براتون امکان داره که عکسش رو اینجا بگذارین تا من دقیقا متوجه بشم منظورتون کدوم دکمه است ؟نقل قول:
در مورد ان 82 آیا این هم فنلاندیش هست یا نه ؟ هر چی که توی بازار بود با خیال راحت بگیرم ؟ ممکنه این هم تقلبیش توی بازار باشه ؟
Printable View
براتون امکان داره که عکسش رو اینجا بگذارین تا من دقیقا متوجه بشم منظورتون کدوم دکمه است ؟نقل قول:
در مورد ان 82 آیا این هم فنلاندیش هست یا نه ؟ هر چی که توی بازار بود با خیال راحت بگیرم ؟ ممکنه این هم تقلبیش توی بازار باشه ؟
n82 فلاند داره چینم داره
در مورد دکمه n73 عکسی ازش ندارم
ببینید اون دکمه که باهاش عکس میگیرید دکمه که فوکوس میکنه نوز ضمینه در فلاند اصل اصل ابیه
ان 82 فنلاندی اصل رو چه طوری می تونم تشخیص بدم ؟نقل قول:
در مورد دکمه فوکوس ان 73 منظورتون رو از نوز ضمینه درست متوجه نشدم ، منظورتون نور زمینه نیست ؟
بله:31: نور زمینه یا ضمینه فرقی با هه ندارندنقل قول:
رنگ نور زمینه دکمه فوکوس موقعی که باطری توی گوشی باشه فقط مشخصه یا این که وقتی هم که باطری توش نیست این رنگ نور زمینه مشخصه ؟ منظورم اینه که قبل از خرید گوشی هم میشه این تشخیص رو داد ؟نقل قول:
بله باطری باید حتما باشهنقل قول:
خیلی حیف شد چون این جوری قبل از خرید نمیشه فهمید .نقل قول:
ببین تو مگه نمیخوای فلاند بگیری؟نقل قول:
خب به فروشنده بگو برای اطمینان باطری رو بزار اگه فلاند بود میخرم
واسش شرط بزار
بگم اگر وقتی باطری گذاشتی و رنگ نور زمینه آبی بود ؟ خوب اون هم اگر آدم متقلبی باشه میگه اینا همه اش الکیه و از خودشون درآوردن و خلاصه یک جوری میزنه زیر قضیهنقل قول:
میتونی یک n73 فلاند اصل همون قبلانیا پیدا کنی ببری دنبالت به عنوان مدرک ولی بعید میدونم روشن نکنه شانسشو ازمایش میکنهنقل قول:
البته n73 جدیدا کیفیت دوربین ال سی دی و......
همشون یکیه با فلاند فق کیفیت صداشون کمتر شده که با اکیولایزر تنظیم کنی درست میشه
در مورد ان 82 هم راهی برای تشخیص فنلاندیش وجود داره ؟نقل قول:
اینو نمیدونم بایدداخل کلوپ خودش بپرسی
تو تاپیک ان 82 مطرح کردم . در مورد باطری ان 82 هم مشورت کردم . یکی از دوستان میگه ان 82 خیلی داغ می کنه . میگه به جای ان 82 بهتره که ان 79 بگیرم. میگه اگه ان 82 بگیری پشیمون میشی که چرا ان79 رو نگرفتی . حالا من دو دلم که کدوم رو بگیرم .نقل قول:
یه سر به تاپیک n79 بزن گوشی خیلی خوبیه ولی اصلا اصلش پیدا نمیشهنقل قول:
بعدشم تازه وارد بازار شده و هنوز تست نشده
ببین n79 تمام امکانات n82 رو داری ودر همه چیز با n82 یکسانه ولی در دوربین و چیپ گرافیکی n82 جلوتره n79 اصلا چیپ گرافیکی نداره
میشه بگی نداشتن چیپ گرافیکی چقدر اهمیت داره ؟نقل قول:
من خودم به خاطر ظاهرش بیشتر از ان 82 خوشم میاد ولی این که گفت داغ می کنه و از گرفتنش پشیمون میشم باعث تردید و دودلیم شده
p1 مزخرفه....من داشتم...ماشین حساب بگیری بهتره!!!!!!ان 78 تایید میشه
فقط پی وان ان 78 بخری از من گفتن ضرر میکنی
ببین من الان p1i دارم به جرات میگم گوشی هیچ مشکلی بابت هنگ و سیستم عامل و... ایت حرفا نداره. یه دوربین 3.2 خوب - صفحه لمسی بزرگ - صدا در حد مطلوب(نه در حد n73) و... بدون هیچ باگ ناراحت کننده ای!
n78 بگیر حالشو ببر
فقط اگه با دکمه هاش بتونی کنار بیای
دوست عزیز منم به شما پی1 را پیشنهاد میکنم.
پی1 بیشتر انتظارات را بر طرف میکنه.
یکی از انتظارات ما از گوشی امروزه سیستم عامل میباشد که پی1 در این مورد کمبودی نداره و برنامه های خوب و کاربردی داره.
اس ام اس هم که خوراکشه.من الان پی1 دارم و به راحتی و با سرعتی زیاد اس ام اس میدم.به نظره من کیبورد خوبی داره و خوب طراحی شده.
در مورد استفاده از اینترنتم که گوشی های لمسی خوراکشونه به خصوص پی1 با این سیستم عاملش(یو ای کیو)
سرعتشم که خوبه.من الان یه رم دو گیگ روش انداختم به همراه 49 تا برنامه که نصفشون بازی میباشد.از سرعت گوشی اصلن کم نشده.
در مورد پی دی اف هم که خودتون اشاره کردین.بسیار خوب عمل میکنه.
در مورد باطری هم که باطری خوبی داره و مشکلی در این مورد هم نداره
...........
اینا یه سری از مزایایه پی1 بودن که فکر کنم برای خریدنش کافی باشه.اگه شما انتظاراتونو کامل تر بگین من براتون یه مقایسه بین پی1 و ان78 با توجه به انتظاراتون در اینجا میزارم تا کمکی بتون کرده باشم
البته حالا همه نیان بگن که چون خودش پی1 داره داره میگه پی1 بهترینه......من نمیگم پی1 بهترینه.چون الان گوشی های زیادی هستن که چنین مشخصاتی را دارن شاید بهتر از پی1 هم داشته باشن ولی به نظره من امکانات پی1 قابل قبول میباشد........
سلام جهت اطلاع دوستاني كه پيشنهاد نوكيا ميدن عرض كنم با توجه به ممنوعيت واردات نوكيا به ايران گارانتيه اين گوشي و خريد و فروش اون از اين به بعد خلاف قانون در ايران محسوب ميشه پس در خريد نوكيا كاملا دقت كنيد
من تو روزنامه دنیای اقتصاد چنین مطلبی نخوندم.میشه منبعش رو بزارید؟ یعنی الان کل موبایل فروش ها خلافکار حساب میشن؟:27:نقل قول:
پ.ن: **** بابای قانون
خراسان، اطلاعات، كيهان و ... و عرض كردم از اين به بعد نه اونايي كه قبلا آورده شدهنقل قول:
N73 ديگه اصلش تو بازار نيست چينم زياد خوب نيست تازه به نظر من خيلي قديميه اما n78 باتوجه به امكاناتش خوبه