دوست عزیز اگه امکان داره در مورد نگهداری شارژش بیشتر توضیح بدین با کار زیاد چقدر دووم میاره و با کار متوسط چطور ؟؟فیلمبرداری یا فیلم دیدن باهاش زیاد باطری مصرف میکنه یا نه ؟نقل قول:
دوست عزیز اگه امکان داره در مورد نگهداری شارژش بیشتر توضیح بدین با کار زیاد چقدر دووم میاره و با کار متوسط چطور ؟؟فیلمبرداری یا فیلم دیدن باهاش زیاد باطری مصرف میکنه یا نه ؟نقل قول:
با كار زياد 24 ساعت با كار متوسط 48 ساعت ديدين فيلم هم مسلما فاتحه شارژ رو ميخونه
براي بار هزارم
پيشنهاد من اينه كهku990 بخرين نهke990
و همچنين اين مطلبي كه گفتم دليلي نميشه كه اين گوشي در حال حاظر با توجه به قيمتش بهترين نباشه
اين مدل همچنان بهترين گوشيه
مسلما تا سال اينده جواد ميشه و همه ازش دارن
من EFS Media Builder رو ميخوام
واقعا نياز دارم
ممنون
سلامنقل قول:
باور کنید وقتی این گوشی ke990رو خریدم خیلی برای انتخابم متاسف شدم:41: حالا بگید چرا؟ :
اول اینکه این گوشی نازنازی هست و باید خیلی مواظب صفحه لمسی اون باشید و برای اونایی که مشاغلی دارن که فارغ از ملایمت هست اصلا توصییه نمی شه!!چون زود خراب می شه:41:
دوم اینکه ادم وقتی گوشی صفحه لمسی می خره تازه متوجه می شه برای یه شماره گرفتن حتی یه عدد سه رقمی مث 118 باید دو تا دستت مشغول گوشی باشه با یکی گوشی رو داشته باشی و با یکی قلم رو داشته باشی:27:
سومین ایراد این که گوشی مث گوشی نوکیا قابلیت فقل شدن صفحه کلید به طور اتوماتیک رو نداره یعنی چهار چشمی باید مواظب باشی کسی نره سر وقتت گوشی نازنین تو که ضایع بشی !!من یکی که اصلا دوس ندارم:13:
چهارمین نکته این تا حالا هیچ کی به این موضوع توجه نکرده سوتی خیلی بزرگ شرکت ال جی در قسمت صفحه کلید برای نوشتن متن هست اگه توجه کرده باشید وقتی صفحه کلید به طور معمولی هست(مثلا در قسمت پیام) باید مث همه گوشی های دیگه برای نوشتن یه حرف یک کلید رو چند بار فشار دهید .
شرکت ال جی به قول خودش اومد یه قسمتی رو اضافه کرد که برای هر کلید به طور تقریبی (جز دو سه تا از حروف که کلید مشترکی دارن) یک کلید طراحی کرد که سرعت نوشتن به طور دیوانه واری افزایش می یابد
حالا جالب اینجاست که یه روز بعد اینکه گوشی رو خریدم داشتم برای دوستم اس می نوشتم که به یه مشکل کوچیک اما واقعا بزرگ برخوردم
شرکت ال جی در این طراحی که برای هر حرف یک کلید گذاشته برای حرف((( دال ))) کلیدی پیش بینی نکرده است یعنی شما کلیدی برای دال نمی بیند .
باور کنید وقتی گوشی به این گرون قیمتی که خریدم اون لحظه نمی دونستم گریه کنم:18::41: یا بخندم:27:!!!
یکی برای این مشکل اخری یه راه حل پیشنهاد بده
خواهشا پیشنهاد ندید که به سبک قدیمی اس بنویس!!
مشکل گوشی رو حل کنید!!خواهش می کنم
مهدی از ساری
نقل قول:
salam
باور کنید وقتی این گوشی KE990رو خریدم خیلی برای انتخابم متاسف شدم:41: حالا بگید چرا؟ :
اول اینکه این گوشی نازنازی هست و باید خیلی مواظب صفحه لمسی اون باشید و برای اونایی که مشاغلی دارن که فارغ از ملایمت هست اصلا توصییه نمی شه!!چون زود خراب می شه:41:
دوم اینکه ادم وقتی گوشی صفحه لمسی می خره تازه متوجه می شه برای یه شماره گرفتن حتی یه عدد سه رقمی مث 118 باید دو تا دستت مشغول گوشی باشه با یکی گوشی رو داشته باشی و با یکی قلم رو داشته باشی:27:
سومین ایراد این که گوشی مث گوشی نوکیا قابلیت فقل شدن صفحه کلید به طور اتوماتیک رو نداره یعنی چهار چشمی باید مواظب باشی کسی نره سر وقتت گوشی نازنین تو که ضایع بشی !!من یکی که اصلا دوس ندارم:13:
چهارمین نکته این تا حالا هیچ کی به این موضوع توجه نکرده سوتی خیلی بزرگ شرکت ال جی در قسمت صفحه کلید برای نوشتن متن هست اگه توجه کرده باشید وقتی صفحه کلید به طور معمولی هست(مثلا در قسمت پیام) باید مث همه گوشی های دیگه برای نوشتن یه حرف یک کلید رو چند بار فشار دهید .
شرکت ال جی به قول خودش اومد یه قسمتی رو اضافه کرد که برای هر کلید به طور تقریبی (جز دو سه تا از حروف که کلید مشترکی دارن) یک کلید طراحی کرد که سرعت نوشتن به طور دیوانه واری افزایش می یابد
حالا جالب اینجاست که یه روز بعد اینکه گوشی رو خریدم داشتم برای دوستم اس می نوشتم که به یه مشکل کوچیک اما واقعا بزرگ برخوردم
شرکت ال جی در این طراحی که برای هر حرف یک کلید گذاشته برای حرف((( دال ))) کلیدی پیش بینی نکرده است یعنی شما کلیدی برای دال نمی بیند .
باور کنید وقتی گوشی به این گرون قیمتی که خریدم اون لحظه نمی دونستم گریه کنم:18::41: یا بخندم:27:!!!
یکی برای این مشکل اخری یه راه حل پیشنهاد بده
خواهشا پیشنهاد ندید که به سبک قدیمی اس بنویس!!
مشکل گوشی رو حل کنید!!خواهش می کنم
مهدی از ساری
دوست عزیز ایرادات بنی اسرائیلی از این گوشی میگیری اولا" نیازی به قلم نیست با انگشت تایپ کن در ثانی همه صفحه لمسی ها اینطورین پس اشکال از شماست توجه نکردین که چی دارین میخرین و گرنه اینکه گوشی شما صفحه لمسی هست تقصیر شرکت سازنده نیست مشکل تو انتخاب شماست ...همه گوشی های تاچ باید مواضب صفحه کلیدشون بود این یک امر واضح و مسلمه که این صفحه ها حساس تر و ظریف ترند .....قفل صفحه کلید حتما" نرم افزار براش هست که باید بگردی پیدا کنی .....حرف (((دال))رو از کامتل بپرس
نوشته بالا تاييد ميشه
حرف دال رو هم ميتوني هم از كامتل بپرسي و هم اس ام اس فارسي ندي
به نظر من متاسف نشو چون اشكالاتي كه گفتي اشكالهايي نيست كه آدمو پشيمون كنهنقل قول:
مثلا به نظر من صفحه اش از p1 مرغوب تره
تازه كي گفته گوشي يه طور خودكار قفل نميشه ميشه براش رمز هم گذاشت
من كه انگلليشي تايپ ميكنم به تو هم پيشنهاد مي كنم انگليسي تايپ كن مگه نه برو كامتل
در آخر هم به نظر من هم بخند
تازه 270 پول دادي برو حال كن ديگه چي ميگه
سلامنقل قول:
اولا ببين بايد اين مطلب رو تو تاپيک مزايا و معايب ميگفتي نه اينجا!:31:
حالا که گفتي منم بگم:
اولا اکثر گوشي هاي لمسي اينطوري هستند و ثانيا تا جايي که مي دونم و گفتم ضد ضربه هست (حالا نري با ميخ بيافتي جون صفحه نمايش:46: )
بعدش وقتي يکم باهاش کار کردي مي توني يه دستي هم شماره بگيري
قابليت قفل شدن و نبود حرف دال رو هم دوستان گفتند:40:
در مورد سوتي بزرگ ال جي هم بگم اين يک نکته مثبت هست که هم مي تونه به صورت معمولي و هم به صورت QWERTY اس ام اس نوشت که در گوشي مثل F480 نيست!!!:20:
حالا در مورد قيمتش هم بگم که در قياس با ديگر رقيباش ( F480 -NOKIA 5800 - P1 - iPHONE - ....) خيلي خيلي مناست هست
و در ضمن چرا نکات مثبت مثل امکانات دوربينش و ساپورت DivX و کيغيت صداش و ...... رو نميگي؟
:11:
[quote=starblue7750;3397739]سلام
اولا ببين بايد اين مطلب رو تو تاپيک مزايا و معايب ميگفتي نه اينجا!:31:
حالا که گفتي منم بگم:
اولا اکثر گوشي هاي لمسي اينطوري هستند و ثانيا تا جايي که مي دونم و گفتم ضد ضربه هست (حالا نري با ميخ بيافتي جون صفحه نمايش:46: )
بعدش وقتي يکم باهاش کار کردي مي توني يه دستي هم شماره بگيري
قابليت قفل شدن و نبود حرف دال رو هم دوستان گفتند:40:
================================================
سلام
دوستای گلم :40:
ازاینکه به حرفم گوش دادید تشکر دارم:20: اما در مورد حرف (( دال )) من با شرکت اصلی lg مکاتبه کردم برام میل زدن و گفتن متاسفانه نمیتونن کمکی کنن:41: و با نمایندگی ایران تماس بگیرید.
گوشی من گارانتی کامتله و این شرکت هم اصلا صاحب نداره...هرچی زنگ میزنم انگار نه انگار...:18:
به نظر شما این انصافه من 300 ت گوشی بگیرم اخرش بشه این:2:؟
در مورد قفل شدن گوشی باید بگم می رم توی قسمت امنیت گوشی بعدش میرم توی قسمت قفل شدن گوشی بعدش روی هر کدوم که می ذارم گوشی قفل نمی شه:13:
فقط روی حالت فوری قفل می شه که با یه بار رمز دادن برای باز شدن دوباره قفل نمی شه !!!یعنی برای قفل کردن گوشی باید مجددا از اول این همه راه رو طی کرد :13:
اگه کسی چیزی می دونه به من بگه که چطوور می شه کاری کرد به طور اتوماتیک بعد از چند دقیقه قفل بشه (مث یه نوکیا ):5:
مهدی از ساری
مديرا كجان بيان يه خورده اينجا رو سر و سامون بدن به پاكسازي نياز داره
منظورت حرفای من بود که نیاز به پاکسازی داره؟؟/:13:نقل قول:
من جواب سوالامو می خوام
سلام آقاي مهدي از سارينقل قول:
در مورد قفل شدن گوشی باید بگم می رم توی قسمت امنیت گوشی بعدش میرم توی قسمت قفل شدن گوشی بعدش روی هر کدوم که می ذارم گوشی قفل نمی شه:13:
فقط روی حالت فوری قفل می شه که با یه بار رمز دادن برای باز شدن دوباره قفل نمی شه !!!یعنی برای قفل کردن گوشی باید مجددا از اول این همه راه رو طی کرد :13:
اگه کسی چیزی می دونه به من بگه که چطوور می شه کاری کرد به طور اتوماتیک بعد از چند دقیقه قفل بشه (مث یه نوکیا ):5:
مهدی از ساری
ببين من گوشيم انگليسي از اول هم به صورت خودكار بعد از 10 ثانيه قفل ميشدولي اگه مي خواي بكني اينطوري
-ابتدا به قسمت phone setting برو
2-بعد به قسمت security برو
3-حال در گزينه ي auto key lock مدت مورد نظر را كه مي خواي بعد از آن مدت قفل شود رو انتخاب كن
سلام:40:
دوست عزیزم :11:از اینکه جواب منو دادی تشکر دارم:10:
اما من می خوام وقتی که صفحه قفل شد موقع باز شدن پسورد بخواد نه اینکه با فشار دادن کلید باز بشه!!!
البته با در نظر گرفتن اینکه با هر بار باز کردن قفل گوشی با دادن پسورد دوباره بعد از مدتی که تعیین کردی خودش قفل کنه!!
کسی چیزی می دونه؟؟
منظورم شما نبودي دوست گرامي .در كا پست زائد زياد شده
از همتون عاجزانه خوهش میکنم یکی یه برنامه بهم معرفی کنه تا بشه lg ke990 رو با کامپیوتر فلش کرد.
نقل قول:
============================
سلام
دوستان گوشی ke 990 به غیر از حرف دال حرف پ هم ندارد :18:
یه فکری باید کرد....
من روش نصب تم و بازی رو واسه ویوتی میخوام. تورو خدا یکی مرحله به مرحله بگه!!!!!!!!!!!
سلامنقل قول:
راست می گه. من هم اینو تازه فهمیدم. در صفحه کلید لمسی برای نوشتن پیامک همه حروف هستن، ولی برای تشخیص دست نوشته، حرف پ رو نمی تونه بفهمه. تازه، ر رو هم نمیشناسه:41:
من خودمم دنبالشمنقل قول:
در اين خصوص نرم افزاري هم نيست
اكثرا همين مشكل رو دارند
دوست عزیز نصب بازی که کاری نداره. فایل jar رو میریزی تو گوشی بعد میزنی اجرا بشه. ولی ریختن تم مشکل تر هست که اینجا نمیشه در موردش توضیح داد.نقل قول:
ممنون از راهنماییتون کلی حال داد بابت سایت theme
[جهت نصب تم نیاز به برنامه theme manager 3.2 و efs media builder دارید که باید دانلود کنید پس از دانلود به روشی که تواین سایت توضیح داده عمل کنید ولذت ببرید
سلام بچه ها من تازه همین الان عضو شدم.
واقعا خوشحالم که میبینم اینجا راجع به نصب تم و برنامه برای ویوتی فعالیت میشه.
راستش من حدود 1ماهه که روی گوشیم theme manager 3.2 نصب کردم.و واقعا ازش راضی بودم.تا اینکه هفته پیش با تمهای جدیدتری اشنا شدم که کاملا برتر و زیباتر از تمهای TM هستند.
اسم این تمها cyl است.
برای اطلاعات بیشتر میتونید به این سایت مراجعه کنید و ببینید این تمها چقدر زیباترند.چون یکی از عیبهای تمهای TM این است که ساختار کلی منو را عوض نمیکنند ولی این تمها کل ساختار را به زیبایی تغییر میدند.
فقط من یه مشکلی دارم.فولدر تمها در مگاپلود اپلود شده و من کلا با این سایت مشکل دارم اگر لطف کسی لطف کنه و این فایل را دانلود کنه و بر روی سایت دیگه ای اپلود کنه ممنون میشم.کد:http://viewtyfulthemes.webs.com/
این لینک دانلود تمهاستاین لینک دانلود برنامه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://www.megaupload.com/?d=WBE5634Y
و این هم فایلهایی که باید در مسیر /LGAPP/media/swf/theme/ کپی بشن.کد:http://www.megaupload.com/?d=6WTEDXMH
من فقط در دانلود لینک اول مشکل دارم اگه کمک کنید ممنون میشم.کد:http://www.megaupload.com/?d=EKFRHRDL
در سایت در قسمت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] توضیح کامل هست ولی اگر کسی توضیح خواست خوشحال میشم.
در کل تمهای زیبایی داره مخصوصا تم ویندوزموبیل و تم ویستا.
در ضمن همیطور که میدونید ویوتی در مورد نصب جاوا محدودیت سایزی داره.من تازگی روشی برای نصب برنامه جاوا از طریق efs پیدا کردم ولی هنوز خودم امتحان نکردم.اگر خواستید اونم میزارم.
سلام من خیلی وقته ویوتی دارم و خیلی راضیم در مورد عکسش باید بگم در حالت خودکار راضیتون نمیکنه ولی اگه خوب تنظیم کنی چی شب چه روز عالیه تازه میفهمی واقعا چه عکسی میگیره.حتی شب بهتره بعضی وقتا فلشو خاموش کنی و بزاری رو شب که همون کافیه
منم الان نزدیکه 2ماهه که ویوتی دارم.واقعا ازش راضیم.دوربینش مخصوصا فیلمبرداریش عالیه.
برای عکاسی هم اگر تنظیم بشه خیلی بهتره.
صفحه بسیار خوبی داره.و نسبت به حساسیت لمس هرچند به پای ایفون نمیرسه ولی از بیشتر گوشیهای بازار بهتره.
تم هم من نسب کردم روش واصلا کاری نداره.و بهترین تمهایی را که من تا بحال دیدم این گوشی داره!بعضیهاش واقعا قابلیتهای این گوشی را به خوبی به رخ میکشه.
در مورد باطری هم اکثر مصرف باطری مربوط به نور صفحه است و من power save را فعال کردم و الان تقریبا هر 4 روز یکبار گوشیمو سارژ میکنم.
یه سوال فنی:
تمهای ویوتی به گوشی هایی مثل Reinor یا Cookie هم می خوره؟؟؟؟
آيا اين كار به گوشي آسيبي نميزنه؟نقل قول:
سلام من امروز عضو شدم ، وقصد خريد ويوتي دارم لطفا از شما دوستان عزيز ( با اجازه اگر ما رو قابل دوستي بدونين ، دلتون بخواد:31: ) خواهش ميكنم اولا كدوم مدل ويوتي بهتره و چنانچه بخوام ويوتي مدل Ku990R رو بخرم از كجا بايد پيداش كنم ، چون دو روزه تو اينترنت مي گردم ولي مدل R شو پيدا نكردم
و يه سئوال ديگه ورژن بلوتوثش 1.2 است ، مشكلي يا كندي خاصي نداره ؟
با تشكر فراوان از همه شما دوستان .
سلام به همه دوستان
من ميخوام يه ويوتي بخرم شما كدوم مدلشو پيشنهاد ميكنين ؟
و اگر بخوام مدل ku990R رو بخرم از كجا بايد پيداش كنم ، دو روز تو اينتر نت گشتم ولي موفق نشدم
ممنون و ياعلي
دوستان منم ویوتی دارم ، ولی حرف دال رو که گفتید نداره رو گوشی من داره ، البته گوشیم رو چون همون اول خریدم فارسی نداره و گوشی دوستم هم دال رو داره هم پ رو.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این یه تم ویستای زیبا از نوع cyl هست که در دو حالت وجود داره.حالت همراه با transparency(شفاف) و بدون transparency.
در ضمن این تم حالت landscape هم داره که خیلی جالبه!
حتما دانلود کنید.
نقل قول:
آقا خيلي عالي بود و متشكرم ، فقط من چند روزي دنباله مدل ku990 R ميگردم ميتونين آدرس يا تلفن فروشگاه رو به من بدين ، ممنون .:11:
نقل قول:
جناب گوشي شما دقيفا چه مدلي است؟
KE990 , Ku990 or Ku990R
تمامي دوستاني كه ويوتي مدل ku990R nhvkn ميشه محل دقيق و يا تلفن فروشگاهي رو كه KU990R رو خريدين به من بديد ( ايميل من [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] است ) با تشكر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ke 990 ...نقل قول:
منکه هرچی نگاه کردم جایی برای دانلود ندیدم .نقل قول:
شرمنده من هرچی گشتم برای ویرایش پستم دکمه ای پیدا نکردم!!نقل قول:
این لین دانلود این تم است.
کد:http://www.sendspace.com/file/vnznf7
سلام
دوستان خواهش مي كنم التماس دارم
من اطلاعات گوشي را از نظير تم ها و .... رو دستكاري كردم يعني الان من اصلا تم ندارم و نمي تونم تم بريزم چون كلا سيستم گوشي به هم ريخته و من bakup هم نگرقتم
حالا بايد چيكار كنم؟
ميزنه unknow eror : 26
فرمت هم كردم ولي درست نشد
گوشي من هم دال داره و پ و گ و چ و ژ رو مي شناسه . ....
من كد گوشيم رو ندارم . ميشه كاري كرد ؟؟؟