آکورا حیف شد فراری سوپراسپرتش کنسل کرد و خیلی اتفاق دیگه افتاد:41:نقل قول:
e کلاس و ب ام و سری 7 و آیودی a8 که مشخصه هر چند سال نسل جدیدشون میاد ولی پارسال به غیر از x6 اتومبیل متفاوت دیگه ای به بازار عرضه نشد
Printable View
آکورا حیف شد فراری سوپراسپرتش کنسل کرد و خیلی اتفاق دیگه افتاد:41:نقل قول:
e کلاس و ب ام و سری 7 و آیودی a8 که مشخصه هر چند سال نسل جدیدشون میاد ولی پارسال به غیر از x6 اتومبیل متفاوت دیگه ای به بازار عرضه نشد
کانسپت الکتریکی تویوتا
Toyota FT-EV Concept
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم چهره احتمالی آئودی a8 مدل 2010 که شبیه کانسپت جدید آئودی هستش
رقیب جدید ب ام و m5 این بار از جگوار
جگوار یه تکونایی به خودش داده و نسل جدید xfr با موتور پرقدرت میخواد وارد بازار کنه
موتور 8سیلندر 4.7 لیتری به همراه سوپرشارژ که 510 اسب بخار قدرت تولید میکنه شتاب 0 تا 60 مایل 4.7 ثانیه و حداکثر سرعت روی 250 محدود شده
Jaguar XFR
Jaguar XKR
Engine5 liter V8Weight3660 lbsAspirationsuperchargedTorque461 lb-ftHP510 hpHP/Weight--HP/Liter102 hp per liter1/4 mile--0-60 mph4.6 secondsTop Speed
Cadillac Presidential Limousine
اتومبیل اسپرت با آلایندگی پایین و موتور توربو دیزل از فولکس واگن
Volkswagen Concept BlueSport
dieselWeight--AspirationturbochargedTorque--HP178 hpHP/Weight--HP/Liter--1/4 mile--0-62 mph6.6 secondsTop Speed140 mph
تاپیک عالیی هست.
جای همچین تاپیکی هم خالی بود.
شرمنده دیـــر نظر دادم. :دی
Mini John Cooper Works Convertible
Price$34,950Production--Engine1.6 liter inline-4Weight--AspirationturbochargerTorque192 lb-ft @ 1850 - 5600 rpmHP208 hp @ 6000 rpmHP/Weight--HP/Liter130 hp per liter1/4 mile--0-60 mph6.6 secondsTop Speed146 mph
اتومبیل محبوب فیات 500 در گونه بدون سقف هم عرضه میشه
این مدل هم از همون موتور 1.4 لیتری 4 سیلندر که 100 اسب بخار قدرت تولید می کنه استفاده می کنه
Fiat 500C
Chevrolet Corvette Stingray Sideswipe Concept
2009 Subaru Impreza WRX STI A-Line
Engine2.5 liter inline-4Weight--AspirationturbochargerTorque258 lb-ft @ 2800 - 6000 rpmHP296 hp @ 6200 rpmHP/Weight--HP/Liter118.41/4 mile--0-62 mph--Top Speed
ممنون سعید یا هادی جان. :دی
این رنجروور چه چیز توپیه.
یکی میخوام!!!
مشخصات فنی این ماشین خوش تیپ فراموش نشه بزاریاااا.
خیلی به دلم نشسته :دی
آقای Corey من این عکس های شما رو هیچ وقت نمیتونم کاملا ببنیم اکثرا عکس کامل Load نمیشه، نمیدونم فقط من این مشکل رو دارم یا بقیه دوستان هم دارن.
لکسس RX جدید مدل 2010 :
چون عکسها خیلی بزرگ بود همین دو تا رو گذاشتم عکس های زیادی تو لینک پایین هست.
عکس های بیشتر 56 عکس با کیفیت:
کد:http://www.autobloggreen.com/photos/la-2008-lexus-rx-450h-press-photos/1392240/
منم عکس های corey عزیز رو اکثرا یا باز نمی کنه یا خیلی دیر لود میشه یا نصفه لود میشه
اگر سایتی که توش آپلود می کنی رو عوض کنی و عکس ها رم کم حجم تر بذاری خیلی خوب میشه چون همه اینترنت پر سرعت ندارن.
فکر کنم به خاطر حجم بالای عکس ها باشه فکر کنم اگه عکس ها تک تک بزارم بهتر باشه
فکر نکنیم به حجم عکس ها مرتبط بشه من کلا با عکس هایی شما میزارین مشکل دارم اکثرش کامل Load نمیشه مثلا این عکس هایی که خودم تو همین صفحه گذاشتم کامل Load میشن ولی عکس های شما نمیشن.نقل قول:
عکس ها برای خودم کامل لود میشن ولی سعی می کنم از این به بعد یا یه جا دیگه آپلود کنم یا لینک بدمنقل قول:
فکر نکنیم به حجم عکس ها مرتبط بشه من کلا با عکس هایی شما میزارین مشکل دارم اکثرش کامل load نمیشه مثلا این عکس هایی که خودم تو همین صفحه گذاشتم کامل load میشن ولی عکس های شما نمیشن.
Nissan NISMO 370Z
Engine3.7 liter V6Weight--AspirationnaturalTorque276 lb-ft @ 5200 rpmHP350 hp @ 7400 rpmHP/Weight--HP/Liter94.6 hp per liter1/4 mile
نسل جدید محبوب ترین مدل آلفا یعنی آلفا 159 رسما معرفی شد
Engine
1.75 liter inline-4Weight
--Aspiration
turbochargerTorque
236 lb-ftHP
200 hpHP/Weight
--HP/Liter
114.3 hp per liter1/4 mile
--0-62 mph
7.7 secondsTop Speed
146 mph
عکس ها و اطلاعات بیشتر
جدیدترین محصول فولکس واگن
Volkswagen Scirocco R
بیشتر قطعات و ضمنا موتور و وضعیت انتقال نیرو و... این مدل با گلف gti یکسان هست ولی این مدل عملکردی اسپرت تر نسبت به گلف داره و البته ظاهر قشنگ تری هم داره
2 liter TSI inline-4Weight
--Aspiration
turbochargerTorque
258 lb-ftHP
261 hpHP/Weight
--HP/Liter
130.5 hp per liter
برای امیر!!!!!!
میشسوبیشی مدلی جدید از لنسر ایولوشن با عملکردی فوق العاده ولی با تولید محدود معرفی کرده
این مدل 403 اسب بخار قدرت تولید میکنه و شتاب 0 تا 96 اون هم فقط 3.6 ثانیست
و ضمنا عملکرد بی نظیر خودروهای رالی هم داره
عکس ها و اطلاعات بیشتر
چی هست؟
شما دارید به بهترین مدل بهترین سوپراسپرت ساز جهان نگاه می کنید،در واقع گونه ی سبکتر،سریعتر،سرزنده تر LP640 که خودش قبلا خیلی دیوانه بود.خلاصه یک هیولای درست حسابی!
برنامه ی لامبورگینی برای سالهای آینده این هست که ماشینای سبکتر ساده تر و پایبندتر نسبت به فلسفه ی اصلی لامبو بسازه،پس با اینکه عملکرد SV فوق العاده خوب هست اما جالبتر وزن کمشه نسبت به هیکل بزرگش.
مهندسین لامبو به تمام بخشهای ماشین توجه کردن تا حداکثر کاهش وزن ممکن رو بدست بیارن،اونها تنها با طراحی مجدد درپوش موتور تونستن 33 کیلو وزن رو کم بکنن،بیشتر تمرکز مهندسین روی سیستم اگزوز کوچکتر و بازنگری در سیستم انتقال نیرو بود.
نکته ی کلیدی اینه که SV نشون دهنده ی مسیری هست که لامبورگینی قصد طی کردنش رو در آینده داره.کاهش وزن و بهبود راندمان و همزمان کم کردن مواد آلاینده مواردی هست که یک ماشین رو در آینده خواستنی و مناسب جلوه میده،بنا به ادعای برنامه ریزان سنت آگاتا.که البته مخالفت با این ادعای به نظر ساده و واضح خیلی مشکل هست!
SV صد کیلو از LP640 سبکتره،پیشرانه ی 29V12 اسب(bhp) بیشتر تولید میکنه،که میرسونتش به 663(bhp) در 8000rpm(یک مک لارن f1 فقط 627 اسب داشت وقتی که 15 سال قبل کتاب قوانین سوپراسپرت ها رو از نو نوشت).بدنه و تعلیق کاملا بازنگری شدن تا به چسبندگی بیشتر کمک کنن،هم از لحاظ آئرودینامیکی و هم از لحاظ مکانیکی.قیمتش،آماده باشین،300،000 یوروی ناقابل یا تقریبا 275،000 پوند.
چجوریاس؟
طبق ادعای لامبورگینی sv بعد از 3.2 ثانیه به 100 تا میرسه و زیر 7 ثانیه به 160 تا،میره تا برسه به حداکثر سرعت 341(212مایل) اگر فضا و جرات کنترلش رو تو سرعت بالای 320تا داشته باشین.من که سر 332 تا کم اوردم،اما sv که من روندم بال آپشنی که لامبورگینی اسمشو "Aeropack wing" گذاشته روش نصب بود،این بال عقب تاثیر شگرفی روی پایداری در سرعتهای بالا میذاره ولی حداکثر سرعت رو به 336 تا کاهش میده.بهرحال شک نکنین sv سروصداش و سرعت گرفتنش به خفنی قیافشه.حتی میتونه هیجان انگیزترین ماشینی باشه که نگارنده ی مطلب تا بحال رونده،ولی شاید بتونه،چون هنوز رو دست فراری F40 نیومده که خوب مهیج تر بودن ازش اونقدام آسون نیست!
نکته ای که SV رو دینامیکی معنی میکنه هویت افراطیش هست،که در نهایت چیزی هست که واسش پول میدین،یک تجربه ی کاملتر در تمامی ابعاد در مقایسه ی با LP640 نه چندان خسته کننده!
فقط 350 تا از این ماشین در سنت آگاتا تولید خواهد شد،که اکثرش به بازار امریکا اختصاص داده میشه.فقط چندتایی به بریتانیا خواهد رسید.
در جاده خیلی بزرگ،خیلی سریع،خیلی ترسناک و خیلی خاص احساس میشه.صداش رسما روانیه،حتی در سرعتهای کم،در حالی که از سواریش نمیشه دقیقا نرم و راحت یاد کرد.حس میکنی که انگار که این ماشین یکراست از پیت مسابقات لمان بیرون اومده!
اختلاف وزن تفاوت مثبت و زیادی در واکنش های sv ایجاد کرده،چه در پیست و چه در جاده.SV به اندازه ای چابک و گوش به زنگ هست که هرگز LP640 به خواب هم نمیدید.فرمان و ترمز هم واقعا خوشمزن،در حد هر ماشینی که فکرشو بکنید.
باید بخرم؟
برای اون 350 نفر آدم خوش شانس،SV سطحی از رضایت رو ارائه میکنه که در این قیمت در دسترس نیست.و جالبه که این نازه شروع یک دوره ی درخشان جدید برای لامبوست.
این ماشین در تمامی جهات به طرز شگفت آوری افراطی هست،در حال حاضر همتایی نداره.اگر این راه لامبوست آینده ای روشن در انتظار لامبورگینی خواهد بود.تازه اینا قبل از اینه که بریم سراغ صداش!
منبع:tuningtalk
و
و
و
و
و
و
و
و
با تشکر بسیار بسیار فراوان از سعید عزیز:11:نقل قول:
خیلی خیلی دستت درد نکنه:10:
باید بگم که این مدل مورد علاقه فرشاد جان هست
مدل مورد علاقه من یه مدل از این پایین ترهست
ولی با همین کد موتور که توانایی تولید 405 اسب بخار با همین موتور 2 لیتری و شتاب 0 - 96 کیلومتر 3.5 ثانیه رو داره
این 2 مدل واقعا میشه بهشون گفت موشک!!!!
پیشنهاد میکنم فیلم این مدل لنسر رو که توسط top gear مورد آزمایش قرار گرفته و با یه لامبورگینی murcielago مورد تست قرار گرفته ببینین :27::27::27::40:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://www.youtube.com/watch?v=txnsy1e08zw
به نام خدا
بنابر تعریف فرهنگ لغت اتومبیل
نقل قول:
Concept car:
A vehicle that is not currently in production, but is still in the design stage
The ideas in the concept cars sometimes appears in production models.
اتومبیل مفهومی:
وسیله ای که فعلا در حال تولیدنیست،اما در مراحل طراحی است .
ایده های اتومبیل های مفهومی گاهی منجر به تولید آنها می شود.
امیدوارم در این تاپیک موفق به مطرح کردن این سری از اتومبیل ها باشیم.
برتونه (تیونر و بدنه ساز ) با بیش از 50سال سابقه اقدام به امر جدیدی کرده تا یک کروت z1 (سلطان رینگ) رو به شمایلی در بیاره که می بینید.
اتومبیلی که توانسته بود یک لپ در نورنبرگرینگ رو در 4:26:7(هفت دقیقه و 26 ثانیه و 4 صدم ثانیه) طی کند.(فکر کنم به این میشه گفت یه باگ من رقم نوشتم ، اما شکلک میاد)
طرحی آینده نگرانه با تلفیق طراحی مدرن و اتومبیل های فرمولا 1 در کل 100 کیلو کاهش وزن نسبت به کوروت عامل رسیدن به 217 مایل در ساعت(351 کیلومتر در ثانیه)و شتاب 62-0 مایل معادل 3.2 ثانیه این اتومبیل را به عنوان یک اتومبیل استثنایی که مجوز تردد در خیابان ها را دارد و با استاندارد های FIA نیز سازگاری دارد به برتری می رساند.
برای بهبود ضریب آئرودینامیکی در طراحی اتومبیل از دماغه ی پایین ، سقفی همانند جت فایتر و در های پروانه ای استفاده شده .
بدنه ی این اتومبیل از جنس فیبر کربن می باشد (صندلی های آن نیز از فیبر کربن ساخته شده)که این مواد مورد استفاده در ساخت به علاوه ی طراحی آئرودینامیکی باعث شده تا علاوه بر افزایش نیروی down force(نیروی رو به پایین)، سرعت و پایداری بیشتر در سطح جاده ، مصرف سوخت این اتومبیل کاهش چشمگیری داشته باشد.
حدود 3 سال پیش پژو مدل کانسپت RCZ معرفی کرد و از سال آینده هم این مدل تولید و وارد بازار میشه
پژو RCZ خیلی خیی شبیه به آئودی TT هست و تو ابعاد بدنه هم تقریبا هم اندازه هستن
این مدل از موتوری با قدرت 200 اس بخار استفاده می کنه
2010 Peugeot RCZ
فیسر طراح بزرگ کمپانی های همچون مرسدس و ب ام و و استون مارتین چند سالیه که به عنوان یه خودرو ساز مستق کار می کنه
کارما محصول جدید فیکسر اولین محصول هیبریدی این کمپانی هست
در رابطه با قدرت موتور هیبریدی این ماشین و همین طور وزن این ماشین فیکسر اطلاعاتی نداده فقط شتاب 0 تا 100 این مدل 5.8 ثانیه و حداکثر سرعت این مدل حدود 200 کیلومتر اعلام کرده
Fisker Karma Production
لوتوس برترین خودساز دنیا در زمینه هندلینگ و شاسی خودروی جدید خودش بر اساس لوتوس الیزه معرفی کرد
این مدل که از موتور تویوتا استفاده می کنه 134 اس بخار قدرت داره و یکی از پاک ترین موتورهای دنیاست
با توجه به وزن سبک این مدل الیزه کلاب ریسر توانایی رسیدن به 100 کیلومتر در 6.1 ثانیه داره
Lotus Elise Club Racer
بنتلی عکس های سدان جدید خودش منتشر کرده ولی هنوز در رابطه با وضعیت موتور و سیستم تعلیق و... چیزی منتشر نکرده
این مدل خیلی شبیه به مدل بروکلند هست و احتمالا تو نمایشگاه اتومبیل فرانکفورت رونمایی میشه و اطلاعات تکمیلی هم اونجا گفته میشه
Bentley Mulsanne
Audi S5 Sportback
Price
€57,900Production
--Engine
3 liter V6Weight
--Aspiration
turbochargedTorque
325 lb-ft @ 2900 - 5300 rpmHP
333 hpHP/Weight
--HP/Liter
111 hp per liter1/4 mile
--0-62 mph
5.4 seconds
فولکس واگن از چند سال قبل قصد داشت خودرویی معرفی کنه که میانگین مصرفش یک لیتر باشه!!!!!!!
تو نمایشگاه فرنکفورت فولکس واگن اتومبیل دیزلی خودش معرفی کرد که در هر 100 کیلومتر فقط 1.38 لیتر گازوئیل مصرف می کنه و میتونه به ماکسیموم سرعت 160 کیلومتر هم برسه
وزن این مدل که از پلاستیک و فیبر کربن ساخته شده فقط 124 کیلوگرم هست
اما نکته جالب اینه که این مدل از سال 2013 وارد بازار میشه
Volkswagen L1 Concept
علاوه بر مدل فوق ولکس واگن قصد عرضه مدلی داره که حد فاصل گلف و پولو هست این مدل از موتور برقی استفاده می کنه
e-up concept
کیت بدنه بسیار زیبا برای بنتلی با قیمت 25 هزار یورو که شامل این قطعات میشه
Bonnet with additional air intakes
- Radiator grille GT Speed
- Front bumper with set LED daytime lights
- Front bumper lip
- Tinted front and rear lights
- Two composite side skirts with additional air inlets
- Rear bumper and diffuser
- Rear wing
- Exhaust tips