sp-c.ru/game/n9N4zg/Crash_Bandicoot_Nitro_Kart_3D_TRIAL.zip
فقط داش یونس 2 مگابایتی نباشه که من امشب خودکشی میکنم!:9:نقل قول:
2مگابایتی مگه نه؟:37:
4 مگابایته!
نقل قول:نقل قول:دانلود کنید :نقل قول:
کد:http://www.mediafire.com/?yjmozzumb4r
http://uploading.com/files/8S5SLLWX/CrashNitroKartTRIAL.zip.html
http://depositfiles.com/en/files/6a3tz82tt
دان کردم.عالی بود.مجید جون ذستت طلا!:40:
فقط ایکاش دوباره کرک شدنش.......:41:
این binpda دیگه داره شورش رو در میاره تعداد بازی ها داره زیاد میشه این هم بازی ها رو کرک میکنه ترشی میندازه!!!!!!!!!!
دوستان تاریخ دقیق رو ندارین که کی بازی ها رو میده بیرون؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بالاخره مياد...نقل قول:
3 تا بازي ديگه هم گمانم بياد..تا كريسمس...7 تاش با هم كرك شه بهتر نيست؟:8:
متاسفانه گرافيكش با ورژن سيس تفاوتي نداره...يه شكست ديگه واسه نوكيا...:13:
توی تاپیک اخبار و بحث در مورد بازیهای جدید توضیح دادم!!
باز هم میگم که نوکیا فقط داره از سیس به انگیج کانورتشون میکنه بازیها رو!!یه ارم ان گیج 2 کیلوبایتی اول بازیهاش میزاره!خلاص!بازی نسخه ی سیس مثلا 1.99 مگابایت بازی ان گیج 2 مگابایت میشه!!!!
آق یونس من به چند دلیل گفتم حجم این 4 تا بازی آخری (مخصوصا متال) بیشتر می شه
چون این بازی ها که نسخه ی آزماییشیش دسن مااِ (!) مثل بازی های قبلی نیست که با یه کد فعال سازی بازی فول بشه. ورژن تریال بازی های قبلی در اصل کامل بود فقط یه کد می خواست تا تمامی قسمتاش باز بشه
در صورتی که متال و اوویل و bb و کراش این طور نیست به احتمال زیاد اینا فقط قسمت های اولیه رو دارند !!!
این که این4 تا بازی آخری با بازی های دیگه تفاوت دارند که حرفی توش نیست
binpda هنوز کرک شده ی اونا رو منتشر نکرده و این قدر طول داده معنیش اینکه نوکیا برای جلوگیری از این زده حال کرک شدن بازی هاش یه تغییراتی تو بازی های جدیدش انجام داده و ( احتمالا binpda هم صبر کرده یه بهشون حال بده ) خلاصه اینا هنوز حدسیات که احتمالش خیلی زیاد همین طور باشه ...
و اما یونس جان شما گفتی که
این بازی که گفتی شامل 4 تا بازی آخری که هنوز کرک نشدس هم می شه ؟؟؟؟ :20:نقل قول:
من ديدم كساني رو كه بازي رو خريده اند و همون 2 مگ مونده..چون شما فقط يه كد فعالسازي ميزني...با يه كد بايد حجم زياد شه؟؟
یعنی دلیلی داری واسه اینکه می گی حجم بازی همین می مونه.
(خداییش حجم بازی هم شد موضوع واسه تفکر!!! :31: )
نمی دونم چرا این ترم نمراتم به طرز عجیبی داره عالی می شه :27: بد نیست 10 تا بازی بیاد بدش ییهو کرک بشه !!! :31::31:
تایید!
نظر منم همینه...
سلام داداش، آره..ايني كه ميگم واسه بازي متال گير هست...حجم همون 2 مگ ميمونه...مگه يارو مخش تاب داره...يه بار بازي تريل رو دانلود كنه يه بار كه خريد مثلا" 20 مگ دان كنه...همشون همينقدره حجمشون...از من گفتن..:31:نقل قول:
من کاری به حجم ندارم،متال گیر هم میدونم حال گیری نیست چون کوجیما از این کارای بد نمیکنه،ولی...آخه دیگه 2 مگ؟حالا بالاخره یه چیزی میشه دیگه...:13:نقل قول:
اصلا این گروه binpda مال کدوم دیار هستند سایتشون کدومه چرا نوکیا جلوی اینها رو نمیگیره بازیها رو که کرک کردند تو کدوم سایت میذارن بازیهای جدید رو کی میدن بیرون و................................................ .................................................. ..
يه گروه پاكستانيه فكر كنم...سايتي هم ندارند...و چون كسي نميشناسشون نوكيا هم هيچ كاري نميتونه بكنه...:27:نقل قول:
خدا بگم این نوکیا رو چکار کنه اخه بگو مردم آزار تو که گوشیها رو میفروشی کلی سود میکنی این بازیها را هم میکردی اشانتیون که هم ما حال می کردیم با این بازیها و به همه می گفتیم گوشی فقط نوکیا جان برای آدم شدن این نوکیای پول دوست بکن دعا ای انگیج دوست:31::31::31::31::31:
خدا بگم چه کار کنه این نوکیای مردم آزار را
آخه مردک تو که گوشیها رو میفروشی کلی هم سود می کنی لااقل این بازیها رو میکرد اشانتیون ما هم حال می کردیم و از گوشیهای نوکیا تعریف
برای درست شدن این نوکیای پول دوست بکی دعا ای انگیج دوست:42::42::42::42::42::42::42:
دوست عزیز اولآ که باید بگم که اسپم نباید بدی(که 2 تا دادی):13:
ثانیآ اگه قرار باشه نوکیا این بازی هارو اشانتیون بده میدونی چند نفر رو از نون خوردن میندازه؟
اونوقت باید این انجمن رو درشو تخته کنیم.
ثالثآ فونت از این بزرگتر نبود که پست بنویسی؟:13:
پاکستان؟!؟!؟!؟همین پاکستان خودمون ؟؟؟؟؟نقل قول:
دمشون گرم.:11:از این کارا هم بلدن؟
فکر میکردم برزیلی باشن !!نقل قول:
شرکتای مختلفی این بازی ها رو میسازن . همشون هم متعلق به نوکیا نیستن که !!نقل قول:
نه عزیز پاکستانی نیستن!یه گروه هندی هستند!درسته هندیها به طور کلی مخ فندقی هستند ولی از 1 میلیارد جمعیت و خیابون به خیابون نمایندگی شرکتهای مایکروسافت و کلاسهای اموزشیش چنین هکرها و کرک کننده هایی هم خارج میشه!بازیهای کامپیوتری رو هم اگه بخواهی بلافاصله بعد از وارد شدنشون به بازار کرک شدشون رو دانلود کنی اکثر لینکهای تورنت از هند و روسیه هستند!
درسته...يه گروه هستند...كه هم پاكستاني و هم هندي هستند...خيلي هم جوون هستند...شايد همسن ما...:20:نقل قول:
خوب اگه میخوای همگی بریم تو کار هک !!!!!! از پاکستانی ها کمتر نیستیم ولی یه مشکل دیگه داریم که اجازه نمیده چنین کاری رو بکنیم!!!!!!!
اگه حدس من درست از آب در بياد همونطور كه گفتم قرار به عنوان هديه كريسمس (Merry Christmas) بدن بيرون...امشب يا فردا بايد كرك شدش بياد...:8:نقل قول:
البته به شرطي كه ديگه تعطيلات نرفته باشند..:41::31:
من که چشمم آب نمیخوره.با این BiNPDA که من میبینم...:13:نقل قول:
حالا اومدیم و دیدیم اینا مسلمون بودن و برای عید مسیحی ها کرک نکردن.اونوقت چی؟:31:(مزاح نمودم)
آره والله....امشب كه كريسمسه...كرك نشد...:( شايد فردا بشه...نقل قول:
والا من از يكي از دوستان ارمني پرسيدم.گفت كاتوليك ها و پروتستان ها عيدشون(تولد حضرت مسيح) 1هفته قبل از سال نو هست.ارمني هاي ايران با يه گروه ديگه از مسيحي ها 1هفته بعد از سال نو هست عيدشون كه البته اكثريت مسيحي ها هم جز دسته اول هستن! هر گونه سوال مسيحي داشتين تو همين تاپيك بپرسيد :دي
سخت نگيريد تا 6ماهه ديگه حتما كرك ميشن :دي
مهندس راست میگهنقل قول:
ولی دوستان دقیقآ روز دوازدهم دی ماه اولین شب عید اوناست:20:(آغاز سال 2009)
پس باید تا دوازدهم صبر کنیم:46:
نقل قول:ديديد گفتم....:8::8:نقل قول:
كريسمس ديشب بود....بازي ها هم كرك شد....
دمت گرم یونس جون.دمت گرم.دم binpda هم گرم.اول و آخر که کرک معلوم بود میشه ولی یه سری میگفتن نه دیگه نمیشه و این چیزا.بابا binpda هست.کشک که نیست.از امتحانا افتادیم ولی.....